Klaus Schwab och Christine Lagarde vände till en stor Vita Hatt-seger

2021-12-13
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Christine Lagarde and Klaus Schwab: A Transcript of Dialogue | Time
Christine Lagarde                                        Klaus Schwab

Koalitionen som kämpar för att befria planeten jorden från satanistisk kontroll vann en stor seger i förra veckan genom att de facto ta kontrollen över FN och Europeiska centralbanken, säger Mossad och US Space Command (USC) källor. Detta är vad som låg bakom besöken på Antarktis av World Economic Forums chef Klaus Schwab och EU:s centralbankchef Christine Lagarde i förra veckan.

Schwab-Lagarde och deras team trodde att de skulle till Rothschild Island på Antarktis för att få nya marschorder från Khazarmaffian. Vad de inte visste var att Rothschild Island har tagits över av jordens befrielseallians.

Schwab-teamet visste inte vad resan handlade om. De följde order från sina herrar, eller de trodde det. Lite bedrägeri spelades. De fick valet att antingen gå med i alliansen/välvilliga varelser eller elimineras. De valde det förra. ”Beviset kommer att finnas i puddingen” som man säger.

Vi har blivit tillsagda att hålla utkik efter åtalet när de kommer tillbaka. Det kommer att finnas flera regeringstjänstemän som kommer att testas positivt och gå i ”självkarantän” inom de närmaste två veckorna eller så. Vi vet vad det betyder.

Det finns redan tecken på att Schwab, en medlem av familjen Rothschild som äger FN, redan har gett nya marschorder till den byrån. Det största tecknet är den uppenbara avvecklingen av den ”pandemi”-rädsla och vaccinationskampanjen som följande nyheter visar:

Det finns redan tecken på att Schwab, en medlem av familjen Rothschild som äger FN, redan har gett nya marschorder till den byrån. Det största tecknet är den uppenbara avvecklingen av den ”pandemi”-rädsla och vaccinationskampanjen som följande nyheter visar:

WHO: No Deaths Reported as a Result of Omicron Variant to DateThe flag of the World Health Organization (WHO) at its headquarters in Geneva on March 5, 2021. (Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images)

Epoch Times rapporterade i fredags att WHO äntligen hade återkallat sina förfrågningar om kommentarer och bekräftade att byrån inte kunde specificera ett enda dödsfall som kan hänföras till Omicron.

CDC-direktör Rochelle Walensky bekräftade på fredag eftermiddag att USA bara har sett en patient på sjukhus på grund av Omicron.

WHO/CDC: Zero Omicron Deaths In The World, Only 1 Hospitalized Across 22 States In US

Så plötsligt visar sig en ”500 gånger mer dödlig ny variant” vara ett officiellt fiasko.

Denna nyhet antyder också de nya marschorder som gavs till Lagarde:

Germany’s new finance minister announces billions in climate investments

Christian Lindner standing in front of a sign for the German finance ministry

Den nya tyska finansministern Christian Lindner (bilden) har gjort sin debut som finansminister genom att tillkännage ett tillskott på 60 miljarder euro för klimatet. Medlen kommer att hämtas från tidigare oanvända skulder.

Detta är ett tecken på att den tyska centralbanken har tagits över och den ”oanvända skulden” är fiat-pengar som trycks av miljöskyddsskäl.

Så vi ser ledare tona ner rädslan för pandemin medan de trycker pengar av andra skäl än krig och sjukdomar.

Kom ihåg, att det vi i slutändan har att göra med, är en kamp om den psykologiska processen att bestämma vad vi som art gör i framtiden. Kampen står mellan dem som vill använda rädsla och hat för att förslava oss, och dem som vill bygga en bättre framtid tillsammans. På denna front får vi flera kontakter om en massmeditation den 21 december för att främja positivt tänkande. Dessa meditationer är inte religiösa utan snarare avsedda att öka positivt tänkande eftersom det bästa sättet att hantera ett negativt är med ett positivt.

På tal om positivt, finns det tecken på att företagens propagandamedia är på väg att tas över av de Vita hattarna. I synnerhet CIA-källor berättar att CNN är på väg att vara den utrensande roten och grenen för att förvandlades till vad den borde vara: en källa för sanning och fakta. Den här rubriken tipsar om vad som händer:

CNN Staffer Charged with Enticing Women and Their Underage Daughters to Engage in Sexual Activity

CNN logo on office building

”En CNN-anställd anklagades i fredags på tre punkter för att han använde en anläggning för mellanstatlig handel till att misshandla minderåriga flickor.”

Nyckeln här är ”möjlighet för mellanstatlig handel”, eftersom den gör det möjligt för CNN, Google och andra företagsmediejättar att systematiskt utredas för övergrepp på barn. Våra källor säger att den åtalade tjänstemannen redan gnisslar högt och tydligt om sina CNN etc. chefer.

Ghislaine Maxwell accuser says she saw a photo of socialite ‘nude’ and ‘pregnant’

Ghislaine Maxwell rubbing Jeffrey Epstein's foot on a private jet in an undated photo.

Detta är ett svar från byrån om vittvättsrättegången mot Ghislaine Maxwell anklagad för pedofili. Den största utvecklingen där var att ett av offren i rätten uppgav att hon såg en bild där Ghislaine var naken och gravid. Vad hände med barnet?

Special prosecutor named to look into Jussie Smollett case | AP News
I vilket fall som helst, en annan indikation på att de Vita hattarna sätter stopp för medieförfalskning är att skådespelaren Jussie Smollett (bilden) befanns skyldig till att ha förfalskat ett rasistiskt hatbrott. Detta är bevis på att det kinesiska kommunistpartiet finansierade Antifas försök att skapa ett raskrig i USA håller på att stängas ner.

Det finns också en samordnad, internationell rättslig attack mot den khazariska maffian på flera fronter.

Kommer du ihåg hur Mark Zuckerbergs alter-ego – USA:s falska presidenttalestrans ”Jen Psaki-” försvann i ett par veckor medan hans Facebook-företag togs över och döptes om till ”Meta?” Nåväl, nu säger Metas advokater i öppen domstol att ”faktakontroller” är ”åsikter”.

Samma ”faktakontrollerande” kommunikationsnätverk utpekas nu också till att vara den sanna orsaken till ”pandemin”. Den 23 november 2021 bad 289 organisationer och 34 individer USA:s Högsta Domstol att avskaffa en grundlagsstridig klausul i Telecommunications Act från 1996 som förbjuder lokala myndigheter att reglera mobiltorn på grundval av hälsa och miljö.

https://principia-scientific.com/organizations-worldwide-join-5g-amicus-brief-to-u-s-supreme-court/

Världens underrättelsetjänster är fullt medvetna om att de flesta av dödsfallen i ”coronavirus” faktiskt är resultatet av elektromagnetiska attacker, så detta drag banar väg för massgripanden av telekomtjänstemän, säger CIA-källor.

Internationella brottmålsdomstolen tog också emot ett klagomål den 6 december, angående brott begångna av brittiska regeringstjänstemän och internationella världsledare för olika kränkningar av Nürnbergkoden, brott mot mänskligheten, krigsförbrytelser och aggressionsbrott som begåtts mot folket i Storbritannien.

Är stubinen tänd nu? Finns det nån advokat i Sverige som kan göra detsamma?

Scott Morrison - WikipedioDetta är ett öppet tecken på att kriminella ledare i Australien, Kanada, Nya Zeeland och Storbritannien kommer att ställas inför krigsförbrytelser snart, lovar MI6-källor. Här är en titt på bara några av brotten. Australiens premiärminister Scott Morrison (bilden) jämförde i förra veckan vaccinerade australiensare med att ”få fåren genom grinden”.

Jacinda Ardern – Wikipedia

Samtidigt har Nya Zeelands premiärminister Jacinda Arderns (bilden) nettoförmögenhet ökat till 25 miljoner dollar i december 2021, jämfört med ett nettovärde på endast 800 000 dollar i november föregående år.

Kan det vara hennes koppling till Pfizer? Varför skulle hon annars säga ”Det kommer inte att finnas en slutpunkt för det här vaccinationsprogrammet … vi behöver att de kommer tillbaka eller så måste vi gå till dem.” Kom ihåg att dessa så kallade vacciner inte ens har bevisats förhindra ”Covid”, trots alla deras otäcka biverkningar.

Ska vi också kalla henne Jacinda eller Jack? Videon nedan visar säkert något som svänger i grenen.

Jämför med den här bilden av Michelle (Michael) Obama (red.anm):
Marianne Jett on Twitter: "@Antmantime @DeepDish71 @MrScATMAnNE @siosism  @mindstatex In that video, Michelle Obama is sort of trying to cover her  junk. He either has a penis *OR* she has a vagina

I Kanada säger en kyrkoherde i Ontario under tiden att kyrkopastorer i hans område ”köptes ut … för att få medlemmarna i vår kyrka att köpa in sig i denna onda [Covid] agenda.”

[FULL INTERVIEW] Church Pastors Were Bribed “To Buy Into This Evil Agenda” – Ontario Pastor

Men nu, efter att ha försökt tvinga så många av sina medborgare att få covid-19-sprutan som möjligt, går många länder runt om i världen baklänges och varnar för att dessa sprutor kan orsaka allvarliga hjärtproblem etc.

Vaxx Alert: Japan Added To Growing List Of Countries Warning Of Heart Issues After Jab

Det är säkert att många advokater är på väg att bli rika och stämmer Pfizer, Moderna etc. under de kommande månaderna och åren. Den verkliga frågan är dock när dessa företags Rockefeller/Rothschild-överherrar äntligen tas bort från kontrollen.

Som nämnts överst i den här historien verkar Rothschilds ha svängt, så nu måste vi se när den Rockefeller-kontrollerade falska Biden-administrationen kollapsar.

Ett tecken på att detta snart kan ske är att företagsråttorna överger skeppet. InsiderScore-data visar att företagsinsiders sålde häpnadsväckande 63,5 miljarder dollar i aktier fram till november, en ökning med 50 % jämfört med hela 2020.

Ponzi? Insiders Dump Stocks To Their Own Companies At Record Pace

Megaföretagen räddar sig också ur vaccinmandatet så snabbt som möjligt.

Panic? US Mega-Corporations Rush To Abandon Vax Mandate

Som diagrammet nedan visar håller den Rockefeller-kontrollerade amerikanska aktiemarknaden uppenbarligen på att bli en gigantisk hallucination. Den fortsätter att stiga trots att den reala levnadsstandarden sjunker med 10 % per år (den reala inflationstakten minus BNP-tillväxt).

Arga medborgare vänder sig till plundring och laglöshet som vedergällning. Plundringen har redan förvandlat San Francisco till en spökstad. Los Angeles, Chicago, New York etc, ligger inte långt efter.

De överlevande Rockefellers gömmer sig i Schweiz men schweiziska källor lovar att de jagas ner.

Naturligtvis gör den khazariska maffian allt de kan för att behålla makten. Japan hotas med jordbävningsvapen eftersom deras regering förbereder sig på att offentligt tillkännage att Fukushima var en terroristattack riktad från Schweiz och Israel, säger japanska högerkällor.

Ett nyckelvittne till Fukushima-attacken skräms också av dödshot som denna nyhet visar: 

(Från vänster till höger) Avner, Sara, Benjamin och Yair Netanyahu besöker Golanhöjderna den 23 april 2019

Ministerkommittén som övervakar verksamheten hos Shin Bets säkerhetsbyrå röstade i söndags för att sluta tillhandahålla personlig säkerhet för före detta premiärminister Benjamin Netanyahus fru och vuxna söner, sex månader efter att den mångårige ledaren avsattes från makten. Beslutet, som träder i kraft på måndag, kom trots vädjanden från Netanyahu om att hans familj regelbundet utsätts för dödshot.

Netanyahu har spelat in när han ringde dåvarande Japans premiärminister Kan Naoto dagen efter Fukushima och hotade att se till att berget Fuji får ett utbrott om inte Japan överlämnade alla sina valutainnehav till Israel, säger NSA och japanska militärkällor.

Naturligtvis kommer Israel självt sannolikt inte att överleva mycket länge till i sin nuvarande form. Premiärminister Naftali Bennett åkte i söndags till Abu Dhabi för att träffa kronprins Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, på den första resan för en israelisk premiärminister till Förenade Arabemiraten. Detta är relaterat till Saudiarabiens israeliska kolonis nära förestående förestående fall.

Houthis Claim ‘Major Collapse’ of Coalition Forces Defending Ma’rib, Predict City’s Capture in Days

Mossad länkade till sajten Debka och noterar ”De två ledande Gulf-härskarna, MbS och Förenade Arabemiratens sheikh Muhammed bin Zayed (MbZ), känner att de inte kan lita på vare sig USA eller Israel för skydd mot Irans intrig.”

UAE, Saudis seek détente with Tehran, fed up with US-Israel slow motion on nuclear-armed Iran

Vad detta betyder är att den amerikanska militären inte kommer att kämpa för Israel längre så det landet måste nu be Iran om skydd eller annars tas det över av Turkiet.

Den amerikanska militären utrensas under tiden systematiskt från femte kolonnare vilket general Michael Flynn illustrerar med denna nyhet:

Former DC Nationwide Guard officers have accused the 2 generals of  mendacity in regards to the delay in responding to the Capitol …. - Clean  Bowled

Överste Earl Matthews, (bilden) som tjänstgjorde i National Security Council och Pentagon under Donald Trumps administration, anklagar Michael Flynns bror och en annan amerikansk armégeneral för att ha försenat sändningen av nationalgardet till U.S.C. Capitol, som svar på upproret den 6 januari.

‘Absolute liars’: Ex-D.C. Guard official says generals lied to Congress about Jan. 6

The U.S. Capitol is seen as National Guard secure the the grounds.

Capitols polischef Steven Sund ”vädjade” för omedelbar utplacering av nationalgardet till Capitolium efter att upprorsmakare brutit sig genom det yttre försvarsverket. Piatt och Flynn avslog begäran.

Kom ihåg att incidenten den 6 januari var en av Khazariska maffians designade fälla för att kackerlacka motellsnaror mot amerikanska patrioter.

Den amerikanska militären har övergett Washington DC sedan januari 2020 och drivs nu av rymdkommandot från Cheyenne Mountain och Thule Airbase på Grönland, säger USC-källor. De lovar stora drag snart. För all del, vänligen gör dina antigravitationsflygande tefat tillgängliga för allmänheten. Naturligtvis, liksom med alla saker av rymdtyp, tro det när du ser det.

På det sättet kommer vi den här veckan att avsluta med ett mystiskt fotografi som är skickat till oss av Rysslands FSBs underrättelsetjänst. Vad tror du, kan detta vara på riktigt?Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: