Återställd republik via en GCR: 2021-11-18 med ”senaste nytt” om vad som händer i världen bakom kulisserna 

Q:s sting of the Century!

Vita. Hattarna. Har. Fullständig. Kontroll.

Lita på planen
Q


Judy Noterar:

Global valutaåterställning:

Valar, obligationsinnehavare och representanter från tre olika kinesiska Äldste-familjer var för närvarande i Reno (hem för det nya amerikanska finans-departementet) där de höll pågående möten.

På tis. den 16 november ägde ett sådant möte ägde rum in på småtimmarna av morgonen mellan några kinesiska äldste och militären, DOD och DOJ. Baserat på Paymaster-rapporter från det mötet väntade alla nu på en överföring av superfonder från Dubi 1 och 2 till rörelsekapital utan begränsningar för de 23 huvudkonton som sedan kunde skicka ut pengar den 19 nov.

Sedan mån. 8 nov. Historiska obligationer har betalats ut och skulle fortsätta till slutet av månaden. De som har fått spendera pengar fick förskott från bankerna. Ingen har gjorts likvid och skulle sannolikt inte bli det förrän Tier 4B (Vi, the Internet Group) underrättades om att ställa in inlösen/bytesmöten – vilket förutspåddes ske på ons. 24 november strax före Thanksgiving Holiday.

På lör. 13 november 2021 skrev Wes Bastie, ”Mina källor inkluderade en 30-årig Pentagon-veteran, kontakt på översta ledningen inom det amerikanska finansdepartementet, en general, en amiral, plus en kontakt på Rodriguez Trust. De rapporterade alla sin åsikt om den globala valutaåterställningen som: ”Inte denna vecka (slutar lör 13 nov), kanske nästa vecka och troligen den efterföljande (veckan onsdag 24 nov).”

A. Återställd republik:

Mike Lindell och statens åklagare tar bevis för 2020 års väljarbedrägeri till Högsta Domstolen på tis. 23 nov; Effektivt botemedel mot Covid hittat; Antidot för vaccintoxin hittat; Banking, Hollywood, Media, Big Tech, Pharma, internationella företag, politiska och globala eliter alla inblandade i barnsexhandel; Globalt EBS-test tors. 18 nov;

Fauci föder upp, torterar och dödar 600 apor per år med hjälp av amerikanska skattebetalare; Tesla Towers för att driva världen gratis och Gates finansierade den falska MSM-berättelsen.

Medan massarresteringar av politiska och globala eliter fortsatte, sades en solfläck sannolikt slå ut Internet på ons. 24 nov – samma datum som 5-11-åringar skulle börja ta emot ”Death Jab” trots att OSHA, enligt domstolsbeslut, avbröt genomförandet och verkställigheten av Bidens vaccinmandat, under samma onsdag. Den 24 november sades alliansen släppa likviditet för en global valutaåterställning – vilket möjligen kan vara i samband med ett militärt övertagande av massmedia globalt, vilket försätter världen i krigslagar.

Arrival of Pfizer vaccines for kids said delayed; inoculation set to begin Nov. 24

Whiplash347: Det är intressant att jab-doserna för 5-11-åringar gjordes tillgängliga för dem onsdag. 24 nov, Julian Calendar 11/11.

B. BQQQQQQQM!!!

OSHA tillkännagav att de kommer att följa 5:e Circuit Court-beslutet att avbryta genomförandet och verkställigheten av Bidens vaccinmandat som läkarna säger är en ”Dödsspruta”.

Biophysicist Andreas Kalcker: Chlorine Dioxide is a 100% effective cure for covid

Exklusivt: Dr. Judy Mikovits: Antidote for Vaccine Toxin and Warns Against Dangerous Fake One (video)

Dr. Pablo Campra / El Toro TV (GRAPHENE oxide in COVID-19 ‘Vaccines’) – WorldNews (wn.com)

D. BQQQQQQQM!!! MOAB (Mother of All Bombs) DROPPED!!!

Kriminaliten mot barn kommer att förena mänskligheten: Banking, Hollywood, Media, Big Tech, Pharma, internationella företag, politiska och globala eliter var alla inblandade i människohandel med 5,5 miljoner spädbarn, barn och tonåringar per år i en bransch på 150 miljarder dollar/år som innefattade tortyr, våldtäkt, barnoffer och skörd av mänskliga organ och blod genom satanistisk dyrkan i en strävan efter ungdom, pengar och makt.

General Flynn & Lin Wood Drop [MOAB] The Mother Of All Bombs! Q: Crimes Against Children Will Unite Humanity! (många videon)

E. Dagens andra rubriker:

Äckliga bevis i rättegången mot Ghislaine Maxwell visar att hon ”ställer upp för VIP-eliter” med barn att våldtas. Enligt domstolens anmälan visar e-postmeddelandena att Maxwell gjort arrangemang för att etablera sig bland mäktiga eliter, inklusive politiker och världsledare, med minderåriga offer för sexhandel som ”de skulle vilja” våldta. Åklagare har uppmanat domaren att tillåta identifieringen av elitpedofierna för att avslöjas under rättegången.

Alliansens mandat att Rädda Barnen kan komma att förverkligas. På ons. 24 november skulle 5-11-åringar börja ta emot ”Death Jab”, som vissa läkare har definierat det, medan det sades att under samma datum skulle alliansen släppa likviditet för Global Currency Reset – vilket möjligen kan vara i samband med ett militärt övertagande av massmedia globalt som sätter oss under krigslagar.

Pfizer, BioNTech och Moderna upptäcktes göra sammanlagda vinster på
$65 000 varje minut,
medan OSHA har avbrutit genomförandet av Bidens vaccinmandat efter att den 5th Circuit Court utfärdat ett föreläggande. Varje arbetsgivare som upprätthåller vaccinmandatet gör det utanför lagen och riskerade att bli stämd.

Den 18 nov planerades ett världsomspännande test av nödsändningssystemet – samma dag som kabbalens centralbanker skulle misslyckas – med officiell utebliven betalning ons. 15 dec.

Coronal Holes in the Sun's Atmosphere | UCAR Center for Science Education
Coronal Hole 20 kommer att rotera till en position som vänder mot jorden om cirka två dagar. Vi kanske kan förutse att ett koronalt hål höghastighetsström (CHHSS) från CH20 också kan medföra viss KP4-aktivitet cirka 3 dagar efter att ha återvänt mot jorden (21 nov +/-72 timmar = ons. 24 nov.) Med andra ord, förvänta dig avbrott på internet runt ons. 24 nov.

Detta nästa tisdag. 23 nov. Mike Lindell och olika delstatsadvokater tar i USA med bevis för valbedrägeri 2020 till Högsta domstolen, bevis som förväntades störta valet 2020. Samtidigt har det förekommit amerikanska och internationella militärtrupprörelse över hela världen.

”Nej för helvete!” US Trucking Associations VD varnar för KATASTROF i försörjningskedjan – om vaccinmandat drivs upp. ”37% av våra förare sa inte bara ”nej”, utan ”nej för helvete ”, till Bidens vaccinmandat sa Chris Spear. Han fortsatte med att antyda att om 3,7 %, hypotetiskt, inte 37 % påverkades av mandaten och lämnar arbetsplatsen, skulle lastbilsindustrin sakna 250 000 lastbilschaufförer mitt i leveranskedjekrisen.

Dr Anthony Fauci och NIH upptäcktes använda en ö utanför South Carolinas kust för att föda upp apor för användning i fruktansvärda djurförsök med ”maximal smärta”. Omkring 600 apor per år torteras och dödas i skattebetalarnas finansierade och möjligen illegala experiment.

Image

https://beforeitsnews.com/crime-all-stars/2021/11/new-durham-indictments-obama-biden-hillary-brennan-schiff-breaking-intel-justice-is-coming-must-video-2494619.html

Gates Foundation befanns bevilja miljoner till Nyhetsredaktioner globalt, medan MSM ”faktakontrollerar” Bill Gates vaccinkommetarer.

F. Global finanskris:

USA:s skuldkatastrof: Fed Govt är oförmögen att betala räkningar i mitten av december, varnar US Treasury sec. Janet Yellen. Yellen har skrivit till kongressen i ett desperat försök att uppmana lagstiftare att antingen höja eller avbryta lånegränsen för att undvika en potentiell lågkonjunktur som beskriver situationen som ”kritisk”.

Storbritannien: Bensinpriserna hoppar med 17 % på en dag när ytterligare två energiföretag kollapsar:

Inflation shock as rate rises to staggering 4.2 percent – Bank of England braces

INFLATION 2Bank of England

 

G. Valfusk 2020:

Myanmar: Asia Foundation skapades av CIA som en front för ett icke-vinstdrivande företag att utföra psy-op i övervägande asiatiska länder. Gissa vad som just hände i Myanmar?… En militärkupp baserad på valfusk. Ledarna för det vinnande partiet i Myanmar arresterades… ÄVEN, som försvarssekreterare, Mike Pompeo meddelade på Twitter, att de skulle ägna stor uppmärksamhet åt valet i Myanmar. Nu, om DoD övervakade valet i Myanmar och att den amerikanska Space Force av en slump fick en signal för att återställa algoritmerna under det amerikanska valet. Att fånga denna signal gjorde Space Force till en officiell underrättelsebyrå.

Under sin administration godkände Obama ett regeringskontrakt på flera miljoner dollar innan han lämnade ämbetet. Detta kontrakt gjorde det möjligt för en privat amerikansk entreprenör att få tillgång till hemlig IT-teknik, och med hjälp av den italienska regeringen fick man tillgång till Leonardo SPa-satelliten som ägs av Vatikankyrkan för att återställa 202 amerikanska valomröstningsalgoritmer.

Av en slump, sa Q till oss år 2017 att ”lyckad jaga” THE ASIA FOUNDATION med en CIA ”Stringer.” Så jag ser några allvarliga bevis på att en skuggregering över hela världen verkar rigga alla valprocesser. Ett utmärkt exempel är ASIA FOUNDATION.

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/about-us/action-networks/myanmar-action-network

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Myanmar-Coup/Myanmar-coup-removes-central-bank-chief-alarming-global-financiers

https://www.cnn.com/2018/06/28/asia/human-trafficking-tip-report-myanmar-rohingya-intl/index.html

Myanmar Regime Charges Rival Vice-President with High Treason

H. Covid/Vax Hoax:

Texas läkare avgår efter att sjukhuset har stängts av, utreder henne för att ha varnat för Covid-sprutor, främja Ivermectin: https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/texas-doctor-resigns-hospital-suspends-investigates-warning-covid-shots-promoting-iverectin/

Onsd 17 Nov.:

Exclusive: Dr. Judy Mikovits: Antidote for Vaccine Toxin and Warns Against Dangerous Fake One (Video)

Onsd. 17 Nov.:

Biophysicist Andreas Kalcker: Chlorine Dioxide is a 100% effective cure for covid

Dr. Pablo Campra diskuterade farorna med oxiden i covid-19-vacciner på El Toro TV: Dr. Pablo Campra / El Toro TV (GRAPHENE oxide in COVID-19 ‘Vaccines’) – WorldNews (wn.com)

Pfizer, BioNTech och Moderna gör sammanlagda vinster på 65 000 USD varje minut. Big Pharma städar upp från Covid-19-vacciner – samlar in 65 000 USD per minut, har People’s Vaccine Alliance beräknat.

OSHA har avbrutit implementeringen och upprätthållandet av Bidens vaccinmandat efter att 5th Circuit Court utfärdat ett föreläggande. Varje arbetsgivare som upprätthåller vaccinmandatet gör det utanför lagen och riskerar att bli stämd https://www.natlawreview.com/article/osha-suspends-implementation-and-enforcement-vaccine-mandate-pending-litigation

Konservativ majoritetsdomstol har valt att besluta om Bidens privata arbetsgivarvaccinmandat
https://www.theepochtimes.com/conservative-majority-court-chosen-to-decide-on-bidens-private-employer-vaccine-mandate_4108156.html

Irland återinför COVID-19-restriktioner inklusive ett utegångsförbud vid midnatt.
93 % av den vuxna befolkningen är helt vaccinerade.

Gibraltar, det mest vaccinerade landet i världen, ställer in julfirandet på grund av utbrottet av covid-19.

Österrike har en massiv extern demonstration mot låsningen.

Dr. Anthony Fauci och NIH använder en ö utanför South Carolinas kust för att föda upp apor för användning i fruktansvärda djurförsök med ”maximal smärta”. Omkring 600 apor per år torteras och dödas i skattebetalarnas finansierade experiment i brist på hänsyn till dessa mycket intelligenta djurs välbefinnande. ”Vår nya undersökning har funnit att Faucis upprörande resultat av skattebetalarnas finansierade djurförsök är ännu större än Beaglegate. Han slösar också bort miljontals skattedollar för att subventionera en hemlighetsfull ö där primater föds upp för hans laboratorier som tillfogar apor bestraffande smärta och avskyvärt undanhåller smärtlindring, säger Devin Murphy, kommunikationschef på WCWP.

EXCLUSIVE: Fauci’s NIAID Funding Island of Monkeys in South Carolina Used for Horrific ‘Maximum Pain’ Experiments

I. Massarresteringar

Klaus Schwab Arrested | Operation Disclosure Official

Klaus Schwab arrested at his home in Switzerland by Switzerland police 
Klaus Schwab arrested at his home in Switzerland as #GreatReset trends – Conservative Beaver

Who Is Klaus Schwab | Why WEF Founder Klaus Schwab Arrested | Reason
Klaus Schwab arrested at his home in Switzerland as #GreatReset trends – Conservative Beaver

J. The Real News onsd. 17 Nov. 2021

Nödläge: Rekordöversvämningar i Washington och British Columbia. En atmosfärisk flod i kategori 5 har gett mer regn på bara två veckor till delstaten Washington och den kanadensiska provinsen British Columbia… än vad man brukar se under hela november.

FBI och CDC undersöker ”tvivelaktiga flaskor” märkta smittkoppor som hittats på Merck-anläggningen (Lab) nära Philadelphia – Yahoo News

Den ryska bluffen kommer i full cirkel.
http://conservativeintel.com/2021/11/15/the-briefing-vol-ix-issue-45/

Analys av FBI:s utredning av Carter Page, av en före detta FBI kontraspionageagent:
https://meaninginhistory.substack.com/p/russia-hoax-origins-carter-page-flashback

K. Uppdateringar för ons. 17 nov.

Alla lögner kommer att avslöjas, Vandersteel & Ward:

https://drcharlieward.com/we-the-people-are-the-government-all-lies-will-be-exposed-with-ann-vandersteel-charlie-ward/?utm_content=13147374&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Brilliant Stew Peters Interview That Will Shake The World! The True Enemies Of Humanity Are Exposed! – James Red Pill America Must Video

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/11/brilliant-stew-peters-interview-that-will-shake-the-world-the-true-enemies-of-humanity-are-exposed-james-red-pill-america-must-video-3606706.html

Charlie Ward and Ann Vandersteel: The Time Has Come We the People Are the Government, All Lies Will Be Exposed (Must See Video)

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/charlie-ward-and-ann-vandersteel-the-time-has-come-we-the-people-are-the-government-all-lies-will-be-exposed-must-see-video-3761902.html

Situation Update: Hammer Time! Big Week! Big Arrests! Migrant Border False Flag! Highlights From Latest Jaco, Cirsten W, Zublik Interview! Big Intel Drops! – We The People News

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/11/situation-update-hammer-time-big-week-big-arrests-migrant-border-false-flag-highlights-from-latest-jaco-cirsten-w-zublik-interview-big-intel-drops-we-the-people-news-3606846.html

Nephilim Exposed! This Is The Satanic Deep State Hybrid Human, It’s All About Our DNA- No Longer Giants- This Is A Totally Different Kind Of War

https://beforeitsnews.com/beyond-science/2021/11/quantum-activates-the-global-reset-ebs-history-re-written-dumbs-cleaned-out-2454091.html

New ShariRaye: Huge Intel Update for November! Boycott United! Military Needs to Take Down DS Rats Threatening Judge! Gold Standard!

https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/11/new-shariraye-huge-intel-update-for-november-boycott-united-military-needs-to-take-down-ds-rats-threatening-judge-gold-standard-2525654.html

L. Whiplash347: Tesla Towers kan driva hela världen gratis:

The Truth About the Mysterious Tesla Tower in Texas

Vad var Teslas planer? Gratis energi för alla och 6000 kurer som ska släppas.

Vem stoppade honom? Big Pharma.

Vem hade Teslas hemligheter? John G Trump.

Vem gick han förbi dem också? Donald J Trump.

Ooo Big Pharma var Child Traffickers, 3GD, Wuhan Labs – Kaboooom.

Apotek eller 6000 kurer? Ditt val.

M. Whiplash347: Castle Rock

Alla regeringar avlägsnas av militären.

Så många av dem är borta eller dubbelgångare/CGI etc nu

Vi har sedan Blockchain Gesara-val för att sätta in en grupp människor, 10 % av storleken på vad de är nu.

Ingen mer 2 partipolitik.

Det är djävulskt. Delar bara upp alla.

Ingen mer demokrat, ingen mer republikan.

Ingen mer liberal/labour.

Inga fler MSM eller tidningar sådana som du känner dem.

Kommer att vara som 1 huvudnyhetsstation/tidning per land.

För alla som förlorar jobben på grund av kabbal-företag, kommer det att finnas miljontals nya teknologier som släpps på en gång.

Se intervjun med Brad Parscale där han pratar om nedtystade teknologier.

N. Whiplash347:

Många spelar Awakening Rolls för Q. I februari/mars 2019 togs kunglig makt bort. I november 2019 – Kungliga egendomar beslagtogs av USA. – Detta inkluderar Commonwealth etc. POTUS kontrollerar det hela.

O. Trump träffade Mike Lindell och diskuterade valet 2020, samt republikanernas fortsatta agerande. Här är några kommentarer Trump gjorde under diskussionen:

  • De (stora medierna) har ett ämne som de inte vill prata om – valfusket 2020.

  • Många trodde att vi inte skulle ha ett land om tre år. Den här killen (Biden) gjorde det på nio månader. Han förstörde vårt land. Du vet, jag säger ”Gör Amerika fantastiskt igen.” Det var mitt tema. Jag ansträngde mig mycket. Amerika är inte bäst just nu. Amerika är ett åtlöje för hela världen.
  • Först trodde jag att de var inkompetenta, men nu förstår jag att de vill (södra gränsen) ha den öppen.

  • Se vilken typ av pengar de tjänar. De är heltidspolitiker. Pelosi och alla dessa människor, Waters, Obama. Jag förväntade mig att förlora mycket pengar. Jag har förlorat miljoner. Jag var redo för det här och jag mår bra. Dessa människor berikar sig själva genom att ha makten.
  • Jag tror inte att detta är ett 50/50-land. När man har saker som ett väljar-ID-kort, vägran av polisen, öppna gränser, skyddsrum i städer, de har allt . Jag tror inte att 50 % av människorna röstar på dem. Jag tror att de fifflar i val och gör andra saker, och detta för dem till detta 50 %. Men de kan inte ha 50 % med en sådan policy.

P. Whiplash347: Notera alla bombningar och bränder nyligen.

Vilka är det egentligen som drabbas? Vaccin & medicinska laboratorier, olja & bensin etc..

Alla saker som kommer att tillhöra det förflutna. Inget behov av medicinska läkemedel när de ges 6000 kurer/MedBeds/undertryckta teknologier och liknande.

F. Whiplash347: Kapitel 11 Konkurs inlämnad och åtgärdad gällande de Tre Pelarna:

1 – City Of London/UK Royals – FINANS – Försatt i konkurs

2 – Vatikanen/Rom – RELIGION – Försatt i konkurs = Hologram Påven har berättat för dig i månader. Järnbron kollapsade samma dag som Julius Caesar hävdade seger över och påvens schweiziska garde avgick.

3 – Washington DC – MILITÄR – Försatt i konkurs.

[777] 7 trumpeter

7 presidentmeddelanden till allas telefoner på Planeten Jorden.

7 kungadömen.

1776 Common Law & 1950-talspriser för alla.

7 nya kungadömen: Ryssland meddelar att de kommer att sätta in ytterligare trupper som tillhör det luftburna regementet på det ockuperade Krim. Ryssland tar tillbaka alla sovjetstater. Turkiet blir Turan vilket är stater som Uzbekistan, Kazak, Turkmenistan etc. Australien & Stillahavsöarna går till USA. Jag vet att Storbritannien, Nederländerna, Tyskland och Frankrike inte längre kommer att ha kontroll på grund av Rothschild, Bilderberg, 13 familjehistoria etc. Kronan håller på att upplösas. 7 nya kungadömen kommer.

R. Whiplash347 om Quantum Financial System:

QFS bokstavliga betydelse är Quantum Financial System, som är ett avancerat finansiellt system som lanserats för att utrota monopol på monetära systemet och för det ändamålet består ett system av artificiell intelligens och komplexa datorprogram som är helt uppbackade av banker vilket behövs. Quantum Financial System skulle vara ett genombrott i bankvärlden som kommer att leda till en ny era av bankverksamhet. QFS kommer inte att påverkas av regeringens politik, utan det kommer att helt och hållet backas upp av materiella tillgångar som guld, platina, olja och kommer inte att baseras på enbart papper som inte har något bevisvärde.

S. WhipLash347 Vidarebefordrat från Daniëlle Stotijn om USA:s konstitution:

Umeåforskare svarar på frågor om USA-valet

Det finns två konstitutioner i USA. Den första avbröts till förmån för en Vatikankorporation 1871.

Sedan 1871 har USA:s president och USA:s kongress spelat politik under en annan uppsättning regler och policyn. Det amerikanska folket vet inte att det finns två konstitutioner i USA. Den första skrevs av ledarna för de nyligen oberoende staterna i USA 1776. Den 4 juli 1776 hävdade folket sitt oberoende från Storbritannien och demokratin föddes. Under 95 år var USA:s folk fritt och oberoende. Den friheten upphörde 1871 när den ursprungliga ”Konstitutionen för de förenta staterna för Amerika” ändrades till ”FÖRENADE STATERNAS KONSTITUATION”.

Kongressen insåg att landet var i svåra ekonomiska svårigheter, så de gjorde en finansiell överenskommelse med djävulen – internationella bankirer – (på den tiden, Rothschilds i London) och ådrog sig därmed en SKULD till nämnda bankirer. De slugande internationella bankirerna var inte på väg att låna ut några pengar utan några allvarliga krav. Så, de utarbetade ett sätt att ta tillbaka kontrollen över USA och därmed antogs lagen från 1871. Utan någon konstitutionell befogenhet att göra det skapade kongressen en separat regeringsform för District of Columbia.

Med antagandet av ”the Act of 1871” bildades en stadsstat (en stat i en stat) kallad District of Columbia som ligger på 10 kvadratkilometer mark i hjärtat av Washington med sin egen flagga och sin egen oberoende konstitution – USA:s hemliga andra konstitution.

Washington DC Flagga | 2021

Flaggan för Washingtons District of Columbia har 3 röda stjärnor, som var och en symboliserar en stadsstat inom tre stadsimperiet. De tre stadsimperiet består av Washington D.C., London och Vatikanstaten. London är företagscentrum i de tre stadsstaterna och kontrollerar världen ekonomiskt. Washingtons stadsdel Columbia District är ansvarig för militären, och Vatikanen kontrollerar det hela under sken av andlig vägledning. Även om de är geografiskt åtskilda är stadsstaterna London, Vatikanen och District of Columbia ett sammanhängande imperium som kallas ”Empire of the City”

Konstitutionen för District of Columbia fungerar under tyrannisk Vatikanlag känd som ”Lex Fori” (lokal lag). När kongressen antog lagen 1871 skapade den ett separat företag känt som USA och företagsregeringen för District of Columbia. Denna förrädiska handling har olagligt tillåtit District of Columbia att verka som ett företag utanför USA:s ursprungliga konstitution och med total åsidosättande av de amerikanska medborgarnas bästa.

POTUS är verkställande direktör (president) för Corporation of the United States som fungerar som vilken annan VD som helst för företaget — styr med styrelse (kabinetttjänstemän) och chefer (senatorer/kongress) Obama liksom andra före honom är POTUS — fungerade som ”vasallkungar” och tar återigen order från ”The City of London” genom RIIA (Royal Institute of Intl Affairs). Illuminati (grundat av The Society of Jesus or Jesuiterna, den största romersk-katolska religiösa militärorden ledd av den svarta påven) som skapade Royal Institute of International Affairs (RIIA) 1919. Den amerikanska motsvarigheten till RIIA är Council of Foreign Relations (CFR). RIIA och CFR upprättade Round Table Groups (baserade på King Arthur-myterna).

Vad uppnådde lagen från 1871? ACT från 1871 satte USA tillbaka under brittiskt styre (som är under Vatikanens styre). Förenta staternas folk förlorade sin självständighet 1871.

KONSTITUATIONEN FÖR AMERIKA FÖRENTA STATERNA är konstitutionen för de införlivade AMERIKA STATERNA. Det verkar i en ekonomisk kapacitet och har använts för att lura folket till att tro att det styr republiken. Det gör det inte! Användning av versaler är INTE obetydlig när man hänvisar till ett juridiskt dokument. Denna till synes ”mindre” ändring har haft en stor inverkan på varje efterföljande generation av amerikaner. Vad kongressen gjorde genom att anta lagen från 1871 var att skapa ett helt nytt dokument, en konstitution för regeringen i District of Columbia, en INkorporerad regering.

Istället för att ha absoluta och icke främmande rättigheter garanterade under den organiska konstitutionen, har vi människor nu ”relativa” rättigheter eller privilegier. Ett exempel är suveränens rätt att resa, som nu har förvandlats (under företagsregeringens policy) till ett ”privilegium” som kräver att medborgare har licenser – körkort och pass. Genom att anta lagen från 1871, begick kongressen FÖRRÄDERI mot folket som var suveräna enligt anslagen och dekreten i självständighetsförklaringen och den organiska konstitutionen. Lagen från 1871 blev GRUNDEN för allt förräderi som sedan dess begåtts av regeringstjänstemän.

Från och med 1871 är USA inte ett land; Det är ett företag! Som förberedelse för att stjäla Amerika, hade marionetterna från Storbritanniens bankkabbal redan skapat en andra regering, en skuggregering (Deep state) utformad för att hantera vad ”folket” trodde var en demokrati, men vad som i verkligheten var ett inkorporerat USA. Tillsammans tillät denna chimär, detta tvåhövdade monster, ”folket” alla rättigheter för sui juris. [du, i din suveränitet]

USA är en kronkoloni. USA har alltid varit och förblir en brittisk kronkoloni. King James I, är inte bara känd för att ha översatt Bibeln till ”The King James Version”, utan för att ha undertecknat ”First Charter of Virginia” 1606 – som gav Amerikas brittiska förfäder licens att bosätta sig och kolonisera Amerika. Stadgan garanterade att framtida kungar/drottningar av England skulle ha suverän auktoritet över alla medborgare och koloniserat land i Amerika.

Efter att Amerika förklarat sig självständigt från Storbritannien undertecknades Parisfördraget, som undertecknades den 3 september 1783. Det fördraget identifierar kungen av England som prins av USA: ”Prins George den tredje, av Guds nåd, kung av Storbritannien, Frankrike och Irland, trons försvarare, hertig av Brunswick och Lunebourg, ärkekassör och kurfurstesprins av det heliga Romerska Riket etc., och av Amerikas Förenta Stater” – helt motsägelsefull premiss att Amerika vann frihetskriget.

Artikel 5 i det fördraget gav alla brittiska gods, rättigheter och egendomar tillbaka till Storbritannien.

Man är överens om att kongressen uppriktigt skall rekommendera det till de respektive staternas lagstiftande församlingar för att sörja för återlämnandet av alla gods, rättigheter och egendomar, som har konfiskerats tillhörande verkliga brittiska undersåtar; och även gods, rättigheter och egendomar för personer bosatta i distrikt som ägs av hans Majestäts vapen och som inte har burit vapen mot nämnda USA. Och att personer med någon annan beskrivning ska ha fri frihet att bege sig till vilken del eller delar som helst i någon av de tretton Förenta staterna och där förbli i tolv månader oberörda i sina strävanden att få tillbaka sådana av deras egendomar, rättigheter och egendomar som kan ha konfiskerats; och att kongressen också uppriktigt kommer att rekommendera de flera staterna en omprövning och revidering av alla akter eller lagar angående lokalerna, för att göra de nämnda lagarna eller handlingarna helt förenliga inte bara med rättvisa och rättvisa utan med den anda av förlikning som på återlämnande av fredens välsignelser bör råda överallt.

Och kongressen skall också uppriktigt rekommendera de flera staterna att sådana sistnämnda personers egendomar, rättigheter och egendomar skall återställas till dem, och de återbetalar till alla personer som nu kan vara i besittning av bona fide priset (där någon har getts) som sådana personer kan ha betalat för att köpa någon av de nämnda marken, rättigheterna eller egendomarna sedan konfiskeringen.

Och det är överenskommet att alla personer som har något som helst intresse av konfiskerad mark, antingen genom skulder, äktenskapsförlikningar eller på annat sätt, inte ska möta något lagligt hinder i åtal för sina rättvisa rättigheter.

Det blir alltmer uppenbart för amerikanska medborgare att regeringen inte längre bedrivs i enlighet med den amerikanska konstitutionen, eller, inom stater, enligt statens konstitutioner. Människor har insett i mer än 150 år att de rika och mäktiga ofta korrumperar enskilda tjänstemän, eller utövar otillbörligt inflytande för att få lagstiftning som gynnar deras intressen, håller de flesta amerikaner fortfarande fast vid den naiva tron att sådan korruption är exceptionell, och att de flesta av samhällets institutioner, domstolarna, pressen och brottsbekämpande myndigheter, följer fortfarande till stor del grundlagen och lagen i viktiga frågor. De förväntar sig att dessa korrumperande krafter är splittrade och konkurrerar med varandra, så att de tenderar att balansera varandra.

Allt fler bevis gör det klart att situationen är mycket värre än de flesta tror, att den amerikanska konstitutionen under de senaste decennierna effektivt har störtats, och att den nu bara betraktas som en fasad för att lura och lugna massorna. Det som har ersatt den är vad många kallar Skuggregeringen, Deep State – skapad med det olagliga antagandet av lagen från 1871. Den verkar fortfarande, för det mesta i hemlighet, eftersom dess kontroll inte är säker. Avslöjandet av denna regim och dess verksamhet måste nu bli en primär plikt för medborgare som fortfarande tror på rättsstatsprincipen och på de friheter som detta land ska representera.

T. Uppdateringar:

Tis. 16 Nov. Video: 

https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/11/situation-update-the-storm-has-awakened-big-name-arrests-coming-china-continues-to-threatened-us-australia-nato-threatens-russia-if-ukraine-is-invaded-we-the-people-news-3606739.html

Tis. Rapport 16 november:

New ShariRaye: Huge Intel Update for November! Boycott United! Military Needs to Take Down DS Rats Threatening Judge! Gold Standard!

https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/11/new-shariraye-huge-intel-update-for-november-boycott-united-military-needs-to-take-down-ds-rats-threatening-judge-gold-standard-2525654.html

TILL DEN VAKNA DELEN AV BEFOLKNINGEN
(på svenska)

Namnlista för planetarisk befrielse – Swedish
https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

https://www.youtube.com/watch?v=PQ3YrG7QP3A

Vi är alla medvetna om att det finns krafter inom bankväsendet, det militär-industriella komplexet och även på de icke-fysiska planen som inte önskar frihet till mänskligheten. De har stulit våra pengar. De har förgiftat vår föda. Och de försöker ta ifrån oss vår frihet. De försöker ta ifrån oss vår glädje. Vi kommer inte tillåta detta. Det finns även välvilliga krafter vars ursprung är bortom vår planet, som Plejadfolket, Sirianerna Andromedanerna, Agarthanerna och Resistance Movement, som är villiga att assistera oss i den planetariska befrielseprocessen.

De är villiga att hjälpa mänskligheten att återinföra rättvisa och förändra det korrupta rättssystemet världen över, skapa ett rättvist och transparent nytt finansiellt system, förse mänskligheten med ny och ren avancerad teknologi, och avslöja undanhållen information om existensen av utomjordiska raser och om människans sanna historia. De erbjuder mänskligheten ett medskapande partnerskap eftersom de önskar att vår planet ska gå med i ett civiliserat galaktiskt samhälle.

För att ta nästa steg i sitt offentliggörande, krävs en viss nivå av enighet när det kommer till deras förslag om partnerskap för människorna på den här planeten. Detta är syftet med den här namninsamlingen. Om du vill se en fullständigt avslöjande av dessa välvilliga styrkor och fullt partnerskap med dem, vänligen signera denna namnlista.

När vi når vårt mål om 144,000 namnunderskrifter, kommer dessa välvilliga Ljusstyrkor att ta nästa steg i avslöjandeprocessen.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: