Tankar kring situationen i Sverige, nr 24

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige. Nu ska vi göra ett djupdyk i det och datumet är 2021-11-26


Våra politiker

Kan vara en bild av 7 personer, personer som står och text där det står ”Lööfs SD-känga: "Sunkig kultur" SD-politikern döms Eskil Erlandsson tvingas avgả Ex-ministern anklagas fár att ha tafsat pà M-kvinnor Av Sebustian Lamaby, Karlsson UPpOATEBAD Laa tafsade pả kollega C-politiker bodde med pedofil flera år som begick nya brott CENTERPARTET Nes 223812”

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”svt NYHETER SVT Nyheter 3m 3m Nu leder Stefan Löfven Sverige ien övergängsregering. RIKSDAG RIKSDAG i SVT.SE Magdalena Andersson är historisk: Valdes Ûagnäistrs:Valdes och avgick- -samma dag”


Vaccinerade – ovaccinerade

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”EU har infört ett regelverk som är olagligt parlament Euro Parliament Parle ments Europos Pai ropejski Parl lamentti Eur mentet Europäiso opéen Parlaimint Furópai Parlam amentul LY.SINČIĆ Det gröna certifikatet är ologiskt och ovetenskapligt”


Blandad karamellKategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Svensk politik

3 svar

  1. Tack! Det behövdes! 💕✨🙏✨💕

    Gilla

  2. Ett gott skratt förlänger livet. Nu har mitt förlängts ett tag till. Tack! Hahahahaa

    Gilla

%d bloggare gillar detta: