Österrikiska arméförbundet uppmanar till megademonstration mot kröningsdiktaturen den 20 november

Polisfacket ser sig inte i stånd att genomdriva lockdown-policyn.

Den österrikiska armén reser sig nu också mot coronadiktaturen i landet, skriver Wochenblick :

”Efter initiativet till en megademonstration i Österrike den 20 november i Wien har Bundesheergewerkschaft FGÖ nu gått med på ett brev som publicerades den 14 november. Förbundet vill ”visa flaggan” och stå upp för grundläggande fri- och rättigheter. Det påpekas uttryckligen att ALLA kan demonstrera – även i lockdown! Inrikesminister Karl Nehammers krav på kontrollplikt har redan avslagits av polisfacket. Den ena rungande käftsmällen efter den andra för den märkbart mer och mer panikslagna regeringen.”

Försvarsfacket efterlyser en MEGA-demo den 20 november i Wien. Polisfacket har tillrättavisat Nehammer: de ser sig inte i en position att kontrollera låsningen. I förbundets skrivelse framgår att demonstrationen inte kan förbjudas. Det federala arméförbundet förväntar sig att polisen samarbetar och att det inte blir någon eskalering.

Här är uppropet från Försvarsmaktens fackförbund .

Koronadiktaturen möter ökande motstånd i Österrike. Efter att inrikesminister Karl Nehammer (ÖVP) i söndags uttalade att han skulle skapa ett ”tät nätverk av kontroller” gjorde polisförbundet klart att det troligen inte kommer att ske som ministern föreställer sig. Ordföranden för Socialdemokratiska förbundets (FSG) grupp i polisförbundet, Hermann Greylinger, sa i en intervju att polisen inte kan genomföra dessa kontroller, att de inte är genomförbara.

Den österrikiska regeringen har antagit vad de kallar en lockdown för icke-vaccinerade , rapporterade Wochenblick. Tvångspolitiken har gått så långt att man infört husarrest för icke-vaccinerade. Myndigheter säger att de vill göra julfirandet obekvämt för icke-vaccinerade .

ÖVP-minister Elisabeth Köstinger säger att ”tiden för solidaritet med de icke-vaccinerade är förbi”.

Kritiker kallar detta för galenskap och brott mot grundlagen .

Och nu reser sig även armén och polisen mot denna extrema diktatoriska politik.

Demonstrationen i Wien den 20 november är en del av den globala aktionsdagen mot vaccintvång och coronadiktatur.

De viktigaste kraven för demonstrationerna är

  • Yttrandefrihet
  • Rörelsefrihet
  • Frihet att välja
  • Mötesfrihet
  • Frihet för hälsa


Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: