Simon & Becky Parkes informerar om världsläget – VIKTIG INFORMATION!

2021-12-02
Becky & Simon Parkes
Detta är en utskrift från ett zoom-möte den 26.11 i föreningen Connecting Consciousness (CC) med rapporter från hela världen. Den här hittar du ingen annanstans!

RV = Renew value (ny valuta, omvärdering)


Internationella koordinatormöte 26 november 2021
63 landssamordnare inkluderar resolutionsmoderatorer
Becky hälsade alla välkomna och tackade alla samordnare för deras rapporter.

Simons Q&A
Det som kommer in från alla rapporter är att det inte är viruset, utan det är regeringens svar. Det är en väldigt svår fas.

Vi vet att det är ett verkligt steg på gång för att låsa in så många länder som möjligt under julen. De goda planerar handling, och de onda blir medvetna om det och om hur de gör det.

U.S. Department of Defense aircraft delivers critical supplies for the COVID-19 response in South Africa - U.S. Embassy & Consulates in South Africa

I morse hade vi en sällsynt pratstund med Viv, den afrikanska kontinentens koordinator. Vi kunde dela lite fysisk information med henne, vilket jag tror är mycket välkommet eftersom vi hade information, tro det eller ej, att United States Marshalls faktiskt är i Sydafrika och arbetar med människor, och vi har fått en kopia av vad vi skulle kalla nödsändningssystemet som ska ljuda i Sydafrika i nästa vecka. Så det ser ut som att det första landet som tar emot militära åtgärder kommer att vara Sydafrika. Vi kan prata ganska öppet om det nu, vilket de onda tydligt känner till. De har använt den nya varianten (Omnicron) som de pratar om som en ursäkt för att stänga ute alla flyg in och ut ur Sydafrika.

Det har inget med varianten att göra, det är faktiskt för att hindra folk från att komma in, men de goda kommer inte in med inrikesflygplan. De kommer in till militärbaser som inte är Sydafrikas, så de anländer med militärflygplan som landar på främmande flygbaser som är främmande mark. Så det var väldigt spännande att kunna säga till Viv att vi fick kopian av EBS. Även om saker och ting är ganska hemska, finns det åtgärder som äger rum, och det kan vi se. Simon tror att de goda killarna prioriterar länder, så vi vet att de prioriterar Sydafrika och då tror Simon att Australien kommer att bli nästa land som är engagerade i.

Europeiska unionen, Strasbourg One World-regeringen vill låsa in alla länder med Eurovaluta.

Tanking polls give Biden few reasons to be thankful this year
Det här har inget med varianten att göra, det har att göra med det som en ursäkt för att låsa in folk, eftersom de vet att kommande militära aktioner inträffar. Det svåra vi har är, att det för tillfället sker så mycket bakom kulisserna och det är på väg att bli offentligt. Informationen jag kan dela med dig, men kan inte säga att den kommer att hända till 100 %, jag kan bara säga att det vi har fått höra är att president Biden kommer att tvingas avgå runt den 15 december.

Plan A var bokstavligen vad vi alla pratade om för över ett år sedan där Kamala Harris i princip tog över efter Biden. Planen var att få den uppfattningen att han hade cancer i tarmen, så han åkte till sjukhus för skanningar eller tester och de skulle förklara för världen att han hade cancer och att han var tvungen att avgå och Kamala Harris skulle bli ny president, men hon gick i bitar och blev hysterisk och det var omöjligt att arbeta med henne. Så då var de tvungna att förklara att han (Biden) mådde bra och att allt var ok.

Sedan går de vidare till plan B – Tydligen (återigen är det bara vad jag har fått höra. Jag har fått höra av en person som alltid har haft rätt hittills) att talmannen i huset Pelosi, åtalades för ett mycket allvarligt brott men hade något hon handlade med, och det hon handlade med var tydligen mycket användbar information om Kalifornien. Så mycket att den informationen skulle tillåta de goda killarna att avcertifiera valet i Kalifornien. Kalifornien har flest högskoleröster.

Madera County woman charged with 12 counts of felony voter fraud - ABC30 Fresno

Så om man tar bort Kalifornien så faller Biden under de 270 rösterna som krävs, annars hade de behövt 2, 3 eller 4 andra stater för att göra det. För att det ska fungera måste de gå till Högsta Domstolen och vara säkra på att Högsta Domstolen i princip ska ogiltigförklara det resultatet. Om det händer och Kalifornien togs bort från Bidens siffra över segrar kan det inte bara ges till Trump. Vad de kan göra är att säga att hela valet var så felaktigt att den största staten måste tas bort.

Nu saknar vi en liten bit, eftersom de kanske letar efter väldigt stora upplopp över jorden så att de sedan kan säga att militären tagit över makten. Så Simon har fått veta att Biden kommer att avgå den 15 december, om det är sant betyder det att militären skulle ha ansvaret för världen över julen vilket verkar bisarrt, men det är ett mönster. Sedan i januari sker en offentlig invigning av president Trump och Trumps återkomst. Vi vet att president Trump hade en privat invigning för cirka 2 eller 3 dagar sedan. Så vad som har hänt är vad vi skulle kalla en privat invigning, endast på inbjudan, utan att allmänheten eller kamerorna har varit där.

Simon frågar, varför skulle du vilja ha en privat invigning? Verkligheten är att det fortfarande finns en ansenlig del av militären som är väldigt obekväma med att avsätta en regering även när den regeringen är olaglig. Så, vissa militärer ville ha ”välbefinnande”, är det korrekta ordet för det /skydd /så att de inte kunde åtalas. De ville också känna att de upprätthöll republiken och inte arbetade mot den. Många var inbjudna att bevittna invigningen. Fram till det ögonblicket tillbaka i marschen accepterades president Trump som överbefälhavare för militärstyrkorna, men sedan uppstod en splittring mellan Milley som togs bort privat och ersattes med maringeneral Berger. Offentligt är Milley fortfarande de gemensamma stabscheferna men i verkligheten är marinens general Berger det.

Så Trump är nu inte längre bara överbefälhavaren utan är också presidenten. Så, flaggofficerare är mer bekväma nu, eftersom han är överbefälhavaren och deras konstitutionella president. Vad vi inte vet är om han svors in/invigdes på samma sätt eller om de har gått tillbaka till den sanna konstitutionen och den sanna republiken och gjort honom till den 19:e presidenten. Simon vet inte detta, men han vet att han har haft en privat invigning, vilket betyder att militären är mycket gladare när de kommer igång och gör vad de måste göra. Simon förstår att det blir en offentlig invigning i januari. Men det innebär att gå igenom julen under militär kontroll. Ur vårt perspektiv är det inte alls svårt, vi välkomnade faktiskt det, för åtminstone våra medlemmar och allmänheten kan faktiskt se att något händer. Datumen kan ändras, men vi vet åtminstone att saker händer eftersom vi vet; i Sydafrika gör det det.

High Quality Military Costume Hats Navy Officer Caps Adult Men White Military Hats Army|Men's Military Hats| - AliExpress

När det gäller Storbritannien var det intressanta ett mycket tydligt uttalande om att det inte skulle finnas något obligatoriskt framtvingande av inokulering (sprutor). Det orsakades på grund av våldet som ägde rum i vissa europeiska länder. Det var några mycket intressanta demonstrationer som verkade ha en effekt på vissa länder. Det är därför det kommer att bli väldigt intressant när Strasbourg, Haag och andra ondskefulla platser försöker tvinga varje europeiskt land till en lockdown när några av de länderna är grannar till där dessa demonstrationer har ägt rum och de tänker att jag inte vill ha det. Vi kan tappa kontrollen över vår civilbefolkning. De vita hattarna välkomnar faktiskt detta eftersom de känner, att om Europa systematiskt låses in igen kommer det att bli ett absolut uppror som kommer att ge dem goda skäl till att göra en världsomspännande militär utrullning.

Så vi har tydliga indikatorer på att de goda absolut gör något och vi har också tydliga indikationer på att de onda är medvetna om det och uppenbarligen intar sin position. Så om vi har några demonstrationer som blir tunga över jul är det bra för kursen. När det gäller var vi är som organisation är vi en del av ett nätverk som kommer att stödjas och Michael Tellingers småstad, han kommer också att finansieras på samma sätt som vi, eventuellt i januari/februari.

Finansiering/projekt

Kommer inte att hända förrän världen har rättat till Vem som är vid sina sinnens fulla bruk. Man kommer väl inte att lägga enorma summor pengar runt om på planeten för bra projekt om man har Biden kvar i ämbetet?
Varför skulle Trump vara glad för att bra saker händer och Biden tar äran.

Så det är helt vettigt att ta bort Biden administrationen och gå in, rensa upp vissa regeringsnivåer och sedan släppa pengarna så att projekt som CC kan göra det goda arbetet, arbeta med andra och sedan kan president Trump ta åt sig äran.
Simon tror att vi är på väg att se militära aktioner och offentliga personer sägs upp, de kan inte längre gömma sig bakom stängda dörrar, utan ganska mycket inträffar faktiskt ”rätt upp i deras ansikte”. Så kanske har vi nått vändpunkten. Kanske spännande och lätt för oss, att peka på saker som verkligen händer.


Samordnarens frågor
Eddie från England

F- Skillnaden mellan invigningen i mars 2021 och den här senaste?

S- Det var inte en invigning i mars, det var en omröstning som gjordes i Pentagon bland flaggofficerarna om de kommer att acceptera presidenten som sin överbefälhavare och ¾ sa att de skulle, och en ¼ sa att de inte skulle göra det, så de måste följa med majoriteten, överbefälhavaren, inte deras president. Vad vi har haft nu är en invigning privat, vilket betyder att han nu är deras president förmodligen en konstitutionell president eftersom det amerikanska företaget nu är nedlagt. Du kan inte vara VD för ett konkursföretag och samtidigt deras överbefälhavare. Den första mars var rent militärt, den senaste besöktes av många civila dignitärer.

Caroline Nederländerna

F- Något om Nederländerna? – Demonstrationer i Rotterdam. Polisen sköt, en man dödades, en annan på sjukhus. Går också in i lockdown den 28 november.

S – Ibland är det som presenteras på nyheterna ”mycket smart”. Ofta dör människor och det rapporteras, men omständigheterna kring deras död är inte riktigt vad som visades och orsaken till deras död är inte riktigt vad den visades. Jag ger exemplet i Amerika där, när en svart hatt dödas framställs han av media som en bra kille, och sedan presenteras stjärnor och ränder på ett annat sätt över en amerikansk kista. Om flaggan har ett veck eller är skrynkligt som löper genom det är det frågan om en Black Hat-död. Det är så underrättelsenätverken berättar för varandra om det är en bra eller dålig kille. När en vit hatt dör dras flaggan åt och har inga veck.

Resurgent anti-Trump 'resistance' defines a divided America - BBC News

Så ofta visas något för allmänheten som en militär operation och om någon dog, men när man tittar på flaggan på kistan inser man sanningen. I förhållande till Rotterdam; det är ganska viktigt eftersom det är ett antal dödade som visas och som har varit med i demonstrationen. När Nashville-explosionen inträffade hade personen redan dödats och placerats i lastbilen och det antogs att de dog i explosionen, men de var döda redan några timmar innan. Ett antal länder har nu individer från USA med sig som arbetar med gräsrotsorganisationer. Jag förväntar mig mycket fler demonstrationer i Rotterdam. Det är fantastiskt att Rotterdam har haft dessa demonstrationer. BBC täckte det och andra länder tar ledningen från BBC, så vad är ett bättre sätt än att vända upp och ner på Europa än att hålla många låsningar och se allmänheten demonstrera, så jag ser det här som ett bra tecken.

Bruce – Afrika

F- När tror du att RV kommer att äga rum?

S – Inte en lätt fråga att svara på. RV handlade alltid om att Irak skulle omvärdera sina pengar till en mer balanserad valutaväxling med resten av världen. Det var vad vi kallar kungens stift/de stora, och med det skulle 20 udda andra länder omvärdera eller balansera om sin valuta.

Under de senaste 20 udda åren har människor bjudits in att delta. Kom ihåg att CC har blivit inbjuden, Simon gick inte till någon och bad om att få vara med utan de kom till oss och sa ”vi vill ha dig” och det är viktigt, för om du inte är inbjuden så är du inte godkänd. Godkända personer har kontraktspriser så att de har utländsk valuta och de har undertecknat en militär NDA (tysthetslöfte) och de, när tiden kommer med RV-lanseringen, kommer de att få kontraktspriser som kommer att vara mycket förmånliga för dem. Men det finns massor av människor där ute som amerikanerna kallar internetgruppen och vi i Storbritannien kan kalla dem allmänheten, som också har gått och investerat under de senaste 5 åren i irakiska Dinar med tanke på att de skulle gå till en av dessa inlösencenter och de skulle byta upp mot varandra och bli miljonärer över en natt. Problemet här är att ingen av dessa personer i internetgruppen eller allmänheten har fått en NDA, vilket innebär att de tekniskt sett kan gå till banken och skriva under en NDA med banken som skulle vara en civil NDA, inte ett militärt NDA, och sedan gå de ut och gör helt tvärtom. De goda killarna har absolut ingen avsikt att människor med stora summor pengar ska tjäna ännu mer pengar eftersom de inte är en del av kontrollgruppen eller en del av gruppen som undertecknade NDA. Du kommer att bli mycket lättad över att komma ihåg att jag har undertecknat en NDA. En av de första sakerna jag blev ombedd att göra var att underteckna NDA innan Connecting Consciousness skulle finansieras. Vad jag säger är att RV kan lanseras utan att allmänheten vet om det, till att börja med.

Om RV lanseras offentligt kommer alla att säga vad priset är, så om det är 1 mot 1 kommer det att finnas en absolut massa människor som försöker bli miljonärer över en natt och det kommer inte att hända. Jag tror att det vi har sett är en partiell RV som startat handeln bakom kulisserna ska vi säga, då kommer kursen kanske att vara något högre än vad allmänheten betalade för den, de som vägrar kommer att sluta med värdelöst papper. Simons magkänsla är att efter några dagar med denna växelkurs kommer de bara att byta ut alla sedlar över en natt, så alla som har den gamla valutan som kommer att vara värdelös, ska inte kunna göra något med den.

Simon förväntar sig RV i januari och inte medan Biden är inne. Varför skulle du göra en RV för att Biden ska ta all äran? Politiker och lagstiftare gör helt enkelt inte det. Du kommer bara att få RV när Biden är borta, när det har skett en viss rättelse av börsen, (korrigering används avsiktligt, inte ”en krasch”) ett avlägsnande av vissa individer från ämbetet, oavsett om det är ett företag eller en regering. När det är gjort, och Trump kommer tillbaka. Så RV i januari, det är min magkänsla.

Arturo – Bolivia

F- MSM, bör vi förvänta oss mer förändring av olika beteenden och olika berättelser från och med nu?

S – Det kommer att bli en gradvis förändring över veckor, vi kommer att se media, låt oss säga ”vända” på sina tidigare kassörer. Frågan är, kommer media att vika helt, i så fall behöver man inte ta dem ur sändning, eller kommer de fortfarande att motstå och måste tas ur sändning. När vi får EBS och MSM att hantera är det enbart för offentlig konsumtion. Alla hemliga operationer skadar nu de onda, exponeringen är bara till för att allmänheten ska förstå vad som har hänt, och det kommer bara att hända när allt hemligt arbete har utförts. Så under de kommande veckorna i december kommer vi att se MSM vända sig mot kabbalen och berättelsen. Inte enhetligt, men 1 minut före midnatt, kommer vi att få veta om MSM har kapitulerat eller inte. Om de är i etern har de kapitulerat. Svaret är ja, det kommer att hända, men långsamt, möjligen under de kommande 4 veckorna.

Austria: Anti-government protests hope to break populist groundswell | News | DW | 11.10.2018

Johanna – Österrike

F- Finns det något du kan säga om den allmänna situationen i Österrike. Vissa medlemmar frågar om de behöver fly landet för att de är mycket rädda?

S – Vart fan ska du åka? Du skulle behöva åka till ett land som inte tar hänsyn till kabbalen. Vi finner, och detta är officiell statistik, att länderna med den högsta vaccinationsfrekvensen är de som inför de största nedstängningarna och länderna med de lägsta vaccinationstalen och de lägsta incidenterna av den nya varianten eller den gamla varianten eller vad du vill kalla den, de låser inte allt, vilket visar att det hela är ett väldigt stort politiskt drag.

Jag skulle säga nej, folk måste stanna där de är helt enkelt för varför skulle du låta någon knuffa ut dig från ditt hem? Den militära aktiviteten i Österrike berodde helt enkelt på att det är det adopterade hemmet för den nya världsordningen, helt enkelt för att Hitler bara var en lekman, en individ placerad för att göra ett jobb, som de flesta av dessa ledare är, och han kom från Österrike och ungefär varje år borde Hitler firas, om det är det rätta ordet, och återinkalla Beer Hall Putsch som skulle lägga ner en krans för att minnas det. Det blev ingenting, men de skapade ett stort drama av det, och vad vi har på gång i Österrike är det faktum att de hakar energiskt in i denna skapelse. När de goda grabbarna vidtog lite åtgärder för ett par veckor sedan var det helt enkelt för att ta bort den aspekten, när operationer äger rum som har historisk betydelse, vill de inte lämna några spår efter sig.

Om du är i Österrike, skulle du åka till Tyskland, skulle du åka till Italien? Hur ska du göra då? De släpper inte in dig, du kan inte flyga ut, det här är fel tillvägagångssätt. Rätt tillvägagångssätt är att säga ”det här är mitt hem, det är här jag är, jag kommer absolut inte att bli knuffad”. Så vad vi behöver göra är att få folk att slå tillbaka, jag menar inte fysiskt slå tillbaka, jag ber dig inte att göra det. Kämpa emot känslomässigt. Just det faktum att aktivitet på den goda sidan har förekommit i Österrike, är en anledning till att vara gladare än tysken, man kan faktiskt tycka att det är fantastiskt att det har hänt i Österrike. Kom ihåg vad de onda gör, de låser omedelbart saker.

Infografik - Hier liegt das Gold unter der Schweizer Erde - News - SRF

Vår schweiziska koordinator Lyra nämnde att flygplan och helikoptrar går över Schweiz och polis och militär finns överallt. Poängen med Schweiz är att det är en magisk plats – ingen vet att den finns. Den ligger på kartan, men ingen invaderar den. Det fanns en överenskommelse om att ingen åker till Schweiz eftersom allas guld och diamanter förvarades där, det var ett hem för spionage.

Under andra världskriget var Sverige spionagehemmet och om man ville ha kontakt mellan Tyskland, Amerika och Storbritannien måste man åka till Sverige och svenska Röda Korset – det var så man gjorde. Nu är det inte det så med schweiziska Röda Korset. Det är så alla förhandlingar går till, och det har redan skett en operation i Schweiz som har gjorts för att samla ihop individer som har mycket pengar och gömmer sig och det har skett en hel del rörelse. Det handlar faktiskt om att flytta pengar som flyttar dit. Schweiz kan aldrig ha något offentligt med vad som händer där, det måste vara privat.

21-08-2020-STARLINK-SATELLITES - Faxinfo

Harri – Finland

F- Starlink, vi verkar ha en mycket intressant framtid framför oss och hur passar Starlink in?

S – När forskare kollar upp saker tenderar de att göra det teoretiskt. Så Star Link har slagits på och av i olika aspekter och olika tider för att testa den. Informationen jag fick var att alla tester var mycket lyckade. Jag tror inte att Star Link kan rida på det system som vi har för tillfället. Mossads underrättelsesatelliter förstördes ifjol och i år, då Mossad-satelliterna togs ner, men de var inte mediakommunikationssatelliter.

Mossad-satelliter var satelliter som gjorde det möjligt för Kabbalen att prata med varandra på ett krypterat sätt etc. Det vi har för tillfället är markbundna medier som gör TV och radio och satelliter som gör TV och radio, så det är en del av vad vi skulle känna till som Operation Mockingbird. Det var när CIA bestämde sig för att hjärntvätta hela planeten genom att använda dessa satelliter för att göra subliminala bilder etc.
Så Star Link kommer att arbeta med Projektet Odin tillsammans med Tesla-teknologier – vi kallar dem bara kraftverk. När andra talar om februari, talar de om en fullständig övergång från en aspekt till en annan aspekt. Jag skulle föreslå att det här bytet kommer att ske under jultiden, men det kanske inte är uppenbart förrän i januari.

Medbeds (suppressed and hidden from the public)

Maia – Slovakien

F – MedBeds – Kan vi förvänta oss någon anläggning med Med Beds i Europa? Varje land som har en fungerande betydande organiserad Connecting Consciousness-verksamhet, vilket betyder koordinatorer och medlemmar, kommer att ha MedBeds i sitt land. Det är det som kommer att prioriteras. Varje land som har effektiva fungerande Connecting Consciousness-koordinatorer och medlemskap kommer att ha MedBeds. Jag kan inte säga hur många eller var, men jag kan säga att det kommer att vara en prioritet.

Om vi ​​har ett land som har 3 medlemmar i det eller om vi har ett land med 500 medlemmar i det, men samordnarna bara inte gör jobbet, kommer det inte att finnas MedBeds där, inte för att jag är tvär eller otäck, utan för att de kommer att säga att MedBeds måste vara på platser där andliga organisationer kan ha den effekten eftersom projekten i Med Beds inte bara är att slå på en knapp och fortsätta med det, de är enheter som fungerar på en andlig frekvensvåg, anmärkningsvärt annorlunda än något annat vi har idag. Om du är en effektiv samordnare och du har ett effektivt team och ditt medlemskap deltar i zoom-samtal och ställer frågor så är det mycket mer sannolikt att du får dessa MedBeds än någonstans där vi inte har representation än där vi har, men det är inte effektivt. Så svaret är ja, absolut. Det kommer inte bara att vara centralt, det kommer att finnas i varje land som har effektiv CC. När jag blev tillfrågad om jag skulle vilja samarbeta med MedBeds, och vad jag kan berätta för dig, är vad personen sa till mig ”Jag har tittat på dig på dina podcasts och du är väldigt sugen på healingcenter och den här personen vände sig till någon och sa att jag undrar om vi kommer att sluta jobba med honom” och här är vi, vi jobbar med dem.

Om någon kommer till mig och säger att jag bara har 5 MedBeds till januari, kan vi inte göra så mycket, men om någon säger att vi har de första 50 MedBeds, så kan vi börja göra saker med dem, och vi vet att till den brittiska sommaren nästa år bör vi ha de flesta större städerna täckta. Jag kommer att gå ner som associerad med QFS eftersom jag faktiskt inte är på deras lönelista. Jag är en fri agent som de kontrakterar med. De vill inte binda mig till någon form av kontrakt. Det enda jag behövde skriva på var en NDA angående hemligheter etc, men när det gäller min relation med dem är det inte avtalat.

F – Måste MedBeds inkluderas i projekten.

S – Det finns så mycket felaktig information där ute att jag blir trött. Det finns massor av människor som vill hävda att de har en MedBed, de hade den först. Verkligheten är att det finns teknologier där ute som förmodligen fungerar precis som en MedBed, men MedBed kommer att bli en etikett som kommer att användas.

Vi vet att MedBeds kommer att finnas tillgängliga och de kommer att komma ut och jag hoppas att många CC-medlemmar kan få jobb inom det, men medlemmarna behöver inte skriva ett projekt om healingcenter och MedBeds eftersom de goda krafterna vill ha dem. När jag kom på scenen för några år sedan och pratade om healingcenters och dess krafter, sa de goda killarna, ja varför lägger vi inte bara in sjukhussängarna i de healingcenter han pratar om? Låt oss hjälpa honom, låt oss ge honom pengarna för att bygga centran och vi kommer att ge honom MedBeds. Vi kan inte acceptera dem som projekt eftersom MedBeds inte kan vara en individs egendom. Medlemmarna kan hävda att utrustningen där är deras, men dessa enheter kan inte ägas av någon enskild person. Jag skulle mycket hellre se att du tittar på ditt eget land, vilka behov finns där förutom detta. Jag är säker på att det finns massor av behov.

Nigel Farage says election pact with Boris Johnson could deliver 'massive majority' | Politics | News | Express.co.uk

Ron – Indonesien

F – Tror du att Boris Johnson kommer att tvingas avgå och Nigel Farage tar över?

S – Jag tror verkligen att Boris kommer att tvingas avgå, jag tror att du märkte att MSM redan har vänt sig emot honom och det här är vad du kommer att se under de kommande veckorna inom december månad, att MSM-media plötsligt tappar folk som en het potatis. För 6 månader sedan kunde Boris Johnson inte göra något fel och media skulle täcka upp och täcka upp, och sedan över en natt verkade de bara vilja ha bort honom. Så jag tror att Boris Johnson kommer att få gå. Jag är inte klar över om Farage kommer att ta över, men jag kan säga er, för sanningen är att varje land som är en del av detta projekt har en kärngrupp av människor som är redo att ta över. Till exempel, i engelsktalande länder finns det en kärngrupp av poliser som är redo att ta över efter att de tagit bort den korrupta polisen. Det finns doktorer och sjuksköterskor som står på en godkänd lista som ska gå in och få ansvarsuppgifter. Jag förväntar mig att flera andra regeringspersoner kommer att tas bort och kanske ersättas med personer som vi aldrig ens har hört talas om. Människor som har gömt sig, människor som befinner sig i ett annat land, personer som är under ett skyddsprogram för tillfället eller faktiskt personer vi känner, och som vi känner som separata från systemet.

Så, vad kommer att hända med Julian Assange, vilken roll kan han erbjudas? Vilken roll kan Farage erbjudas? Det kommer att finnas människor som inte är nedsmutsade av det nuvarande politiska systemet. Det finns många politiker från 10 år tillbaka, som kommer att bli inbjudna att komma tillbaka för att de inte var en del av Kabbalen eller Deep State. I grund och botten tror jag att det kommer att bli en omgång musikaliska stolar, där alla de sittande regeringarna reser sig och går och de ersätts av några människor vi känner och några människor vi inte kommer att känna. Det kommer att vara samma sak i underhållningsbranschen och i de människor som är värd för nyhetsprogrammen och TV-programmen, några kommer att försvinna och andra ersättas. Farage är intressant, poängen är hur bra någon är. Du kan inte utse en het chef bara för att de har varit emot status quo. Bara för att någon är anti-kabbal kan du inte ge dem en ansvarsposition om de är en lös karamboll eller om de är en ensamvarg. Du måste sätta in folk i tjänster som har en meritlista som kämpar mot kabbalen, talar sanningsnivå och inte blir galna. Problemet med Farage är att om han hamnar i ett gräl framför kameran, särskilt med människor som ställer frågor till honom, tenderar han att förlora. Han måste stävja det. Jag tror att han har en fantastisk framtid, men du kan inte låta någon som ifrågasätter dig få dig att förlora.

Nya fastighetsregler pressar Kinas börser Flera noterade fastighetsbolag föll med 10 procent, samtidigt som fastighetsindex på Shanghai-börsen backade hela 9,1 procent under dagen. Den kinesiska centralregeringen beslutade att höja skatterna för dem

JirSen – Taiwan på uppdrag av Bavi China Coordinator

F – På uppdrag av Bavi Kinasamordnaren Eventuella uppdateringar eller tidsramar med avseende på Kinas operationer i termer av militär och alla indikationer om Kinas ekonomiska situation under de kommande åren. Kommer det att krascha, vad kan kineser eller Bavi göra för att förbereda sig för denna möjliga ekonomiska krasch?

S – Jag tror inte att Kina kommer att få en ekonomisk krasch. Vad jag tror kommer att hända är att vissa delar av den kinesiska ekonomin kommer att gå tillbaka till där den var för ungefär 5 år sedan. Det kommer inte att bli hungersnöd, det kommer inte att bli en stor översvämning. Kina kommer och har en mycket god, positiv framtid, men det kommer att bli ekonomisk störning i Kina, precis som det kommer att vara i andra länder. Frågan är förstås förhållandet mellan det kinesiska kommunistpartiet och staten eftersom CCP är en politisk organisation som tror att den styr staten, men staten ser det inte nödvändigtvis som ett faktum, och därför tror jag att det finns mycket rädsla som sprids. Om en total kollaps i Kina som inte kommer att ske. Det finns gott om hus eller lägenheter som står tomma och har stått det i åratal eftersom byggboomen har överträffat förväntningarna och jag vet med säkerhet att flerbostadshus byggda för 4 år sedan har rivits för att ingen köpte dem. Det kommer alltid att hända, det kommer alltid att ske en rättelse av den delen av ekonomin. Problemet för Kina är att fastigheter, köp och försäljning av egendom är en enorm del av den kinesiska ekonomin i toppen, de mycket rika har alltid investerat i det.

Så eftersom förtroendet går från att det kommer att bli en riktad kollaps av ekonomin som faktiskt inte kommer att påverka den vanliga mannen eller kvinnan på gatan enormt, kommer den att påverka de mycket rika, eftersom dessa lägenheter tenderar att vara ganska dyra. Så jag är inte orolig för Kina. Det finns vissa saker jag inte kan prata om på en öppen linje, men det är faktiskt det att det kinesiska folket är underbart, helt underbart. De är precis som någon annanstans, när en liten grupp människor kommer upp på toppen och börjar diktera saker. När viruset härjade som värst såg vi i väst, människor bli inlåsta utifrån i sina hem för att de hade viruset. Det är inte en normal attityd i Kina. Jag har stora förhoppningar för Kina. Jag kommer att berätta för er att mars/april kommer att bli en riktigt stor förändring för Kina. Jag kan inte säga mer än så.

F – CCP tar stora konglomerat/företag som gisslan i Kina genom att utdöma enorma böter på dem. I gengäld infiltreras dessa enorma konglomerat och röster på deras vägnar tar MSM part i CCP. Infiltrerar de fria valen här i Taiwan. Vad kan vi göra lokalt här i Taiwan?

S – Du behöver inte oroa dig eftersom det har gjorts medvetet för att visa taiwaneserna exakt vad spelet är. Det är inget nytt i det. I Storbritannien i början av året visade sig CCP kontrollera företag som satte in TV- och radiomaster så den brittiska regeringen bröt faktiskt kontraktet med CCP så att CCP inte längre, genom företag, kunde kontrollera dem. Över hela världen har det hänt att de CCP-kontrollerade företagen har avnoterats från börsen. Det som har hänt är att pengar inte längre kan gå till CCP, men om du vill väcka människor i Taiwan; berättelsen de lägger ut nu, som är ungefär 2 år gammal (endast för människor som oss eftersom vi vet vad som pågår) de driver den berättelsen nu medvetet för att göra folk misstänksamma mot CCP och inte respektlösa mot det kinesiska folket eller kultur eller landet Kina, men var väldigt, väldigt försiktig med den politiska aspekten av Kina.

Italy's Vatican City: 10 Surprising Sights In The Holy See - Klook Travel BlogKlook Travel

Arthur – Italien

F – Vatikanen – Som vi vet är det Monsignor Viganò som talar mycket emot påven så vad tycker du om honom och skulle det inte bli en väldigt stor omställning om påven arresterades, skulle inte det väcka hela världen och skulle inte Italien vara prioriterat att bli befriat av Trump på grund av dess ingripande i valet 2020?

S – Jag vet inget om att arrestera påven. När man har att göra med en religion måste vi vara väldigt försiktiga eftersom det är så man skapar krig och det blir bror som hatar bror. Jag tror att det är mer troligt att påven bara kommer att tas bort eller avgår och ersätts av en vit påve, med andra ord en påve som är lik oss när det gäller sin tro. Jag tror inte att det kommer att bli en enorm arrestering av påven, jag tror att han bara kommer att avgå och någon som kommer att bli påve och kommer att fortsätta och den personen kommer att vara en sann religiös man som bara vill ha religion, som vill bygga kyrkor och fylla sina kyrkor fulla av människor som kommer att sjunga, men som inte vill driva ett företag, inte vill styra världen och inte vill äga massor av fastigheter utan kommer tillbaka till att göra vad kyrkor ska vara. De goda killarna var verkligen intresserade av den intellektuella upphovsrätten, den uråldriga historien som Vatikanen satt på, och de var väldigt intresserade av de antika artefakterna och det nazistiska guldet som förvarades där. Vi såg förstås, MSM som visade fotografier av den stora tranan som satt på Piazzan strax utanför Vatikanen.

Det var precis vad de gjorde, de lyfte ut allt guld och pengar som hade förvarats direkt under Piazzan och det var tunnlar som avgick därifrån. Så de goda killarna ville särskilt ta bort makten från Vatikanen, vilket var pengarna. Om du sitter på 300 kvintiljoner pengar så kan du utan att behöva ta med dig något av dem, du kan åka jorden runt och kalla dig påve och varje världsledare vet att du har alla dessa kvintiljoner pengar, och att du förmodligen kan destabilisera hans eller hennes land, om du så önskar. Så det är därför påven erkändes och man gick överallt, på samma sätt som drottningen av England inte kommer att arresteras, jag tror inte att påven kommer att arresteras.

Så var kommer sanningen fram? Om vi ​​inte berättar sanningen om drottningen och om vi inte berättar sanningen om påven, hur låter vi folk veta vad de har gjort? Här är den intressanta delen, kanske gör de det inte, kanske pratar de bara om Hollywood och all handel med barn. Kanske pratar de om vissa politiker, men saker som drottningen av England och saker som påven, lämnar de bara, för de där två individerna har miljoner och åter miljoner supportrar runt om i världen som tycker att de är de bästa i världen. Om du tar bort den ikoniska statusen, så kanske du kommer att få ta itu med massor av självmord, människor som inte vet vad de ska göra längre och det orsakar dig bara mer försämring, så det är kanske bara enklare att sätta in en ny person och säga att du ta över nu. Jag tror att det är vad som kommer att hända. Vatikanen är klar, de är helt förstörda och väntar bara på att bli övertagna och det är inte längre något problem.

Leonardo-satelliterna sattes upp av den italienska regeringen men Vatikanen fick vad vi skulle kunna kalla ett officiellt hack i den. Det är därför det heter Leonardo, som om de tittade in i det, eftersom Leonardo var en av killarna som skapade teleskopet. Överenskommelsen var att den italienska regeringen tillät Vatikanen att få tillgång till informationen från Leonardo Satellites som gjorde det möjligt för dem att göra falska val. Det är borta nu. Den italienska regeringen hotades av Trump-administrationen innan Trump lämnade ämbetet angående vad de gjorde och i princip har Vatikanen inte längre någon kontroll över dessa satelliter.

Reiner Fuellmich Fact Checked and Exposed as a Covid Conspiracy Con - Medika Life

Chris – Thailand

F – Världsdomstolen och höga brott mot mänskligheten, anklagelser lanserade av Reiner Fuellmich och över 100 internationella advokater som arbetar tillsammans med doktorer etc. Har du någon insikt i detta, som det ser ut just nu?

S – Det står i en mycket stark position eftersom de dokumenten har skapat andra grupper för att använda formuleringarna från dessa, speciellt i Storbritannien har samma dokument delgivits på ett antal sjukhus där de har blivit hotade med brott mot mänskligheten. Den internationella domstolen är en domstol som vi inte hör så mycket av, eftersom det är en domstol som är under allmän lag, det är inte en sjö- eller Navel-domstol. Jag kan berätta att domaren som kommer att vara involverad nästa vecka med vad som händer i Sydafrika är från Internationella domstolen. Så vi är väldigt positiva till detta.

Bolsonaro numera partimedlem | SvD

Dalvir – Brasilien

F – Vi hör allt som händer i Europa och Amerika men vi hör sällan om Brasilien. Vår president Bolsonaro är ganska frispråkig om att vara emot alla covid-berättelser/vacciner/masker etc, men han verkar inte ha så mycket makt eftersom alla oppositionspartier och de andra personerna i regeringen verkar vara emot det, inklusive högsta domstolen som censurerar och arresterar människor mot lagen. Vad kan du berätta om Brasilien?

S – Det skiljer sig inte från Amerika eftersom högsta domstolen i Amerika var densamma, den var korrupt. Vad du har där, och som ni har i alla länder, är en situation där du har bra killar i regeringen som bara berättar för alla vilken deras position är, bryr sig inte om de blir attackerade eftersom det verkligen uppmärksammar dem, och sedan när våra regeringar ändras kommer han förmodligen att bli den nya presidenten eller så kommer han att ha en position som han tycker är en bra position att ha.

När det gäller världsscenen har sydamerikanska länder aldrig styrt världen, de har alltid spelat upp, antingen till USA eller det mäktigaste sydamerikanska landet. Tyvärr har ni alltid kämpat sinsemellan, och Argentina ansågs under en tid vara en stark röst och en ledare, men när ekonomin i den södra kontinenten förstördes, då sågs det alltid som Amerikas lekplats. Jag tycker inte att vi ska tänka så. Jag tror att det vi måste tänka på är att Brasilien är en del av de första 26 valutorna, så Brasilien kommer att vara ett av de länder som omvärderar i första hand. Det som är intressant är att det inte finns ett enda euroland i den första korgen. Storbritannien, beror på att vi inte har euron, men det finns inte ett enda europeiskt land som använder euron som finns med i den, helt enkelt för att Strasbourg ses som The One World Government. Så jag har inga bekymmer för Brasilien, jag är mer orolig för regnskogen än vad jag har för politiken eftersom vi vet att de goda killarna väntar på att ta över i Brasilien. De väntar också i Argentina och ett par andra länder, men det finns några sydamerikanska länder som sitter på staketet just nu, och de säger att vi får se hur det går och om det går bra, då kommer de att gå hoppa på tåget.

Patriots left to ponder: Why couldn't Rush have been saved in a cancer-curing 'medbed'? | The Underground Bunker

Brad – Singapore

F – Många frågor jag får från medlemmarna handlar om MedBeds och förberedelser inför det. Så när vi pratar om potentiell sommar nästa år, är det någon vägledning om vad vi behöver för att börja leta efter eller förbereda oss för att skapa en anläggning för dem att opereras på?

S – Vad det skulle vara bra att göra är att leta efter en byggnad som är fysiskt säker. Människor har en vision om att ha dem på landsbygden och väldigt vackert och fridfullt eftersom det är den bilden vi har (för healingcenter), men verkligheten är att människor kommer att behöva kunna hoppa på en buss eller ett tåg eller bil och ta sig dit. Det här är inte holistiska retreater som folk går och betalar mycket pengar för, det här är som ett sjukhus så de måste vara tegelbyggda, fysiskt starka, ha tillgång till elnätet, tillgängliga med tåg, buss, bil och i Storbritannien är vad folk tittar på, så är det nedlagda sjukhus. Så ett sjukhus som byggdes för 100 år sedan, stängdes för 30 år sedan och vad fan ska du göra med en enorm byggnad som ingen vill ha. De vill inte förvandla dem till lägenheter så de ligger bara övergivna. Så vi letar efter byggnader som är väldigt säkra, eftersom den här tekniken är hemlig. Du kan inte lägga den i ett skjul, det måste vara en mycket stark centralbyggnad.

Tuan – Vietnam

F – Hur kommer CC att involveras när det gäller organisationer som har en portfölj av humanitära projekt?

S – Florida-teamet hade en mycket stark koppling till Vietnam och hade ett projektteam som besökte dem för ett år sedan och träffade dem för att prata om Vietnams behov. Skillnaden är; Vietnams ekonomi kommer att finansieras av Kina. Så det kommer att vara Kinas guld som stöder Vietnam och Asiens guld, inte bara från Kina, det kommer också att finnas asiatiskt guld, så Vietnam kommer att ha en mycket bra position. Vad vi har är en position där vi redan är accepterade av den asiatiska regeringen eller den vietnamesiska regeringen och CC kommer inte att ses som en extern organisation som kommer in och berättar för vietnameserna om hur de ska bete sig eller hur de ska arbeta. Vi kommer att ha projekt i Vietnam som mycket väl kan finansieras av den asiatiska sidan eller den kinesiska sidan eller den amerikanska sidan. Det spelar ingen roll, men vi kommer säkert att ha ett projekt i Vietnam, det är ingen fråga om det, och hur driver vi det? Jag kan inte tala vietnamesiska, jag kan inte köra det, det är en fråga som kommer upp när vi tittar på projekt som vi väljer för Vietnam, det som fungerar, men en del av svårigheten för mig kommer att vara att se till att vi gör det. Duplicerar inte det vad andra byråer som några av Dragon-samhällena i Asien kanske vill ha för Vietnam eller den vietnamesiska regeringen kanske vill ha. Så vi måste driva ett projekt som antingen är separat eller är en del av vad den vietnamesiska regeringen gör, men det kommer tydligt att visa sig vara ett CC-projekt. Det är lätt för oss eftersom en QFS:s ledningsgrupp i Florida redan har haft diskussioner med den vietnamesiska regeringen i samband med vissa frågor och så, när Florida-teamet kontrakterar med mig och jag kontrakterar med den vietnamesiska regeringen kommer det faktiskt att bli ganska lätt. Det kan till och med vara lättare än att starta ett projekt i Amerika.

F2 – Om CC har samma projekt som ett projekt som regeringen har vilket kommer att väljas ut?

S – Jag tror att det beror på om de båda finns i samma stad, då kommer bara ett projekt att vara acceptabelt, men om de finns i olika städer, tror jag att båda projekten med glädje kan köras sida vid sida eftersom ni har många miljoner människor som bor i Vietnam. Om det är ett politiskt känsligt projekt så skulle vi låta vietnameserna driva det och vi skulle vara en del av det och tillhandahålla vår aspekt/vår CC-del eftersom vi är en andlig organisation. Då skulle jag säga att detta är vår slutsats; det är vad vi gör och det är det här vi vill, och om du inte kan acceptera det kommer vi att ha ett eget fristående projekt. Jag tror att det bara handlar om att ha en debatt; vart tar det vägen om det finns 2 projekt som är väldigt lika, vem driver det, vem har det sista ordet.

Carol – Australien

F – Finns det några nyheter om taktpinnen?

S – De har blivit tysta bara för att de har tappat rösten på grund av MedBeds. Eftersom utrullningen av MedBeds kommer att gå ganska snabbt, är idén med taktpinnarna, människorna som skapade, som slängde upp armarna i luften, och är lite arga för att jag tror att det de trodde var att de hade skapat något unikt som ingen annan hade tänkt på. Då blev det uppenbart att dessa MedBeds faktiskt finns och de kände (jag håller inte med om detta, men de kände) att taktpinnarna är nedlagda, de är värdelösa nu eftersom ingen vill hålla i taktpinnen och kommer de att vilja ha en MedBed och all finansiering ser ut att gå till MedBeds. Jag kommer dock att tala inom den här veckan, med personen som ursprungligen gjorde mig uppmärksam på detta för att se om vi kan rädda det. Om jag kan göra en överenskommelse, vad jag skulle vilja se är att alla våra utövare, alla våra healers har dessa i sitt hem för att kunna använda dem på sina egna patienter.

Evergrande Chinese Property Giant May Lead to Economic Crisi

Liz – NZ resolutioner

F – Vilken påverkan kommer den skakiga situationen med Evergrande att få på den globala bostadsmarknaden, till exempel på Nya Zeeland och Australien och Kina, och är eventuellt CCP hårt investerade i fastigheter.

S – Det kommer att ha mer effekt på Australien än på Nya Zeeland, det kommer inte att förstöra Kinas ekonomi men det kommer att förstöra den övre delen av fastighetsmarknaden i Australien och effekten på Nya Zeeland kommer tyvärr att vara mer mångsidig. Det kommer inte att vara lika tungt som för Australien, men det kommer att vara mer mångsidigt, med andra ord, för att vara ett mindre land är din procentandel av beroende av de större än andra. Problemet för Australien är den politiska effekten och förtroendeeffekten. Svårigheten för NZ är, om du bara har 1 eller 2 stora aktörer och om en av dessa aktörer får en stor träff så har det en proportionellt sett större effekt, och min största oro skulle vara Australien, men jag är inte lika säker. Men med vad gäller NZ, är hur många entrepenörsjobb som är beroende av en viss bransch? Ett exempel är; i Storbritannien har varje sjukhus ett café, en smörgåsbutik, en blomsteraffär med choklad och allt annat. Så när du stänger ett sjukhus, är det inte bara sjukhuset som stänger, det är alla ytterligare affärer eller företag som var starkt beroende av det ena objektet. Så, vad jag inte är klar med gällande NZ, är när det drabbas, om effekten på andra industrier är så stor som den skulle kunna vara i Australien eller om den är betydligt mindre. Så min största oro är Australien, inte Nya Zeeland i förhållande till Evergrande-boendet. Över hela världen kommer den övre delen av marknaden att få botten utsparkad, helt enkelt för att alla Hollywoodstjärnor springer för sina liv, alla stora killar har ingenstans att fly, det har vi sett i London , priserna i den övre änden sjunker neråt, och folk åker bokstavligen till NZ, gömmer sig i ett berg, det gör de verkligen, det var inte bara i Sagan om Ringen som gjorde att det var en möjlighet för människor att komma undan. Så toppriserna kommer att sjunka och det kommer att bli ganska intressant.

US warship arrives in Wellington Harbour for 'official engagement' with Defence Force | Stuff.co.nz

F – Ett amerikanskt krigsfartyg anlände till Wellington, och det finns bilder på människor som bär vita hattar och även blå hattar som potentiellt kan vara de vita hattarna som skämtar om Kabbalen och säger att de är FN.

S – Det är precis det som är skämtet. Nyligen i Australien var det ett möte med ursprungsbefolkningar och många av kommentatorerna på sociala medier var livrädda eftersom de trodde att FN skickade trupper för att stoppa dessa ursprungsbefolkningar eftersom stridsvagnarna var målade vita, FN använder ju vita stridsvagnar och sedan bokstäverna UN målade på dem. Vad de inte förstod var att det militären visade var att dessa var vita hattar, dessa stridsvagnar var målade vita och hade inte något att göra med det. Det var polisen som började slåss med ursprungsbefolkningen. Det var polisen som var inblandad i det. Så vad militären har gjort är att de har sagt till människorna att vi är vita hattar, så stridsvagnarna har målats vita, eller så har människorna på sig vita hattar och det är bokstavligt talat riktat mot er, för ni är vakna, ni förstår det. Den vanliga allmänheten har ingen aning. De är inte oroliga för dem, de är oroliga för att skicka ett meddelande till er, så om ett amerikanskt krigsfartyg dyker upp så är det en operation med vita hattarna.

F2 – Finns det en länk till att arresterad Kabbal/CCP-regering?

S – Nej, det är en ren diplomatisk övning för att påminna världens regeringar om att amerikanerna kan projicera sin sjömakt var som helst de vill, och att dessa regeringar borde göra vad de blir tillsagda. Du åker inte på ett slagskepp eller en jagare för att arrestera människor, du åker med flygplan eller helikopter och du utför det. Amerika skickar ett krigsskepp och sätter ner foten på en plats där alla ser det och regeringen i det landet är medveten om att amerikanerna är där. Det är allt det är frågan om, det är politik.

MARCOS OWNED 193000 METRIC TONS OF GOLD ~ Breaking NewsPH What Ever Happened to Imelda Marcos' 3,000 Pairs of Shoes?

Cora – Filippinerna

F – Är berättelserna om Ferdinand Marcos Guld sanna och har det något att göra med deras QFS?

S – Det är mycket sant, Imelda Marcos hade 12 000 par skor, så hon var intresserad av skor och han var intresserad av guldtackor. Han gillade och samlade guldtackor och regelbundet skulle de föras till ett valv som han hade byggt och han kunde se sitt guld. Allt det har tagits tillbaka av den asiatiska gruppen och kommer absolut att användas för QFS.

Barbados elects first-ever president, replacing British monarchy | News | Al Jazeera
Första presidenten någonsin på Barbados

Ramon – Karibien

F – Vi har en hel situation med Martinique och Guadeloupe där öarna i princip är nedstängda = kan inte gå till jobbet, blockerar vägar och i princip står stilla. Militär kommer till båda. Är det en vit hatt operation? Är det en svart hatt operation? Många på Karibien ser detta som början genom revolutionen i Karibien.

S – Det är en vit hatt-operation, det tråkiga som vi har funnit den senaste månaden är att väldigt dåliga människor gillar öar eftersom de är fria från upptäckt, de har ingen lokal eller internationell polis som dyker upp, så tänk på Jeffrey Epsteins ö. Många av de människor som har haft dessa öar, och de du har nämnt, är hem för barnhandel och en rad andra saker men det var en militär operation. De avslutade den för några dagar sedan och den pågår inte. Det var en militär operation som hade att göra med den typen av problem och har ingenting att göra med låsning, och naturligtvis stängde de av vägar och allt det andra, för att de helt enkelt inte ville att allmänheten skulle ta sig ner dit. Det skulle nu bli en röjningsoperation.

F2 – Barbados den 30 november kommer att bli en parlamentarisk republik, är det en indikation på att Commonwealth i princip är död?

S – Ja, eftersom Barbados ursprungligen hade drottning Elizabeth II som statschef, då var det ett allmänt släpp, men länder valde att vara en del av samväldet. Samväldet existerar inte längre, det är därför Australien och Nya Zeeland kommer att ha möjlighet att vara en del av USA om de så önskar. Barbados och andra länder som är eller var en del av den brittiska kronan kan antingen välja att vara suveräna republikanska enheter, eller så kan de knyta an till andra länder och jag tror att ett land som förlitar sig så mycket på turism kommer att klara sig bra. Det kommer bara att vara ett självständigt land eftersom så mycket av dess handel kommer från turism.

Drazen – Kroatien

F – Det kommer inte att bli några katastrofala störningar vid övergången till QFS, det finns förslag om att köpa ädelmetaller, vad är syftet med detta?

S – Hur vi skulle se på det först och främst är att det borde ske en mild övergång. Vad du kommer att upptäcka är att om du har 100 kroatiska kuna på banken kommer det att förbli 100, du kanske upptäcker att banken stjäl det i en vecka eller två, men det kommer att ersättas. Så om allt kommer att bli bra är din fråga varför vi behöver guld och silver? Vad är poängen? Poängen är att för tillfället hålls guld och silver väldigt lågt och tiden kommer när det går upp, så om folk skulle köpa guld och silver nu, så kommer värdet på det att öka avsevärt och när vi går över till ett kontantlöst samhället måste det fortfarande stödjas. Så under de kommande två åren kommer det inte att finnas några centralbanker, ingen europeisk centralbank. De kommer att ersättas av en guldtackebank och om 5 år kommer det inte att finnas några vanliga banker. Alla kommer att göra allt på sin telefon, men pengarna på deras telefon kommer att vara tillgångssäkrade eller guldbackade och du kan ha ett bankkonto men allt är tillgångssäkrat och guldbackat, och om du har guld som du har köpt själv kan du ha ett separat konto på din telefon, ett separat vad vi kan kalla; ett guldkonto, och du kan använda det för att köpa andra saker som du inte vill spendera från ditt andra konto.

Vi kommer att se en anmärkningsvärd förändring i hur vi tror att vi utför bankärenden. För tillfället gör banker ingenting för oss, det gör de verkligen inte, men om vi blir vårt eget förbud har varje man eller kvinna sin egen bank som de bär med sig, då är de verkligen ansvariga för hur de investerar sina pengar. För när vi ger pengar till en bank berättar de inte hur de investerar dem, men om du är din egen bank kommer du att bestämma hur du investerar i den. Så tillbaka till din fråga; en mjuk övergång; ja. Varför guld och silver? Eftersom dess värde kommer att öka dramatiskt under de kommande månaderna.

F – Så det här låter som att personer med guld och silver kommer att ha en fördel.
S – Ja korrekt.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: