Advokat Dr Reiner Fuellmich

av Brian Shilhavy
Redaktör, Health Impact News
https://medicalkidnap.com/2021/12/07/attorney-reiner-fuellmich-on-nuremberg-2-0-justice-will-not-come-through-the-courts-but-by-the-people-rising-up/?fbclid=IwAR3n_jheJlz5NRgWXFAfg4WGBt9xF6HBoiuHnsp6VaOXLEth9fG9vi3hQcA

Dr. Reiner Fuellmich praktiserar juridik i Tyskland och i Kalifornien, och han har avslöjat brotten mot mänskligheten av globalisterna som har tillfogat allmänheten den falska covid-19-berättelsen och beordrat deras farliga biovapen som kallas ”vacciner” genom sin Corona-utredningskommitté. under de senaste två åren.

Vi har publicerat en del av detta arbete här på Health Impact News .

Det har kallats ”Nürnberg 2.0” av många, eftersom förväntningarna har varit att det skulle bli någon form av rättegång i en internationell domstol där dessa brottslingar skulle åtalas.

Dr. Fuellmich avslöjade nyligen mycket av vad hans Corona-utredningskommitté har funnit vid ett möte i Polen, och han klargjorde samma sak som jag har sagt i många månader nu, att rättssystemet ägs och kontrolleras av globalisterna och rättvisa. kommer inte att finnas i dagens domstolar, vare sig det är Tyskland eller USA, eller något annat land.

Han uttalade:

Det enda sättet att få slut på detta är genom att folket reser sig upp och säger till myndigheterna att detta är slutet på linjen.

Det är inte domstolarna. Domstolarna, vi kanske kan använda dem för att städa upp. Men jag är rädd att de inte ens är bra för det. För att de är så infiltrerade av den andra sidan att vi måste inrätta ett helt nytt rättssystem.

Det betyder inte att de inte kommer att fortsätta med en rättegång som kommer att likna de ursprungliga Nürnbergrättegångarna. Han säger att det kommer att finnas en riktig domare, riktiga advokater och riktiga vittnen, men juryn kommer att vara ”folket” som kommer att se det via livestream. Och han räknar med att detta ska ske snart, innan årets slut.

Jag var mycket glad över att se hans presentation, och hur han ställde frågor, i denna presentation i Polen. Jag hade varit orolig för ett tag nu att hans arbete gav folk en falsk känsla av hopp om att det fanns någon form av internationell domstol där ute någonstans som skulle pröva det här fallet och arrestera alla ansvariga brottslingar.

Men han gjorde det väldigt tydligt att rättvisa INTE skulle ske genom det nuvarande domstolssystemet, särskilt i Tyskland. Hans år av erfarenhet av att föra rättstvister i dessa korrupta domstolar har också lärt honom att politikerna bara är marionetter, och att de verkliga brottslingarna är en liten grupp mycket rika människor som faktiskt slår ifrån sig, och det är dessa människor som behöver göras. försökte.

Och de ursprungliga Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget gav INTE rättvisa mot globalisterna som finansierade krigets båda sidor, eftersom de rika ledarna för företag som IBM och Ford aldrig ställdes inför rätta, än mindre dömda för sina brott mot mänskligheten som tillät Hitler och nazismen att stiga till makten.

Några av de nazistiska läkarna som bara ”följde order” ställdes inför rätta, dömdes och avrättades, men de som gav orderna gjorde det inte.

Om du aldrig har sett Maximilian Schells Oscar-vinnande prestation för sin roll som den tyska advokaten i Hollywoods presentation av de ursprungliga Nürnbergrättegångarna, är den väl värd en titt, eftersom den verkar vara ganska nära vad som faktiskt sas under rättegångarna.

Men detta är mycket viktigt arbete som Dr. Fuellmich och hans team ändå har gjort, eftersom de avslöjar hela COVID-konspirationen, och som han sa, ”Det finns inga fler konspirationsteorier kvar. De har alla blivit sanna och är inte längre teorier.”

En av frågorna som ställdes till honom var det faktum att många hävdar att viruset inte existerar, eftersom det aldrig har isolerats.

Hans svar var att ur juridisk synvinkel spelar det ingen roll. Bedrägeriet har skett med PCR-testerna, och det är det som kommer att avslöjas juridiskt.

Jag vill inte ge mig in i den här kampen (om huruvida viruset har isolerats eller inte), för det spelar egentligen ingen roll.

Jag tror att vi klarar oss utan att svara på den här frågan.

Om vi ​​vet att viruset inte är farligare än influensa, och om vi också vet att vi inte har en corona-pandemi, utan bara en PCR-testpandemi, låt oss gå efter människorna som har lagt ut dessa lögner.

Drusden, WHO, Tedros, Fauci.

Och sedan, som amerikanerna säger, låt oss följa bevisen. Från en person till en annan. Och jag är säker på att många av dessa människor, som bara är marionetter, många av dessa människor är fega, och förr eller senare kommer de att leda oss till vem som verkligen är ansvarig och verkligen ansvarig.

Av vad vi lärde oss av Catherine Austin Fitts är det naturligtvis en mycket liten grupp mycket rika människor som driver vem bakom kulisserna, som använder dessa dockor.

Jag vet inte, kanske 300, kanske 3000 mycket rika familjer som investerar sina pengar i stora fordon, som Blackrock och Vanguard, och några av de andra.

Och genom dessa investeringar, eller genom dessa fordon, återinvesterar de sedan sina pengar. I Deutsche Bank till exempel ägs 10 % av aktierna i Deutsche Bank av Blackrock. Därmed kontrollerar de det. Tillsammans med kanske kineser och folk från Qatar.

Så i huvudsak är den stora frågan såklart varför de gör detta?

Svaret tror jag är för att de är rädda för oss, för att det är så få av dem, kanske 10 000, kanske 3000, vi vet inte.

Men de har mycket pengar. Varför har de dessa pengar?

För att de stal det från oss, genom sina företag. Och de är rädda att vi har fått reda på det, och vi har fått reda på mycket om det.

Så de behövde något för att distrahera vår uppmärksamhet. Och det var så de uppfann Corona.

De vill ha kontroll, fullständig kontroll, eftersom de är psykopater och sociopater.

De försöker skrämma alla, så att ingen kan tänka längre, och att alla i slutändan går med på vaccinationer med något som inte är ett vaccin, men det dödar.

Angående en Nürnberg 2.0-rättegång, så här sa han:

Skillnaden mellan den ursprungliga Nürnbergrättegången och det vi tänker på är att när de genomförde Nürnbergrättegångarna var det inte en utan många rättegångar efter kriget, det var efter kriget. Kriget var slut.

Det vi gör just nu, och det vi planerar att göra, kommer att hända medan kriget förmodligen fortfarande pågår.

Vi hoppas att det går över snart. Det blir inte riktigt över, för det är mycket saneringsarbete att göra. Men jag hoppas att det bara kommer att ta kanske några veckor till, kanske 2 eller 3 månader till, för de har verkligen överspelat sina händer.

De blir vilda. De går amok just nu.

Men vi planerar att ha och genomföra en internationell rättegång med kanske de 40 advokater som vi har varit i kontakt med, inklusive en av advokaterna här från det här landet, och planen är att göra detta mot slutet av året.

Och det kommer bara att bli en prövning för… det är en riktig prövning. Men, det är… med en riktig domare, med riktiga experter och med riktiga vittnen, och riktiga advokater förstås, från alla länder.

Det viktigaste budskapet som den här rättegången kommer att skicka är det som skickas genom vittnen som kommer att förklara vad som hände dem, vilken typ av skada de led, hur deras företag förstördes, hur de förlorade en älskad, hur de förlorade en njure kanske, på grund av biverkningarna, de negativa effekterna.

Men det kommer en dom också. Men det här kommer bara att pågå i 6 dagar kanske. Bara för att ge den andra sidan ett smakprov på vad som komma skall.

För vi är redo. Vi har folket, vi har advokaterna som är utbildade och som förstår vad det här handlar om.

Så själva rättegången, detta kommer bara att vara en första rättegång. Det kommer att bli mer än bara en rättegång.

Juryn kommer att vara folket. Människorna som tittar på detta, genom en livestream. Och de kommer i slutändan… det är de som kommer att avkunna domen.

Men återigen, vi kommer att behöva många fler än bara den här prövningen. Det finns många fler sådana rättegångar som faktiskt lämnas in just nu, i synnerhet i USA, eftersom det fortfarande finns många domare som är riktigt oberoende, många av dem som valdes av människorna de arbetar med i sin region.

Men som sagt, det enda sättet att vända detta är inte genom domstolarna, det tar för lång tid. Det är av folket.

Res dig upp och säg åt dem att dra åt helvete. För det är där de kommer ifrån.

Han gör det klart att rättvisa aldrig kommer att finnas i rättsväsendet, särskilt inte i Tyskland. Domstolarna, åtminstone på de högsta regeringsnivåerna, kontrolleras alla av företagens globalister.

Vi kommer att behöva skapa våra egna rättssystem, och det kommer vi att göra. Jag tror att vi måste skapa våra egna… ja, vad kallar man det här? Jag antar att vi måste skapa vårt eget parallella universum.

Och vi borde börja nu. I många fall har vi redan börjat. Eftersom det nuvarande systemet inte kan sparas. Det går inte att reparera. Du kan inte fixa någonting.

Vi måste ställa in vårt system för ekonomi, utbildning, juridik och mest utbildning, eftersom utbildning är så viktigt.

Om människor inte lär sig vad det här handlar om, om de inte lär sig att de behöver ställa frågor, då kommer de att förvandlas till robotar. Och det är vad de försöker göra med våra barn.

Det enda rådet jag kan ge dig är, spela inte med. Ta kontakt med alla andra. Skapa ditt eget parallella universum, anslut till alla människor som är på den goda sidan, och när tiden kommer, och det kommer, tror jag att det kommer snart. Vi kommer alla att resa oss upp och vi kommer att skicka dem till helvetet, där de kom ifrån.

Se hela presentationen. Det här är på vår Bitchute-kanal .