Dick Cheney flyr USA för Nya Zeeland

Michael Baxter
December 20, 2021
https://realrawnews.com/2021/12/dick-cheney-flees-u-s-for-new-zealand/

Boeing 757-200 Aircraft Seat Maps, Specs & Amenities : Delta Air Lines

Dagen då George W. Bush greps för förräderi och mord, var hans tidigare partner i brott, Richard Bruce Cheney, även föremålet för en militär arresteringsorder, på Jacksons flygplats i Wyoming ombord på en CIA-sponsrad Boeing 757 (bilden, dock inte säker på vilket bolag) på väg till Nya Zeeland via ett okänt stopp för tankning, sade en källa till Office of Military Commissions under löfte om anonymitet.

Former Vice President Dick Cheney Selling Waterfront Estate in Maryland

At home with Dick Cheney

Militären, sa han till Real Raw News, hade hoppats kunna genomdriva samtidiga arresteringar, på Bushs Crawford-ranch och Cheney på sin familjs egendom i Jackson, Wyoming (bilden), men mannen som har kallats ”den mäktigaste vicepresidenten i amerikansk historia” hade flytt när amerikanska marinsoldater kom till hans dörr med en ”no-knock”-order.

”Vi hade platsen under övervakning och Cheney var där 12 timmar innan. Han måste ha blivit tipsad. Vi visste inte att han hade en flykt- och undanflyktsplan utarbetad, säger vår källa.

Teton Pines Country ClubMarines, när de gick in i det övergivna och mörka hemmet, hittade de en dold ”golvdörr” som öppnades in till en 25′-diameter underjordisk tunnel som sträckte sig flera mil norrut från fastigheten till en grottmynning nära Snake River, några mil från flygplatsen. Tunneln var tillräckligt bred för att rymma fordon, och marinsoldaterna rapporterade om att de såg två golfbilar och fräscha däckspår som ledde in i fjärran. De slingrade sig genom tunneln och hittades vid dess ändstation, vad vår källa kallade en ”övergiven golfbil” och närliggande halkmärken som tyder på att en helikopter landat.

”Vi misstänkte då, och vet nu som ett faktum, att han flydde hemmet och fördes iväg av en helikopter. Vi gissade att det flög honom till flygplatsen, men det fanns inga bevis på att han någonsin var där. Inga säkerhetsbilder, ingen incheckning. Det var ett mysterium. Och först nyligen fick vi veta att hans CIA-allierade ordnade hans flykt”, sa vår källa.

Den förslagna skojaren och alkoholisten har onekligen starka band till Deep State-körda Central Intelligence Agency. 1974 försökte Cheney utan framgång få Freedom of Information Act upphävd på uppdrag av CIA, och ett år senare hjälpte han till att undergräva utredningar av CIA-skandaler. Han bromsade det kalla krigets slut 1989, främjade den globala hegemonirollen för USA 1992, gömde sitt arbete med oljebolag 2001 för att fastställa energipolitiken, stödde tortyr och övervakningsfri övervakning på 2000-talet, spelade en ledande roll i skräp. Irak och Mellanöstern från Irak-invasionen 2003 till idag, tillbringade mystiskt hela dagar i Vita huset utan att hans vicepresidentskontor genererade någon sparad e-post, vilket utgjorde en fara för civila oavsett om de var beväpnade eller inte, genom att skjuta hans jaktpartner 2006, till synes för CIA. För att inte tala om hans roll i orkestreringen av 9/11.

Kort sagt, militären hade goda skäl att begära hans arrestering. Men CIA var tydligen skyldig honom tjänster.

”Vi fick reda på anledningen till att Cheney inte sågs på flygplatsen vilket var att helikoptern deponerade honom på banan där en tankad 757 väntade på honom. Han gick ombord och den startade direkt. Vi vet att den var tvungen att tanka någonstans, förmodligen i södra USA, eftersom en 757 inte kan flyga från Wyoming till Nya Zeeland på en enda tank med bensin. Men vår kontakt kunde inte, eller ville inte, berätta var det var. Men han var tydlig med att Cheney nu befinner sig på Nya Zeeland, säger vår källa.

Avslutningsvis sa han att militären inte har övergett sitt uppdrag att ställa Cheney inför rätta.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: