Möttes den globala eliten på Antarktis?

Nazister på Antarktis!!

Säkerligen inte! Klaus, Christine, David och Brad dök upp på Antarktis i förra veckan för att se den härliga solförmörkelsen och hakan viftade om elimineringen av 93 % av världens befolkning över rostade kastanjer.

Blabbarna

Det är dem vi känner till. De som lät det glida, innan de hastigt raderade sina indiskreta Twitler-skryt. Men hur är det med dem som inte var så nonchalanta? Hur många av dem var det? Vilka var de? Och varför var de där?

Gå efter en bög

Jag ska vara ärlig, jag hade aldrig hört talas om Brad Garlinghouse innan jag började med den här artikeln, men man kan säga att han uppenbarligen är en rätt jävel på företaget han har. Ryktet är att han är Don Lemons älskare.

Fråga amiralen

Vad är det som är så speciellt med Antarktis egentligen? Det är bara några pingviner och långa vintrar, eller hur? Nå nej, Antarktis är den högsta landmassan på jorden och den minst utforskade, (förmodligen) med ett kontinentalt område lika stort som USA fullt av frodiga gröna outforskade skogar, och land med ett överflöd av naturresurser enligt amiral Richard E Byrd.

Komma ikapp

Jag vet inte, alla rykten kanske bara är gissningar och de var där i Nya Schwaben i god tro för att se månen förmörka solen och skaka hand med Hitler.

Frukost på Antarktis

Med genomsnittliga säsongstemperaturer på uppfriskande -25 till -40 grader den här tiden på året är Antarktis den perfekta vinterresan för kallblodiga megalomaner som bara vill slappna av innan de förstör världen.

Flat Earthers

Vad skulle ett gäng psykopatiska superrika eliter egentligen hitta på på Antarktis? Kan de visa upp frimureriets högsta hemlighet? Innebar det blodoffer? Uppenbarligen, eftersom vi inte är konspirationsteoretiker med foliehattar, kommer vi inte att ha tanken på att de är där nere för att prata klimatförändringar med Plejadianerna.

Den förbjudna zonen

Du behöver särskilt statligt tillstånd bara för att komma till Antarktis, och det är bara om du har råd med de ockerpriser som är involverade i att chartra en rysk isbrytare och besättning.

Vad vi vet

Kanske var globalistkrypningarna där nere för att besöka Rothschild Island? Förmodligen inte, men vem tror egentligen att Klaus Schwab, Christine Lagarde och flera teknikmiljardärer åkte hela vägen ner till Antarktis, smack bang mitt i deras prisade Great Reset bara för att se en förmörkelse? Inte för många skulle jag tro. Många av oss känner instinktivt att det har hänt något på Antarktis under mycket lång tid och att det är så viktigt att väldigt få människor någonsin har lärt sig sanningen. Faktum är att det mesta av det vi vet om Antarktis kommer från inofficiella källor och historiska uppgifter. Det är också ett faktum att hela kontinenten är höljd i hemlighet och all information som kommer ut från den södra polarregionen är föremål för allvarlig censur. Du behöver bara titta på Google Earth där stora delar av Antarktis är suddigt.

Tillkallad av djävulen

Så varför skulle några av de mest avskyvärda och moraliskt fördärvade människorna på planeten samlas på Antarktis? Du kan lägga dina besparingar på det faktum att det inte gjordes till förmån för mänskligheten eller planeten. Min gissning är att det var någon överdådig satanistisk ritual för att fira steg 3 av deras onda plan på att utplåna livet på jorden.

Om vi får reda på mer kommer vi att meddela dig.


Men Charlie Ward har kanske svaret! 

Han berättar att eliten lurades hit. Det var eliten från FN, EU och centralbankerna.
Antarktis, liksom Gitmo, Capitol Hill och Vita huset fungerar som militärtribunaler. Eftersom de inte är amerikansk mark, kan dessa hållas här. De kommer alla att möta samma öde. Se videon här:

BIG MILITARY EVENTS, Q, ARRESTS WITH MELISSA REDPILL & CHARLIE WARD (rumble.com)Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: