Vindkraft – räddning eller fördärv? Del 1 och 2

2021-11-22

Se detta skrämmande reportage om vindkraften och hur den förstör landsbygden och tar åkermark från bönderna.Kategorier:klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

3 svar

 1. Tack, Yrsa! 💕 Inte bara för dessa videos, såklart, men för allt du gör för oss som antingen är vakna (man kan alltid vakna mer!) eller behöver vakna!

  Jag ser alltid fram emot dina mail från ”Bakom kulisserna”. 😊

  Just de här två om vindkraftverken var väldigt starka. Jag är känslig för dofter, ljud och ljus.. Och jag fick så ont i hela mig för de som är så utsatta för konstanta, ljud, vibrationer och ljus. 🥺 Jag hade blivit ett mentalt vrak på kort tid.. Och det finns människor och djur som utsätts för detta konstant! Gaia kan ju knappast må bra av detta på något sätt heller. När Gaia inte mår bra så gör inte hennes invånare det heller. 🥺

  Men vi som är vakna vet ju vad detta handlar om egentligen. Det är inte bara pengar, men också kontroll över oss. Vi ska ändå utrotas (om de får som dom vill, de mörka krafterna). De som (tillåts) överlever ska vara AI- hybrider och serva Eliten. De har planerat så otroligt länge så jag tror inget har lämnats åt slumpen. Inte ens miljön.

  Märkligt, men vi människor ”köper allt” som kommer från stora organisationer, kända och rika människor.. Dom säger ”hoppa” och vi frågar ”hur högt?”. Så hjärntvättade är vi. Sjukt.

  Tack, igen! 💕✨🙏✨💕

  Och trevligt att Anders skickade en bild på er igår! 🙂

  Du är uppskattad! 🤗

  Tone

  Gilla

%d bloggare gillar detta: