En diskussion med ”suveräna människor”

(Klicka på ”brevet” på undre panelen på videon o få den svensktextad)

Suverän människa” har du hört det förut? En suverän människa kan du endast bli om du avskriver dig ”Maritim Law” som vi alla ligger under idag.

Här kan du läsa mer om detta: https://bakomkulisserna.biz/2021/05/06/amerikanska-konstitutionen-och-vem-som-styr-landet-idag/

Hela vår lagstiftning idag bygger på Sjölagen eller Maritim Law, vilket betyder att alla myndigheter och lagar som stiftats sedan 1871 då den amerikanska konstitutionen kidnappades av Rothschild och hans kumpaner på julannandagen 1871 och införde Federal Reserve som en privat bank, samt ett penningsystem byggt på skulder och räntor. Detta är ett enormt bedrägeri som har fortgått intill våra dagar då detta system håller på att kollapsa. Detta system, innan 1871, som president Trump håller på att återinföra kallas QFS, Quantum Financial System. Det körs redan idag parallellt och väntas träda i kraft fullt ut under den närmaste tiden. Det betyder, en framtid utan skulder för var och en av oss.


Hur pengar skapas i sagoform på svenska
https://carlnorberg.se/2010/08/26/saaa-javla-bra/


 

Då infördes också ”socialskyddssignum” som gör det möjligt för dem att handla med dig på börsen utan din tillåtelse. Det har väl inte undgått dig att även Sverige är ett företag och som sådant kan de ta lån i ditt namn (statsskuld) utan att tillfråga dig. Som företag har landet inte heller rätt att stifta lagar, [eller har du varit med om att ett aktiebolag t ex har stiftat landets lagar?] så alla de lagar som vi ”måste följa” och som de stiftar – behöver vi alltså INTE följa! Strunta helt i Pandemilagen o vaccinpass t.ex!

Det är mycket att ta in, och lära sig nytt! Ett helt nytt tankesätt – och vi behöver ta tillbaka vår suveränitet! Det gör du genom ett ”Levande brev” som måste undertecknas av 3 sedan tidigare levande människor. Det går alltså INTE att göra ett eget och tro att det gäller! Såhär ser mitt ut:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är levandebrev.jpg

En stor hemlighet är att människor och länder är företag

Länder och människor är registrerade som företag och behandlas som företag vilket är orsaken till att pengar är viktigare än att människor ska må bra. Det är ett krångligt system som allt fler studerar för att förstå. De finns människor som lyckats lämna systemet och kör bil lagligt utan körkort och egna reg.skyltar på bilen. Här några länkar där du kan börja dina studier.

https://5dcoaching.se/en-stor-hemlighet/#page-content

Hela världen står i jättestor förändring och den största förändringen är inom oss själva eftersom det är vi som skapar livet. Är du intresserad av personlig utveckling och medvetet skapa en ny värld i högre frekvens så rekommenderar jag vår unika utbildning 5D-programmet. Fyra helger på en fantastisk kursgård med nya likasinnade vänner.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: