Var beredd på den stora förändringen

2021-12-04
Peter B. Meyer
https://finalwakeupcall.info/en/2021/12/04/be-prepared-for-the-big-change/

Goda nyheter; Vi är befriade;

Ingen kabbalbrottsling kommer att fly
Grunden för den nya 5D-världen bygger på tacksamhet, glädje och stöd för andra.

För många av er känns det som att ingenting förändras, de korrupta själarna är fortfarande ansvariga och kontrollerar händelser över hela världen, eftersom ni inte ser allt som pågår. Lyckligtvis reser sig nya grupper av människor varje dag mot världsordningen som dikterar hur vi ska leva våra liv.

Mycket har uppnåtts, men medvetet lite har publicerats. Men här är en kort sammanfattning av de stora framsteg som har gjorts på olika fronter.

Många läsare vill inte tro det, eftersom mänskligheten medvetet har hållits utanför. Men andra utomjordiska civilisationer ligger åtminstone många tusen år före vår kunskap och teknologi idag. Så om det låter osannolikt, överväg detta och betrakta det som ett faktum.

Samtidigt är planeten Jorden helt avstängd av våra främmande bröder och systrar, med deras enorma armada av, ännu osynliga, rymdskepp. Ingen varelse kan undkomma jordens atmosfär utan tillstånd. De som ville fly till Mars skickades tillbaka. Alla baser på månen och Mars är i händerna på den galaktiska federationen och görs otillgängliga för Deep State Kabbal Eliten.

I januari i år fångades och eliminerades Octopus Head, toppen av den kriminella kabbalpyramiden baserad i Schweiz under Genèvesjön.

Under tiden har alla underjordiska DUMB:s förstörts. Kabbalfigurer har inte längre ett gömställe och kan placeras på jordens yta. Snart kommer massarresteringar att börja, inklusive av kända knähundar.

Det är de som vill utrota mänskligheten, och som nu har slut på idéer, som att ta med ett annat virus. Vid det här laget börjar även de icke-troende tröttna på det faktum att den falska covid-pandemin inte är baserad på några vetenskapliga bevis. Men kom ihåg; var och en av oss bär fortfarande Guds väsen inom oss, och gnistan av denna essens kommer snart att tända resten av befolkningen.

Mänskligheten måste vara trött och utmattad vid det här laget av de ständiga lögnerna och skrämselpropagandan från respektive regeringar och de falska mediarapporterna. Vi behöver nu akut folk som ställer sig upp och säger: ”Inte mer”, ”Vi vill vara fria”, etc.

Vår planet befinner sig i en mycket snabb omvandling till 5D. De minderåriga försöker ge sig av i all hast, eftersom de vet att deras tid är ute och ingenting kan rädda dem nu. Det är bara gunstlingar på lägre nivå som fortfarande försöker köra showen, vilket inte kommer att fungera längre. Planen var att döda 90 % av befolkningen och sedan skapa särskilda arbetsläger för att låsa in resten.

Deras agenda för 2030 har misslyckats, och alliansen fortsätter att städa upp hemliga celler och rädda kvinnor och barn från tortyr och mord. Quantum Financial System, gratis energi, nytt internet etc. är redan inrättat och i drift, dessa har varit redo att användas i månader.

Fortsätt bara att ha tro och gör din del genom att skicka ljus och kärlek till varandra för att underlätta och påskynda övergångsprocessen till den nya 5-D-världen.

Ingen brottsling mot mänskligheten kommer att undkomma. Alla inblandade är medbrottslingar från hög till låg, inklusive de som är inblandade i den falska covid-pandemin, kommer att arresteras och dömas till döden. Inklusive sjuksköterskorna som hanterade sprutorna.

Massuppvaknandet måste åstadkomma vändningen. Alla de som inte är vakna eller inte vakna nog kommer så småningom att avlägsnas från planeten Jorden.

Processen har börjat höja jordens frekvens steg för steg till cirka 40 Hz, för att förbereda det vakna bland oss för 5D-världen. Utomjordingar som finns på vår planet som kriminella Draco’s och Grays kan inte leva på en högre frekvens och elimineras därför automatiskt.

Kabbalen har besegrats, vad som händer nu är bakvaktsaktion av de mindre knähundarna som ännu inte vet att deras ledarskap har eliminerats, de har förlorat. De fruktar Ljuset, för det brinner och gör dem ont. Ingenting står i vägen för att rena och förvandla vår planet.

Hastigheten för att slutföra denna sista fas beror på tidpunkten och omfattningen av vårt massuppvaknande, så det ligger i våra egna händer.

Om man inte kämpar för sin egen befrielse kan frihet inte få ett värde för mänskligheten. Det kommer att ske stor utveckling på planeten Jorden. Många nya yrken kommer att skapas.

Vår utomjordiska gäst, Pleiadiani Commander Kalighal rapporterar nedan i mer detalj vad som väntar oss.

Den stora händelsen

Jag ger dig en bra rapport. Alla mörka underjordiska styrkor har helt eliminerats. Det finns inte längre någon risk för dig. Förstörelsen av deras baser måste göras mycket försiktigt, med mycket planering. För de hade skapat ett nätverk för massförstörelse av planeten Jorden. Och på ett sådant sätt att om det bara vore en detonation på ett ställe, skulle det bli en kedjereaktion för att förstöra allt.

Så allt måste göras mycket noggrant och exakt. Men nu är det inte längre någon fara att de exploderar. Det är över. Tiden för åtgärder på jordens yta är nu. Det vill säga att göra massgripanden för att få fram sanningen för alla. Men det här uppdraget är inte vårt, det här uppdraget tillhör dem som leder denna process.

Vi kommer ivrigt att vänta på tillkännagivandet av vår existens, avslöjandet av anledningen till att vi, utomjordingar, har varit här på er planet ett tag nu. Detta kommer att vara en anledning till stor glädje för oss. Då kan vi effektivt visa våra kärl för allmänheten, det blir ett ögonblick, som Sananda skulle säga, av rent ego, men vi känner inte så.

Ögonblicket för vår manifestation är endast för dem som redan tror på oss, för att bekräfta sanningen om vår existens. För att visa er våra vackra farkoster, för att visa er vad ni kommer att kunna bygga själva inom en snar framtid; och att kunna resa genom universum, precis som vi gör nu. Och att visa med stor glädje och stolthet vad vi gör när vi reser genom universum, enbart för vårt nöjes skull.

För glädjen att upptäcka nya världar, för nöjet att få nya vänner. Visst, självklart finns detta. Vi känner inte alla människor i universum på nära håll, vi känner några, diplomater, det vill säga de som är en del av den galaktiska federationen, men vi besöker dem aldrig, eftersom turister från andra planeter är något helt annat än turisten, så du vet.

Du är van vid den 3:e dimensionen, där allt är påtagligt, väldigt fysiskt, som naturen du känner på din planet. Men väldigt få andra planeter har så överväldigande skönhet. Denna planet är känd i hela universum för sin skönhet, för allt som Fader/Moder Gud skapade och satte ihop för att skapa denna vackra blå planet.

Jag säger inte att våra egna planeter, vårt hem, inte är vackra; dock är de väldigt vackra, det vill säga de är en del av den galaktiska federationen, men vi besöker dem aldrig som turister och landar på en planet bara för att se vad som är så vackert med var och en av dem. Då kan jag berätta att skönheten hos varje planet skiljer sig mycket från det mönster du känner till. Du är van vid denna 3:e dimension, där allt är påtagligt, väldigt fysiskt, som naturen du känner på denna planet, men denna skönhet är verkligen väldigt väldigt sällsynt.

Planeten Jorden är känd i hela universum för sin skönhet, för allt som skapades av Fader/Moder Gud. Vi har lärt oss att beundra de skönheter som denna planet visar oss och vi erkänner att de är enorma. Det är ingen idé att kommentera dem, förutom öknarna, där det inte finns någon skönhet; men även öknar är värda uppskattning. För de bildar väldigt intressanta scener, berg och lager, som påminner oss mycket om planeter vi känner. Så varje planet som finns i universum har sina egna skönheter och du kommer att lära dig att beundra dem med tiden.

Som medlem i Galactic Federation kommer du att få besöka andra planeter, för att lära känna andra civilisationer. Men allt inom en mycket välplanerad tidsram och ordning. Ingen kommer till en planet bara för att de reser. Allt detta måste ha en plan, de måste ha tillstånd, så att det inte blir några överraskningar. Varje planet kontrollerar sitt luftrum, låt oss säga, mycket noggrant. För de som varit här länge försöker alltid bryta sig in i något. Det är deras livsvana. Så varje planets försvar är alltid mycket väl förberedd.

Vi kan säga att krig faktiskt inte existerar i universum, men vi vet om deras existens, om de successiva försöken, om dem att invadera andra planeter för att stjäla från dem utvecklingen och teknologin som kan förbereda era kroppar genom utrustning och rum, där du kommer att behandlas smärtfritt, utan obehag eller rädsla, så att dina kroppar kan anpassa sig till den 5:e dimensionen. Så skynda dig inte.

Ingen kommer att lida, det kommer inte att finnas något lidande att utvecklas. Det enda lidande som kan finnas är när du vägrar att utvecklas, eller bli behandlad; när du vägrar att dela känslan som är nödvändig för den 5:e dimensionen. Då blir det en mycket djupare och mer smärtsam träning för dig att lära dig att leva på rätt sätt.

Att nå rätt dimension är inte smärtsamt som genom tortyr, genom utrustning som tråkar ut dig, den sortens saker du har sett i filmer. Vi kan säga att de är ganska hemska, avrättade.

Allt görs med mycket kärlek, genom många klasser av mental träning. Det finns ingen chipinjektion, ingen injektion av något i din hjärna för att få dig att utvecklas. Du kommer att ta den tid som behövs för evolutionen, som du tränas för, du visas allt och tränas för att leva hälsosamt.

Denna process kommer att ta så lång tid som den tar, det finns ingen brådska, det finns ingen framtid, tiden är här och nu. Då kommer du att vara närvarande, för att ta del av denna utbildning så att du kan leva inom reglerna för den 5:e dimensionen. Och vi hjälper dig med stor glädje, bara för att vara som vi är kan du också vara.

Tillsammans kommer vi att bilda en stor allians, en allians av stor kärlek, av framsteg, särskilt av tekniska framsteg; städa upp planeten; och om du är medveten, kommer du att leva i tusentals år, eftersom dina kroppar inte längre kommer att försämras.

För att detta ska hända måste du vara redo för de nya energierna. Så håll dina vibrationer höga. Dröm om denna nya värld, för den är verklig. Väldigt snart är det inte längre en dröm, det kommer att vara verkligt för alla som vill vara en del av det.

Vi kommer att vara i det tillsammans. Redo att ta emot er med stora applåder, med våra enorma hjärtan av ljus och glädje som väntar på var och en av er. Och vi kommer att göra en stor välkomstfest för er alla på denna planet. Var aldrig rädd, rädsla finns inte längre. Bara glädje för alla.

Det här avsnittet är det första av tre utomjordiska meddelanden. Var noga med att notera alla tre och ladda ner dem för senare referens.Kategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. Galactic Federation? Det är den mörka sidan.

  Artikelns kanaliserade information säger: ”Vi kan säga att krig faktiskt inte existerar i universum.”
  Jasså, verkligen? Jag har personligen, ansikte mot ansikte mött Plejares (den goda varianten, med Jesus i centrum). Det finns definitivt krig därute, fruktansvärda krig. Hela civilisationer kan stå på antingen Jesus eller Lucifers sida.

  Ondskan brukar säga: ”Det finns ingen ondska.” I artikeln ovan säger man: ”Det finns inga krig.”

  Om artikeln ovan är vad folk tror på, är det fara å färde. Artikeln förmedlar mörkrets ’hopium’.

  Gilla

  • TLarsson64SE Jag tror att du kan ha rätt. Jag upplever ingenting inombords när jag läser detta. Har själv varit ute i universum i en annan dimension i ett annat liv, och mött den ultimata ondskan. (sensorswarms) MEN jag blev räddad i sista stund av en ljusvarelse.
   Jag reagerade också på att de som genomför agendan skall dödas. Jag skall villigt erkänna att jag önskar död och förintelse åt de som ligger bakom detta som pågår, även de som bara är marionetter. Men jag vet också att i nästa dimension finns det inget hat ingen ilska och ingen annan önskan än att allt skall transformeras. Så ja, jag är nog benägen att hålla med dig. Detta är något lurt..Den speciella känslan när något är riktigt sant sviker en aldrig. Detta är platt..

   Gilla

%d bloggare gillar detta: