Äntligen! Medicinskt bevis för Covid-sprutan är ”mord”

https://brandnewtube.com/watch/finally-medical-proof-the-covid-jab-is-quot-murder-quot_TWpj5FDYSrjRIsT.html?fbclid=IwAR36I9D-aOL4JbrdxA-sxOTnjeJ8oaZ6nNfT7fq-Ai-djEcG3T5sJrdJ6R4

Germany I Dr Thomas Jendges Head of Clinic, Commits Suicide "COVID-19  Vaccine Is a Genocide"

2021-11-23
Urklipp från Facebook

I Tyskland begick chefen för Chemnitz-kliniken, Dr Thomas Jendges, självmord och sa att han inte längre vill vara en del av folkmordet som sker med COVID-19-vaccinet. Enligt Las repúblicas, skrev Dr Thomas Jendges i det långa avskedsbrevet innan sitt självmord att han krävde att det skulle publiceras. Han sägs ha hårt kritiserat regeringarnas informationspolitik när det gäller att hantera farligheten med Covid-vacciner. De ständiga lögnerna och bedrägerierna mot patienterna och de vaccinerade, att vaccinerna ska vara ofarliga. Han orkade inte längre, heter det i brevet.

Han fördömer att vaccinera befolkningen med experimentella och dödliga vacciner mot Covid-19, som i själva verket är mer av ett biologiskt krigföringsvapen som skapats och manipulerats för den användningen, än för något annat känt verktyg. För enligt Dr Thomas Jendges pågår det  ett folkmord och ett brott mot mänskligheten, säger han i brevet, enligt den tyska tidningen Bild.

Eftersom borgmästaren hotade att sparka honom om han inte längre stannade i den underdåniga linjen som ålagts genom statlig order och vägrade att vaccinera patienter på kliniken, fanns det förmodligen inga fler alternativ för Jendges. Den här direktören har inte velat stödja ett brott begånget av den federala regeringen, delstatsregeringen och hans trogna hantlangare. Så hans självmord var det enda sättet att motsätta sig honom.

Det här är några detaljer i det avskedsbrev som för närvarande är i omlopp. Även om Dr Jendges har beordrat att hela hans självmordsbrev ska publiceras, enligt det nuvarande kunskapsläget för borgmästaren i Chemnitz, Sven Schulze från SPD, fortsätter han att förhindra denna publicering. Många grupper har bildats i olika forum som kräver att Schulze ska överge sin blockerande attityd och slutligen respektera Jendges sista önskan.

Jendges efterlämnar fru och en 14-årig son.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: