Gates, Fauci och Daszak anklagade för folkmord i domstolsansökan

Nuremberg Trial

  •  Dec 20, 2021

I en häpnadsväckande 46-sidig rättslig ansökan till Internationella brottmålsdomstolen den 6 december anklagade en orädd advokat och sju sökande Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III och tolv andra för ett flertal brott mot Nürnberglagen. Dessa inkluderade olika brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser enligt Romstadgan, artiklarna 6, 7, 8, 15, 21 och 53.

Covid-19: Pharmaceutical giants, Gates, Fauci, UK officials accused of crimes against humanity in International Criminal Court complaint

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

https://leohohmann.com/2021/12/17/whistleblower-activists-file-complaint-with-international-criminal-court-alleging-big-pharma-gates-fauci-uk-officials-committed-crimes-against-humanity/#more-8418

Förutom de fyra kingpins, namngavs tolv andra, inklusive VD:arna för de ledande vaccinföretagen och hälsoledarna som hölls ansvariga för Storbritannien.

Albert Bourla, VD för Pfizer
Stephane Bancel, VD för AstraZeneca
Pascal Soriot, vd för Moderna
Alex Gorsky, VD för Johnson and Johnson
Tedros Adhanhom Ghebreyesus, WHO:s generaldirektör
Boris Johnson, Storbritanniens premiärminister
Christopher Whitty, chefsmedicinsk rådgivare i Storbritannien
Matthew Hancock, tidigare Storbritanniens utrikesminister för hälsa och social omsorg
Sajid Javid, nuvarande brittiska utrikesminister för hälsa och social omsorg
June Raine, Storbritanniens vd för mediciner och hälsoprodukter
Dr. Ravid Shah, ordförande för Rockefeller Foundation
Klaus Schwab, ordförande för World Economic Forum

Klaus Schwab, en ogudaktigt intelligent, kanske djävulsk tysk med dubbla doktorsexamen i ekonomi och teknik, är grundaren av World Economic Forum, en klubb för den rikaste procenten av världens företags- och politiska elit. Han är en maktmäklare som har gjort många presidenter, premiärministrar och tekniska VD:ar som nu ser på honom med vördnad och orubblig lojalitet.

Schwab, en ekonom och teknokrat, har blivit vän med många nationer, framför allt Kinas Xi Jinping, som höll ett nyckeltal i Davos. Han berömde sin vision om en ny världsordning. Den 25 januari 2021 lovade Klaus Schwab sitt stöd för Xi Jinping med dessa ord, ”Mr. President (Xi Jinping) Jag tror att detta är den bästa tiden att återställa vår politik och att gemensamt arbeta för en fredlig och välmående värld. Vi välkomnar alla nu, hans excellens, Xi Jinping, president för Folkrepubliken Kina.
Se mark 2:26.

Davos

Många anser att Schwab är hjärnan bakom den nuvarande rörelsen mot kryptovaluta, universell identifiering och en (fascistisk) regering som ska styras tillsammans, på totalitärt sätt, med Kina.

https://conservapedia.com/Klaus_Schwab

Advokat Hannah Rose och sju sökande väckte talan i Nürnberg på uppdrag av offren, hela befolkningen i Storbritannien. Hon lämnade in det rättsliga förfarandet till Internationella brottmålsdomstolen i Haag. Haag är känd för sin långa historia när det gäller att hjälpa offer att söka upprättelse för krigsförbrytelser och definiera lämpliga etiska riktlinjer för uppförande under krig.

Efter de nazistiska grymheterna som begicks under andra världskriget hölls krigsförbrytelserättegångarna i Nürnberg, Tyskland. Efter dessa utvecklades en uppsättning principer som i slutändan ledde till utvecklingen av Nürnbergkoden.

Dessa principer innebar i huvudsak att vem som helst, oavsett hur rik eller mäktig, till och med en statschef, inte stod över lagen. Det faktum att lagen i deras hemnation skulle tillåta deras agerande skulle inte befria personen från rättvisa enligt internationell rätt.

I synnerhet ledde de medicinska experiment som utfördes av de nazistiska läkarna till strikta regler och etiska principer angående framtida mänskliga vetenskapliga prövningar, inklusive doktrinen om nödvändigt informerat samtycke och frihet från tvång eller hot i att underkasta sig experimentella droger.

Som vi alla vet finns det ett juridiskt och etiskt krav på att patienten ska informeras om eventuella betydande potentiella risker, inklusive infektion, blödning, nervskada eller till och med dödsfall, innan han får ett kirurgiskt ingrepp. Patienten undertecknar vanligtvis samtyckesformuläret efter denna förklaring. Och som vi alla vet, när vi får receptbelagda mediciner, meddelas vi om de potentiella riskerna på en bipacksedel och vanligtvis en diskussion med apotekaren.

Vaccinerna borde inte vara annorlunda, ändå är de det. En person som ska få stickan får sällan höra att det finns risker för blodproppar, blödning, cerebral trombos, myokardit och död, men dessa risker finns. Se mark 12:58 till 17:40.

https://rumble.com/vg6dcd-peter-mccullough-interview.html

https://ukfreedomproject.org/resources/open-letter-to-dr-june-raine-chief-executive-mhra/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/beyond-ivermectin-censoring-medical-journals/article_b1089af2-4279-11ec-b491-5bcaf600d33c.html

https://www.totalhealth.co.uk/blog/are-people-getting-full-facts-covid-vaccine-risks

Advokaten Hannah Rose noterar i punkt 40 i sin skrivelse att de etiska standarderna i Nürnbergkoden motsvarar en skyldighet för läkare och läkemedelstillverkare att följa dess principer. Följaktligen skulle varje läkare eller forskare som befunnits ha brutit mot någon av de tio principerna i Nürnbergkoden bli straffrättsligt ansvariga.

Hon noterar i punkt 42, ”Den första principen i Nürnbergkoden är en vilja och informerat samtycke från personen att ta emot behandling och delta i ett experiment. Personen är tänkt att aktivera valfriheten utan ingripande, antingen genom våld, bedrägeri, bedrägeri, hot, uppmaning eller någon annan typ av bindning eller tvång”.

I punkt 43 argumenterar hon, ”När cheferna för hälsoministeriet och premiärministern presenterade vaccinet i Storbritannien och började vaccinera invånare i Storbritannien, informerades de vaccinerade inte om att de i praktiken skulle vara deltar i ett medicinskt experiment och att deras samtycke krävs enligt Nürnbergkoden. Detta är i själva verket ett genetiskt medicinskt experiment på människor utfört utan informerat samtycke under ett allvarligt och uppenbart brott mot Nürnbergkoden.”

Rose hävdar dessutom under punkt 44 att det finns en skyldighet att diskutera alternativa behandlingar, inklusive riskerna och fördelarna med sådana alternativ. Hon noterar att dessa aldrig diskuterades trots att alternativa behandlingar har visat sig vara säkra och effektiva ”med upp till 100 % framgångsfrekvens.”

https://www.zerohedge.com/covid-19/indias-ivermectin-blackout-secret-revealed

En nyckelprincip i Nürnbergkoden kräver att en vetenskapsman måste vara beredd att avbryta experimentet när som helst, om han har sannolika skäl att tro, i utövandet av den goda tro, överlägsna skicklighet och noggranna omdöme som krävs av honom att en fortsättning av experimentet kommer sannolikt att resultera i skada, funktionshinder eller död för försökspersonen.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

I punkt 46 hävdar hon, ”Det är känt att mRNA-”vaccinationsbehandlingarna” har orsakat mångas död såväl som skada och allvarlig skada (inklusive funktionshinder och förlamning) efter att ”vaccinet” administrerats. Trots detta har regeringen inte givit i uppdrag att inleda en utredning i ärendet. Det är också tveksamt att med tanke på den experimentella karaktären hos dessa vaccinationer, att det inte finns några fullständiga rapporter tillgängliga om antalet döda eller skadade, vilket kan förväntas i en sådan medicinsk process till förmån för allmänheten som deltar i experimentet.”

Läsaren påminns om att nazistiska läkare genomförde experiment på människor i koncentrationsläger utan informerat samtycke, vilket ledde till fruktansvärt lidande och död.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/nazi-medical-experiments

https://www.pbs.org/wgbh/nova/holocaust/experiside.html

För att dramatiskt understryka Nürnbergs relevans för de fruktansvärda dödsfall som vi nu ser relaterade till det experimentella mRNA-vaccinationsprogrammet, inkluderade Rose, i punkt 34a, ett uttalande från en grupp överlevande från Förintelsen, de som själv upplevde de båda nazistiska experimenten. och idag vaccinexperimentet. Detta är ett utdrag från deras unika perspektiv:

Vi, de som överlevde de grymheter som begicks mot mänskligheten under andra världskriget, känner oss skyldiga att följa vårt samvete… En annan förintelse av större omfattning äger rum framför våra ögon. Vi uppmanar er att omedelbart stoppa detta ogudaktiga medicinska experiment på mänskligheten. Det är ett medicinskt experiment som Nürnbergkoden måste tillämpas på.

Förintelsens överlevande Vera Sharav gjorde ett uttalande i punkterna 34b och 34c:

Den skarpa lärdomen av Förintelsen är att närhelst läkare slår sig samman med regeringen och avviker från sitt personliga, professionella, kliniska engagemang för att inte skada individen, kan medicin sedan förvandlas från ett helande, humanitärt yrke till en mordisk apparat… Förintelsen, förutom alla andra massfolkmord, är den avgörande roll som det medicinska etablissemanget, hela det medicinska etablissemanget, spelar. Varje steg i den mordiska processen stöddes av det akademiska, professionella medicinska etablissemanget.

Som ett direkt resultat av erfarenheterna från andra världskriget i Nürnberg bad FN folkrättskommissionen att utveckla Nürnbergprinciperna, nyckelstandarderna för att undvika de nazistiska läkarnas illdåd. Tyvärr, som Hannah Rose påpekade, bröts många av dessa tio principer i Nürnbergkoden systematiskt av Storbritannien och många andra länder under covid-19-pandemin.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

International Criminal Court

Dessutom inrättades en permanent internationell brottmålsdomstol för utredning och verkställighet – känd som The International Criminal Court. ICC inledde sin verksamhet på heltid 2002 och har för närvarande 123 medlemsländer som uttryckligen har gått med på att vara bundna av Romstadgan.

Storbritannien är medlem medan USA inte är det. Men enligt artikel 12(3) i Romstadgan för Internationella brottmålsdomstolen, kan även en stat som INTE är medlem utöva jurisdiktion ”genom förklaring inlämnad till justitiesekreteraren”, vilket innebär att vilken nation som helst kan vara föremål för ICC beroende på omständigheterna, medlemsnation eller inte. Tänk på att Nazityskland inte hade samtyckt till jurisdiktion.

ICC fakturerar sig själv som en ”domstol i sista utväg”, vilket innebär att anspråk bör avgöras i förövarens hemland när det är möjligt. Men kärnprincipen om straffrihet driver ICC, tron ​​att ingen som begår krigsförbrytelser ska åtnjuta frihet från straffansvar. Därför fungerar ICC som en opartisk och allsmäktig medlare av världens mänskliga rättigheter och kommer aggressivt att gå in när den ser flagranta grymheter av Nürnberg-typ utan konsekvenser.

Det är precis vad Hannah Rose har identifierat i sitt juridiska uppdrag i punkt 2,

”Vi har försökt ta upp det här fallet genom den engelska polisen och det engelska domstolssystemet utan framgång, vi har inte ens lyckats få fallet registrerat vare sig hos polisen eller hos domstolen efter flera försök…Detta är ett sådant fall som Det är därför vi vänder oss direkt till ICC.”

Advokat Rose förlitade sig delvis på expertis från Dr. Michael Yeadon, en forskningsbaserad doktorand i respiratorisk farmakologi och tidigare vicepresident och chefsforskare på Pfizer.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

”Covid-19 ‘vaccinerna’ uppfyller inte kravet för att kategoriseras som vacciner och är i själva verket genterapi (bilaga 8)…Dr. Mike Yeadon, en gemensam sökande på denna begäran, hävdar att påståenden som kallar Covid- 19 injektioner ett ”vaccin” är offentlig manipulation och felaktig framställning av klinisk behandling.

Det är inte en vaccination. Det förbjuder inte infektion. Det är inte en förbjudande överföringsenhet. Det är ett sätt genom vilket din kropp är värnpliktig att göra toxinet som sedan påstås vänja sig på något sätt, men till skillnad från ett vaccin, som ska utlösa immunsvaret, är detta för att utlösa skapandet av toxinet.

MRNA använder cellens maskineri för att syntetisera proteiner som är tänkta att likna virusets SPIKE-protein, vilket är vad det använder för att komma in i celler via ACE2-receptorn. Dessa proteiner identifieras sedan av immunsystemet, som bygger antikroppar mot dem. Den verkliga oro är att dessa proteiner kan ackumuleras i kroppen, särskilt i områden med hög koncentration av ACE2-receptorer, såsom könskörtlarna. Om immunsystemet sedan attackerar platsen där de ackumuleras, kan du ha att göra med ett autoimmunt tillstånd.”

Dr. Yeadon nämner i en intervju att våra regeringar grovt har överdrivit hela hotet om covid-19. Han noterar att covid-19 representerar en något större risk än influensa om du är äldre än 70 år men en mycket lägre risk än säsongsinfluensa om du är yngre. Se mark 31:00.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

”Så det är bara absurt att du ska vara glad eller villig att låta din ekonomi och det civila samhället krossas för något som innebär för nästan alla att arbeta en lägre risk än influensa – men det är sant.

Med tanke på att detta virus i värsta fall representerar en något större risk för gamla och sjuka än vad influensa gör, och en mindre risk än för nästan alla andra som är yngre och vältränade, var det ALDRIG NÖDVÄNDIGT för oss att ha gjort någonting.

Vi behövde inte göra någonting, låsningar, masker, masstester, vacciner – det finns flera terapeutiska läkemedel som är minst lika effektiva som vacciner är…ett patentskyddat läkemedel som heter Ivermectin, en av de mest använda läkemedlen i världen, kan också minska symtomen i alla stadier av sjukdomen inklusive dödlighet med cirka 90 %.

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

Klicka för att komma åt SUMMARY-OF-THE-EVIDENCE-BASE.pdf

Så du behöver inga vacciner och du behöver inte alls några av de åtgärder som har införts.” Se mark 31:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

För alla läsare som fortfarande har illusionen att dessa mRNA-covid-vacciner har hjälpt, läs följande artikel som jämför länderna utan vaccination med de som har det. De mest vaccinerade länderna har dödsfall per miljon upp till 100 gånger större än de minsta. Ifrågasätt alltid vad regeringen säger till dig.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/vaccines-work—for-smallpox-and-measles/article_978543f2-56c2-11ec-af20-5ff179ad7b93.html

Yeadon fortsätter med att förklara att folk inte behöver oroa sig för varianter. Han förklarar att vårt immunsystem lätt kan hantera ALLA mutationer av SARS-CoV-2 och förklarar att 18 år efter den första SARS är dessa människor fortfarande skyddade av sin immunitet – och denna immunitet sträcker sig till och med till immunitet mot SARS-CoV -2, ett virus som är 80 % likt men 20 % annorlunda än det ursprungliga SARS.

Yeadons viktigaste poäng är att om överlevande av SARS cirka 18 år senare har immunitet mot det nya viruset, som är 20 % annorlunda, varför skulle vi tro att en nuvarande viral mutant som bara är 0,3 % annorlunda skulle vara ett hot? Se mark 35:40.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

”Så när era statliga forskare säger att en variant som skiljer sig 0,3 % från SARS skulle kunna maskera sig som ett nytt virus och vara ett hot mot din hälsa, borde du veta, och jag säger till dig, DE ljuger. Om de ljuger som de gör, varför tillverkar läkemedelsindustrin tilläggsvacciner? De tillverkar dem.” Se mark 35:55

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

”Du borde vara livrädd vid det här laget. Det är jag, för det finns absolut inga möjliga motiveringar för deras tillverkning. Men de tillverkas, och världens medicintillsynsmyndigheter har sagt…vi kommer inte att be dem att göra något kliniska säkerhetsstudier. Låt mig bara säga igen, varianterna är inte tillräckligt olika för att utgöra ett hot mot dig så du behöver inte kompletterande vacciner…

Regulatorerna har viftat igenom dem. Jag är väldigt rädd för det – det finns ingen möjlig godartad tolkning av detta. Jag tror att de kommer att användas för att skada din hälsa och möjligen döda dig. Allvarligt. Jag kan inte se någon annan vettig tolkning än ett seriöst försök till massavfolkning.

Detta kommer att ge verktygen för att göra det och rimlig förnekelse – eftersom de kommer att skapa en annan berättelse om något slags biologiskt hot, du kommer att ställa upp och få dina påfyllningsvacciner, och några månader eller ett år eller så senare, kommer att dö av något märkligt, oförklarligt syndrom, och de kommer inte att kunna associera det med påfyllnadsvaccinerna.” Se mark 36:05 till 37:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon följer upp detta med sin slutsats, ”Det här systemet (obligatoriska vaccinpass) sätts på plats med hjälp av lögner, och det sätts på plats för något syfte, och jag tror att syftet är fullständig totalitär kontroll, och jag tror att syftet med det kommer att bli massavfolkning.” Se mark 45:40.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

”Tillåt inte att det är en interoperabel global databas med fast format eftersom det kommer att vara slutet på mänsklig frihet, och jag ser inget sätt att återhämta mig från det när systemet väl är igång.” Se mark 46:30

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon förklarade att få människor kommer att höra hans ord och att detta bedrägeri begicks mot världens befolkning genom censur, rädsla och propaganda. Dr. Yeadon, en insiktsfull man, noterar att förövarna har planerat allt detta noggrant och de har övervägt hur människor kan reagera. Yeadon noterar att om vi alla svarar som förväntat kommer vi att förlora.

”Tillsammans måste vi göra något oväntat.” Se mark 48:43.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Men det är troligt att de inte planerade att Internationella brottmålsdomstolen skulle komma efter dem. De planerade inte heller Dr. Reiner Fuellmich, en erfaren rättegångsadvokat med licens i Tyskland och Kalifornien som grundade Berlin Corona Committee, som leder en grupp advokater med global räckvidd som är dedikerade till att dra denna dödliga konspiration till det fria och stämma den in i glömska.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich gör ett utmärkt jobb i den här intervjun med att avslöja handlingarna från Klaus Schwab och World Economic Forum, WEF, även känt som Davos. WEF har som mål att upprätta en ny världsordning, där världen ska styras av självutvalda teknokrater som Bill Gates, han själv och andra medlemmar av Davos.

1971 grundade Schwab vad som skulle bli WEF 1987. Det har 1 000 medlemmar. I allmänhet kräver kvalificering att ett företag har mer än 5 miljarder dollar per år i intäkter. Temat för WEF och Klaus Schwab har nyligen varit ”The Great Reset”, vilket i huvudsak betyder en ny världsordning. I följande video kan man höra Klaus Schwab diskutera detta med Henry Kissinger. Vi hör Dr Kissinger berömma Kinas Xi Jinpings tal och bildandet av en ny internationell ordning. Se markering 2:50 till 4:00.

Schwab själv sammanfattar Davos-mötet 2017 med följande uttalande: ”Vilken underbar möjlighet att avsluta vår vecka här med så konkreta förslag och idéer om hur vi verkligen kan skapa en ny världsordning.” Se mark 26:40.

Professor Andreas Oehler beskriver på ett träffande sätt Schwabs och WEF:s agenda: ”World Economic Forum verkar vara drivkraften bakom och organisatören av de globala befolkningskontrolloperationerna, vare sig det är pandemier, biometriska ID:n, Great Reset eller offentlig-privata partnerskap i namnet. av det ”allmänna bästa” (fascistisk korporatism).” Se följande artikel, ”The Four Horseman of the Apocalypse identifierad, tillsammans med Apocalypse själv.”

https://live2fightanotherday.substack.com/

Professor Oehler vid universitetet i Bamberg är allmänt publicerad inom kredit-, bank-, finans- och investerarskydd. Han tror att Klaus Schwab och hans WEF-medlemmar, inklusive Bill Gates, planerade COVID-19-pandemin genom att sponsra Event 201, en simuleringsövning för coronavirus-pandemi som hölls i New York City den 18 oktober 2019. WEF har varit en förespråkare för digital biometrisk identitet system för att göra samhällen ”mer effektiva och produktiva” (och lättare att kontrollera).

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Oehler skrev, ”WEF samarbetar med ID2020-alliansen, finansierad av Gates och Rockefeller Foundations för att driva ett program för att ”förse digitalt ID med vacciner.” I synnerhet ser ID2020 vaccination av barn som ”en startpunkt för digital identitet.” I verkligheten betyder detta att allt en person gör eller får göra (anställning, resor, handel, hälsovård…) kommer att kopplas till personens digitala ID. Detta tar bort all integritet och tar total kontroll över varje aktivitet hos någon individ på jorden.”

https://live2fightanotherday.substack.com/

För läsare som kanske tvivlar på detta, läs Klaus Schwabs bok, The Great Reset. Ett av hans främsta mål är att ha perfekt övervakningsförmåga hos varje människa och att kunna reglera allt beteende, till och med till en totalitär kontroll.

WEF ser tider av stor turbulens eller katastrofer som idealiska möjligheter att genomföra denna återställning, till exempel under finanskrisen 2008, och nu covid-19-pandemin, som Dr. Reiner Fuellmich anser skapade en perfekt möjlighet för WEF att genomföra sin planen. Fuellmich, en världskänd rättegångsadvokat, refererar till Schwab och hans hantlangare kollektivt som ”Mr. Global.”

”Klaus Schwab förklarar detta i sin bok, The Great Reset, och kräver… en världsregering under FN, som har förts under kontroll av WEF. Detta ska uppnås genom att skapa så mycket världsomspännande kaos som möjligt i formen av pandemier, krig inklusive inbördeskrig och naturkatastrofer så att världens befolkning blir övertygad om att de nationella regeringarna är överväldigade, och bara en världsregering kan hjälpa.

Samtidigt kräver Schwab att all rikedom flyttas till Mr Global så att ingen, förutom Mr Global, 2030 fortfarande kommer att äga något, och vi kommer förmodligen att vara nöjda med det. Kontanter ska avskaffas och ersättas med en digital valuta. Detta kommer att tilldelas eller tas bort från varje person i världen som sedan också kan hittas var som helst och när som helst av olika spårningssystem. Detta ska göras av en enda central världsbank.” Se mark 32:45 till 33:56.

Fuellmich och Oehler beskriver båda en serie dockor som WEF har tränat för att hjälpa till att utföra dessa uppdrag under WEF:s ”Young Global Leader”-program, som startade 1993. Sådana människor har blivit presidenter, premiärministrar och VD:ar. Dessa inkluderar några av nyckelaktörerna i denna pandemi och vaccinationssatsning:

Microsofts grundare Bill Gates (1993)
Kaliforniens guvernör Gavin Newsom (vald 2005)
Pete Buttigieg (utvald 2019, kandidat till amerikansk president 2020, USA:s transportminister sedan 2021)
Stéphane Bancel (Moderna VD; valdes 2009)
Facebooks grundare och VD Mark Zuckerberg (2009)
Facebook COO Sheryl Sandberg (2007)
Googles medgrundare Sergey Brin och Larry Page (2002/2005)
Covid Twitter-personlighet Eric Feigl-Ding (en ‘WEF Global Shaper’ sedan 2013)
Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern (sedan 2017, utvald 2014)
Australiens hälsominister Greg Hunt (vald 2003; tidigare WEF strategichef)
Kanadas vice premiärminister Chrystia Freeland (utvald 2001; tidigare verkställande direktör för Reuters)
Kanadas premiärminister Justin Trudeau är en WEF-deltagare men är inte en bekräftad ung global ledare
Tysklands förbundskansler Angela Merkel (utvaldes 1993, 12 år innan hon blev förbundskansler)
Den nuvarande tyska hälsoministern Jens Spahn och tidigare hälsoministrarna Philipp Roesler och Daniel Bahr
EU-kommissionens ordförande Jose Manuel Barroso (2004–2014, utvald 1993) och Jean-Claude Juncker (2014–2019, utvald 1995)
Frankrikes president Emanuel Macron (sedan 2017, utvald 2016),
Frankrikes före detta president Nicolas Sarkozy (2007-2012, valdes 1993),
Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz
Italiens tidigare premiärminister Matteo Renzi (2014-2016, utvald 2012),
Spaniens tidigare premiärminister Jose Maria Aznar (1996-2004, utvald 1993)
Dr. Ravid Shah, ordförande för Rockefeller Foundation

https://live2fightanotherday.substack.com/

När vi märker de hårda auktoritära och obligatoriska nedstängningarna av Australien, Österrike och Kanada, kanske det börjar bli bättre vettigt när vi räknar in namnen på dem i WEF Young Global Leadership-programmet. Se mark 34:25 till 34:58.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Nu, mot vår till synes hopplösa situation, ger Reiner Fuellmich oss alla all anledning att vara optimistiska:

”Mot denna bakgrund, som allt fler känner igen, har mycket stora rättsliga tvister satts igång i Indien, Sydafrika, USA, Kanada och Frankrike. Deras mål är att hålla de ansvariga ansvariga enligt både civil- och straffrätt. Detta inkluderar också att de tillgångar som har tagits bort av Mr. Global från världens befolkning…återlämnas…I synnerhet angloamerikansk lag med dess kraftfulla verktyg för grupptalan, upptäckt före rättegång, straffskadestånd. ..ger verktygen för mycket effektiv rättvisa.” Se mark 35:00.

Reiner nämner att han har utvecklat mycket goda bevis för att PCR-testet på ett bedrägligt sätt användes för att kraftigt överdriva antalet sanna covid-fall och domstolarna i Portugal, Österrike och Tyskland har skapat utmärkta prejudikat i sina beslut om detta.

Fuellmich avslutar, ”Berlin Corona-kommittén har redan nu extremt inkriminerande bevis som bevisar att denna Corona-‘plandemi’ ALDRIG hade något med hälsa att göra; snarare är Mr. Globals agerande enbart inriktade på dessa mål:

#1. Förstörelse av regionala ekonomier för att göra befolkningen beroende av Mr. Globals globala leveranskedjor.

#2. Att flytta världens befolknings rikedom från botten till toppen – till de superrika – till Mr. Global.

#3. Befolkningsminskning – man kan kalla det folkmord.

#4. Installationen av en världsregering under FN som nu är under kontroll av WEF.” Se mark 36:13 till 36:56.

Han påminner oss om att vi har att göra med megalomaner och sociopater, de som saknar samvete. Fuellmich påminner oss om att även om mainstreammedia kan censurera, hör hundratusentals människor budskapet ändå; de går ut på gatorna i protest i England, Tyskland, Australien, Brasilien, etc. Statstjänstemän, läkare, advokater, politiker, sjuksköterskor och poliser vägrar att skjuta.

Nyckelelement inkluderar medkänsla och andlighet, eftersom detta verkligen har blivit en episk kamp mellan rätt och fel. Reiner berättar historien om en läkare som gick in på en bank och blev angripen av en person som var rädd för att han inte bar en mask. Han kramade om individen som började gråta eftersom de inte hade hållits fast på mer än ett år. Fuellmich påminner oss om att vi alla kan skratta, gråta och känna medan de (sociopaterna) inte kan.

Advokat Rose, nu en heroisk ikon, bad ICC att vidta omedelbara åtgärder genom ett juridiskt föreläggande i punkterna 128 och 153:

Det är ytterst brådskande att ICC vidtar omedelbara åtgärder, med hänsyn till allt detta, för att stoppa utbyggnaden av covid-vaccinationer, införande av olagliga vaccinationspass och alla andra typer av illegal krigföring som nämns häri som för närvarande förs mot folket i Förenade kungariket genom ett domstolsföreläggande.

Avslutningsvis bad Reiner Fuellmich oss att komma ihåg andlighet. Vi måste fira vår mänsklighet. Liksom de i de nazistiska koncentrationslägren, som kom ihåg att sjunga och prisa Gud inför de mest extrema motgångar, måste också vi hålla fast vid våra rötter i religion och kärlek till varandra.

Fuellmich är övertygad om att vi kommer att segra. Se mark 38:40.

Det är vad det här handlar om, mänsklighet kontra omänsklighet. Vi är människor. Vi kan skratta, gråta, sjunga, dansa och kramas. Den andra sidan, Mr. Global och hans dockor kan inte göra det. De kan bara fejka känslor och har ingen empati alls. Detta beror på att den andra sidan inte har tillgång till den andliga sidan. Den amerikanska konstitutionen börjar med orden ”Vi folket.” Och när muren föll mellan Öst- och Västberlin, för 33 år sedan, var det det östtyska folket som skanderade – Vi folket – som slog ner den. Mr. Globals korthus kommer att krascha på samma sätt. Utan tvivel i mitt sinne kommer Mr. Global och hans dockor att förlora detta goda krig mot det onda – de kommer att förlora sitt vansinniga krig mot livet och själva skapelsen. Det finns inget annat sätt.

Efter att ha hört honom tala är jag också säker. Dr Pierre Kory sa en gång till mig, ”Den här situationen verkar bakåtsträvad. Läkarna var de korrupta människorna som orsakade denna röra, men advokaterna är de med etik som kommer att rädda oss.”

Pierre Kory har som vanligt rätt. En dag kommer dagens ungdomar att bli pensionärer. De kommer att påminna sitt samhälle om dagens Nürnberg II-rättegångar och hur de hjälpte till att stoppa det största bedrägeri som någonsin utförts i världen. Det är dags att avsluta nedstängningarna, vaccinationsmandaten, censuren och propagandan.

Media kommer att återuppta att rapportera riktiga nyheter och upphöra med rädsla. Sedan kommer journalister att återgå till det de är bäst på – korrekt undersökande rapportering. Och Internationella brottmålsdomstolen kommer med största säkerhet att fortsätta det den gör bäst – att ställa kallblodiga massmördare inför rätta.

https://famous-trials.com/nuremberg/1903-doctortrial

Dr. Justus R. Hope, författarens pseudonym, tog examen summa cum laude från Wabash College där han utsågs till Lilly Scholar. Han gick på Baylor College of Medicine där han tilldelades M.D.-examen. Han avslutade en residency i fysikalisk medicin och rehabilitering vid University of California Irvine Medical Center. Han är styrelsecertifierad och har undervisat vid University of California Davis Medical Center på avdelningarna för familjepraktik och fysikalisk medicin och rehabilitering. Han har utövat medicin i över 35 år och har en privat praktik i norra Kalifornien.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: