Ner på knä…

Magdalena Eriksson besvarar kritiken om att knäböja

Malmö 30-11-2021

Enda anledningen till att jag knäppte på TV2 18.50 nu i kväll när man sände fotbollsmatchen för damer mellan Sverige och Slovakien var för att se om det svenska laget fortfarande höll på med sitt knäböjande för att hylla George Floyd och BLM rörelsen.

Jodå, man gick ner på knä och jag tycker rent ut sagt att hela landslaget med  Caroline Seger i spetsen och även Svenska fotbollsförbundet borde skämmas.

Man hyllar alltså en färgad kriminell knarkare i USA genom detta knäböjande när denne dödas av en vit polis men när en svensk polisman, Andreas Danman, skjuts ihjäl av en hitkommen 17-årig somalier vid namn Sakariye Ali Ahmed varken knäböjer man eller visar upp några som helst hedersyttringar för denna svenska polisman. Tydligen så betyder det inte något för varken det svenska damlandslaget eller Svenska fotbollsförbundet att en ung svensk kvinna mister sin älskade sambo eller att ett barn aldrig kommer att få träffa sin far p g a av att ett 17 – årigt monster totalt hänsynslöst avlossar ett maskingevär från tio meters håll mot en svensk polisman i tjänst.

Caroline Seger och Svenska fotbollsförbundet, hur länge skall ni fortsätta med detta smaklösa knäböjande som ni håller på med och samtidigt  totalt ignorera en svensk polismans död?

Ni kanske även har planer på att hylla polismördaren Sakariye Ali Ahmed också och beklaga att fanskapet fick åtta års fängelse?

Har ni ett uns av heder i kroppen så borde ni ta beslut på att upphöra med detta knäböjande och istället på något sätt hedra den som hedras bör.

Behöver jag tillägga att jag efter knäböjandet bytte kanal? Det skulle aldrig falla mig in att se en match där detta falska fotbollslandslag medverkar. Eran totala tystnad mot en mördad svensk polisman är inget annat än ett svek.

Eftersom jag inte vet vart jag skall skicka detta mail så att lagkaptenen Caroline Seger får ta del av det så undrar jag om någon på fotbollsförbundet skulle kunna skicka det till henne.

F ö så hoppas jag att ni förlorade matchen.

M V H

Sandor Herold, MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Myccket bra skrivet som vanligt Sandor

    Gilla

%d bloggare gillar detta: