Militära tribunaler i Vita huset och på Guantanamo

2021-12-15

Det brukar finnas läsare som fnyser åt att ”dessa Militära Tribunaler” förekommer ju inte ens – för de nämns inte ens på SVT eller andra medier (!) Men när har SVT berättat de verkliga sanningarna?? 😉 Här ska jag ge några videon som förklarar en hel del.

https://dlive.tv/p/philgodlewski+A0kAuC2ng
Börja lyssna från 25:0 ungefär och vidare

Party Time in D.C. with the DNC, POTUS, VP, and the USSS HAMMER team

Jag har en längre video som kommer senare ikväll (nöjligen imorgon) som visar er mina vandringar runt DC idag och de riktigt coola sakerna jag hittade, men jag ville få upp den här videon direkt eftersom jag vet att många av er har varit intresserade av vad som händer på Hotel Washington nära Vita huset. Ikväll stod den demokratiska nationella kommittén värd för sin årliga julfest och vi kunde se bilkortegen anlända, plus HAMMER-teamet (Hazardous Agent Mitigation and Medical Emergency Response) som gick in i evenemanget. Dessa killar är som ett tungt beväpnat tungt räddnings-/hazmat-team som reser med presidenten vart han än går i ett häftigt svart ambulansliknande fordon. Ta en titt när vi ser att de passar till festen.

Fighters, East Coast 5:00, 6,500 flights to GITMO, monkeywerx:

Du kan också följa GitmoTV på Telegram för att få senaste nyheter!

The White House is illuminated in gold and purple colors as part of... News  Photo - Getty Images

Vita huset har blivit upplyst i lila och guld: Guld indikerade guld/backad global valutaåterställning. Lila indikerade att alla grenar av militären stöds. Alla servicefärger är representerade inklusive flygvapnets blå, armégrönt, marinblått, marinrött och kustbevakningsblått, som sägs kombineras till ömsesidig nytta för färgen lila.
https://militarybenefits.info/purple-up-day/

https://en.wikipedia.org/wiki/PurpleKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: