Rothschild-dynastin är huvudet på NWO-vilddjuret

rothschild new world order

Det som beskrivs här, tror jag personligen inte kommer att fullföljas, om vi får tro vad Vita hattarna och militären planerar och uträttar runt om i världen. Dessa familjer och organisationer är idag bankrutta och deras egendomar och pengar har tagits i beslag och ska återföras till, vi folket, varifrån de stal dem. Men låt detta bli en varning för vad som kan ske om vi nu ger efter. ALLT beror nu på OSS.December 6, 2021
https://humansarefree.com/2021/12/rothschild-dynasty-head-of-nwo-beast.html

Hur NWO kommer att spridas till Europa

Denna medvetenhet indikerar på att erövringen av USA inte nödvändigtvis är början på den nya världsordningen för Europa. USA skulle behöva erövras för att den nya världsordningen skulle upprättas, men syftet med att erövra USA är helt enkelt att få det utspritt att det är ett självständigt land, så att det inte kan eller vill motstå genomförandet av Ny världsordning.

När det gäller Europa, under den nya världsordningen, är Bilderbergarna en organisation som har skapats, ungefär som Council of Foreign Relation och Trilaterala kommissionen i USA skapades, för att föra in dessa länder i den nya världsordningen.

Bilderbergarna är som en stor arm för den Nya Världsordningen, för att hjälpa till att säkra Europa och de länder som har med Bilderbergarna att göra in i den Nya Världsordningen.

Du måste förstå att den nya världsordningen generellt sett är en utväxt av Rothschilds bank- och politiska makter, som skapade eller i hög grad upprättades med hjälp av andra organisationer, den kommunistiska kontrollen av Ryssland, som också inrättade kontrollen av nazisterna i Tyskland under andra världskriget genom att hjälpa till med att finansiera den nazistiska rörelsen tillsammans med andra, såsom Henry Ford och några andra stora finansiärer i världen.

Denna medvetenhet indikerar på att den nazistiska rörelsen och den kommunistiska rörelsen, som båda finansierades från dessa Rothschilds rikedomar och dess maktbas, bara var experiment och tidiga ansträngningar för att skapa något slags syfte med att föra Europas stormakter under kontroll av finansinstitutioner som ägs och kontrolleras av Rothschilds.

Rockefellers, som ofta ses som konkurrenter till Rothschilds, är faktiskt ganska små i förhållande till makten och rikedomen hos Rothschilds, och skulle kunna pressas mycket lätt av Rothschilds makter.

Denna medvetenhet indikerar på att Rockefellers styrkor inkluderar Council of Foreign Relations och Trilaterala organisationer, och dessa hjälper till med att främja den nya världsordningen.

Rothschild främjar den nya världsordningen under sionismen, och bilderbergare samt vissa maffiakontakter genom de flesta bankinrättningar, och därför, även oavsett vad som händer i USA, och de olika länderna i Europa kommer de att ha sina egna problem med att relatera till de kontroller som upprättas genom Rothschildstyrkorna och det europeiska ekonomiska systemet.

Det europeiska samfundet kommer att föras samman som ett stort konglomerat av nationer och kommer att börja få en större nedbrytning av gränser när nationerna försvagas eller sprids i termer av individualitet.

Definitionerna för varje nation kommer att börja suddas ut när ekonomin i Europa börjar spridas och gränserna krymper, varigenom enheter kan resa från ett land till ett annat utan pass eller utan överdrivet behov av de vanliga tullformaliteterna som sker vid gränserna.

NWO planerar 10 regioner: ”Ten Horns Of The Beast”

Denna medvetenhet indikerar på att samma sak så småningom kommer att omfatta många av de ryska och ostliga länderna i Europa, och så småningom är det planerat att omfatta hela Asien.

Denna medvetenhet indikerar på att planen kräver etablering av tio regioner i världen; dessa är vad som har hänvisats till i Uppenbarelseboken som ”Vilddjurets tio horn”.

Denna medvetenhet indikerar på att det inom USA också kommer att finnas, enligt planen, tio regioner, och dessa är de som i Uppenbarelseboken hänvisas till som det mindre vilddjuret som tvingar massorna att dyrka det större odjuret.

Denna medvetenhet indikerar på att i denna mening främja FN, som mestadels finansieras av USA:s pengar, av det mindre vilddjuret, och när det mindre vilddjuret, USA, blir den Nya republiken, eller landet som har tio regioner istället för 50 stater, då kommer detta land att bli mer eller mindre en upprätthållare av FN:s regler runt om i världen.

Amerikanska skattebetalare kommer att finansiera NWO

Det kommer naturligtvis att finnas ett samarbete från andra länder som kommer att hjälpa till med att förse trupperna, men mycket av finansieringen för sådana åtgärder från FN kommer från USA.

Denna medvetenhet indikerar på att det verkar som att det mesta av finansieringen, eller den största delen, kommer att komma från USA, åtminstone under de tidigare stadierna av FN:s verksamhet och världspolisens upprätthållande.

Denna medvetenhet indikerar på att detta inte betyder att USA kommer att skicka trupper till Europa för att genomdriva den nya världsordningen på alla människor i alla länder; det betyder inte att USA kommer att bli en ny form av Nazityskland på världserövring för sig själv.

Det betyder snarare att USA kommer att hjälpa till med att finansiera FN i dess olika globala projekt för att försöka få motståndsnationer under FN:s kontroll, och Europa självt kommer att organiseras långsamt och gradvis av Rothschild-organisationerna och de olika ledarna för FN, länder som arbetar med dessa Rothschild-energier när de omvandlar sina länder till aspekter för den Nya Världsordningen.

Många av länderna i Europa kommer att bli ombedda att donera trupper och pengar till FN, och på så sätt stärka FN som det centraliserade världsstyrande organet för att ge det större makt till att erövra resten av världen för de superrika; det finns cirka 13 familjer involverade i denna världserövring; Rothschilds är den mest anmärkningsvärda av dessa familjer.

Europeiska unionen

Denna medvetenhet vill kommentera att konceptet för ett enat Europa inte skiljer sig så mycket från konceptet med ett för USA. Staterna i Förenta staternas union var i huvudsak och ursprungligen individuella suveräna stater som gick samman i en slags union. Att säga ”USA” är ungefär som att säga ”Union of States”.

Denna medvetenhet indikerar på att idén om en union av stater var ren och kunde vara mycket fördelaktig, men när en union av stater kontrolleras utifrån av USA Incorporated, i Washington DC, vars jurisdiktion i verkligheten bara borde vara dess eget i ett tio kvadratkilometer stort territorium, och när denna union av stater låter företaget börja styra dem, eftersom företaget är kapabelt att ge dem stora summor pengar om de ger efter för sin kontroll, uppstår det ett problem.

De säljer sina själar till djävulen, på sätt och vis. Detsamma kan sägas om Europa. Om dessa länder, som är suveräna oberoende länder, går samman, och om de i sin sammanslutning låter något externt företag eller land eller organisation eller kraft börja diktera för dem, då har de förlorat något mycket viktigt: deras egen suveränitet, deras egen rätt att fatta sina egna beslut. Denna medvetenhet indikerar på att det först och främst kan vara väldigt obetydligt och oviktigt.

Besluten som fattas är kanske inte något större skäl till oro, men tiden kommer när den yttre makten börjar diktera tyngre och tyngre politik, inför restriktioner för dessa oberoende länder, så att friheter, som en gång var vanliga, inte längre tillåts.

Denna medvetenhet påminner dig om att Adolf Hitler 1933 talade om en ny världsordning, eftersom han såg att det var hans öde att åstadkomma en ny världsordning.

Denna medvetenhet indikerar på att du också borde veta att George Bushs far var en som hjälpte till att finansiera Adolf Hitler till makten och att George Bush tillhörde Skull and Bones Society vid Yale University, som var en utlöpare till Skull and Bones Society i Nazityskland.

Ny världsordning kommer att bli värre än Hitler

Hur lång var Adolf Hitler? | Varldenshistoria.seDenna medvetenhet indikerar på att nazisternas rörelse över Europa i Hitlers försök att främja den nya världsordningen med våld, genom att invadera det ena landet efter det andra och genom att underkuva de olika länderna på olika sätt, borde ge dig en indikation på vad du kan förvänta dig inom en ny världsordning, även om den kommer att vara mycket värre i modern tid än på Hitlers tid, eftersom utrustningen, tekniken för masskontroll eller massmord, är så mycket mer avancerad nu än den var på Hitlers tid. (tänk på alla pandemier, 5G osv. red.anm)

Denna medvetenhet indikerar på att om ert Förenade Europa verkligen kunde förena sig med fokus på friheter och bevarandet av friheter under någon form av konstitution som garanterade dessa friheter och individers rättigheter, så skulle det vara mycket fördelaktigt.

Men om det bara är en sammanslagning för ekonomiska syften och politiska kontroller, var då mycket försiktig, för det är ganska troligt att dessa politiska kontroller kommer att börja bli fängelsekontroller, och håller enheter under allt större kontroll för vissa individers syfte…

Rothschilds London Estate En suverän stat!

rothschild new world order pyramid

Denna medvetenhet indikerar på att Rothschilds högkvarter är på en viss mark som är oberoende av britterna och England.

De är i huvudsak suveräna territorier så att Rothschilds inte kan kontrolleras av de engelska lagarna eftersom de är på en mark som är suverän eller separat från Englands, ungefär som områden som Washington DC. Det är separat från staterna, och därför tekniskt sett, de som begår brott mot staterna, men bor i Washington DC, kan inte åtalas för förräderi förrän de förs tillbaka till sin egen stat, eller till grannstaterna.

Så länge de är på främmande mark, Washington DC, står dessa inte under lagarna i USA, konstitutionen eller staternas konstitution.

Likaså är familjen Rothschild på främmande mark i England och kan inte hållas ansvarigt inför engelsk lag. Denna medvetenhet indikerar på att detta är ett sätt genom vilket de skapar sitt eget imperium mitt i London, och fortsätter med sina ofog på ett sådant sätt att de kan vara immuna mot alla åtal från engelsk lag, oavsett deras bedrägeri, feltolkning eller annat brott.

Rothschilds: ”The Head Of The Beast”

Denna medvetenhet indikerar på att så länge som entiteter förstår detta som vilddjurets horn eller vilddjurets huvud och kan inse vikten av att hålla sig åtskilt från Rothschilds inflytande och skapa en union av länder, kan de göra stora saker i bevarandet av friheter i framtiden.

Men du måste också inse att Rothschild-agenterna är som kackerlackor som kryper runt ditt hem. Dessa kackerlackor kryper över hela Europa; de finns överallt.

De finns över hela världen: i USA, i Europa, i Asien, i Afrika, i Japan och Orienten. De manövrerar ständigt och arbetar för Rothschilds syften.

När denna medvetenhet talar om Rothschilds syften, hänvisar den också till dessa grupper, de andra 12 superrika familjerna som associerar eller rider på Rothschilds rockskört. Det finns många familjer, men det finns i huvudsak 13 större familjer.

Det finns cirka 300 familjer, men 13 stora familjer som utgör den internationella bankvärlden, som ligger bakom organisationerna som kallas Bilderberg, Council of Foreign Relations, de olika hemliga kulterna som Frimurar- och Tong-organisationen och maffian, – alla dessa olika organisationer är underordnade till familjerna i det internationella banksamfundet.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: