Khazariska maffian gömmer sig i bunkrar när krig förklaras

2021-11-15
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = khazariska maffian


En formell krigsförklaring av den anglosaxiska Five Eyes-gruppen har nu gjorts mot den khazariska maffian, även känd som det nazistiska fjärde riket.

Här är krigsförklaringen som skickats av drottning Elizabeth II:

”Vi har upprepade gånger kontaktats runt om i världen om folkhälso-nödsituationer. Några av kontakterna har föreslagit mycket allvarliga brott mot mänskligheten ända upp till och med folkmord.

När vi först blev oroliga började vi titta på långt håll. Vi fann att allt kontraspionage var sant och att alla världens civila regeringar i själva verket, enligt militär lag, gjorde sig skyldiga till högförräderi.

Vi kan inte undvika den verkliga och åtalbara sanningen om att massmord har skett och sker…Vi måste enligt militära- och krigslagar utfärda detta uttalande”.

När det gäller rykten om att hennes majestät inte längre är med oss, hade MI6 följande att säga: ”Död eller levande, arvet lever vidare. Nog sagt”.

Med denna krigsförklaring har den khazariska maffiaeliten dragit sig tillbaka till bunkrar runt Genèvesjön, Schweiz och Palo Alto, Kalifornien, enligt flera underrättelsekällor. Den schweiziska koncernen kontrollerar de fiat-pengar som emitteras av centralbankerna de äger. Palo Alto-gruppen använder kontrollen över stora internetföretag för att förmedla en falsk verklighet till världens människor. Båda dessa centran kommer nu att bli föremål för bunkersprängande kärnvapen, lovar Pentagon-källor.

KM har under tiden avslöjats av Mossad som använder grön skärm datorgrafik (CGR-teknik) för att få det att se ut som om personer som påve Franciskus, president ”Fuck” Joe Biden, Kinas president Xi Jinping och landsförrädaren Mark Milley fortfarande är med oss och fortfarande har ansvaret.

Den här videon nedan, skickad till oss av Mossad, visar några av den faktiska gröna skärmens prestanda som äger rum:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/11/pope-green-screen.mp4?_=1

KM söker också desperat efter skådespelare och dubbelgångare för att ersätta deras offentliga ledare som systematiskt dödas och arresteras som en del av denna krigsförklaring mot KM.

Här ser vi till exempel flera annonser som söker look-alikes för den arresterade Kaliforniens guvernör Gavin Newsom.

Fler falska ”ledare” kan ses på länkarna nedan:
https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186736

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186751

KM försöker också fortfarande desperat skapa ett ”frikort för att inte hamna i fängelset” för sig själva genom att starta det tredje världskriget.

Följande propaganda illustrerar detta:

”Vicepresident Kamala Harris sa att ”världens ögon” är riktade på den vitryska gränsen och att USA ”tittar på de verktyg de har” efter en dag av snabba bränder som ledde till rädsla för att ett krig skulle bryta ut vid Europas östra gräns”.

US says Russia will be making a ‘serious mistake’ as it warns it is ‘looking at ways of dealing’ with Lukashenko as UK sends soldiers to Poland after Putin provokes West by deploying troops in Belarus and sending bombers over North Sea

Poland has deployed some 15,000 troops to its eastern border where they have spent much of this week trying to hold back thousands of migrants that Lukashenko's regime is accused of forcing into the region

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10195079/Russia-deploys-paratroopers-Belarus-border-region-amid-fears-conflict.html#v-3489424205377979699

”USA:s utrikesminister Antony Blinken sa på onsdagen att USA är ”oroade över rapporter om ovanlig rysk militär aktivitet” och möjligheten att Ryssland kan ”försöka återhämta” sin 2014 års invasion av Ukraina.

Rysslands president Vladimir Putin svarade med att säga ”Jag vill att alla ska veta, vi har absolut ingenting att göra med något av detta”.

https://www.rt.com/russia/540208-putin-belarus-poland-border/

”All den här spänningen som ses med Vitryssland och Ukraina är helt och hållet CIA-inblandning och propaganda. Det är Biden-administrationen som driver en penningtvättsoperation från Ukraina. Den går via Bidens son för att finansiera kampanjen för att fånga Trump”, vilket var hur MI6 beskrev situationen.

Vi ser också CIA-buller som följande:

”Australiens försvarsminister Peter Dutton sa i lördags att det skulle vara ”otänkbart” för Australien att inte ansluta sig till USA om det vidtar åtgärder för att försvara Taiwan i händelse av en kinesisk invasion”.

Asiatiska hemliga sällskapskällor bekräftar att försöken att provocera fram ett krig med Kina genom att använda Taiwan har inte något att göra med vare sig regeringarna eller folket i Kina eller Taiwan. Det är mer KM-inblandning, säger de.

Hur som helst, nu när kriget formellt har förklarats har följande lärjungar till KM Honcho Klaus Schwab Rothschild blivit eller kommer att tas bort:

Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair. Jacinda Ardern (Nya Zeelands premiärminister), Emmanuel Macron, Sebastian Kurz (som tills nyligen var Österrikes förbundskansler), Viktor Orbán (Ungerns premiärminister), Jean-Claude Juncker (EU:s tidigare president), Annalena Baerbock (ledaren för de tyska gröna), Kaliforniens guvernör Gavin Newsom, USA:s transportminister Peter Buttigieg, Microsofts Bill Gates, Amazons Jeff Bezos, Virgins Richard Branson, Chelsea Clinton. Christine Lagarde och Larry Fink (VD för BlackRock företaget internationellt och som hanterar cirka 9 biljoner dollar årligen. nationella regeringar).

Vad dessa människor alla har gemensamt är att de är bland de 1 300 utexaminerade från Schwabs Global Leaders for Tomorrow slavledarakademi.

Exposed: Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset’ (Videos)

Schwab och KM som gömmer sig i Schweiz har pumpat in över 20 biljoner dollar i den globala ekonomin på mindre än två år som en del av deras vaccin och falska pandemiska totalitära maktövertagande.


The World Economic Forum arbetar med Biden-administrationen för att säkerställa att de flesta människor kommer att överleva de kommande matbristerna. Medborgare som har gällande vaccinationsdokument kommer att erhålla regelbundna förpackningar med växtbaserade proteinprodukter.


Avlägsnandet av dessa femte kolonnare är ”ren militär underrättelsetjänst mot statligt tillfångatagande”, säger MI6.

Washington DC har erövrats av det vita draksamhället och deras allierade. Här är vad en NSA-tjänsteman säger om Washington under dessa dagar:

”DC är TOMT efter mörkrets inbrott. Inget nattliv. Tomma tåg. Tomma byggnader. Och en kraftig stanklukt rapporteras i hela staden (från underjordiska tunnlar som var översvämmade och tomma).

Det som finns kvar av den federala regeringen kommer att ha slut på pengar inom 18 dagar eller den 3 december, säger NSA.

Den andra platsen som är en spökstad är Hollywood. Här är vad Mossad hade att rapportera om situationen där:

Hollywood dör en långsam död. Adrenokromdroppet har slutat och produktionsbudgetarna likaså. Kinesiska kommunistpartiet och falska fiat Fed-pengar är också avskurna. De enda som skär kontroller är tekniska streamers (Apple, Amazon, Netflix och några av de stora studiorna). Resten jobbar med smulor.

Detta är ett resultat av USA:s president Donald Trumps verkställande order 13818 – Blockering av egendom för personer som är inblandade i allvarliga övergrepp eller korruption av mänskliga rättigheter.

Vi bevittnar Pedo-eliternas död och deras förvrängda livsstilar. Världens falska idoler faller. Det händer äntligen.

Många av kändisarna har äventyrats. Det är inte känt om alla i listan nedan är komprometterade, men många av dem är det. Det är domens dag för de skyldiga.
(Judy Byington update 15.11)

Kändisars hem till salu:

Ellen Degeneres, Johnny Depp, Mathew Perry, Eli Manning, Kat Von D, Shia Lebeouf, The Hemsworth brothers, John Legend and Chrissy Teigen, Brittany Snow, Beyoncé, Jay-Z, Cindy Crawford and Rand Gerber, Gene Simmons, Bella Thorne, Tom Cruise, George Strait, Emily Blunt, Alonzo Mourning, Jemima Kirke, Kevin Jonas, Chelsea Handler, John McEnroe, Tommy Lee, Jason Derulo, Alicia Keys, Frankie Muniz, Keith Richards, Lil Wayne, Peter Thiel, Pharrell Williams, Loris Loughlin and Mossimo Giannulli, Rosie O’Donnell, Kellie Clarkson, Cheryl Tieg, Joe Pesci, Suzanne Somers, Adam Lambert, Meghan Markle, Sean Diddy Combs, Billy Joel, Gary Levinsohn, Dr Phil, Barry Manilow, Mel Gibson, Diane Keaton, 50 Cent, Heidi Klum, Ryan Seacrest, Zsa Zsa Gabor, Jennifer Aniston, Katharine Hepburn, Christie Brinkley, Nicholas Cage, Ricky Martin, Angelica Huston, Charlie Sheen, Burt Reynolds, Emilia Clarke, J.Lo & Alex Rodriguez, Simon Cowell, Kris Jenner, Jeffree Star, Gordon Ramsay, Jason Aldean, Pamela Anderson, Jerry Seinfeld, Jimmy Fallon, Dave Ramsey, Jon Bon Jovi, LeBron James, Matt Damon, J.J. Abrams, Sugar Ray Leonard, Ellen Degeneres, Sylvester Stallone, David Bowie, Clay Mathews, Michelle Pfiefer, David E Kelley, Shonda Rhimes, Rihanna, Pete Townshend, Britney Spears, Joe Jonas, Sophie Turner, Robert Redford, Steve McQueen, Shaquille ONeil, Glen Frey, Sammy Hagar, Stockard Channing, Michael Chiklis, Tom Petty, Serena Williams, Bill Russell, Kathryn Bigelow, Don Rickles, Bruce Kovner, Adam Neumann, Leonardo DiCaprio, Barb Ellison, Alicia Keys & Swizz Beatz, Kate Beckinsale, Robert Herjavic, Josh and Heather Altman , Soleil Moon Frye, Jim Harbaugh, Anthony Kiedis, Fredrik Eklund, Meghan Trainor, Gideon Yu, Hellen Miren, Taylor Hackford, Bette Midler, Todd Phillips, Mitt Romney, Dianne Feinstein, Miley Cyrus, Kelly Clarkson, A-Rod, Bobby Patton-LA dodgers co owner, Dwyane Wade & Gabrielle Union, Michael Amini, B-52 Kate Pierson, Bill Guthy, Victoria Jackson, Will Arnett, Zac Efron, Wayne Gretzky, Katy Perry, Derek Jeter, Mike Piazza, Shane Smith, Bryon Cranston, DJ Khaled, Leonard Ross, Ted Sarandos- Netflix co Ceo, Dustin Johnson, John Fogerty, Melissa Rivers, Jamie Lynn Sigler, Lena Dunham, Lyndsey Vonn, PK Subban, Robyne Moore, Cara and Poppy Delevingne, Big Sean, Steph Curry, Chris Bosh, Phil Collins, Liam Payne, Bryan Singer, Tom Ford, Robby Naish, Tom Brady & Giselle Bundchen, Anthony Davis, Emilia Clarke, Clare Bronfman-Seagrams (heiress with ties to Nxivm), Jane Fonda, Carmen Electra, Morgan Moses, Bobby Cox, Danny Masterson, Evander Kane, Kate Winslet, Mark Teixeira, Jonah Hill, Judd Hirsch, Carlos Santana, Kennet Chesney and Brooke Shields.

Några av personerna på listan som Steve McQueen, Katherine Hepburn, Don Rickles, Zsa Zsa Gabor och Burt Reynolds är avlidna så husförsäljningen sker av deras egendomar.

Som en bekräftelse var nästan alla vanliga ”kändisar” frånvarande från den senaste Oscars-utdelningen.

Det behöver inte sägas att alla läkemedelschefer som är involverade i den falska pandemin och vaccinkampanjen också tas bort.

Eftersom vi pratade mycket om hur pandemin avvecklades i förra veckan kommer vi bara att lägga till detta idag:

FDA Alert: 2 Million At-home COVID-19 Tests Recalled Over False Positives

Ellume's COVID-19 coronavirus home test units are seen at a digital diagnostics company in Australia, on Dec. 21. 2020. (Patrick Hamilton/AFP via Getty Images)

U.S. Food and Drug Administration (FDA) bekräftade på torsdagen att de återkallar cirka 2 miljoner Ellume hemma-covid-19-tester eftersom de kan producera ”falskt positiva”.

Detta är en delvis bekräftelse på att massmord ägde rum på sjukhus genom att använda ”falskt positiva” testresultat för att tvinga människor till dödsavdelningar.

En av de främsta vaccinbrottslingarna som är på väg att avlägsnas är Kanadas Justin Castro Trudeau. Castro beställde ”tio gånger fler vacciner än det finns kanadensare – inklusive älgen – och det är utpressning eftersom han får en kickback för varje dollar som spenderas [på vacciner].”

https://www.rumormillnews.com/ cgi-bin/forum.cgi?read=186983

Den här bilden visar att han är en av KM:s mest produktiva skådespelare:

”Desinfektionen av västerländska element är så lömska till sin historia och genomgripande genom våra gemensamma upplevelser att de måste alla försvinna… Vi är engagerade i en livskraftig och meningsfull arbetsrelation mellan väst och öst, för att först och främst dämpa all världsterrorism och efterföljande krig och alla spår av detta gissel och sedan ta itu med allt annat. Först och främst är fred på gång. Vi är på god väg”.

Elizabeth II R.

Det pågår också en desinfektionsprocess i Asien. I Japan har Rothschild-agenten Aso Taro och alla hans kumpaner avlägsnats från både makt och kontroll över finanserna. Dessutom har vaccinet som pressar guvernören Koike Yuriko i Tokyo inte setts offentligt sedan den 2 november. Många andra politiker, gangsters, ”Japanhanterare”, finansiärer etc. har också försvunnit.

Även i Kina pågår någon form av utrensning. När det kinesiska kommunistpartiet utfärdade ett dokument som firar 100 år sedan dess grundande, nämns ordförande Mao sju gånger och Xi Jinping 17 gånger medan Deng Xiaoping bara nämns 5 gånger. Du kan vara säker på att krafterna bakom Deng vidtar åtgärder.

Även om vi inte är insatta i detaljerna i maktkampen i Kina, noterar vi att 10 stora explosioner ägde rum där i förra veckan.

Äntligen den här veckan några utomjordiska nyheter: Torsdag-fredag 18-19 november – titta upp för att se en månförmörkelse av blodmånen, århundradets längsta månförmörkelse. Håll ögonen på himlen.

Hundreds of pages detail UFO sightings by pilots, police and servicemen

MÄN I SVART Inuti FBI:s UFO-filer packade med hundratals iakttagelser inklusive 27 000 mph farkoster, flygplan ”upplösta” och ”främmande kroppar”.

https://www.thesun.co.uk/news/16719022/inside-fbis-ufo-files-packed-hundreds-alien-craft/Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: