Ha mod och lita på Planen!

Slutet på en period och början på en ny cykel

Ditt medvetande är lösenordet för att komma in i den 5:e dimensionens värld. Det kommer att vara i det ögonblicket när ditt medvetande säger, gör! eller misslyckas! I det ögonblicket kommer du att vara ensam! Ingen kommer att döma dig eller belöna dig. Men du kommer att känna det när det verkligen har hänt. Det är slutet på en period! Och det blir början på en ny era.

Den 3:e dimensionen är konkurrensens värld, destruktiv kritik, själviskhet framför allt, girighet. Kontroll och makt är det enda målet. Knivhugg i ryggen, lögner, bedrägerier, illvilliga avsikter och proklamation av lågfrekventa övertygelser är handlingar som sätter stora lås på Porten till den femte dimensionen. Där samarbete, assistans, hängivenhet alltid är inriktat på goda, rena och goda avsikter, med empati och omsorg om andra, det är det spår som kommer att leda dig till 5D-världen.

Ingenting och ingen har makten att påverka detta individuella val. För varje individ existerar fortfarande den fria viljans frihet. Det kommer inte att finnas en enda själ som kan säga att de inte hade en chans.

Uppstigning är per definition vägen för dem som väljer att medvetet flytta till en högre nivå av ljus. Den kan bara hittas när medvetandet verkligen är tillräckligt utvidgat för att förstå varje lektion som har presenterats under på varandra följande inkarnationer.

Kom ihåg, ingenting och ingen kommer att bestämma åt dig.

Vår utomjordiska gästförfattare Vital Frosi förklarar denna process mer i detalj.

DU BLIR INTE SJUK

Ӏlskade!!!

Många av er är oroliga för lavinen av symtom nuförtiden. Det är så obehagligt att vissa till och med erkänner att de gamla energiernas dagar var att föredra. Åtminstone då var allt mycket mer förutsägbart. Livet verkade dra ut på tiden, men det var utan tvekan mer stabilt.

Idag befinner vi oss i en virvelvind av planetära förändringar. Och det ger intrycket av att vi har landat i en isbrytare. Tumultet av rörelser är nästan outhärdligt. Intensiva och snabba, alla typer av fenomen påverkar vårt dagliga liv. Bokstavligen: vi har klättrat ombord på berg-och-dalbanan som gör den sista övergångsresan på denna planet.

Den här gången kommer vi inte att diskutera de viktiga galaktiska händelserna som stimulerar jordens uppstigning till den femtedimensionella frekvensen. Låt oss begränsa oss till människorna som bor på denna planet, i detta ögonblick av stängningen av den gamla cykeln. En unik händelse som jorden aldrig har upplevt förut.

Du är en av de tusentals själar som nu har inkarnerat här för att hjälpa till i denna övergång. I denna grupp som ligger i framkant av omställningsprocessen finns flera uppdrag och möjligheter att uppfylla. Förberedelserna har skett under många inkarnationer här på jorden, men också i faser på andra planeter och stjärnor.

Ingen av er kom utan denna förberedelse och utan förutsättningar att utföra denna viktigaste övergångsuppgift för Planeten Jorden. Alla försäkringar har getts till var och en av er som nu gör de nödvändiga förändringarna. När du öppnar Pandoras ask kommer du verkligen att lära dig varje detalj i ditt uppdrag.

Trodde aldrig medfödd kunskap, kommer att blomma ut genom magi. Visdom och intuition kommer att stärkas oändligt mycket. Karisma och ledarskapsinstinkter kommer att göra var och en av er till ledare för New Age, speciellt nu när den gamla makten börjar falla sönder, en situation som redan visar tydliga tecken. Allt accelererar nu och ingenting kommer att kunna stoppa processen, för det är en del av världarnas utveckling.

Och du är här! Stoppa den mentala oro som har plågat dig under en tid och känn lugnet i ditt hjärta. Se med din själs ögon, för att uppfylla det otroliga uppdrag som du har blivit utvald till i denna nuvarande inkarnation. Känn den latenta plikten kalla dig. Lyssna på den inre rösten som vägleder dig genom alla svårigheter du stöter på.

Ta mod och lita på planen! Du är inte ensam! Det finns en genuin armé av förkroppsligade altruister runt omkring dig som också är en del av den Stora Planen för denna vackra Planet Jorden. Det finns miljontals galaktiska bröder och systrar i jordens kreativa atmosfär, som ger fullt stöd till de som är förkroppsligade som du. I sinom tid kommer de att dyka upp och ta kontakt med varje Ljusarbetare på Jorden. Var säker på det!

Din kropp är inte densamma som för några år sedan. På grund av den accelererade förändringen i energifrekvens känner du en hel rad olika symtom. Även om de är obekväma, är de nödvändiga för den energiska anpassningen av den materia som du är sammansatt av. Kom ihåg, som har sagts här otaliga gånger, din kropp genomgår en förändring från en kolbas till en kristallin bas, eftersom den behöver anpassa sig till den Nya Jordens energi, som redan börjar ta form.

I slutet av 2021 kommer allt att bli mer intensivt, eftersom vi närmar oss slutet av fönstret där Flash Solar har gått in. Detta fönster motsvarar en period på 50 år, öppnade 1974 och stängs 2025. Uppdelat i två lika delar om 25 år, med år 1999 som axel. Det kunde ha hänt i antingen första eller andra halvlek. Det står nu klart att det inte hände i första halvlek, så vi har nu bekräftelse på att det kommer att ske i andra. Detta påskyndar nu den slutliga justeringen, eftersom tiden börjar rinna ut!

Frekvensjusteringen är nödvändig för att din kropp ska kunna motstå de mer intensiva ljusimpulserna som kommer och som föregås av den stora blixten, även kallad den stora händelsen. Det är därför du känner så många obehagliga symtom. Men du bör inte ägna mer uppmärksamhet åt dem än den nödvändiga vård det kräver.

Vi ger här, med betoning i skriven text, olika rekommendationer för att lindra några av symptomen. Men framför allt ger det mer självförtroende, för många tror att de håller på att dö. Kom ihåg att ingen disinkarnerar innan han har slutfört den nödvändiga perioden, inte ens innan han inkarnerar. Detta är från gudomlig lag.

I slutet av året är portaler de viktigaste förändringarna relaterat till mänskligt DNA. De flesta förändringarna görs på natten under sömnen. Så många nätter man går och lägger sig bra och vaknar dåligt. Eller så lägger du dig dåligt och vaknar bra. Du kan också lida av sömnlöshet eller konstiga drömmar. Vissa tror till och med att de har tvångstankar, men det är inte sant. Det som händer är en djuprengöring som kan vara fysisk, mental, emotionell eller andlig.

Alla 3D-energier som bildar de gamla minnena ersätts av 5D-energier. Trauman och smärtan som upplevts i det förflutna måste raderas från dessa minnen. Detta är inte ett lätt jobb, så det kräver mycket energiskt djup, och detta orsakar olika obehagliga symtom.

Allt händer väldigt intensivt och också väldigt snabbt. Misströsta inte! Förtroende! Resten! Koppla av! Tillgodose din kropps behov. För den kommer att guida dig på denna sista sträcka av stigen innan övergången. Då är du redo för den nya cykeln som har tillkännages.

Bland de många symptomen på denna DNA-justering kommer vi att nämna de första fem. Kom ihåg att alla dessa symtom inte har någon tydlig orsak. Vid tveksamhet bör en läkare konsulteras för att lugna berörda sinnen. Så låt oss lista dem:

1- Influensasymptom. Intrycket är att en influensa kommer. Plötsligt börjar symtomet, som rinnande näsa, sveda eller ont i halsen eller tung känsla i huvudet. Och det mest fantastiska är att så fort det inträffar, som om det kommer plötsligt, medan det ett tag kan upprepa sig varannan dag.

2- Hjärtklappning. Många som aldrig upplevt ett sådant obehag tidigare upplever det allt oftare. I själva verket är det hjärtchakrat som anpassar sig till de nya planetariska energierna. Medan kroppen måste anpassa sig till dessa frekvenser.

3- Huvudvärk. Många har aldrig haft huvudvärk tidigare och känner nu oftare av det. De är olika smärtor; ibland på ena sidan, ibland på den andra. Ibland bakom pannan, ibland i bakhuvudet. Intensiva, vanligtvis av varierande varaktighet, men inte särskilt långa, även om de kan upprepa sig intermittent i flera dagar.

4- Tandvärk. Även om det inte är så ofta, känner vissa människor obehag med sina tänder. Smärta eller känslighet utan orsak. Detta är också ett symptom på förändringen i mänskligt DNA.

5- Depression. Det är faktiskt inte en vanlig depression som i forntida medicinsk kunskap. Det är ett tillstånd av apati och mycket stark demotivation som uppstår plötsligt, med intensitet, och går över igen som om ingenting hade hänt. Det kan ta några timmar eller många dagar. Den kommer också i vågor med varierande intervall. Men när anpassningen väl är igång kommer den inte tillbaka.

Så du blir inte sjuk. Du förvandlas till en ny människa: den Nya Jordmänniskan. Människan med ett nytt DNA som blir GNA dvs G av Galactic, vilket betyder en femte-dimensionell människa.

Bli inte avskräckt nu! Du är förberedd, utbildad för detta uppdrag i slutet av cykeln. Du har ännu ingen aning om vikten av din nuvarande inkarnation. Förtroende! Mod! Gör lite! Väldigt lite! Ljuset har vunnit! Jorden har blivit Ljus, eftersom du har förankrat det Ljuset här. Mänskligheten kommer äntligen att uppleva sin befrielse. Du har vunnit!

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Namaste!”

Du är inbjuden att bli FWC-medlem, klicka på denna LÄNK

Håll dig informerad och prenumerera gratis, utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du hålls informerad via våra FWC-kanaler, det finns mycket mer på gång…Kategorier:Hälsa, Media, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

3 svar

  1. Jag har träffat Plejares, ansikte mot ansikte. Plejares är Jesus favoritfolk i galaxen, samma folk som vi vita européer, ”Guds utvalda israeliter”. Vi ser exakt likadana ut, inga konstigheter. Plejares nämnde aldrig någon ‘5:e dimension’, eller att vårt medvetande skulle ‘uppstiga’. Däremot sade de att det kommer ohyggliga svårigheter på jorden, att starka mörka makter finns här, att civilisationerna kommer att förstöras, och att väldigt få människor blir kvar i livet. Det är mörkrets glanstid som kommer, inte ljusets. Mörkret beskriver framtiden som underbar, för det är deras tid. Ljuset beskriver framtiden som mörk. Med tanke på alla som tror på det ‘hopium’ som skrivs, lär det bli många som går rakt in i Lucifers fälla.

    Gilla

  2. Vad är det här för skit och lögner? Ni kommer att bli förvånade då ni upptäcker att nu har HELT FEL!!!!!!! Det ENDA sanna är vad Bibeln säger och du kan endast leva i ljuset genom din tro på Jesus Kristus som är det sanna ljuset!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: