Den tyske kemisten Dr. Andreas Noack hittades DÖD efter att ha exponerat förekomsten av grafenhydroxid i covid-”vacciner”

Onsdag 8 december, 2021 av: 

https://www.naturalnews.com/2021-12-08-andreas-noack-dead-graphene-hydroxide-covid-vaccines.html

Den 23 november, läckte en världsberömd tysk kemist vid namn Dr Andreas Noack en video om att man utsatt närvaron av grafenhydroxid i Wuhan corona (Covid-19 ) ”vacciner.” Tre dagar senare dog Noack mystiskt .

Även om de specifika omständigheterna kring Noacks död fortfarande är okända, rapporteras det att han blev ”attackerad”, vilket resulterade i hans bortgång. Det säger Noacks gravida fru som publicerade sin egen video efter hans död för att slå larm.

”På dagen för sin grafenhydroxidvideo fick han andningssvårigheter och dog tidigt på morgonen den 26 november 2021”, avslöjade Noacks fru i videon.

Noacks fru kom vidare med förslaget att Noack kanske utgjorde en måltavla med ett riktat energivapen, eller DEW, eftersom han inte attackerades i en uppenbar mening med ett trubbigt föremål. Istället utvecklade Noack någon form av märkligt andningsbesvär precis samma dag som han avslöjade ett av innehållet i Faucis influensainjektioner.

”Det var dagen när grafenhydroxidvideon släpptes och intervjun med budbäraren Thiers ägde rum”, förklarade Noacks fru på tyska. Sedan gick vi upp till galleriet; vi slappnade av, pratade, skrattade, berättade för varandra hur mycket vi älskar varandra.”

”Då ville han gå ner till köket för att få något att knapra på, och normalt spenderar han inte mer än nån minut där, så jag gick ner och sa skämtsamt ”du äter väl inte allt jag har igen.” I detta ögonblick började han svaja och jag trodde att han gjorde narr av mig – det såg ut som om han spelade.”

Mördades Noack av makterna?

Det var vid denna tidpunkt som Noacks fru fortfarande trodde att han låtsades och försökte kyssa honom och sa åt honom att sluta. Men Noack slutade inte, och det som sedan hände är ännu mer chockerande.

”I det ögonblicket gick elen, det hela hände 20-30 minuter efter intervjun, och sedan föll Andreas ihop i min famn”, fortsatte hon med att förklara. ”Han började stöna, och hade svår smärta”.

”Hans kropp spändes helt och helt plötsligt kunde han inte prata längre. Först trodde jag att han kunde ha blivit förgiftad för att han utstötte några kvävningsljud. Så jag gav honom Sole (liknande saltvatten), han kräktes upp allt vad han hade ätit under dagen, vilket inte var mycket. Jag kunde inte göra någonting”.

Noacks fru stannade hos honom medan han förblev ”förlamad” på ett sätt som hon inte kunde beskriva, och hjälpte till att hålla hans kropp upprätt så att han inte skulle slå i huvudet någonstans. Noack kunde så småningom gå upp på övrevåningen på egen hand men fortsatte att ha svårt för att andas innan han så småningom gav efter för en andra omgång av förlamning.

”Han kunde inte andas längre och jag började skrika”, minns hon. ”Jag skrek åt honom att han skulle komma ur det här tillståndet och komma tillbaka till mig. Jag grät och han försökte trösta mig. Jag var upptagen då med att se till att Andreas kunde andas bra”.

Räddningspersonal försökte hjälpa Noacks fru att återuppliva honom via telefon i vad hon säger kändes som timmar. Så småningom dök sex av dem upp personligen och kopplade honom till maskiner, såväl som till en ventilator.

Noacks fru fick veta att hennes man skulle bli räddad under denna process, men det gick aldrig. Han fördes till sjukhuset vilket han aldrig kom att lämna, och läkarna sa att ”hans stora hjärtklaff hade slutat att fungera helt” på grund av en hjärtattack.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: