Mån. 22 november 2021 upplöstes FN, tillsammans med deras Internationella valutafond, Världshälsoorganisationen (WHO) och Världsbanken

FN samlar ledare för toppmöte – ”Tekniska lösningar i fokus”

2021-11-25

Läsarinlägg | Av REALIST

https://gprc.global/
https://operationdisclosureofficial.com/2021/11/24/reader-realist-the-end-of-the-un/

GLOBAL FRED OCH ÅTERSTÄLLNING HAR BÖRJAT

Medlemsstaternas Global Peace and Restoration Consortium har officiellt ratificerats i Record Hall of Records med omedelbar verkan som ersättningsorgan för att överta den auktoritet som tidigare innehades enligt FN:s stadga. När tidigare internationella organisationer misslyckades med att åstadkomma fred på jorden måste en liknande process äga rum. Föregångaren till Förenta Nationerna var Nationernas Förbund, som bildades  1919, efter första världskriget, under Versaillesfördraget. Deras primära mål var ”att främja internationellt samarbete och att uppnå fred och säkerhet.” Nationernas Förbund kunde inte förhindra andra världskriget och upplöstes följaktligen i april 1946. 

Förenta Nationerna var en internationell organisation som grundades  1945 efter andra världskriget för att ersätta Nationernas Förbund med 51 länder som förbundit sig att upprätthålla internationell fred och säkerhet , utveckla vänskapliga relationer mellan nationer och främja sociala framsteg, bättre levnadsstandard och mänskliga rättigheter. Sedan starten har de vuxit till att omfatta praktiskt taget alla länder i världen. Deras ursprungliga mål var och är fortfarande avgörande för allt liv på jorden. FN-stadgan godkändes i World Hall of Records 1947.

Förenta nationernas misslyckanden framhävs av de hundratals biljoner dollar som har donerats till humanitära projekt. Ungefär 1,7 % av dessa projektpengar gick någonsin till den faktiska projektägaren. Dessutom har världen befunnit sig i ett evigt tillstånd av konflikt, fattigdom och splittring sedan Förenta Nationerna bildades. 
Av denna anledning återkallades alla order och direktiv som någonsin givits av Förenta Nationerna officiellt den  
22 november 2021 . Detta meddelande skickades ut och togs emot av alla officiella kanaler som används för statlig kommunikation över hela världen. Ändringarna av dessa register har officiellt införts i Hall of Records, vilket kommer att ha en omedelbar inverkan på finansiering och verksamhet när FN:s agenda fortsätter att upplösas.

The Hall of Records innehar de officiella registerna för alla lagligt etablerade organisationer, fördrag eller större historiska händelser. Den inspelade historiken som registrerats i Hall of Records ger trovärdighet åt alla rättsliga åtgärder och gör att den kan finansieras av Global Repository. Dessa dokument är tänkta att offentliggöras och återspeglas i varje lands nationella arkiv när nya order ratificeras. Förenta Nationerna tillsammans med de organisationer som bildades som en del av deras globalistiska struktur inklusive Internationella valutafonden, Världshälsoorganisationen och Världsbanken upplöstes också och deras auktoritet och privilegier togs bort och registrerades i Record Hall of Records.

För första gången i mänsklighetens historia har vi en allierad i toppen av maktstrukturen i det globala finanssystemet.

 

https://www.lifeforce.cc/global-restoration

https://t.me/unntodaytranscripts

Din REALIST (FRÅN EUROPA)

Som en tjänst för att vakna upp i denna nya värld och situationKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: