James Gilliland (ECETI News): Social ingenjörskonst och det kontrollerade narrativet

Saturday, 27 November 2021
https://operationdisclosureofficial.com/2021/11/27/james-gilliland-eceti-news-social-engineering-and-the-controlled-narrative/

Social ingenjörskonst och det kontrollerade narrativet

Under det iskallt blöta vädret har jag tillbringat mycket tid inomhus och tittat på UFO-dokumentärer, NASA, ”never a straight answer”, Mån- och Mars-uppdragsdokumentärer. Vi har haft 70 år av censur och mörkläggning, social ingenjörskonst när den är som bäst med experter som antingen är helt okunniga eller vilseledande när det kommer till UFO:n, Månen, Mars och resten av universum. Detta inkluderar andra dimensioner.

När du har kunskapen om att UFO:n är verkliga, våra och deras, kunskapen om mängden av civilisationer som har kommit och gått under de senaste 500 000 åren och som byggt upp kolonier och byggt megalitiska strukturer. När du känner till deras kulturer, blir några av världens besökare personligen vid namn, allt detta ett mycket dåligt skämt. När de säger att vi letar efter liv på månen och Mars, misslyckas de med att nämna att vi har delat kolonier på månen och Mars med andra ET-raser sedan 60-talet. Detta har varit en del av det hemliga rymdprogrammet som Earth Alliance och Federation of Worlds anslutit sig till.

Tänk på detta nästa gång de visar dig NASAs blå rymdrover som ser röd ut på grund av filter och som troligen är filmade i Nevadaöknen. De kan inte visa det blå eftersom folk skulle gå och vänta, om himlen är blå är den antingen filmad på jorden eller så finns det syre och vatten på Mars. Månlandningen filmades i Nevadas öken och NASA är inget annat än en fönsterputsning för att täcka extrem teknik från allmänheten, främst genom Lockheed Skunk Works, Area 51, Groom Lake, och andra platser över och under Area 51 som Utahs område och Area 52 där coola saker är gömda. Alaska och Pine Gap Australia är andra stora lanseringsplatser utom synhåll för de flesta. De flesta av dessa anläggningar har massiva underjordiska komplex som kallas DUMBs, djupa underjordiska militärbunkrar. För dem som ljuger finns det inget tjusigt hemligt förhållande till Wikileaks som just har släppt inspelningen i Nevadas öken på månlandningen, vilket äntligen satte stopp för den konspirationen som nu är ett faktum.

Det har funnits civilisationer utanför världen som kommit och gått sedan Terra, vad de kallar jorden, blev fast efter att en het gasformig plasmakula stött ut från solen, hittat en vagga i omloppsbanan och började svalna. Det fanns uråldriga tekniskt avancerade civilisationer som flög förbi jorden innan den stelnade, och sa att en dag kommer den att bli en vacker planet. Vi har blivit så socialt konstruerade av den kontrollerade berättelsen att de flesta inte ens kan föreställa oss detta. Lögnerna har pågått så länge att lögnarna ljuger, lögnerna är vetenskapliga fakta och den återvunna okunskapen är saklig. Allt du behöver göra är att tillämpa lite kritiskt tänkande och forskning för att se det kontrollerade narrativet för vad det är. Ett massivt pågående bedrägeri. När den väl har insetts kommer beundran för experterna att blekna snabbt. Precis som det finns en rörelse för avslöjande har det funnits en rörelse för att inte avslöja. Det är dags att få posörerna ur avslöjandet.

Experterna säger att över 80 % kan förklaras som naturliga eller kända föremål. Det är faktiskt tvärtom. Allt som krävs är för att vara autentisk, att spränga deras teorier om att avstånden är för stora och att jorden är den enda livsuppehållande planeten i denna galax, än mindre av den här dimensionen. Det finns tiotusentals iakttagelser per år av trovärdiga vittnen, bilder och videor. Sedan finns integriteten och den moraliskt utmanade bondfångarens medhjälpare.

Ben Rich, chef för Lockheed sa. ”Vi har redan möjlighet att resa bland stjärnorna, men dessa teknologier är låsta i hemliga projekt, och det skulle krävas en handling från Gud för att någonsin få ut dem så att de gynnar mänskligheten. Allt man kan föreställa sig, vet vi redan hur man gör. Vi har nu tekniken för att ta ET hem. Nej, det kommer inte att ta någons livstid att göra det. Det finns ett fel i ekvationerna. Vi vet vad det är. Vi har nu förmågan att resa till stjärnorna. “Var rymdstyrkan ett försök att göra dessa tekniker tillgängliga? Om vi lyckades skulle vi ta ett kvantsprång i evolutionen. Fick kontrollerna grepp om det?


Så när du ser den amerikanska flaggan vaja i vinden på månen, faller studiobelysningen från himlen, Stanley Kubrick-utgåvan kanske du vill fråga dig själv, var filmades detta? Om de ljög om detta, vad mer ljög de om? Vi säger inte att vi inte åkt till månen med arkaiskt riskfylld teknologi i en massiv operation för att dölja det faktum för vi har redan anti-/motgravitation, bränslelös energi och vi har aldrig behövt de smällare som de kallar raketer. Många dödliga lanseringar och återinträden kunde ha undvikits. Vi säger att vi har varit på Månen och Mars före Apollo. Allt detta är fönsterputsning för att dölja de mörka NASA- och Lockheed Skunk-projekten
som injicerar CGI i mixen för att distrahera från sanningen. Avslöjandet kommer, det kommer från himlen och det kommer att finnas många människor som får ägg i ansiktet. Det är redan på gång.

Med bed tecnologia di guarigione OCCULTATA ALL UMANITÀ | Medical tech,  Medical technology, Futuristic technologyVisselblåsarna som är inblandade i den hemliga rymdstyrkan har verifierat detta tillsammans med 20 och tidigare program, och sagt att vi har åkt fram och tillbaka till Månen och Mars-kolonierna sedan slutet av 60-talet. Så vad har vi skapat sedan dess, och är vi begränsade till vårt solsystem? Inte enligt visselblåsarna. Så när du ser experterna försöka ta reda på om UFO:n finns, är de varken experter utan troligen vilseledande, moraliskt utmanade kompromissade individer som deltar i det kontrollerade narrativet. De censurerar teknologier som skulle resultera i ett kvantsprång i evolutionen för mänskligheten och Jorden. Detta inkluderar helande teknologier, ”MedBeds” frekvensläkningsteknologier som skulle verka som magi. Teknologier som kan växa tillbaka lemmar och regenerera organ som återställer vårt DNA i linje med den oförvrängda gudomliga planen i den eteriska kroppen. Ditt hela och friska perfekta jag. Tänk på detta, när du ser veteranens försvunna lemmar och barn på canceravdelningarna som lider i onödan. Nära och kära med smärta, lidande och död kunde ha undvikits. Vilken typ av människor skulle hålla detta dolt?

Det är dags att stoppa bedrägeriet, den kontrollerade berättelsen, hålla byråerna och experterna ansvariga inklusive filmindustrin för att de främjar lögnerna. På ECETI har vi visat kontakt i över 36 år. Vi har nära relationer med andligt och tekniskt avancerade besökare utanför världen. Detta inkluderar ultradimensionella. Detta har dokumenterats med fotografier, videor och ger överflödigt exakt tid och plats för fartygen. Vi har foton och videor av fartyg som dyker upp i alla storlekar, former och färger. Många är på trädtoppsnivå, några flyger genom träden med över 200 ögonvittnen som ser dem och visar tydligt att de inte är satelliter eller några andra kända konstgjorda föremål som bevisats med hjälp av deras egna data.

Vi har också extremt censurerad kunskap om jordens verkliga historia som är en följd av kolonier etablerade av varelser utanför världen, som var tvungna att börja om som primitiva på grund av polskiften, stora översvämningar, interna krig med extrem teknologi och andra naturkatastrofer. Detta är ursprunget till de skäggiga gudarna och gudinnorna som nämns på tempelväggar, i gamla texter och på lertavlor samt i många religioner. De regerade i tusentals år vilket dokumenterats under de sumeriska kungarnas regeringstid. De blandades med jordens mänsklighet för att skapa halvgudarna. Detta eliminerar inte Gud/Skapare/Store Anden, det bidrar bara till storheten.

Det är dags att ställa frågan om hur stor din Gud är och hur begränsad är din uppfattning och beskrivning. Är Gud det enda medvetande som omfattar allt medvetande på alla plan och dimensioner i hela multiuniversum. Är Skaparen den högsta intelligensen inom hela skapelsen, det förenade fältet där vi alla existerar? Finns det andra avancerade civilisationer i detta enade fält som har mer tillgång till kunskap och makt? Är Gud det kosmiska limmet, kärleken, den ultimata kraften i multiuniversum som håller ihop allt? Eller är det en liten gubbe med en bärbar dator som ger anteckningar med en blixt som väntar på att straffa de onda? Om så är fallet, hade Gud en mamma? Att agera utanför den universella lagen straffar de ogudaktiga och det är av deras egen hand. Det kallas handling/reaktion eller karma.

Tillbaka till censuren. Ett bra exempel på denna censur var med Ancient Aliens. Man skulle kunna tro att de skulle vara extremt intresserade. All denna information om vårt gamla förflutna gavs, fartyg dök upp exakt när och var John Vivanco, Peter Slattery och jag själv som fick vägledning, berättade för dem i förväg. Trots att avsnittet filmades på ECETI Ranch var allt detta censurerat, klippt, allt du såg av mig var min hand som grep efter en kamera. Summan av kardemumman är att du inte kan lita på Hollywood eller UFO-gemenskapen för att ge dig sanningen. Det var aldrig deras mål, de är kontrollerade berättelser, det handlar om marknadsföring, att sälja avsnitt och biljetter samtidigt som de håller sig inom de accepterade riktlinjerna.

Många av de mest välkända publicerade personerna på området eller huvudtalare kom dit genom att hålla sig inom den kontrollerade berättelsen. Om du vänder dig utanför det kontrollerade narrativet kommer du att bli svartmålad, censurerad och undanskuffad, för att inte tala om ständiga karaktärsmord av de moraliskt och integritetsutmanade narcissisterna som saknar karaktär. Om de inte kan mörda din karaktär, är nästa nivå i det förflutna, att använda dödligt våld.

Detta är anledningen till att de andligt och tekniskt avancerade världsinvånare inte har tagit kontakt med massorna. Det är också anledningen till att lågnivåkontakter med dåligt uppsåt har påverkat och infiltrerat många av våra statliga myndigheter, vanliga och sociala medier i ett omfattande socialt ingenjörsprogram baserat på desinformation, lögner och bedrägerier.

De andligt och tekniskt avancerade världsinvånarna letar efter intelligent liv med stark moralisk karaktär. Kontakt kommer att ske när ledarskapet förenar sig och är av stark moralisk karaktär i tjänst för sitt folk. Det finns ledare som uppvisar dessa egenskaper, de kommer att vara de första som blir kontaktade, några har redan blivit det. Detta kommer att knäcka kamelens rygg angående avslöjande när de kommer fram, några har redan kommit fram. Vi kan inte vara beroende av regeringar, Hollywood, eller ens UFO-gemenskapen för kontakt. Vi måste göra vår egen forskning, ta tillfället i akt, initiera vår egen kontakt.

Kvalificera kontakten, tillåt endast andligt och tekniskt avancerade utomjordningar i tjänst för Skaparen inom hela skapelsen. Känn till, att bara för att du är död så betyder det inte att du är upplyst, och bara för att du är en ET betyder det inte att du är välvillig.

Det finns många som arbetar felaktiga med illvilliga varelser och med dåliga avsikter. Genom deras frukter, deras livsstil utanför scenen, hur de behandlar andra och genom namngivna föreningar kommer du att känna dem. Narcissism, arrogans och service till sig själva, är deras visade egenskaper. Jorden har en lång historia av interaktion med välvilliga och illvilliga varelser. Tanken att alla ET är välvilliga är extremt oansvarigt och historiskt felaktigt. Urskiljning är nödvändigt i de fysiska och icke-fysiska världarna. Det har funnits planetariska befrielsestyrkor som tagit bort de illvilliga ET:s. Detta har varit nästan komplett, förutom att de regenererat hybrider som är lite mer komplicerade, men ändå är de inte frekvensspecifika för det planetariska uppvaknandet och för helandeprocessen. Vissa kallar dem kontrollanterna, ni kommer att känna dem genom deras brist på empati och medkänsla, med ett förakt för jordens mänsklighet.

Det finns skyddade garantier för att man ska kontakta och arbeta med välvilliga varelser i mänsklighetens tjänst för och på jorden. Sinnet med vilket du söker, är det sinne i vilket du kontaktar. Vet skillnaden på smart och klok. Tillämpa universell lag, håll dina ledare ansvariga för att de har kommit utanför den universella lagen genom personlig makt och vinning. Vad är universell lag? Universell fred, broder-/systerkärlek, individuell frihet och välstånd för alla. Enhetsmedvetande som kommer från hjärtat i tjänst för mänskligheten och jorden, nästa generationer är vägen. Det finns ett gammalt Cherokee-ordspråk som säger: ”Om det inte är bra för alla, är det inte bra”.

Tillstånd att dela.

ECETI Stargate Rumble
www.eceti.org
www.bbsradio.comKategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: