KLAUS SCHWAB ARRESTAD I SIN HEM I SCHWEIZ ???

2021-11-16
Första uppgifterna hittade jag på David Zublicks sida Dark Outpost, en mycket trovärdig sida. Följde länken och det här är vad jag hittade:


Klaus Schwab arresterad | Europol vidtar åtgärder mot covid-19 ”pandemins” ingenjörer Celebhook.com. Klaus Schwab, grundaren av World Economic Forum (WEF), greps och åtalades för ett flertal anklagelser om bedrägeri i fredags i sitt hus i Cologny, Schweiz. Enligt en poliskälla greps han på begäran av Europol i samband med brott som påstås ha begåtts under covid-19-utbrottet. Dessutom sitter Klaus Schwab i fängelse just nu. Hans advokat kunde inte nås för en kommentar direkt.

Gripandet av Klaus Schwab kommer när Europol vidtar åtgärder mot covid-19 ”pandemins” ingenjörer. Covid-19 har tidigare identifierats för att användas av den globala eliten för att testa auktoritära taktiker som obligatorisk vaccination, digitala ID-kort och konfiskering av privat egendom av oberoende forskare. Dessa ansträngningar har för det mesta varit effektiva. ⁣Klaus Schwab, grundare av World Economic Forum (WEF), har gripits i sitt hem i Cologny, Schweiz på fredagen och står åtalad för flera fall av bedrägeri. En poliskälla uppger att han greps på begäran av Europol i samband med brott som han påstås ha begått under covid-19-pandemin.

Klaus Schwab är för närvarande häktad. Hans advokat var inte omedelbart tillgänglig för en kommentar.

Varför arresteras WEF-ordförande Klaus Schwab av schweizisk polis?

13 november 2021
https://fnewshub.com/2021/11/13/klaus-schwab-arrested-reason/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=klaus-schwab-arrested-reason

Klaus Schwab som är WEF (World Economic Forum) ordförande arresterad av schweizisk polis den 13 november. Polisen grep dem direkt från hans hem.

Klaus Schwab är också en tysk ingenjör och ekonom som aktivt arbetar som verkställande ordförande för World Economic Forum. Han låg bakom skapandet av Forumet och höll aktivt årliga möten som samlade många elitfigurer från olika delar av världen,

Varför arresterades WEF:s ordförande Klaus Schwab? Vilket brott begick han?

När polisen gick för att gripa honom befann han sig i sitt hem i Cologny, Schweiz. Polisen hittade Klaus Schwab hemma och grep honom. Europeiska unionens byrå för brottsbekämpande samarbete registrerade ett klagomål mot Schwab. Anledningen till WEF:s ordförande Klaus Schwabs arrestering är brottet som han begick under fasen av covid-19-utbrottet. Under covid-fasen använde han kryphål och begick brott med elitmedlemmar. Hans advokat kommer snart att höra av sig med detaljer om hans gripande och vädjan.

Det är inte första gången han begår sådant bedrägeri. Han har register över bedrägerier tidigare och nu är han häktad. Detta är den enda officiella informationen som är tillgänglig ännu. Många andra nyheter ska ännu inte avslöjas.

Om Klaus Schwab

klaus schwab arresteradProfessor Klaus Schwab föddes i Ravensburg, Tyskland 1938. Han är grundare och regeringsordförande för World Economic Forum, International Organization for Public-Non-public Cooperation .

Han basade över diskussionsgruppen 1971, de identiska 12 månaderna då han tryckte  Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau  ( Modern Enterprise Management in Mechanical Engineering ). I den e-boken hävdade han att administrationen av ett modernt företag inte bara borde tjäna aktieägare, utan alla intressenter ( die Interessenten), för att uppnå långsiktig utveckling och välstånd. Schwab har kämpat för multistakeholder-idén av anledningen att diskussionsgruppen startade, och den har förändrats till världens främsta plattform för privat och icke-privat samarbete. Under hans ledning har diskussionsgruppen varit en drivkraft för försoningsinsatser i många delar av världen, och framstått som en katalysator för en hel del samarbeten och världsomspännande initiativ.

1998 skapade han tillsammans med sin maka Hilde Schwab Basis för socialt entreprenörskap, som syftar till att fastställa, erkänna och sprida initiativ inom socialt entreprenörskap som avsevärt har förbättrat individers liv och har potential att replikeras i en världsomfattande skala. The Basis hjälper en community med över 350 sociala entreprenörer runt om i världen.

2004, med det monetära bidraget som erhölls som en del av Dan David-priset, etablerade han en helt ny grund: diskussionsgruppen för Young Global Leaders (för ledare under 40). Sju år senare, 2011, skapade han World Shapers Neighborhood (för potentiella ledare mellan 20 och 30 år). Syftet med de två stiftelserna är att kombinera yngre individer som en robust röst på lång sikt in i världens beslutsprocesser och att uppmuntra deras engagemang i konkreta initiativ som hanterar sociala frågor.

Schwab har inspirerat institutionen av samhällen som erbjuder världserfarenhet och information för problemlösning. Bland dem finns Community of Global Future Councils, världens främsta tvärvetenskapliga informationsgemenskap som ägnar sig åt att sälja progressivt övervägande på lång sikt.

Diskussionsnämnden har över 700 anställda, med huvudkontor i Genève, Schweiz, och extra arbetsplatser i New York, San Francisco, Peking och Tokyo.

Professor Klaus Schwab, en ingenjör och ekonom av coaching, har doktorsexamen i ekonomi ( summa cum laude ) från College of Fribourg, i ingenjörsexamen från Swiss Federal Institute of Expertise och en Masters of Public Administration från Kennedy School of Government vid Harvard University . 1972 växte han till att bli en av många yngsta professorer på skolan vid universitetet i Genève. Han har erhållit en hel del världsomspännande och rikstäckande utmärkelser.

Hans senaste böcker är  The Fourth Industrial Revolution  (2016), en världsomspännande bästsäljare översatt till 30 språk, och  Shaping the Fourth Industrial Revolution  (2018).

Under hela sitt vidsträckta yrke har Schwab fått en hel del utmärkelser. Han innehar 17 hedersdoktorer och rikstäckande hedersmedaljer, tillsammans med Grand Cordon av Order of the Rising Solar of Japan, Storkorset med stjärna av Nationwide Order of Germany och Knight of the Légion d’Honneur of France. Han adlades dessutom av drottning Elizabeth II – riddarbefälhavare av Saint Michael and Saint George Order (KCMG).

Utöver sitt arbete har han ett brett utbud av utbildnings-, kultur- och offentliga tjänster. Han är en daglig simmare, bergsvandrare och en entusiastisk deltagare i Engadin Ski Marathon. Klaus och Hilde gifte sig 1971. De har två ungdomar och två barnbarn.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: