CERN Schweiz, Zürich CIA-högkvarter

CERN, Geneva, Switzerland - PTW Freiburg GmbH

När jag läste om Cern i Judy Byingtons uppdatering av Återställd republik… fann jag det mycket intressant och beslöt att undersöka detta närmare. Säkert har alla hört om Cern och deras partikelaccelerator och andra hemliga experiment som pågår där. Hon nämnde ”10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA” och jag beslöt att ta en närmare titt på denna och fann det här. Jag hittade den uppladdad och bakom en betalvägg hos Scribd. Alltså inte för allmänhetens ögon.
Du kommer att bli överraskad!


2021-12-06
Judy Byington
https://operationdisclosureofficial.com/2021/12/06/restored-republic-via-a-gcr-as-of-december-6-2021/

Eftersom CERN är det största och mest avancerade kärn- och partikel-fysikalaboratoriet i världen, är säkerheten vid den topphemliga anläggningen den strängaste på jorden. Följaktligen är det den perfekta platsen att gömma ingången till den enda centrala underrättelsetjänsten (CIA).

Som ursprungligen avbildades i Truther.org-rapporten den 31 mars 2015 med titeln ”10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA”, hårda bevis bekräftar nu att Schweiz faktiskt hyser CIA. Men exakt var CIA-högkvarteret ligger i Schweiz har förblivit ett mysterium – fram tills nu. Kort sagt, CERN fungerar som den hemliga ingången till CIA:s högkvarter som ligger i de undervattens alpina kanjonerna i Genèvesjön, en sjö så djup att den måste utforskas av Mir 1 och Mir 2, ryska ubåtar som är kända för sin förmåga att dyka upp till 6 000 meter (19 685 fot).

Uppfattningen att CERN är den hemliga ingången till CIA:s högkvarter under Genèvesjön bekräftas av det faktum att CERN från och med 2013 hade 2 513 anställda och 12 313 stipendiater, kollegor och lärlingar, varav en majoritet troligen är CIA-personal. Med tanke på att cirka 15 000 människor pendlar till CERN och/eller CIA:s högkvarter dagligen, måste de göra det via hemliga tunnelbanetåg eftersom det inte finns några större parkeringsplatser vid CERN, som ses av

How the CIA headquarters broke ground in Langley, Va. | WTOP News

flygbilden till CIA:s högkvarter i Langley, Virginia (bilden). Följaktligen är CIA:s högkvarter under Genèvesjön endast tillgängligt via tunnelbanetåg från CERN och via ubåtar som färdas genom en 275 kilometer lång (170 mil) underjordisk tunnel som uppenbarligen börjar i Genova, Italien, och slutar i Genèvesjön.


CIA

10 skäl till varför Schweiz är hem för CIA”

FÖRFATTARENS NOTERING: Följande information publicerades först den
21 december 2014 i ”Greenland Theory: Apocalypse Now” (2014), den senaste boken och webbplatsen av David Chase Taylor.
På grund av dess chockerande avslöjanden, särskilt när det gäller CIA i Schweiz, censureras den naturligtvis på en internationell nivå. Följaktligen är det absolut nödvändigt att dela denna information för att få landet Schweiz och dess mordiska CIA att ställs inför rätta för århundraden av krigsförbrytelser mot mänskligheten.

David Chase Taylor
31 mars 2015
Truther.org

SCHWEIZ, Zürich — Schweiz ligger i centrala Europa och är hem för den enda ”Central Intelligence Agency” (CIA). CIA, som verkar under alias Heliga stolen (dvs. ”Holy See”) grundades 40 år efter Confoederationis Helveticae (dvs. Schweiz), för ungefär 755 år sedan. 

Genom att använda slutsatsresonemang kan man dra slutsatsen att Schweiz faktiskt är hem för CIA. Det första steget i denna process är att följa pengarna som leder direkt till Bank for International Settlements (BIS) i Basel, Schweiz, en organisation som i hemlighet finansierar CIA:s skändliga aktiviteter.

Schweiz är mycket unikt för alla andra länder på jorden, något som förväntas av en nation som hyser CIA. Eftersom Schweiz och dess CIA är ytterst ansvariga för att konstruera de oupphörliga lönnmorden, terrorattackerna (false flags red.anm) och krigen runt om i världen, är det naturligtvis fritt från sådant kaos.

Schweiz är med andra ord den globala stormens öga – fritt från finansiella kriser, fritt från statligt sponsrad terrorism och fritt från krig sedan över 500 år. Trots allt behöver terrorister som arbetar för CIA en fristad, en plats för fred och säkerhet dit de kan återvända efter att ha utfört svarta operationer runt om i världen.

De nämnda terroristerna behöver också en plats där de kan undvika åtal, därav Schweiz påstådda neutrala ställning inom det internationella samfundet. Det är just därför de ökända bankirerna, piraterna och terroristerna som tidigare var kända som Tempelriddaren och Johanniterorden (se nedan) ursprungligen flydde till Alperna och grundade det som idag är känt som Schweiz.

Eftersom CIA har befälet och kontrollen över varje lands respektive underrättelsetjänster och militär, är de ansvariga för att konstruera de mord, terrorattacker och krig som ses runt om i världen idag. Det är ursprungligen därifrån

konceptet med den schweiziska armékniven (bilden) kom, för Schweiz har praktiskt taget alla politiska och militära alternativ till sitt respektive förfogande.

Även om Schweiz är känt för sina legosoldater som placerades strategiskt av CIA i utländska arméer, domstolar och regeringar för att utföra mord och spioneri, har
99 % av schweiziska medborgare absolut ingen aning om att deras land är ett hem för CIA.

SCHWEIZ ÄR CIA:
1. Schweiz ligger i centrala Europa
2. Schweiz enda neutrala nationen på jorden
3. Schweiz enda suveräna nation på jorden
4. Schweiz hem för Onyx Interception System
5. Schweiz hem för Holy See (d.v.s. det Heliga C-I-A)
6. Schweiz hem för Bank for International Settlements (BIS)
7. Namnet för Schweiz (dvs. CH och Suisse) är lika med CIA och SS
8. Schweiziska nationaldagen infaller på samma datum som årsdagen av Spies tempel
9. Schweiz intimt knutet till diktatorer (t.ex. Hitler, Mussolini, Jong-Un, etc.)
10. Schweiz är ursprungligen grundat av Tempelriddarna och Johanniterorden

1. CIA beläget i Centraleuropa

Det är absolut nödvändigt att notera att USA:s ökända CIA tillhandahåller den nödvändiga politiska täckningen för svarta operationer (d.v.s. Special Ops) orkestrerade av CIA i Schweiz. Med andra ord, tar de på sig skulden för det som Schweiz ytterst är ansvarigt för. Även om det verkligen finns ett Central Intelligence Agency-högkvarter i Langley, Virginia, är det bara det lokala högkvarteret för CIA i USA. För att sälja till världen föreställningen om att CIA är amerikanskt till sin natur, följs orden ”CIA Headquarters” alltid av ”Langley, Virginia” i praktiskt taget alla Hollywood-filmer. Men Langley, Virginia ligger inte i centrala Virginia, och inte är staten Virginia heller centralt belägen i USA. Schweiz å andra sidan ligger i centrala Europa, därav namnet ”Central Intelligence Agency”. Termen central definieras delvis av Merriam-Webster som ”mitt i något” eller ”belägen i mitten av en sak eller plats”, definitioner som är indikativa för Schweiz, inte Langley, Virginia. Termen ”central” definieras också delvis som att ”kontrollera alla andra delar” och ”att ha makten över de andra delarna”, för CIA i Schweiz har i slutändan kommandot och kontrollen över alla 206 länder och territorier i underjorden. Även om nämnda länder och territorier har olika flaggor, språk och raser, verkar de alla på uppdrag av CIA i Schweiz.

2. Schweiz enda neutrala nationen på jorden

Schweiz är det enda permanent neutrala landet på jorden. Neutralitet definieras delvis som ”en suverän stat som officiellt förklarar sig vara neutralt mot de krigförande”. Men om en påstådd suverän stat finansierar nämnda krigförande, är den inte neutral. Även om Schweiz har varit neutralt sedan slutet av sin expansion 1515, återupprättade Wienkongressen helt och hållet schweizisk självständighet 1815, vilket gjorde att schweizisk neutralitet erkändes permanent. Följaktligen har Schweiz förblivit fritt från terrorattacker och krig i över 500 år. Genom att förbli neutralt kan Schweiz vara intimt involverat i den dagliga verksamheten i alla länder på jorden samtidigt som det offentligt framstår som godartat. Schweiz är också det enda neutrala landet som aktivt engagerar sig i väpnad neutralitet.

Schweizergardet | BaselPappa

Följaktligen har den schweiziska försvarsmakten ungefär 200 000 till 400 000 aktiva soldater (bilden), en av de största stående arméerna i världen. Den väpnade neutraliteten i Schweiz är bara meningsfull när man förstår att Schweiz är hem för CIA. I händelse av att Schweiz politiska täckmantel försvagas och de utpekas som stamfader till mord, terrorattacker och krig, kommer dess militärer att kunna försvara sig igen, vid varje attack eller potentiell invasion.

iblsgr00205862.jpg | Schweiz flagga | Sjöberg Bildbyrå - Ett av Sveriges  största bildarkiv  Vatikanens-flagga – Katolskt magasin
Schweiz flagga                                          Vatikanstatens flagga

3. Schweiz är den enda suveräna nationen på jorden

Schweizergardet – WikipediaSchweiz är den enda suveräna nationen på jorden. Detta relativt okända faktum bekräftas av Schweiz flagga, en av endast två kvadratiska flaggor för suveräna stater, den andra är Vatikanstatens flagga som av en slump skyddas av schweiziska gardet (bilden). Medan alla andra länders flaggor (t.ex. Kinas flagga, Rysslands flagga, USA:s flagga, etc.) är rektangulära till formen, är Schweiz och Vatikanstatens flaggor geometriskt fyrkantiga eftersom de representerar de enda suveräna staterna på Jorden. Termen suveränitet definieras som en stat eller ett styrande organ som har den fulla rätten och makten att styra sig själv utan någon inblandning från externa källor eller organ. I politisk teori är suveränitet en substantiell term som betecknar högsta auktoritet över en viss ordning. Med andra ord är Schweiz det enda landet i världen (förutom Vatikanstaten) som har kontrollen över sitt eget öde. Följaktligen är de andra 204 länderna och territorierna i underjorden inte suveräna; vilket betyder att ett annat land (dvs. Schweiz) är ytterst ansvarigt för dess öde.

Onyx i Leuk

4. Schweiz Hem för Onyx Interception System

Om Schweiz i själva verket vore ett neutralt land skulle det inte vara hem för Onyx Interception System som drivs av Federal Intelligence Service (FIS), det officiella namnet för CIA i Schweiz. Med tanke på att Onyx visserligen ”kontrolleras av en oberoende [icke namngiven] kontrollmyndighet som består av medlemmar av den federala administrationen”, kan man dra slutsatsen att den står under CIA:s ledning och kontroll. Det uttalade målet för Onyx är att ”övervaka både civil- och militär kommunikation, såsom telefon-, fax- eller internettrafik, som bärs via satellit”, vilket effektivt låter Schweiz att spionera på resten av världen. Med detta sagt är det högst troligt att Onyx också används som ett säkert och krypterat kommunikationsmedel mellan CIA:s högkvarter i Schweiz och dess respektive kontor och internerings-anläggningar (dvs svarta platser) runt om i världen. Trots att Onyx är ett globalt system, finns de enda tillåtna platserna i Schweiz i Heimenschwand, Leuk och Zimmerwald. Även om CIA fortfarande sysselsätter tusentals hemliga agenter runt om i världen, sker en majoritet av spionaget de bedriver elektroniskt via den senaste tekniken (t.ex. mobiltelefoner, drönare, GPS, internet, satelliter, klockor, etc.) som är kollektivt kopplade till och övervakas av Onyx.

5. Schweiz hem för den Heliga stolen

Den Heliga Stolen (dvs. ”Heliga C-I-A”) är det officiella namnet på Central Intelligence Agency (CIA), en term som uppenbarligen kommer från Confoederationis Helveticae, ett ursprungligt namn för Schweiz. Även om Heliga stolen (The Holy See) påstås vara belägen i Italien, antyder dess namn något annat. Konsonant sett härrörde termen ”Helig” (H+L) uppenbarligen från ”Hel” (H+L) som i ”Helveticae”, medan termen ”See” (dvs. ”C”) är en uppenbar akronym för ”Confoederationis”. Den Heliga Stolen grundades ungefär 40 år efter etableringen av Schweiz år 1300 e.Kr., och är utpekad som den romersk-katolska kyrkans kyrkliga jurisdiktion. Heliga stolen är den centrala referenspunkten för den katolska kyrkan och visserligen kontaktpunkten för nattvarden på grund av dess framträdande plats. Följaktligen ses Heliga stolen som centralregeringen inom den romersk-katolska kyrkan. Diplomatiskt sett agerar och talar Heliga stolen för hela den katolska kyrkan. Påvestolen är med andra ord den högsta regeringsformen inom den katolska kyrkan, precis som CIA är den högsta regeringsformen i världen.
I likhet med Schweiz ses den Heliga stolen som en suverän stat, som har en centraliserad regering med titeln den romerska Curian. Av en slump har Schweiz federala palats i den schweiziska huvudstaden Bern titeln ”Curia Confoederationis Helveticae”, vilket ytterligare drar slutsatsen att Schweiz och Heliga stolen faktiskt är en och samma enhet. Termen ”See” som finns inom den heliga stolen härrörde från det latinska ordet ”sedes” som betyder ”säte”, en hänvisning till den katolska kyrkans episkopala tro ​​(cathedra). Med andra ord är den heliga stolen “The Holy Seat” eller den ”heliga tronen” för det grekisk-romerska riket i underjorden.

Vietnamese central bank invited to become BIS member

6. Schweiz hem för Bank for International Settlements

Bank for International Settlements (BIS) i Basel, Schweiz, är den finansiella ryggraden för CIA, som i hemlighet finansierar dess skändliga verksamhet runt om i världen. Visserligen finansierar ”världens äldsta internationella finansiella organisation”, BIS, 60 centralbanker (t.ex. Bank of China, Bank of England, Federal Reserve Bank, etc.), som tillsammans utgör 95 % av världens BNP (bruttonationalprodukt). Även om BIS fakturerar sig själv som en internationell organisation av centralbanker som försöker ”främja internationellt samarbete på dessa områden och att agera som en bank för centralbanker”, är den ensamt ansvarig för att iscensätta världens finansiella kriser helt enkelt på grund av det faktum att den ensam har makten att skapa pengar. Med andra ord är BIS ansvarig för att skapa och distribuera världens fiat-penningmängd, som i sin tur används för att finansiera världens respektive regeringar, underrättelsetjänster och militärer, såväl som mord, terrorattacker som de deltar i på uppdrag av CIA. Som den finansiella delen av Central Intelligence Agency i Schweiz är BIS finansiellt ansvarig för att finansiera praktiskt taget alla väpnade konflikter som bevittnas runt om i världen idag.

Bank for International Settlements BIS logo

7. Namnet för Schweiz motsvarar CIA & SS

Eftersom Schweiz är hem för Central Intelligence Agency (CIA), är deras respektive namn intimt kopplade i numerologin. Enligt International Organization for Standardization (ISO), som av en slump ligger i Schweiz, är landskoden för Schweiz CH (dvs. ”Chi”), en förkortning som kommer från Confoederationis Helveticae, ett ursprungligt namn för Schweiz. När man använder judisk gematria med avseende på det romerska partituren (d.v.s. det romerska alfabetet) och/eller det moderna engelska alfabetet, motsvarar förkortningen ”CH” numeriskt och konsonant förkortningen ”CIA”. Till exempel, siffrorna/bokstäverna som finns inom ”CH” (dvs. C=3 och H=11) motsvarar ”311” eftersom ”H”-symbolen motsvarar siffran ”11” i Roman Score. Omvänt är siffrorna/bokstäverna som finns inom ”CIA” (dvs. C=3, I=1 och A=1) numeriskt lika med ”311” eftersom ”I”-symbolen motsvarar siffran 1 i Roman Score. Eftersom bokstaven ”A” fungerar som en Chevron-symbol (dvs. ”Ʌ”), siffran/bokstaven som används för att avbilda bokstäverna ”C” och ”K” i det romerska partituren, är förkortningen ”CIA” detsamma som ”CIɅ” , en akronym som kan avbildas på en mängd olika sätt (t.ex. CIC, CIK, KIC, KIK, CIɅ, ɅIC, KIɅ, ɅIK, ɅIɅ, etc.). De dubbla ”Ʌ”, ”C” och ”K” är grammatiska och numerologiska hyllningar till Chania, Kreta, födelseplatsen för det grekisk-romerska riket som nu styr världen via CIA i Schweiz.

Vatican City Flag Images To Download -

Det är därför den heliga stolens vapen (dvs. det officiella namnet på CIA i den romersk-katolska kyrkan) visar två nycklar (se bild ovan) eller två K:n (dvs. ”KK”), för termen ”Key” (K) motsvarar konsonant till bokstäverna ”C” och ”K”, som symboliskt visar namnet på CIA (dvs. KIK). Med tanke på att CIA till övervägande del bemannas av män av judisk härkomst, är den nedsättande termen för judar ”Kike” (C/K+C/K), en term som konsonant motsvarar ”CIA” när bokstaven ”A” dechiffreras som en Chevron-symbol (dvs. ”Ʌ”).

Utan att veta för de flesta är Schweiz också hem för World Jewish Congress, en internationell federation av judiska samfund och organisationer som märkligt nog aldrig nämns som ett aktivt politiskt organ. Huruvida den judiska världskongressen är en del av CIA är inte känt, men det är högst troligt med tanke på gruppens hemlighetsfulla karaktär. Ett av de ursprungliga namnen för Schweiz är Suisse, dess nuvarande namn på franska. Som konsonant sett är termen Suisse (S+S) lika med ”SS” eller ”CC” (uttalas ”See See”) eftersom bokstaven ”C” rutinmässigt dubbleras som bokstaven ”S” i det engelska språket (t.ex. cents, centuries, citrus, etc.). Följaktligen är ett dubbelt ”SS” lika med ett dubbelt ”CC” som, som tidigare nämnts, är representativt för CIA (d.v.s. CIɅ).

Historiskt sett finns ”SS” i namnen på symboler för olika grupper som användes och används av CIA för att döda och terrorisera miljarder människor runt om i världen. Till exempel användes bokstäverna ”SS” av Schutzstaffel (dvs SS), de största och mäktigaste paramilitära organisationerna i Hitlers tredje rike, såväl som Waffen-SS, Nazitysklands multinationella militärstyrka. Nämnda organisationer tog också på sig hakkorset, en symbol som i bokstaven ”S” är överlagd på en annan bokstav ”S”, vilket resulterar i ett ”SS”. I modern tid används hakkorset av CIA:s nynazistiska grupper runt om i världen. Slutligen, i likhet med termen Suisse, innehåller den namnet på den statligt sponsrade terrorgruppen ISIS (S+S) en dubbel ”SS”, en grammatisk hyllning till CIA i Schweiz som använder gruppen för att terrorisera världen.

8. Schweiz nationaldag är årsdagen för spionernas tempel

Schweiziska nationaldagen är Schweiz födelsedag/nationaldag, en helgdag som firas årligen den 1 augusti, vilket markerar grunden för det schweiziska förbundet.

Av en slump är den 1 augusti också årsdagen för Spes tempel (bilden) (d.v.s. spioner). Spes (uttalas ”speːs” som i ”spioner”) var hoppets gudinna i romersk mytologi och religion eftersom det grekisk-romerska riket hoppades att de skulle få reda på potentiella hot och invasioner innan de manifesterade sig i verkligheten. Eftersom Schweiz och dess CIA spionerar i underjorden på uppdrag av det grekisk-romerska riket på Grönland, firas deras respektive födelsedag/nationell helgdag samma dag som spionernas tempels årsdag. Det är därför som logotypen för Federal Intelligence Service (FIS), som verkar under alias av Nachrichtendienst des Bundes (NDB), Service de renseignement de la Confédération (SRC) och Servizio di Intelligence Federale (SIF), visar en kontur av Schweiz överlagd på ett öga för FIS är det officiella namnet för CIA i Schweiz.

Kisspng Logo Image Glasses Spy Optic Helm Ads Sports - Spy Optics Logo,  Transparent Png - vhv

Slutligen, i vad som verkar vara en modern hyllning till spionaget utfört av delstaten Schweiz, visar logotypen för Spy Optic solglasögon ett grekiskt kors och som av en slump finns i Schweiz flagga.

9. Schweiz intimt knutet till diktatorer

Schweiz är intimt kopplat, om än på ett de facto-sätt, till ett antal ökända diktatorer, nämligen Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Benito Mussolini och Kim Jong-un. I fallet med Napoleon fungerade Schweiz som plattform för franska strider mot österrikarna och ryssarna. Trots att Schweiz var tillfälligt ockuperat av franska trupper, attackerades eller invaderades Schweiz aldrig av Napoleons trupper. Även om 3,5 miljoner dödsfall tillskrivs Napoleon, förblev Schweiz oskadat. Trots den ökända Operation Tannenbaum (dvs. ”Operation Christmas Tree”), den påstådda planerade men inställda invasionen av Schweiz av Nazityskland under andra världskriget, attackerade eller invaderade Hitler aldrig Schweiz trots att landet praktiskt taget var omringat. Även om 7 till 9 miljoner dödsfall tillskrivs Hitler under andra världskriget, har Schweiz enligt uppgift bara blivit 100 dödsoffer.

1902 emigrerade den blivande diktatorn Benito Mussolini till Schweiz där han deltog i en serie möten som organiserade de kommunistiska revolutioner och uppror som senare svepte genom Europa. I likhet med sin motsvarighet till Hitler attackerade Mussolini aldrig Schweiz trots att det gränsar till Italien i norr. Även om 454 600 dödsfall tillskrivs Mussolini under andra världskriget, har Schweiz enligt uppgift bara lidit 100 dödsoffer. Varför Napoleon, Hitler och Mussolini inte attackerade eller invaderade Schweiz (det rikaste landet på jorden) medan de våldtog och plundrade Europa är bara vettigt när man förstår att dessa diktatorer finansierades och/eller sköttes av CIA i Schweiz. Slutligen, även om den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-un rutinmässigt framställs som mentalt instabil, är han under mind kontroll av CIA i Schweiz och agerar därefter. I likhet med Mussolini före honom levde Jong-un som ”hanterare” i Schweiz där han ”sågs” ett antal gånger när han gick i en så kallad ”privatskola” där han troligen blev omhändertagen för sin slutliga roll som diktator i Nord Korea. Följaktligen ligger alla kausaliteter som Jong-un och Nordkorea ådragit sig helt och hållet på CIA:s axlar i Schweiz.

10. Schweiz grundat av Tempelriddare & Johanniterorden

Mantel Johanniterorden, ull svart - SHOP VIKING & LAJVTempelriddaren och Johanniterorden (t.ex. Hospitallers, Knights of Saint John, Knights of Rhodes, Knights Hospitallers, Suvereign Military Order of Malta, etc.) var två medeltida romersk-katolska orden vars sammanslagning i slutändan ledde till skapandet av Schweiz omkring 1300 e.Kr. Följaktligen är de respektive färgerna och symbolerna för nämnda order nu avbildade i Schweiz flagga. Dessa ökända militärorder som rutinmässigt är engagerade i mord, piratkopiering, terrorattacker och krig, egenskaper som för närvarande uppvisas av CIA i Schweiz. Enligt legenden bar Johanniterorden en svart mantel med ett vitt kors (bilden) under sina korståg med muslimerna. Men 1248 godkände påven Innocentius IV en ny standard militärklädsel för Johanniterorden som bestod av en röd mantel prydd av ett vitt kors, exakt samma färgschema och symbol som nu avbildas i Schweiz flagga.

Generalstormästaren

Intressant nog är Schweiz flagga nu synonymt med neutralitet och oskuld, en uppenbar hyllning till påven Innocentius IV som helgade orden. Orden flyttade till Schweiz kort efter den protestantiska reformationen (ca 1170) när dess ledare i Markgreviatet av Brandenburg förklarade sin fortsatta lojalitet mot Johanniterorden samtidigt som de offentligt accepterade protestantisk teologi. Ordens protestantiska grenar spred sig visserligen över hela Europa, inklusive ”Ungern, Polen, Nederländerna, Sverige, Finland, Danmark,

Johanniterorden - HEM    Johanniterorden i Sverige - Wikiwand
                                                          Den svenska Johanniterorden dräkten

Schweiz, Frankrike, Österrike, Storbritannien och Italien”. Efter att ha gått under täckmantel i Alperna, ”det fastställdes att [Johanniter Orden] skulle förbli neutralt i alla krig mellan kristna nationer”. Eftersom Schweiz flagga bär exakt samma färgschema och symbol som Johanniterorden, och det är det enda permanent neutrala landet på jorden, kan man dra slutsatsen att Johanniterorden grundade vad som nu är känt som Schweiz. I likhet med Johanniterorden var Tempelriddarna kända för sina vita mantlar med ett rött kors, ett färgschema och en symbol som nu avbildas i

Röda Korset – Wikipedia  Schweiz flagga
Röda korsets logo                             Schweiz flagga

Internationella Röda Korsets logotyp i Genève, Schweiz, såväl som i Schweiz flagga, fastän färgerna är omvända. Uppfattningen att Tempelriddarna etablerade Schweiz bekräftas av många forskare som tror att ”templarna flydde upp i de schweiziska alperna”. Eftersom både Tempelriddarna och Johanniterorden visserligen flyttade till Schweiz, och båda ordens färgscheman och symboler är uppenbara i Schweiz flagga, kan man sluta sig till att landet Schweiz specifikt grundades så att dessa romersk-katolska militära order skulle kunna finansiera och iscensätta mord, piratkopiering, terrorattacker och krig runt om i världen under sken av neutralitet.

På grund av den rikedom som Tempelriddarna konfiskerade under sina århundraden av erövringar, började de icke-stridande medlemmarna av orden att utveckla en massiv ekonomisk infrastruktur inom Europa, skapa finansiella tekniker som blev de tidigaste formerna av bankverksamhet, något som Schweiz nu är känt för. År 1150 började templarna generera kreditbrev för pilgrimer som reste till det heliga landet, ett innovativt arrangemang som blev den tidigaste formen till bankverksamhet, vilket ledde till det formella systemet som idag kallas checkar. Följaktligen blev Tempelriddarorden världens första multinationella företag. Tempelriddarnas engagemang i bankväsendet växte till den grad att de började ägna sig åt ocker och tog ut ränta på utlånade pengar. Tempelriddarnas ocker är fortfarande uppenbart idag i form av Bank for International Settlements (BIS) som finns i Basel, Schweiz. Kort sagt, BIS skapar pengar ur tomma intet och debiterar sedan länder (och deras respektive medborgare) ränta på dessa pengar, vilket håller världen i ett evigt tillstånd av skuld och slaveri. Eftersom räntorna alltid kan manipuleras, kan inget land någonsin fly från sin nuvarande ekonomiska status, oavsett hur hårt de än arbetar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: