WHO är en institution för korruption

https://rumble.com/vnwzlh-wolfgang-wodarg-full-interview-planet-lockdown.html

Analysis by Dr. Joseph Mercola
November 24, 2021
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/24/who-institution-of-corruption.aspx?ui=ae52def4047b28e6db9f70c188470615aa128943229cf8be57252b8032978d4f&sd=20210220&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20211124_HL2&mid=DM1050593&rid=1331712202

 • HISTORIA I KORTHET
  Grundläggande korruption vid Världshälsoorganisationen (WHO) bidrog till att tillverka en ”testpandemi”
 • Dr. Wolfgang Wodarg, tidigare hälsochef vid Europarådet, förklarar att en pandemi förr var förknippad med utbredd svår sjukdom och död, men genom att ändra definitionen, ta bort kriterierna för svårighetsgrad och hög dödlighet, kan WHO nu skapa en pandemi när den vill
 • COVID-19 var en ”test”-pandemi, inte en viruspandemi, eftersom PCR-tester kan ge ett positivt resultat när det upptäcker fragment av coronavirus som har funnits i 20 år, ett virusfragment som är för litet för att göra dig sjuk eller ett fragment av covid-19 som var där för veckor sedan
 • Masskampanjen för covid-19-skott är full av intressekonflikter på en grundläggande nivå, och dessa konflikter sätter människors liv på spel genom att sätta vaccinproduktion före sjukdomsförebyggande
 • Som Wodarg noterade, om du vill tjäna pengar på att producera vacciner, behöver du nya marknader för att använda dem och nya sjukdomar så att du kan sälja ditt vaccin

Dr. Wolfgang Wodarg, en internmedicinsk läkare och före detta hälsochef vid Europarådet, talade med Planet Lockdown om den grundläggande korruptionen vid Världshälsoorganisationen och hur den bidrog till att tillverka en ”testpandemi.”1)

Fröna såddes för mer än ett decennium sedan under 2009 års H1N1 (svininfluensa) pandemin. År 2010 anklagade Wodarg läkemedelsföretag för att ha påverkat WHO:s pandemiförklaring och kallade svininfluensan för en ”falsk pandemi” som drevs av Big Pharma, som tjänade på hälsofaran.2)

Enligt Wodarg var svininfluensapandemin ”en av århundradets största medicinskandaler.”3) Som noterats av Planet Lockdown, visste Wodarg, då ledamot av det tyska parlamentet, ”att något inte stod rätt till när 800 fall i Mexiko förklarades som en pandemi”:4)

”Han grävde i frågan och upptäckte ett bålgetingsbo av lögner och korruption inom WHO. Han golvade ett lagförslag som heter Fake Pandemic och gjorde mycket för att tömma den falska skräcken vid den tiden, till bestörtning för de korrupta funktionärerna på dessa institutioner”.

Med en definitionsändring kan WHO skapa pandemi när som helst
Hemliga överenskommelser gjordes mellan Tyskland, Storbritannien, Italien och Frankrike med läkemedelsindustrin innan H1N1-pandemin började, som angav att de skulle köpa H1N1-influensavaccinationer – men bara om en pandeminivå 6) deklarerades av WHO.

Sex veckor innan pandemin förklarades var ingen inom WHO orolig för viruset, men media överdrev ändå farorna.5) Sedan, under månaden före H1N1-pandemin 2009, ändrade WHO den officiella definitionen av pandemi och tog bort kriterierna för svårighetsgrad och hög dödlighet och lämnar definitionen av en pandemi som ”en världsomspännande epidemi av en sjukdom”.

Denna ändring i definitionen gjorde det möjligt för WHO att förklara svininfluensan en pandemi efter att endast 144 personer hade dött av infektionen över hela världen.7) Medan skräcken för svininfluensan slutligen tömdes, var det inte så med covid-19, även om de verkliga tecknen på en pandemi är frånvarande. Som Wodarg förklarade brukade det vara så att en pandemi var förknippad med utbredd svår sjukdom och död, men det är inte längre fallet:8)

”Det fanns en förklaring av vad en pandemi är och den har alltid pågått med många, många människor som dog av infektioner. Många svåra sjukdomar, sjukhusen är överfulla. Det var en sådan katastrof … och alla på gatan skulle märka att det finns en pandemi eftersom grannarna skulle bli sjuka, människorna på jobbet skulle bli sjuka. I bussen skulle du se folk hosta.

I en pandemi … det är något som var och en av oss skulle uppleva. Det här var en pandemi. Och VEM ändrade det.”

Genom att ta bort kriterierna för svårighetsgrad och hög dödlighet kunde WHO göra en pandemi när de ville. ”Pandemin är bara en bild som sprids av media som gör oss rädda. Men vad människorna upplever är inte vad vi brukade förstå när vi använde ordet epidemi eller pandemi”, sa han.9 Nu har ordet pandemi att göra med rädsla, inte med sjukdomar. ”Det är ett varumärke för rädsla.”

COVID-19 är en ”test”-pandemi

Om det inte har funnits en sann pandemi, i den gamla definitionen av ordet, hur får media och myndigheter då alla dessa höga fallsiffror för COVID-19? Detta beror på PCR-testet.

”Det accepterades av WHO, och de sa att när testet är positivt har vi ett fall av covid-19. Och det var så här de började räkna fallen, sa Wodarg. ”Vad de räknade var aktiviteten att testa. Och ju mer de testade, desto fler fall hittade de.”10)

Tester för positiv omvänd transkriptionspolymeraskedjereaktion (RT-PCR) är inte utformade för att användas som ett diagnostiskt verktyg eftersom de inte kan skilja mellan inaktiva (icke-infektiösa) virus och ”levande” eller reproduktiva.11)

Inaktiva och reproduktiva virus är inte utbytbara när det gäller smittsamhet. Om du har ett icke-reproduktivt virus i kroppen kommer du inte att bli sjuk av det och du kan inte sprida det till andra. Vidare förstärker många om inte de flesta laboratorier RNA som samlats in alldeles för många gånger, vilket resulterar i att friska människor testar ”positivt”.

Ju högre cykeltröskel (CT) – dvs antalet amplifieringscykler som används för att detektera RNA-partiklar – desto större är chansen för en falsk positiv. Även om alla CT över 35 anses vara vetenskapligt oförsvarliga, 12,13 rekommenderade U.S. Food and Drug Administration och U.S. Centers for Disease Control and Prevention att köra PCR-tester vid en CT på 40,14

Ett test känt som Corman-Drosten-papperet och tester som rekommenderas av Världshälsoorganisationen sattes till 45 cykler.15,16,17 När laboratorier använder dessa överdrivna cykeltrösklar, hamnar du på ett grovt överskattat antal positiva tester, så vad vi egentligen har att göra med är en ”kasedemi”18,19 — en epidemi av falska positiva.

Wodarg säger att COVID-19 ”var en ”test”-pandemi. Det var inte en viruspandemi”,20 eftersom PCR-tester kan ge ett positivt resultat när det upptäcker coronavirus som har funnits i 20 år. Han förklarade:21)

”SARS-virus, de är väldigt långa RNA-virus. Det finns 30 000 bokstäver i denna genetiska information. PCR-testet tar bara en mycket liten del av dem, eller två delar av dem. Så två ord av en hel bok … innan du börjar testa kan du redan uppskatta hur ofta detta test kommer att vara positivt. Om du tar en sekvens som finns i många varianter av virus kommer du att få många positiva tester.”

PCR-testet testar endast för vissa sekvenser av RNA. Det ger ett positivt resultat när den bara hittar ett litet fragment; det behöver inte hela viruset. Om viruset var där för några veckor sedan eller om du har en touch av viruset närvarande, men ingen infektion, kan det fortfarande testa positivt och lägga till ett annat COVID-19 ”fall”, även om du faktiskt inte är sjuk.

Covid-19 spruta Intressekonflikter sätter liv på spel

Masskampanjen för covid-19-skott är full av intressekonflikter på en grundläggande nivå, och dessa konflikter sätter människors liv på spel genom att sätta vaccinproduktionen före förebyggande av sjukdomar. Som Wodarg noterade, om du vill tjäna pengar på att producera vacciner, behöver du nya marknader för att använda dem och nya sjukdomar så att du kan sälja ditt vaccin.

”Detta är en mycket allvarlig fråga”, sa han, som inte har något att göra med hälsa eller hygien – ”det har att göra med kriminologi”:22)

”När de vill sälja sina vacciner behöver de människor som är sjuka så att de kan göra kliniska studier. Så när det finns ett utbrott och de vill göra kliniska studier med sitt vaccin för att skydda människor mot att denna sjukdom bara bryter ut … det finns en intressekonflikt.

Om du har normala sätt att stoppa infektionen, med hygien, med distansering, med att isolera, med att rådgöra med människor, ge råd om hur du ska bete dig … om du stoppar sjukdomen snabbt, kan du inte ha tillräckligt många fall för din studie. ”

Så vi har en ”pandemi” som är baserad på ett test som inte bevisar infektion, men vad det gjorde var att göra människor rädda. Och den rädslan var grunden för att säga att vi behöver ett vaccin. Skotten är dock inte effektiva.

I november 2020 meddelade Pfizer, i ett joint venture med Tyskland-baserade BioNTech, att deras mRNA-baserade injektion var ”mer än 90 % effektiv” i en fas 3-studie.23 Detta betyder inte att 90 % av personerna som får injicering kommer dock att skyddas från covid-19, eftersom den är baserad på relativ riskreduktion (RRR).

Den absoluta riskreduktionen (ARR) för stöten är mindre än 1 %. ”Även om RRR endast tar hänsyn till deltagare som kan dra nytta av jabben, tar den absoluta riskminskningen (ARR), som är skillnaden mellan attackhastigheter med och utan ett jab, hela befolkningen. ARR tenderar att ignoreras eftersom de ger en mycket mindre imponerande effektstorlek än RRR”, skrev forskare i The Lancet Microbe i april 2021.24)

Icke desto mindre fick jabs tillstånd för akut användning, vilket har banat väg för vaccinmandat och andra övergrepp mot din frihet och hälsa.

Kommer Vaxxed-människor att bli sjukare?

Bristen på effektivitet är en viktig orsak till att Wodarg tror att de flesta människor inte behöver en covid-19-spruta. De andra orsakerna inkluderar allvarliga risker för biverkningar från dessa experimentella jabs, och det faktum att, säger Wodarg, korsimmunitet existerar på grund av flera tidigare exponeringar för andra coronavirus hos de flesta människor.25 ”De genetiskt producerade så kallade vaccinerna är inte nödvändiga , eftersom vi har immunitet.”26)

Som han sa är ditt immunsystem välutrustat för att skydda dig, och nya virusexponeringar varje år hjälper till att hålla detta komplexa system uppdaterat. Risken ökar när du undviker regelbunden viral exponering för att hålla ditt immunförsvar redo:27)

”De nya som kommer, det här är en del arbete för ditt immunsystem att få en uppdatering, men det gör inte de flesta människor väldigt sjuka, bara i ett fåtal, sällsynta fall.

När vi inte är tränade, eller vi inte haft kontakt med virus på väldigt länge, eftersom vi var isolerade någonstans ensamma, inte hade våra barnbarn på knäna, inte upplevt någon träning – det är samma sak när du är utanför träningen och du måste plötsligt bestiga ett högt berg. Kanske blir ditt hjärta misslyckat och du dör – kanske dör du när du har kontakt med något som ditt immunförsvar har glömt.”

Spikproteinet som sprutan stimulerar dina celler att producera är också djupt oroande, eftersom det är giftigt:28)

”Vacciner är gjorda för att stimulera våra celler, vi vet inte vilka celler eller var injektionen tar vägen, men de celler som kommer i kontakt med vaccinet, de producerar spikproteiner, som är mycket giftiga. Normalt kommer dessa spikproteiner inte in i blodet, det är därför vi inte blir allvarligt sjuka av coronavirus. När du injicerar dem går du förbi den naturliga immuniteten.”

Detta är en trolig anledning till att det finns så många biverkningar förknippade med skotten, eftersom det är onaturligt och mycket farligt att injicera dessa spikproteiner. Det har sedan dess avslöjats att spikproteinet i sig är tillräckligt för att orsaka inflammation och skada på kärlsystemet, även oberoende av ett virus.29

Vidare, säger Wodarg, när din kropp väl har injicerats med spikeproteinet kan den ha ett överreaktivt svar nästa gång den kommer i kontakt med ett typiskt coronavirus, vilket potentiellt kan leda till en farlig cytokinstorm.

När man räknar covid-19-fall i vinter anser Wodarg att det är viktigt att fråga sig om personen fått ett covid-19-skott eller inte. ”Jag är ganska säker på”, sade han, ”att de som vaccineras kommer att vara de allvarliga fallen och att de som inte är vaccinerade bara kommer att uppleva en normal influensa.”30)

”Du kommer inte att vara fri att resa. Du kommer att bli kontrollerad ändå, eftersom nästa virus redan kommer, nästa jab väntar. De vill föreviga detta spel med oss, med vacciner och med vaccinpass. Det är bara den perfekta kontrollen av denna marknad och det har ingenting med hälsa att göra. Så vi måste stoppa det.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Avbryta Spike Protein
  Striking Visual Evidence
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n24.shtml

  Gilla

%d bloggare gillar detta: