Khazariska maffian kretsar runt vagnarna kring avloppet

2021-12-06
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/

KM = khazariska maffian


Khazarien kan återuppstå i Ukraina enligt israeliska planer - NewsVoice

Den världsomspännande offensiven för att permanent befria mänskligheten från den satanistiska khazariska maffian intensifieras på alla fronter, är flera källor överens om. Nästa största steg är att återföra Ukraina till moder Rysslands sköte, enligt ledande källor inom USA:s militära rymdkommando. Detta kommer att beröva den khazariska maffian kontrollen över deras förfäders hemland Khazarien (Ukraina).

Ukrainas fall kommer att stänga av droger och andra penningtvättsaktiviteter som stödjer den falska administrationen till ”fuck” Joe Biden, säger källorna. Kom ihåg att när en anglosaxare säger ”fuck you”, betyder det att de är redo att slåss intill döden. Många amerikaner, särskilt inom militären och byråerna, gör just det. Och gör inga misstag, detta är en kamp intill döden som alla medvetna människor nu inser.

SHOCKING: In the wake of Austria’s drastic lockdown of unvaccinated people, EU chief calls for throwing out Nuremberg Code

SHOCKING: In the wake of Austria's drastic lockdown of unvaccinated people, EU chief calls for throwing out Nuremberg Code

Vi har att göra med en satanistisk kabbal som aktivt försöker döda dig och din familj. Ursula Van Der Leyen, den icke-valda chefen för EU-kommissionen, sa till exempel till pressen att hon är för att skrota den långvariga Nürnbergkoden och tvinga människor till att vaccinera sig. Med andra ord, hon erkänner att hon är en krigsförbrytare som vill utföra medicinsk behandling baserad på lögner och mot människors vilja.

Tio principer i koden

1. En absolut nödvändig förutsättning för att genomföra ett experiment på en person är dennes frivilliga samtycke.
2. Experimentet bör ge positiva resultat för samhället, ouppnåeliga med andra metoder eller metoder för forskning; det ska inte vara tillfälligt, i och för sig onödigt.
3. Experimentet bör baseras på data som erhållits i laboratoriestudier på djur, kunskap om sjukdomsutvecklingen eller andra problem som studerats. Det måste organiseras på ett sådant sätt att de förväntade resultaten motiverar själva faktumet av dess innehav.
4. Allt onödigt fysiskt och psykiskt lidande och skador måste undvikas under experimentet.
5. Inget experiment bör utföras om det finns anledning att anta risken för dödsfall eller skada på patienten. ett undantag kanske är när medicinska forskare fungerar som ämnen i sina experiment.
6. Den riskgrad som är förknippad med att genomföra ett experiment bör aldrig överstiga den humanitära betydelsen av problemet som experimentet riktar sig till.
7. Experimentet bör föregås av lämplig utbildning och förses med den utrustning som är nödvändig för att skydda motivet från minsta möjliga risk för skada, funktionshinder eller dödsfall.
8. Experimentet bör endast utföras av vetenskapligt kvalificerade personer. I alla stadier av experimentet, från dem som genomför det eller är engagerade i det, krävs maximal uppmärksamhet och professionalism.
9. Under experimentet bör subjektet kunna stoppa honom om hans fysiska eller psykiska tillstånd enligt hans åsikt gör det omöjligt att fortsätta experimentet.
10. Under ett experiment bör den utredare som ansvarar för genomförandet vara beredd att avsluta det när som helst om de professionella överväganden, samvetsgrannhet och försiktighet vid bedömning som krävs av honom ger anledning att tro att experimentets fortsättning kan leda till skada , funktionsnedsättning eller död för ämnet.

Encyklopedi site:svwiki.top

En annan krigsförbrytare som behöver arresteras är Justin Castro, brodern som mördar en manchurisk kandidat som försöker förvandla Kanada till en satanistisk totalitär stat. Ta en titt på honom här nedan när han försöker tvinga vaccin på barn för att bekämpa en sjukdom som hans regering offentligt har medger att de inte kan bevisa att den ens existerar.

Anledningen till att dessa människor fortfarande sitter vid makten är att de är en grupp av miljon-medlemmar stark grupp av femte kolonnare som kontrollerar de allra högsta regeringsnivåerna i de flesta västerländska länder.

Remembering Prime Minister Harold Holt 50 years on | Department of the  Prime Minister and Cabinet

File:The Hon. Kevin Rudd.jpg - Wikimedia CommonsTill exempel har den skräckhistoria som nu utspelar sig i Australien sina rötter i mordet på Australiens premiärminister Harold Holt 1967 på order av David Rockefeller provryttare Henry Kissinger, enligt australiensiska underrättelsetjänstkällor. MI6 bekräftar att Australien i hemlighet togs bort från det brittiska samväldet 1973. Det var därför Federal Reserve Board kunde avskeda premiärminister Kevin Rudd (bilden) 2010 efter att han försökt stoppa en kärnvapen-terrorattack mot Japan, säger källorna. Denna attack genomfördes sedan den 11 mars 2011 och är känd för oss som Fukushima-katastrofen.

Bilden nedan visar hur den genomsnittlige australiensaren reser sig mot sin satanistiska härskande klass.

Daniel Andrews may not return to parliament for months as doctors consider  back surgery | Daniel Andrews | The GuardianDelstaten Victoria såg en rekorddemonstration med 450 000 människor mot de fascistiska ”pandemi”-åtgärderna medan pressen svarade med dravel. Däremot har delstatsdiktatorn Dan Andrews (bilden) förlorat sin SJUNDE parlamentsledamot på lika många dagar, vilket lämnar hans regering i spillror.

‘Dictator Dan’ loses his SEVENTH MP in as many days as the Andrews Government is left in tatters after another shock resignation – as former minister says it’s a ‘sign’ of the state of the party

MI6-källor lovar att Australien kommer att befrias snart.

Det finns också ett drag för att befria Storbritannien. På denna front, skickades en FOI-förfrågan den 16 juni 2021 ”som ställer de mest grundläggande och fundamentala frågorna om vetenskapen på vilken era regeringar utfärdar påbud för att begränsa det brittiska folkets rättigheter”, och fick svaret i förra veckan att ”denna information innehas inte av underhuset”.

MI6-källor säger att detta svar äntligen släpptes igenom eftersom den brittiska militären är medveten om att den civila regeringen har kapats av gangsters och vidtar korrigerande åtgärder.

Den verkliga kampen kommer dock att vara kampen om att förstöra khazariska maffians högkvarter i Schweiz och Tyskland, säger CIA-källor.

Rothschild family - Wikiwand

US Space Command (tidigare nämnd här som Pentagon) källor säger att en stor strid nu rasar runt Schwarzwald i södra Tyskland och Tjeckien. ”Det här området är välkänt för hemska jaktparties av kabbalen. Rothschild Mansion var hotspot för de fester där kabbalen jagade våldtagna barn och dödade dem i skogen. Familjen Clinton har också varit VIP-gäster där, säger en CIA-källa. US Space Command säger att de tar ut ett komplex av underjordiska baser i regionen när de närmar sig KM:s högkvarter runt Genèvesjön, Schweiz.

Kampen för att rensa ut underjordiska baser visar hur kriget för planeten jordens framtid utkämpas i flera dimensioner. Detta är inte abstrakt eftersom dimensionerna inkluderar ekonomi, medicin, information, juridiska strider och mer.

Så låt oss nu titta på en juridisk stridsfront relaterad till attacken mot de underjordiska baserna i Tyskland. Detta är den pågående Ghislaine Maxwell-rättegången som KM försöker förvandla till en cirkusakt. Som en Mossad-källa noterar ”Det största fallet med handel med pedofilbarn i historien hålls helt utanför MSM och regisseras av James Comeys dotter, som är den ledande åklagaren”.

Ghislaine Maxwell trial Judge Alison Nathan recommended to higher court

Denna fars leds av domaren Alison Nathan, (bilden) som utsågs till jobbet av Joe Biden en månad innan rättegången startade. Naturligtvis är Biden (den riktiga är sedan länge död) själv en känd besökare på den pedofila ön Jeffrey Epstein.

Redan den så kallade ”domaren” Allen har beviljat Ghislaine Maxwells begäran om att ”sensationell och oren” information undanhålls.

Vilken mediabevakning det finns av den här rättegången visar att de försöker få det hela att se ut som om den förment döde Epstein och några kändisar hade sex med sexuellt mogna 15-åringar; ”tut tut.”

”Se hur uppenbart Mockingbird Media lurar. Rubriken antyder att ett 14-årigt vittne vittnade om att Jeff Epstein förhandlade henne till president Trump. Men i artikelns brödtext rapporterar de att vittnet vittnade om att det inte förekom någon förseelse från Trump. Tyvärr läser alltför många bara rubrikerna, inte fullständiga artiklar”, var hur en Mossad-källa kommenterade om vilken företagsbevakning som gavs av rättegången.

Vad som inte nämns är den systematiska tortyr och mord på barn i förpuberteten som ägde rum på denna ö. Kommer du ihåg den här bilden av den blodfläckade madrassen fotograferad av en drönare på ön?

CIA skickade oss en serie mycket oroande bilder från Epstein Island om sådana saker som att barn fick sina ansikten avslitna. Detta är den ”sensationella och orena,” informationen som de försöker hålla borta från allmänhetens ögon. Vi bestämde oss för att inkludera en av dessa bilder eftersom det är oroväckande och vi måste konfrontera ondskan bakom detta en gång för alla.

En annan sak är att inse att det här inte handlar om vad som hände på en ö. Det finns gott om bevis på ett världsomspännande nätverk av pedofiltortyranläggningar som används av KM.

Private Islands for rent - Necker Island - British-Virgin-Islands -  Caribbean
Nekker Island

Richard Branson - IMDbMossad-källor informerar oss att ”Super Deep State-agenten Richard Branson (bilden) som är medborgare i Terramar.” Som en påminnelse är Terramar denna enhet skapad av familjen Rothschild för Maxwell, som hade sina egna pass, full diplomatisk immunitet (dvs medlemmarna stod över lagen) och hade kontroll över världshaven. ”Branson är en ubåtspilot med sin egen linje av ubåtar. Hans Nekker-ö ligger en kort båt- eller ubåtsresa (G Maxwell) från Epsteins ö Little St James. Han har gett över 3 miljarder dollar till familjen Clinton – överlägset en av de största donatorerna”, konstaterar Mossad.

Michael Shrimpton's Booking Agent and Speaking Fee - Speaker Booking AgencyBranson försökte en gång locka den här författaren till kängururättegången mot Michael Shrimpton (bilden) genom att erbjuda mig en gratis förstaklassbiljett till England. Shrimpton stod inför rätta för att ha varnat för att en kärnvapenterrorattack planerades mot OS i London 2012.

Hur som helst, hur Maxwell show-rättegången än går, var säker på att dessa monster kommer att jagas och dödas, lovar White Dragon-sällskapets källor.

Det bästa sättet att avsluta KM är dock troligtvis genom att skära av deras kontroll över världens finanser. På denna front pågår en fullständig finansiell offensiv för att försätta den khazariska maffians privatägda BIS, Federal Reserve Board och EU:s centralbank etc. i konkurs, bekräftar flera källor, inklusive europeiska kungligheter.

IMF warns of ‘economic collapse’ unless G20 extends debt relief

Kristalina Georgieva - IGC”Vi kan se en ekonomisk kollaps i vissa länder om inte G20-borgenärerna går med på att påskynda skuldomstruktureringarna och avbryta skuldtjänsten medan omstruktureringarna förhandlas”, sa IMF-chefen Kristalina Georgieva (bilden) i en blogg. Vad Georgieva misslyckades med var att nämna att hon inte pratade om små utvecklingsländer, utan snarare platser som USA.

På denna front tycks den amerikanska företagsregeringen ha sparkat konkursburken på vägen fram till den 31 januari (18 februari efter att två veckors anstånds-period är inkluderad) genom att sälja av USA:s strategiska petroleumreserv till Indien och Kina.

Det kommer dock inte att stoppa konkursen för de familjer som äger inte bara USA utan även FN, BIS, IMF, Världsbanken etc. Utlösande faktor kan vara det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande, säger CIA-källor. CIA noterar: ”Evergrande är klar. CCP äger och kontrollerar nu Evergrande. De utländska obligationsinnehavarna kommer INTE att få betalt. Endast obligationsinnehavarna i Kina kommer att betalas. Detta kommer att få allvarliga globala ekonomiska konsekvenser. Speciellt för den [Rockefeller-kontrollerade] australiensiska regeringen, Citicorp, JP Morgan Chase och Goldman Sachs.

De har flera miljarder $10 investerade i Evergrande-obligationer. Den centrala motparten kommer inte att lösa in obligationerna. Glöm inte derivaten på totalt över 1 biljon dollar.

Ta en titt på den här videon där Europeiska centralbankens ordförande Christine Lagarde kallar den nuvarande inflationsprofilen en ”puckel”.

Visst ser hon livrädd ut, eller hur? Precis när denna rapport skulle sändas har CIA informerat oss om att Lagarde, Rothschild honcho Klaus Schwab och många andra har flytt till Antarktis.

The ‘Arch Of Baal’ Was Displayed For The Third Time In Honor Of ‘The World Government Summit’

The ‘Arch Of Baal’

Kom ihåg att Lagarde poserade framför en port tillägnad den babyloniska guden Ba’al (alias Satan) tillsammans med FN:s generalsekreterare Antonio Guterres, vid ett ”världsregeringstoppmöte” 2017.

Företagspropagandamedia försöker sätta ett modigt ansikte på detta genom att säga att de kommer att avnotera alla kinesiska företag från amerikanska börser. Verkligheten är dock att kineserna har beslutat att stoppa dem från att tvätta sina fiat-dollar till Kina via aktiemarknaden.

US keeps Japan, China on ‘monitoring list’ over currency practices

905 Japan Usa Flag American Flag Stock Photos, Pictures & Royalty-Free  Images - iStock

Vi ser också att det amerikanska finansdepartementet anklagar Japan och Kina för potentiellt ”orättvisa” valutapraxis. Vad de egentligen menar är att dessa länder har slutat köpa värdelösa amerikanska statsobligationer.

Medan väst fortsätter in i en dystopisk mardrömsnedgång till konkurs, fascism och slutligen revolution, mår resten av världen ganska bra. Förra veckan meddelade Kina att de skulle skapa en skog av Belgiens storlek varje år under de kommande fem åren.

Samtidigt nådde Indien i år sitt mål för 2030 att 40 % av sin energi ska komma från förnybara källor – nio år före schemat.

Naturligtvis kommer även västvärlden att lämna resten av världen i stoftet så snart det är botat från sin KM-parasitinfektion. Till exempel kommer KM inte längre att kunna undertrycka civilisationsförändrande teknologi som fri energi av de slag som nämns i artikeln nedan.

Finally, a Fusion Reaction Has Generated More Energy Than Absorbed by The Fuel

När det här kriget väl är över kommer folk också att bli helt chockade över sanningen som kommer fram. Här är vad en Mossad-källa säger om detta:

Alla som är kraftigt främjade av att matrissystemet är en förvrängning – desinformation för att driva människor bort från sanningen. Om du tror att nyheten är falsk, vänta tills du får reda på mänsklighetens historia. Även i matrisskolor lärde de oss att krigets vinnare skriver historieböckerna. Om du insåg att världen har styrts av drakoniska, satanistiska och onda eliter, hur mycket förvrängning finns det då egentligen i våra skolböcker? Sionister, jesuiter, khazariska maffian, illuminati, blodslinjefamiljer, reptiler, arkoner, satanister, luciferianer, frimurare – dessa är grupperna som ansvarar för alla skrivna böcker i vår moderna civilisation.

Som det gamla ordspråket säger ”sanningen ska göra dig fri”.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: