Joe Biden o hans fru och George W. Bush arresterade, Pelosi död

Nu börjar också toppen försvinna! Joe och Jill Biden är arresterade, likaså George W. BushNancy Pelosi död!Militären arresterade den fd presidenten George W. Bush

Michael Baxter

November 15, 2021
https://realrawnews.com/2021/11/military-arrests-former-president-george-w-bush/

SF = Security Force

Where Do Former Presidents Wind Up Calling Home?

USA:s specialstyrkor arresterade förre presidenten George W. Bush på lördagsmorgonen på hans ranch i Crawford, Texas, efter en häftig eldstrid med Secret Service-agenter och privata säkerhetsentreprenörer som fått i uppdrag att skydda honom.

Laura and George W. Bush's House in Texas | Architectural Digest

På fredagskvällen fick en specialstyrka ”Alpha Detachment” stationerad i Fort Campbell, Kentucky, order från US Army Special Operations Command att infiltrera ranchen och arrestera den 43:e presidenten. SF fick veta att de kunde förvänta sig motstånd eftersom den senaste underrättelsetjänsten från ranchen visade att Bush hade omringat sig med privata beväpnade säkerhetsentreprenörer, förutom trion av Secret Service-agenter som rutinmässigt patrullerade marken.

Operational Detachment Alpha (ODA): Main operational element of Army  Special Forces • Spec Ops Magazine

Transporten till ranchen tillhandahölls av det 160:e specialoperationsflygregementet, med smeknamnet Night Stalkers, en grupp mycket skickliga helikopterpiloter som utför transport-, attack-, anfalls- och spaningsuppdrag, på natten, på låg höjd och med kort varsel. Inkräktarna var tvungna att göra 3 tankningsstopp för att nå sin destination.

I skydd av mörkret tidigt på lördagsmorgonen gick helikoptern ner i en glänta nära det sydöstra hörnet av Bushs 1 600 hektar stora ranch, långt från personaltrailers och huvudbyggnaden där de hoppades kunna hitta Bush sovandes. Efter att ha avlastat SF, steg helikoptern ut i natten för att invänta ett samtal om exfiltration.

En militär källa som är bekant med uppdraget berättade för Real Raw News att Special Operations Command hade tagit fram detaljerade satellitbilder av fastigheten samt platser för spårningskameror som livestreamade till en kommunikationsbunker 100 meter från huvudbyggnaden.

”Underrättelsetjänsten uppskattade att Bush hade 20 säkerhetsentreprenörer och 3 Secret Service på fastigheten. Planen var att utnyttja blinda fläckar i övervakningskamerorna, ta sig in i huvudbyggnaden, undertrycka Bushs personliga vakter och släpa honom till exfilplatsen utan att varna den större säkerhetsstyrkan. Men något gick fruktansvärt fel, säger vår källa.

Specialstyrkorna hade närmat sig 200 meter från huvudbyggnaden när helvetet bröt loss.

Två öppna ATV:er, vardera med en förare och 3 säkerhetspersonal, rusade ut i mörkret och mot den inträngande SF-enheten, strålkastarna lyser tillfälligt upp soldaterna när de separerade sig i grupper och dök ner för att ta skydd. Bushs säkerhet utlöste en hagelstorm av undertryckande eld, som skadade en soldat och dödade en annan. Medan en SF-grupp engagerade fienden, rusade den andra mot huvudbyggnaden i hopp om att kunna fånga Bush innan han kunde evakueras på sin egen privata helikopter, som stod parkerad nära huvudbyggnaden.

Obama, Bush, Kennedy and More Homes of Presidents

”Kampen vände snabbt till vår fördel. SF tog skydd bakom en bergvägg och sköt med hjälp av NVG:er ut däcken på de båda fordonen och dödade eller skadade sedan Bushs säkerhet. Men de visste att det fortfarande fanns minst ett dussin som patrullerade fastigheten och att de skulle ha blivit larmade och var på väg. Tiden var avgörande, säger vår källa.

Den andra SF-enheten nådde huvudbyggnaden precis när två Secret Service-agenter dök upp och började styra Bush, fortfarande i pyjamas, till en bepansrad limousine parkerad bredvid ett tätt buskage. SF instruerade dem att stanna och lyfta upp sina händer, men agenterna rullade runt och drog vapen, bara för att dödas en sekund senare.

Någonstans i fastigheten tjöt ett öronbedövat bilhorn som en flygrädssiren.

”De slängde munkavle på Bush och omgrupperade sig sedan. De kunde inte göra exfil-poängen, inte med en KIA och en lagkamrat som hade ett smärtsamt bröstsår. De ringde för hämtning där de stod. En pilot berättade för dem att fiendens styrkor mobiliserade nära personaltrailers och att de hade bara några minuter på sig att ta sig därifrån. Fåglarna var inte beväpnade för strid; annars hade de kunnat spola ner de där trailers, sa vår källa.

Helikoptrarna landade bara tillräckligt länge för att hämta SF och deras paket, och för att undvika ytterligare konflikt.

Vår källa berättade att JAG och Office of Military Commissions länge hade sökt Bushs arrestering. Han sa inte varför de väntat så länge eller varför det fanns en sådan drivkraft i att ta Bush på lördagsmorgonen. Bush, sade han, har anklagats för förräderi och hålls till svars för tusentals soldaters död i Irak och Afghanistan och för hans roll i att skapa 9/11, förutom andra brott.

”Han kommer att ställas inför en militärdomstol”, sa vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: