Dr. Reiner Fuellmich interview on M-Pathie talk show – Nov 5th 2021

2021-11-17

I en intervju med programledaren Rüdiger Lenz, tysk advokat, berättar Dr Reiner Fuellmich om sig själv och sin juridiska bakgrund, om ursprunget till den tyska Corona-kommittén och i detalj om de systemiska bristerna i det tyska rättssystemet som hindrar de flesta rättegångar som involverar bevis baserad utmaning mot Corona-åtgärderna från att få en rättvis gehör. En jämförelse görs med det amerikanska rättssystemet, som totalt sett har ett mer oberoende rättsväsende och ger bättre möjligheter att uppnå framgångsrika resultat med hjälp av expertutlåtanden. Den här intervjun är på tyska med engelska undertexter.

Dr. Reiner Fuellmich interview on M-Pathie talk show – Nov 5th 2021 (odysee.com)Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: