Babylon kommer att babbla vidare men till ingen nytta

2021-11-29
Benjamin Fullford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = khazariska maffian


Du kan nästan smaka rädslan i munnen hos den khazariska maffias ledarskap när de kröker sig kring undergången. Tecknen på panik på hög nivå bland KM-ledningen blir allt tydligare, allt eftersom tiden går. De är desperata eftersom de vet att det bara är en tidsfråga innan de står först inför konkurs, och sedan inför krigsförbrytelser.

Det mest uppenbara exemplet på deras panik i förra veckan var den idiotiska omigoden! Omicron-versionen av deras falska pandemi. Denna ”nya variant” som är ”500 gånger mer smittsam” än tidigare versioner, snurrade runt världen snabbare än med ljusets hastighet efter att den ”upptäcktes” i Afrika. Presidential Covid-19 Task Force i Botswana informerar om att den nya varianten hittades först hos fyra fullt vaccinerade resenärer.

Den drabbade sedan omedelbart Kanada, Singapore, Hongkong, Storbritannien, Tyskland, Israel, Belgien, Australien, Nederländerna och Italien.

Problemet är, liksom berättelsen om pojken som ropade ”varg”, att eliten som ropar ”pandemi” har ertappats med att ljuga om och om igen, så när de säger ”den här gången är vargen 500 gånger större!” tror ingen på dem.

”Vi har nu 127 institutioner i över 25 länder registrerade – alla misslyckades med att tillhandahålla eller beskriva ens ett enda renat prov av det påstådda covid-viruset från någon enda patient på planeten, av vem som helst. Alla dokument är offentligt tillgängliga”, säger en grupp läkare som söker pandemisk sanning.


Det här är varför MSM-media har förlorat sin trovärdighet. Den största marschen i Victorias historia med 450 000 närvarande och de lade till något skräp som berör våra dagliga liv. Inte att undra på att folket är hjärntvättade i den här staten.


Med hjälp av sanningen och folket

närmar vi oss henne, då visar vaccinpådrivaren Jacinda Ardern, Nya Zeelands premiärminister, ”bakom sitt falska skratt”, ”en rädsla som jag sällan har sett hos någon”, noterar en CIA-källa. Denna rädsla kan ses när hon säger ”Det är faktiskt väldigt enkelt, om du har ett vaccinpass kan du göra allt. Det är i princip det!”

Jacinda Ardern

Ett tydligt tecken på att KM tappar greppet kan ses i en nyligen genomförd undersökning som jag gjorde under två på varandra följande dagar av de 25 bästa berättelserna på Reddits internationella nyhetsflöde i förra veckan. I den första handlade 40 % av berättelserna om Covid. I nästa var det upp till 64 % om Aaron Swartz, grundaren av Reddit, som måste vända sig i sin grav. Enligt sin far blev Swartz ”mördad av regeringen”.

Aaron Swartz was ‘killed by the government,’ father tells mourners

Anledningen är nu uppenbar, istället för att vara ett centrum för internetdemokrati och informationsfrihet har Reddit blivit ett mycket reglerat propagandaflöde. Men oavsett hur mycket du försöker undvika det, har sanningen ett sätt att ta reda på sig själv. Även om du tror på propagandaversionen om ”Covid”-dödsfall, är verkligheten att det inte finns någon pandemi.


Här är i % hur många av världens befolkning som INTE har dött av Covid-19


Militären, polisen och brottsbekämpande samfund, som kräver faktabaserade bevis, går beslutsamt mot KM. Till exempel förstör USA:s distriktsdomare T. Kent Wetherell II (bilden) fullständigt historien om coronaviruset med hänvisning till:

– COVIDs låga dödlighet och milda svårighetsgrad för de flesta individer

– Risk-nytta förhållandet från sprutorna när man väger mer mot risken

– Skyddet från naturlig immunitet

– Alternativa behandlingar som Ivermectin och monoklonala antikroppar

– Sprutorna förhindrar INTE förkortning och överföring av viruset

Detta är bara en del av en lavin av brottsbekämpande verksamhet mot de falska pandemipådrivarna. Vaccin-gåpåaren Bill Gates har åtalats för mord och dödsstraff, söks på grund av vaccindödsfall i Indien.

Bill Gates Charged with Murder for COVID-19 Vaccine Death in India’s High Court – Death Penalty Sought

Robert F Kennedy Jr kan vara på väg att få verklig rättvisa för morden på sin farbror och sin far tack vare implosionen av vaccinet/pandemiförsöket att införa global totalitarism. ”Istället för att ha ett medicinskt svar på en medicinsk kris, hade vi ett militariserat svar och vi hade ett monetärt svar”, sa Kennedy.

Syftet med den pågående pandemiska rädsloporrfilmen är att ”få människor inlåsta i husarrest och framkalla ett tillstånd som är känt som Stockholmssyndromet, vilket gör människor tacksamma mot sina tillfångatagare och tror på dem som det enda sättet för dem att överleva. Enda vägen ut ur krisen är total lydnad mot tillfångatagarnas kommandon”, säger han.

Han sa att USA har varit engagerat i en terrorbaserad utrikespolitik, men problemet var att islamistiska terrorister inte dödade tillräckligt många för att skrämma tillräckligt många amerikaner till att ge upp sin konstitutionellt garanterade självständighet och friheter. Det kunde inte heller användas till att tvinga människor i den fria världen att acceptera obligatoriska vacciner.

Programmet startades av den nazistiska regimen George Bush Jr, när den amerikanska militären släppte ut mjältbrand för att använda ”terrorism” som en förevändning för att avsluta säkra tester av vacciner, noterar han.

RFK Jr.: CIA-led ‘Military Response’ to Pandemic Was Meant to Drive Democracy From the World and Usher in Global Totalitarianism

Ett avgörande ögonblick ägde rum år 2000 när Bill Gates och Anthony Fauci ”skakade hand i vardagsrummet i [Gates] 87 miljoner dollars herrgård … för ett partnerskap om att vaccinera hela världen till år 2020,” sa Kennedy.

Nu går en allians ur den amerikanska militärens Vita Hattar, asiatiska hemliga sällskap och den välvilliga fraktionen av den europeiska adeln till motangrepp på alla fronter.

Regeringen ser ut att behålla makten i Japan - Nyheter (Ekot) | Sveriges  Radio

I Japan, till exempel, avvecklas den falska pandemin av den nya Kishida-regeringen med stöd av den amerikanska militären. En polisutredning pågår, för att identifiera och åtala inte bara dem som driver den falska pandemin, utan också förövarna av terrorincidenten i Fukushima.

I förra veckan träffade den här skribenten en senior medlem av Kishidas kabinett som sa att som en del av denna motattack har Bank of Japan nationaliserats. Nästa steg kommer att vara att konfiskera de nära 40 % av Japans börsnoterade företag som pressades av KM från Japan via hot om en attack med ett jordbävningsvapen, sade ministern.

De koreanska gangstrarna som har lagt ut mordet på japanska politiker för KM:s räkning avlägsnas också av en aldrig tidigare skådad japansk polisutredning som har stöd av kejsaren och högerorienterade nära kejsaren, säger de.

I slutändan kommer utredningen att inriktas på hela den nordkoreanska kopplingen till KM, säger källan.

Förlusten av Japan har varit ett dödligt slag för KM och deras falska Biden-regim i USA, säger Pentagon-källor.

I USA är hammaren på väg att falla med Project Odin säger en högre tjänsteman med anknytning till Space Force Intelligence Agency. Enligt källan är Projekt Odin:

Den militära rymdstyrkans underrättelseoperation löper ut från Thule Military Base (t.v) och Cheyenne Mountains (t.h) bunkerkomplexet (som fortfarande är stängt efter order från överbefälhavaren). De är anslutna till Starlink Satellite System som kontrollerar alla nät runt om i världen – förbi alla media/radio/internetplattformar – projektet Odin kan ta över alla medieplattformar via nödsändningssystemet. Alliansen förbereder sig för att elda upp det.

Vi har dock haft så många falsklarm om nödsändningssystemet tidigare att vi rekommenderar läsarna att tro på det först när de ser det.

Samtidigt, medan vi väntar på att rymdstyrkan ska komma till undsättning, ser vi nu tecken på att KM-kontrollnätet håller på att kollapsa i USA.

Rättegången mot Ghislaine Maxwell anklagad för pedofili är ett mycket synligt tecken på detta. Som vi redan har rapporterat förväntas rättegången dra in en stor del av den västerländska oligarkin. Nu ser det ut som att det till och med kan ta ner FN.

TerraMar Founder Speaks at the United Nations - YouTube

Hur otroligt det än kan låta så hade Ghislaine Maxwell av FN-godkänd kontroll över världshaven. Detta skedde via TerraMar Project, en mikronation av FN-organisationer med diplomatisk immunitet och egna pass, enligt CIA-källor. Medan TerraMar var tänkt att ”skydda världens hav”, så representerade det faktiskt Jeffrey Epsteins och Clinton Foundations intressen, säger källan. TerraMar, som ägde sin egen ubåt, var en front för människohandel, tillägger Mossad-källor. Tycoonen Richard Branson var också inblandad, säger de. Hans Necker Island ligger granne med Epsteins Little St. James Island, konstaterar de.

Inside Necker Island - all the secrets of Richard Branson's private  tropical paradise - Mirror Online
Richard Branson och Necker Island 

Necker Island - Richard Branson's Luxurious Private Island

Mer från CIA om TerraMar:

Samarbetspartners och finansiärer till TerraMar-projektet inkluderade många av dem som vi nu känner igen som kopplade till barnsexhandel, inklusive Clinton Foundation, Comet Ping Pongs James Alefantis, John Podesta och Tamera Luzzatto, tillsammans med många andra.

Luzzatto var Hillary Clintons stabschef. Hon är nu Senior Vice President of Government RelationsThe Pew Charitable Trusts. Luzzatto publicerade en oroande webbplats som heter Evie’s Crib. Hon skrev det ökända mejlet till John Podesta publicerat av WikiLeaks som verkade som om hon hade agerat hallick för sina små barnbarn till den politiska eliten.

Efter Robert Maxwell, Ghislaines fars död 1991, flyttade hon till en fastighet på Manhattan som ägs av Lynn Forester de Rothschild, vars man är den brittiska bankiren Evelyn Robert de Rothschild (bilden nedanför) Fastigheten var också listad som bas för TerraMar.

Rothschilds list rare River House duplex for $20M

Inte konstigt att Maxwell ber FN om att få henne ut ur fängelset.

Ghislaine Maxwell asks the United Nations to help get her out of Brooklyn jail

Naturligtvis är det mer troligt att FN:s ägare är de som kommer att hamna i fängelse.

Den viktigaste händelsen är sannolikt US Corporations konkurs. På denna front noterar vi att den falska Biden-regimen har kunnat köpa tid fram till den 15 december genom att sälja USA:s strategiska oljereserv till Kina och Indien.

Oil reserves released by Biden expected to primarily go to China, India

Ticker Security Last Change Change %
XOM EXXON MOBIL CORP. 62.15 +0.81 +1.33%
CVX CHEVRON CORP. 116.27 +1.80 +1.57%
RDS.A ROYAL DUTCH SHELL PLC 42.81 +0.76 +1.80%
BP BP PLC 26.42 +0.47 +1.79%
COP CONOCOPHILLIPS 73.28 +1.76 +2.46%

Den falska Biden-administrationen har också redan sålt över 30 % av USA:s kommersiella fastigheter i de 20 bästa städerna till Kina i ett försök att hålla sig vid makten, säger finansbranschens källor.

 
Men som Jim Willie från Hat Trick-nyhetsbrevet 

noterar, är det amerikanska finansiella systemet nära en implosion. Med 15 % verklig inflation och 1 % räntor är realräntan minus 14 %, påpekar han. Detta har hänt eftersom penningmängden har fördubblats samtidigt som produktiviteten har sjunkit med 30 % under de senaste två åren, konstaterar han.

Resultatet av denna misskötsel håller snabbt på att bli en populär revolt mot KM och deras topp, 1 % lakejer. Massattackerna på rika människors butiker är också ett tecken på detta. ”Populära shoppingdistrikt, rika invånare och kändisar” är ”systematiska måltavlor”, säger LA-polisen.

LAPD Targets ”Follow-Home” Robbery Crime Wave

Frågan är när kommer KM-politbyrå som gömmer sig runt Genèvesjön i Schweiz äntligen att möta antingen mobben, polisen, eller rättvisan.

På denna front minns vi att de fick höra av P2 (nu P3) frimurare som kontrollerar Vatikanen att deras schweiziska överherrar var ”utomjordingar”. Vi kan inte bekräfta detta, men avslutningsvis denna vecka vill vi presentera följande bild för våra läsare att begrunda.


Rothschild blodlinje är direkta ättlingar till Nephilim. Kända som Samjase Pleijader Anunnaki, med smeknamnet ”Onkel Sam”
Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: