Jacob Rothschild- Sanningen spelar inte länge någon roll

jr-fiendish.jpg

December 14, 2021
Henry Makow
https://www.henrymakow.com/2021/12/makow–the-truth-doesnt-matter.html?fbclid=IwAR12PdHGMmcGx-B3Ej4QlcEyfB3jacz-CAVRNQeUBL0G8KdHLiK2i_ugNCI

”Vi ser en framtida värld utan tillräckligt som gå runt, och därför måste vi lära oss att först kontrollera den och sedan dela det som finns det som vi anser vara mest fördelaktigt för dem som vi väljer. Det är vad makt är till för”.

”Om människor kommer att tillåta sådana vacciner att invadera deras egna kroppar och deras barns, för att följa och vara jämställda eller ”likadana” som ”alla” andra, kommer de med all säkerhet inte att invända eller motsätta sig att deras rikedom, användning av resurser och livsstilar också utjämnas”.

”Alla måste göra detsamma”. I alla kommunistiska nationer som vi har fostrat är det brukligt att ”jämlikhet” för de önskade och planerade ”planeringen” i denna nya ordning, är till för att människor ska ha samma för sina behov och önskemål, alla måste vara psykologiskt tränade till att lyda samma kommandon”.

Beteendekontroll genom genmodifiering och förbättring, men ännu viktigare för den nuvarande operationen är – psykologisk beteendekontroll med vaccinerna vilket är ännu mer grundläggande. Oavsett om vaccinerna är onödiga och oanvändbara med avseende på viruset eller inte, eller till och med skadliga för många, är de det mest enhetliga och samordnade psykologiska vapnet som någonsin har utarbetats för att kontrollera mänskligt beteende”.

— Jacob Rothschild


av Henry Makow PHD

Ungefär 2/3 av de 180 tillfrågade läsarna svarade:
”De berättar alltid för oss vad de ska göra.”

Så de kan säga att vi sa det till dig och du gjorde ingenting.

Resten svarade:
– ”Ingen kommer att tro att det är han.” 10 %
– ”Vi kan inte känna igen sanningen när vi ser den” 10 %
– ”Han känns oöverträffad” 14 %

Den verkliga anledningen till att JR berättade sanningen för oss är…(vänta på det)

Han tror att sanningen inte spelar någon roll längre.

När din religion omdefinierar verkligheten för att passa dina intressen, då kommer du att förneka verkligheten, dvs sanningen.

Han är ganska frispråkig i ämnet.

Han förklarar för mig:

”Du frågar hela tiden ”varför?”, som en skolpojke. Du tror att kalla, hårda fakta har inflytande som har präglat allmänheten, när de tror att deras regeringar bryr sig om dem, ger dem pengar och försöker göra dem säkra”. Henry, allt är psykologi och media, och trots allt jag säger kommer det inte att göra någon skillnad för resultatet” eller

”Du förstår Henry, du fortsätter att attackera oss baserat på den gamla och förlegade metoden att argumentera med fakta och skäl. Det är inte så man gör längre. Folk gillar i allmänhet att låtsas, och i allmänhet kommer de att tro på allt som de ser att de flesta andra människor tror på, eller så gör de helt enkelt vad de är ledda till att göra av media, och vad vi vill. Om någon som du går emot deras intressen och övertygelser, kommer de sannolikt att bortse från det du säger och helt stänga ute det från deras sinnen. Det är vad som händer dig”.

”Det du är bekymrad över är de metoder vi använder för att lösa dessa problem, som du säger är ”totalitära” och ”kommunistiska”. För oss är det bara abstrakta ord som ord som ”sanning”, ”frihet” och ” rättvisa’. Och som i alla kriser handlar människor huvudsakligen med känslor och inte på faktiska fakta, kritiskt tänkande och förnuft”.

Förnekandet av sanningen är kärnan i satanistisk besittning. Mänskligheten är satanistiskt besatt av kabbalisterna. Alla saker som presenteras som chica och progressiva, liksom sammanblandning, migration, sexuell befrielse och transgenderism är ockulta attacker utformade för att förstöra kvarlevan av mänskligheten som fortfarande är i kontakt med sanningen (verkligheten).

Det behöver inte sägas att sättet att göra motstånd är som att fortsätta med att bekräfta sanningen.

En återspegling av vårt sorgliga tillstånd, ignoreras av Rothschilds bekännelse, genom alla led i det så kallade motståndet, med två anmärkningsvärda undantag, Hal Turner och Jim Fetzer.
Ja, det ignorerades även av David Icke, E Michael Jones, Michael Rivero, Jeff Rense, Alex Jones, Steve Bannon, Michael Flynn, Gary D. Barnett, Alex Newman, Jordan Peterson, Celeste Solum, Ezra Levant och alla andra.

Dessa människor har alla gjort ett oumbärligt arbete. Varför ignorerar de detta?
Tror de inte att det är han? Det är inte det som är poängen. Är det sant vad han säger? Det borde finnas en diskussion om detta.

Mänskligheten har en dödlig cancer. Är detta det första stadiet för grämelse? Förnekelse?

Första kommentaren från JK

Obligatoriska vacciner kommer till alla länder i världen. Eliten kommer inte att sluta förrän de tvingar på alla dessa onda ting. De måste göra detta för att dölja sina mordiska brott, när människor börjar släppa taget. men också för att försäkra sig om att ingen kan undkomma att främmande livsform invaderar deras kroppar. Mänskligheten har sålts nerför floden till de mest korrupta onda människorna i historien.

Mänskligheten måste ta den största delen av skulden. Man lät detta hända. Om alla sade nej, om alla gjorde motstånd, skulle det få ett slut. Jag har inget hopp om att detta ska ske. Människor är svaga och självcentrerade; de kommer inte att ta konsekvenserna av att göra motstånd, och eliten vet det, så det är bara ett väntande spel. Jag kan inte förstå bristen på motstånd.

Lyssna på Bill Deblasios alias Warren Wilhems arroganta gnäll i dag som skryter om att bryta allas vilja och tvinga dem in i ett hörn som råttor. Amerika kan inte vinna längre eftersom vi inte har någon vilja, vi kommer inte att stå upp, vi är inte en sammanhållen befolkning och vi kan inte stå ut med de minsta olägenheterna.

Den lilla handfulla skara med mod får inget stöd. Det är så grymt alltihop. Den här onda planen är verkligen briljant när du tänker efter, de ger dig mandat att begå självmord som folket i Jones Town. Jag tror att JR likt Epstein blir av med allas moraliska korruption.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: