Vintersolståndet kommer att utlösa stora förändringar

2021-12-20
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian


SVT Nyheter - Årets längsta natt – nu vänder det | Facebook

Med hybridvärldskriget som rasar mot planetarisk befrielse är det dags att fundera på hur segern kommer att se ut. När vintersolståndet den 21 december är över oss måste vi föreställa oss en värld där kärlek, hopp, ambition, välgörenhet, vänskap och alla de goda sakerna dominerar den offentliga och politiska diskursen. När vi väl är befriade kommer vi själva att kunna bestämma vilken typ av värld vi vill ha idag, imorgon, om fem år från nu, om tusen år från nu etc. Det råder inga tvivel om att vi är på väg att gå in i en era av exponentiell expansion av jordelivet, inklusive mänskligt liv, i universum. Så tänk på hur en idealisk planet skulle se ut och hur vi kan ta oss härifrån och dit.

Ok, låt oss nu titta på hur kriget för att befria planeten jorden fortskrider. Kom ihåg att den västerländska mänskligheten har kapats av en gammal satanistisk kult. De så kallade ledarna i de flesta västländer har använt lögner, mord, mutor och rädsla för att manipulera oss till deras onda slutmål av permanent slaveri för större delen av mänskligheten. Deras offentliga diskurs blir allt hårdare och mer skrämmande: Ryssland är på väg att förklara krig, Kina är på väg att förklara krig, Iran är på väg att skaffa ett kärnvapen, Omicron, etc. kommer att döda oss alla, vi måste vaccinera oss, vacciner dödar oss, etc.
Ni förstår; vi lever i en dystopisk verklighet. Vad vi dock måste inse är att det alltmer negativa skymfordet som spys ut av företagens propagandamedia är ett tecken på ren panik och rädsla bland den sataniska eliten.

I Storbritannien, till exempel, förklarar militären och underrättelsetjänsten krig mot det djupt komprometterade civila ledarskapet. Här är några råa underrättelser om detta från chefen för MI6:

MI6 bad mig ta över så jag gör bara mitt jobb. Drottningen var alldeles för mjuk och även djupt komprometterad av KM så jag blev ombedd att ta över med järnhand. Dessa betalda förrädiska droger kommer alla att hänga i nacken. USA:s NIH, SARS, WHO-godkända recept [av vaccinationer] innebär i lag en kriminell konspiration för att begå massmord, brott mot mänskligheten, krigsförbrytelser, högförräderi, vilket alla nu granskas av en militärdomstols marskalk.

Detta är några av bevisen som kommer att hänga dem:

I vecka 42 medgav den brittiska hälsosäkerhetsmyndigheten i en ”COVID-19-vaccinövervakningsrapport” på sidan 23 att 
”N-antikroppsnivåerna verkar vara lägre hos personer som får infektion efter två doser av vaccination”. De fortsätter med att förklara att denna antikroppsförlust i princip är permanent.

Läs det själv… Sida 24.

Den första chefen att avgå var den brittiske Brexitministern David Frost

UK Brexit supremo Frost resigns in blow to PM Johnson

British Brexit Minister David Frost speaks to the media ahead of a meeting with European Commission Vice-President Maros Sefcovic in Brussels, Belgium November 19, 2021. REUTERS/Yves HermanDavid Frost

Who Does What  Pressure piles on PM as Simon Case quits No10 Xmas party probe after 'event  in his office' - LBC
Martin Fraser, Boris Johnsson och Simon Case

Toppbyråkrater på Irland och i Storbritannien Martin Fraser och Simon Case tillsammans med de sex senast sittande premiärministrarna kommer också att hängas, säger MI6. Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har också fråntagits all sin makt, säger byrån.

Den här videon av brittisk polis som drar sig tillbaka från anti-vaccindemonstranter är ett tecken på dessa förändringar, enligt Mossad-källor.

https://www.theguardian.com/society/video/2021/aug/09/anti-vaccine-protesters-clash-with-police-outside-former-bbc-hq-years-after-it-moved-out-video

Det pågår också en jakt- och dödsoperation riktad mot satanistiska barnrovdjur i USA, säger CIA-källor. Här är några av bevisen för deras brott från WikiLeaks som nyligen publicerades av byråkällor som stödde Julian Assange:

I ett e-postmeddelande som skickades till John Podesta och flera av hans vänner cc’d 2015, skrev Tamera Luzzatto att barn skulle Uber’d till deras poolparty för ”underhållnings”-ändamål. Namn och ålder på tre barn angavs i e-postmeddelandet. Dessa namn dök också upp på en oroande lösenordsskyddad webbplats, som drivs av Luzzatto, kallad Evie’s Crib. Bloggens slagord läser att du kan se spädbarn ”råa och oklippta”. Sajten hade också sexuellt tydliga fliktitlar och länkade till en annan störande sida, Jacks blogg, som annonserade att oklassade versioner av nakna bebisar var tillgängliga för premiumprenumeranter.

Här är foton och bilderna som bekräftar detta:

Vi vet att Julian Assange mördades för flera år sedan men något fick byråer att släppa hans filer igen. Vi skulle vilja be våra läsare att hjälpa till att gå igenom dem och hitta viktiga saker att dela med oss andra.

https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI

Denna jakt på pedo-rovdjur återspeglas till och med i företagsmediarapporter som följande:

Longtime CNN producer John Griffin’s devices seized 17 months before child sex trafficking arrest

CNN senior producer John Griffin was charged by a grand jury in Vermont Friday "with three counts of using a facility of interstate commerce to attempt to entice minors to engage in unlawful sexual activity." Investigators seized his devices 17 months ago.

En brottsanmälan från Nevada mot en mamma som påstås ha pimpat ut sin 9-åriga dotter till den mångårige CNN-producenten John Griffin (bilden) i Vermont avslöjar oroande nya detaljer om det sjuka arrangemanget.

Det avslöjar också att myndigheterna först blev medvetna om Griffins moraliskt fördärvliga benägenhet för 18 månader sedan – men FBI arresterade honom inte förrän i fredags.

Sedan kom detta ut: ”Project Veritas säger att personen som spelas in fantiserande om en minderårig flickas könsorgan är CNN-producenten Rick Saleeby.”

Nu stänger plötsligt CNN sina kontor antagligen på grund av det obefintliga ”COVID”.

CNN Closes Offices as Covid-19 Cases Rise

Nästa sak vi behöver titta på är det pågående internationella cyberkriget som syftar till att skära av den khazariska maffians kontroll över finans och stora IT-konglomerat. På denna front har fångsten i Antarktis av EU-chefen Christine Lagarde och Davos-chefen Klaus Schwab fråntagit den khazariska maffian kontrollen över det internationella SWIFT-penningöverföringssystemet, säger Mossad-källor.

Följande nyhet bekräftar denna underrättelse:

Ryssland, Indien och Kina kommer att utveckla gemensamma finansiella strukturer för att göra det möjligt för dem att fördjupa ekonomiska band på ett sätt som utländska stater inte kommer att kunna påverka, har Kreml meddelat.

Vi har också direkt bekräftat att internationella monetära överföringar nu bara kräver en sjusiffrig kod för ett bankkontor och en persons bankkontonummer. Överföringar tar inte längre många dagar och all SWIFT-information behövs inte.

Meta targets ‘cyber mercenaries’ using Facebook to spy

Facebook parent Meta says it has targeted a series of companies that use its networks for spyingFacebook parent Meta says it has targeted a series of companies that use its networks for spyingFacebook to Rename Itself 'Meta'

På IT-fronten har Mark Zuckerberg definitivt fråntagits kontrollen över Meta, det nya namnet på Facebook.

Facebook-föräldern Meta tillkännagav i torsdags att cirka 1 500 konton kopplade till ”cyberlegosoldat”-företag anklagas för att spionera på aktivister, dissidenter och journalister världen över för betalande kunders räkning. Meta avslöjade planer på att varna cirka 50 000 personer som man tror kan ha blivit måltavlor i över 100 länder, av företag som inkluderar flera baserade eller grundade i Israel, som är en ledande aktör inom cyberövervakningsbranschen.

Israel leads 10-country simulation of major cyberattack on world markets

An illustrative image of computer popup box screen warning of a system being hacked; hackers, cybersecurity attack. (solarseven; iStock by Getty Images)

Naturligtvis slår den khazariska maffian tillbaka. Israel leder en tio länders ”simulering” av ett angrepp på det globala finansiella systemet som inkluderar ”representanter från USA, Storbritannien, Förenade Arabemiraten, Tyskland, Italien, Österrike, Schweiz, Nederländerna, Thailand, Internationella valutafonden och Världsbanken.”

Det är ganska uppenbart att hittills har åtminstone Turkiet och Libanon drabbats hårt av denna attack. Det libanesiska pundet har kollapsat från 1 500 till dollarn till cirka 25 000 mot dollarn. Turkiet har under tiden tvingats stänga sina börser eftersom dess valuta faller 54 % jämfört med föregående år, medan inflationen når 21 %.

Federal Debt Equals About $287,859 Per Income-Tax-Paying Household

A sign at bus stop in Washington, D.C., shows the amount of the U.S. national debt, which increases every second. (Photo by JULIE CHABANAS/AFP via Getty Images)Det är en ganska bra gissning att kryptovalutor också snart kommer att plundras av den khazariska maffian när de kämpar för att hålla sin falska Biden-regimen flytande.

Men dessa ansträngningar är matematiskt dömda att misslyckas. USA:s federala skuld är 287 859 $ per inkomstskattebetalande hushåll – baserat på den officiella skuldnivån på 28,9 biljoner. Men om du går efter St Louis Federal Reserve Board och andra uppskattningar att den verkliga skulden inklusive saker som ofinansierade skulder är de över 200 biljoner. Det ger cirka 2 miljoner dollar i skuld per hushåll.

Faktum är att de khazariska maffiaägarna av den amerikanska företagsregeringen är i konkurs. Det är därför containrar staplas upp utanför Los Angeles medan Storbritannien står inför milslånga rader av lastbilar som väntar på något.

container shipping

Freight lorries are seen queuing on A20 road into the Port of Dover, in Dover, Britain December 16, 2021. REUTERS/Henry Nicholls.

The Great Supply Chain Collapse

”Konklusionen är att om försörjningskedjorna går sönder så bryter ekonomin samman. Om ekonomin går sönder är sammanbrottet av social ordning inte långt ifrån, säger ekonomen James Rickards.

Det är därför mordrekord slås över hela Amerika, medan butiker plundras och amerikaner vägrar att arbeta för slavlöner.

China’s hydrogen energy industry accelerates as country races towards carbon neutral goal

Photo: Bloomberg

Medan väst fortfarande är fast i sitt odeklarerade tredje världskrig, hotar Kina och Indien att lämna oss i stoftet när de inleder Väteåldern med obegränsad energi. I den senaste utvecklingen på den fronten.

Kinas största oljeraffinaderi, China Petrochemical Corporation, eller Sinopec, har börjat bygga världens största gröna vätefabrik i den yttersta västra regionen Xinjiang. Det kommer att bli Kinas första helt soldrivna väteproduktionsanläggning.

Kom ihåg att ingen av oss borde betala för bensin då vi kunde driva våra bilar med vätgas från solpaneler på taken på våra bilar och hus.

I vilket fall som helst försöker kvarvarande khazariska maffialedare som den satanistiska kabbal nickedockan och New Yorks borgmästare Bill de Blasio hålla sig fast vid makten genom att öka tyrannin:

”Om du säger, ‘din lön beror på att [bli lobotomerad med ett vaccin], eller så kommer du att förlora din förmåga att njuta av livet och gå och göra de saker du vill göra,’ kommer folk att fatta det praktiska beslutet,” New Yorks borgmästare sa i en CNN-intervju.

New York Legislation Provides for Indefinite Detention of Unvaccinated at Governor’s Whim.

Det är därför New Yorks senat och församling vill anta ett lagförslag som skulle låta dem arrestera alla som misstänks utgöra ett ”betydligt hot mot folkhälsan.”

Oroa dig inte, det är människor som de Blasio som kommer att arresteras och släpas till Thule Airbase, säger US Space Command-källor.

I Australien har gripandet av politiker också börjat. Den viktorianska polisen lät Lynn Bennetts lägga ut meddelandet om intrång i det lagliga sanktionerade moratoriet på det viktorianska parlamentet, Högsta domstolen etc. Polisen följer detta. ”Sheriffen utfärdar arresteringsorder på stora ledare, politiker och byråkrater; Deep state är på väg att avlägsnas”, säger källor för den australiensiska underrättelsetjänsten.

Dan Andrews goes on leave after being ordered to front court for ‘concealing treason and fraud’ – as premier hopes the case just goes away

Den viktorianska premiärministern Daniel Andrews har gömt sig efter att ha blivit kallad att infinna sig i domstolen anklagad för att ”gömma förräderi”.

Liknande saker händer över hela världen, säger flera källor. Det övergripande målet för dessa attacker är Octagon-gruppen i Schweiz och ledningen för Chabad Death-kulten. Det här fotografiet av en ung Bill Gates med en satanist från Chabad avslöjar mycket om deras makt.

Äntligen den här veckan ska vi återigen avsluta med lite rymdopera. Något händer på Antarktis där stora flygplan skickas för att sätta upp någon form av kommandopost utom kontroll för alla existerande världsregeringar.

Hi Fly Airbus A340 landar för första gången någonsin på Antarktis

Våra källor i USA:s United States Space Command säger att något verkligt häpnadsväckande och historiskt är på väg att avslöjas. De kommer fortfarande inte att säga vad, men retade oss med följande foto som de hävdar är ett ”äkta fotografi av ett kraschat UFO på Mars.”

De avslöjade också bilder från en flotta av UFO:n som nyligen filmats nära Antarktis

Rymdkommandot har lovat att bjuda in denna författare att besöka Thule Airbase ”snart”. Om detta händer kommer vi att dela det vi ser med våra läsare och tittare.

Som vanligt är det dock upp till oss människor att befria oss själva och inte vänta på att ett gigantiskt moderskepp ska göra jobbet åt oss.Kategorier:Hälsa, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: