Nya avslöjanden: Diana mördades i ambulansen!

11-18-2021 (18th November 2021)
LIVE@5UNITED NETWORK NEWS
unn.today
With STEFFEN ROWE
Transcript by LVCA MORROW for
UNITED NETWORK NEWS
Unn.today
LIVE@5
www.lifeforce.cc/global-restoration
https://pgovsd.agency/ratification-notices/
https://gforce.network/u/Lvcamorrow
Processed by Valentin Rozman
Closed Captions OCR

”God kväll och välkommen till United Network News. Jag heter Steffen Rowe och det här är LIVE@5. Enligt PR-representanten för Buckingham Palace, i London, stukade drottning Elizabeth ryggen och var tvungen att avbryta sitt första offentliga framträdande sedan hon lades in på sjukhuset i förra månaden av en ospecificerad anledning.

Palatset lade ut ett uttalande som sa: ”Drottningen som stukade ryggen har beslutat i morse, med stort beklagande, att hon inte kommer att kunna närvara vid dagens minnesgudstjänst vid Cenotaph.”

Den 95-åriga drottning Elizabeth beordrades av läkare att vila i minst två veckor, vilket kan vara precis tillräckligt med tid för kungafamiljen att koordinera sitt nästa drag, i vad som kanske inte kommer att meddelas på ett tag på grund av den potentiella instabilitet som kan orsakas av att den skandalösa kungafamiljen luktar blod i vattnet.

Våra inre källor sa till United Network News att drottning Elizabeth har dött. Hon var den längsta regerande monarken i brittisk historia; den ikoniska symbolen för kvinnligt ledarskap runt om i världen, drottningen och kungafamiljen har varit fyllda av skandaler i decennier, med bevis för att prinsessan Diana faktiskt mördades medan hon hade en affär – vilket är något du inte skulle höra talas om gällande den Kungliga familjen.

Videon släpptes och gömdes efter att prinsessan Diana påstås ha knuffats av vägen av paparazzierna – till vad som slutade med en dödlig bilolycka. Den välutbildade säkerhetsvakten fick order om att eliminera Diana, som ett hot mot kungafamiljens rykte. Och när hon överlevde den avsiktligt orsakade bilolyckan, var det hans jobb att bokstavligen suga livet ur henne permanent.

Det har länge misstänkts att det var drottning Elizabeth, själv som beordrade tillslaget mot Diana och det här skulle vara den typ av ledarskap som behövs för att upprätthålla anseendet; hänsynslös och skarp – precis som drottningen själv.

Detta är en vanlig mentalitet bland den kriminella elithegemonin inom den djupa staten och drottning Elizabeth har varit tvungen att utföra sin beskärda del av skadekontroll eftersom kungafamiljen har varit inblandad i en rad skandalösa aktiviteter.

Senast stämdes prins Andrew i New York av en kvinna som anklagade honom för sexuella övergrepp. Och detta stöddes av bevis som beskriver hans relation med CIA Asset och Child Trafficker, den bortgångne Jeffrey Epstein. Drottningen tvingades befria prinsen från hans kungliga plikter för att distansera kronan från anklagelser och utredningar som säkert skulle följa. Och baserat på drottningens ämbetstid är det inget att säga vad som kan ha dykt upp.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: