Mardrömmen är över!

Tryck på ”brevet” i spalten nere på videon och få den svensktextad

11 dec 2021
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2021/12/11/the-nightmare-is-over/

Det mest avgörande ögonblicket för mänskligheten på planeten Jorden har kommit. Det kommer att finnas två väldefinierade tidslinjer: en kommer att leda ett segment av mänskligheten till den nya 5D-jorden; och den andra tidslinjen kommer att leda den andra delen i exil.

Endast en tredjedel av mänskligheten kommer att kunna göra och fullborda den 5D-uppstigning som är nödvändig för denna övergång; den andra delen kommer inte. I slutändan kommer vi att ha en ny cykel och en ny jord. Där ingen auktoritet är överlägsen vår fria vilja och val. Alla kommer att vara sin egen domare. Ingen kommer att störa andras individuella preferenser.

Var förberedd och var på din vakt, för det går snabbt framåt nu. Banker kommer att stänga så se till att fylla på med grundläggande förnödenheter. Bytet kan ta upp till tre veckor. De som är korrupta och deras medhjälpare kommer att tas bort. De blev en del av kabbalen på grund av pengarna och arbetet de gjorde för dem. Det fick dem att känna sig viktiga, men de kommer att få betala ett högt pris för det.

De ändlösa krigen i Deep State tvingades på oss utan att det någonsin klargjordes vad de slutliga avsikterna var, såsom förstörelsen av antika och moderna städer, maximering av offer med enorm skada för att tjäna pengar genom att låna ut pengar till återuppbyggnad .

Vår historia i årtusenden är till stor del ett bedrägeri, eftersom särskilt de khazariska sionisterna sedan 1706 har manipulerat och förändrat nästan alla fakta och aspekter för att fullständigt kontrollera och undertrycka befolkningen, men nu är det förbi. Sanningen kommer fram och varje dag förstår fler människor vad som händer och vaknar sakta.

Pappersvaluta och banker kommer så småningom att försvinna. Sanna pengar kommer inte; valuta och banker är kabbalverktyg för att kontrollera befolkningen genom sin skuldbaserade ekonomi som säkerställer att människor aldrig kan blomstra.

Vår återkommande utomjordiska gäst, ärkeängeln Vital Frosi, välkänd för många läsare vid det här laget, rapporterar nedan i mer detalj vad som väntar oss.

Älskade!

När en själ genom erfarenhet accepterar att separera sig själv från Källan, har den tillgång till den fullständiga Planen och får garantin för det ovillkorliga stödet från olika gudomliga sektorer och sfärer. Den vet att den till och med kommer att glömma vem den verkligen är, men den har garantin att den en dag kommer att återvända till ett högre medvetande.

Ingen lämnas någonsin åt sig själv. Erfarenheterna från en tredjedimensionell värld kvalificerar Anden att bli en Uppstigen Mästare, och dess arbete kommer alltid att vara efterfrågat i framtiden. Det är sant att mänskligheten på jorden alltid har haft detta stöd. Utan det skulle människor ha dukat under i början av sina upplevelser här på jorden.

När Anden inkarneras i den tredje dimensionen glömmer han vem den är. Med varje existens får själen intrycket att den aldrig har funnits förut, och att kroppens död betyder slutet på allt. Det ger känslan av fullständig separation från livets källa. I själva verket vet den inte ens om sin existens. Minnesförlusten är sådan att bara drömmen lever vidare. Drömmar är alltid ett vagt minne av något som du inte ens kan föreställa dig när du är vaken.

Vi hörde en gång att människan har attraktionen av mineraler, djurens instinkt och drömmen om grönsaker. Dessa kungadömen som är en del av jorden är i själva verket de speglar som homosapiens behövde när slöjorna täckte deras medvetande.

De som visste hur man observerade naturen uppmärksamt lärde sig vägen för uppstigning av sina själar mycket snabbare. Kunskap med visdom var det viktigaste receptet i den tredje dimensionen. Signalerna var alltid närvarande vid varje vägskäl i livet. Och de ledde dig till slut hit.

Vi står nu vid vändpunkten. Eftersom Jorden som en Planet gör sin övergång, gör många av de själar som har inkarnerat här också sin Uppstigning. Det är det viktigaste ögonblicket i hela planetens historia, men framför allt är det jordens största ögonblick i mänsklighetens uppvaknande.

Ljuset kommer att bli mer intensivt, så att det blir omöjligt att fortsätta sova. Det är säkert att många, även om de vaknar med Ljusets intensitet, kommer att välja en annan Planet av Skuggor för att fortsätta sin djupa sömn av själen där. Därför kommer vi att rapportera här endast till dem som verkligen vaknar och väljer den Nya Jordens väg.

Det sista kapitlet

För dem är drömmen över. Ja, det är över, för de kommer att inse att det som verkade vara en utopi nu är verklighet. Så verklig att var och en kommer att upptäcka, lite i taget, att de kan samskapa allt som tidigare bara var en dröm.

Den apokalyptiska fasen är över, det vill säga förändringens tid som började för nästan tre århundraden sedan. Apoteosen börjar! Inget kan stoppa det som kommer!

De medvetna har avslutat sin lärlingstid och har nu ärans stund.

Det är slutet på drömmen och början på verkligheten!

Illusionen finns kvar i det förflutna och kan bara minnas som en dröm, precis som den du äntligen hade en viss natt när du sov. Allt som har lärts kommer naturligt att integreras i det nya medvetandet, precis som var och en av er integreras när ni lärs utföra en ny uppgift.

Smärtan och lidandet, såväl som den tredje dimensionens prövningar, kommer inte att lämna några spår i det nya medvetandet, för som vi har sagt kommer ditt minne att vara som om det vore en dröm. Ny kunskap och nya verkligheter: det är det nya medvetandet.

Drömmen är borta! Och med det allt som påminner dig om den gamla jorden och den gamla mänskligheten. Själens uppstigning är en unik händelse i universums respektive delar. Så mycket att många tidigare Uppstigna Mästare nu har inkarnerat eller inkarnerar på jorden för att kunna delta i en sådan storslagen händelse.

Du kan vara en av dem. Du kan vara en av de 144 000! Du kan vara en själ som har nått scenen för första gången! Men det som verkligen är viktigt är att du är här i den sista delen av den planetariska övergången. Och ingenting eller ingen kan motsätta sig detta, för du har gjort ditt val och det är suveränt.

Val . Det här ordet har aldrig varit mer passande än nu! Ett val är utövandet av fri vilja. Även om det alltid har funnits något som kunde ingripa, är valet en omistlig rättighet för varje inkarnerad själ. Även om de mörka har påverkat varje val, i slutändan, har de också alltid respekterat allas beslut, för vissa universella lagar kan inte överträdas, inte ens av de som inte är av Ljuset.

Nu stängs alla aktioner på den stora Livets teater på ett slutgiltigt sätt. En ny era börjar medan en gammal cykel stängs för alltid! Mardrömmen har gått för alltid!

Men det kommer att komma ihåg som den mest klarsynta drömmen någon haft en given natt. Ja, för du upplevde faktiskt den drömmen själv! Även om det var en utopi, levde du den drömmen så som den kommer att bli ihågkommen och föras bort med de transcendentala minnena.

Du har levt din egen dröm! Alla nödvändiga erfarenheter, både individuella och kollektiva, finns i den. Den tredje dimensionen kommer alltid att bli ihågkommen som en dröm! En riktig dröm! Bli inte imponerad av det. Lev i detta ögonblick nu, för detta är verklighetens tidsålder. Din mardröm är över!

Länge leve apoteosen!

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Jesus är evig Herre och Gud, Hans är äran, ingen ska ta den ifrån Honom. Ty så älskade Vår Fader Skaparen, världen, att Han utgav sin ende son, Jesus Kristus. Så att var och en som tror på Honom, inte ska gå under, utan ha evigt liv.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: