Vatikanens TREDJE insider, en senior kardinal, varnar för att eliterna använder pandemin för att inleda ett ”Totalt kontrollerat och övervakat tillstånd”

senior cardinal warns elites ushering in 'total control surveillance state'Kardinal Gerhard Ludwig Mueller

December 16, 2021
by Steve Watson

THIRD Vatican Insider, a Senior Cardinal, Warns Elites Use Pandemic to Usher in a ‘Total Control Surveillance State’

Deklarerar att globalister vill skapa ”en ny människa till sin egen avbild och avbild, som inte har något med demokrati att göra.”

En högt uppsatt tysk kardinal har varnat för att sådana som Bill Gates, George Soros och Davos Economic Forums chef Klaus Schwab använder coronavirus-pandemin för att tvinga världen under ”total kontroll” av globalistiska ”superrika eliter”. 

Kardinal Gerhard Ludwig Mueller, som också tjänstgör som en högt uppsatt domare vid Vatikandomstolen, gjorde kommentarerna under en intervju med Österrikes St. Bonifatius-institut.

Mueller uppmanade att ”Människor, som sitter på tronen av sin rikedom,” tar ett ”tillfälle att driva igenom sin agenda”.

Kardinalen tillade att pandemin har lett till ”kaos” och ”turbulens” delvis på grund av att eliter vill ”snacka om en möjlighet till att ställa människor i kö” via en global ”övervakningsstat”.

Mueller uttalade också att globalister anstränger sig för att föra in ”en ny människa” till världen, skapad ”till sin egen profil och avbild”, och varnade ”Det har ingenting med demokrati att göra.”

Se (på tyska):

De tyska medierna avfärdade omedelbart kardinalens kommentarer som ”konspirationsteorier”, och tidskriften Der Spiegel antydde också att hans kommentarer kunde vara antisemitiska.

Mueller svarade den tyska nyhetsbyrån DPA i ett e-postmeddelande om att det är fel att antyda att alla som ”kritiserar finanseliten … automatiskt är på fel sida”, och uppmanade vidare att ”superrika eliter i olika länder” anstränger sig för att utöva ett ”illegitimt inflytande” över jordens människor.

Tidigare har två andra Vatikanens insiders utfärdat en liknande varning

Mueller är inte den första framstående figuren inom den katolska kyrkan som varnar för de mörka målen bakom The Great Reset.

Kardinal Raymond Burke, en av de mäktigaste katolikerna i USA, gav en predikan där han ilsket talade om ”sekulära krafter” som vill ”göra oss till slavar under deras gudlösa och mordiska agenda”.

”Sedan finns det det mystiska Wuhan-viruset om vars natur och förebyggande massmedia dagligen ger oss motstridig information”, sa Burke.

”Det som är tydligt är dock att det har använts av vissa krafter, som är skadliga mot familjer och nationers frihet, för att föra fram deras onda agenda. Dessa krafter berättar för oss att vi nu är föremål för den så kallade ”Great Reset”, det ”nya normala”, som dikteras till oss av deras manipulation av medborgare och nationer genom okunnighet och rädsla.” 

Kardinalen, som sitter i kyrkans högsta tribunal för Apostolic Signatura, den högsta rättsliga myndigheten inom den katolska kyrkan, kritiserade också USA:s trohet till Kina som ett farligt hot mot den kristna identiteten i Amerika.

”För att uppnå ekonomiska vinster har vi som nation tillåtit oss själva att bli beroende av det kinesiska kommunistpartiet, en ideologi helt i motsats till den kristna grunden på vilken familjer och vår nation förblir trygga och frodas”, sa han.

Dessutom framhöll vi i november i fjol, ärkebiskop Carlo Maria Viganò som skrev ett öppet brev till president Trump och hävdade att covid-19-pandemin är en del av en komplott för att införa en ”hälsodiktatur.”

”Vi ser nationsöverhuvuden och religiösa ledare håna detta självmord av den västerländska kulturen och dess kristna själ, medan de grundläggande rättigheterna för medborgare och troende förnekas under namnet av en hälsonödsituation som visar sig mer och mer fullständigt som instrument för upprättandet av en omänsklig ansiktslös tyranni”, skrev Viganò.

Han tillade att The Great Reset försökte åstadkomma ”införandet av frihetsdödande åtgärder, gömda bakom frestande löften om att säkerställa en universell inkomst och avskriva individuella skulder.”

Här är en mycket detaljerad förklaring av The Great Reset och den nya världsordningen.

Den katolske kardinal Robert Sarah varnade också nyligen för att kristendomen är på tillbakagång och att det västerländska samhället är ”förlorat” eftersom ”om vi är avskurna från Gud, är vi förlorade och Gud är tyst.”

Kardinalen varnade också för att ”västerländsk civilisation befinner sig i ett djupt tillstånd av förfall och ruin” på grund av människors besatthet av materialism och att situationen liknar precis den innan det Romerska Imperiets kollaps.

”Eliten bryr sig inte om något annat än att öka lyxen i sina dagliga liv, och folket har blivit bedövade av en alltmer vulgär underhållning”, sa Sarah.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

6 svar

  1. Snart ska alla barn giftvaccineras mot Covid! Giftsprutorna från AstraZeneca och andra redan inköpta
    http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2773.html

    Gilla

%d bloggare gillar detta: