Obamas, Biden, Påven, Drottningen, Watergate, CIA, FBI, socialtjänster, eliter, deltar i barnhandel

November 11, 2021
Judy Byington
https://beforeitsnews.com/politics/2021/11/obamas-biden-pope-queen-watergate-cia-fbi-child-services-elites-into-child-sex-trafficking-3248712.html

Ally Carter hävdade att han föddes in i en sofistikerad internationell barnsexhandelsring som sörjde för globala och politiska eliter – liksom australiensiska Fiona Barnett. ”Jag är ett offer för CIA-barnhandel, Luciferiska rituella övergrepp och Project MK-ULTRA, hävdade Barnett i ett vittnesuttalande som tagits av den australiensiska domstolen.

Watergate var Pedogate


Barack Obama, den manlige Michael ”Michelle” Obama, Joe Biden, John Travolta, Beyonce och många fler kändisar och politiska eliter våldtog och torterade Ally Carter under hela barndomen enligt hennes häpnadsväckande intervju på Stew Peters show förra onsdagen. 10 november 2021.

Det var inte första gången Obama och Biden anklagades för barnsexhandel.

https://beforeitsnews.com/politics/2021/04/obama-biden-clinton-pelosi-white-house-pedophile-ring-uncovered-by-wikileaks-3232354.html

President Trump till undsättning: En hemlig räddningsaktion för barnsexhandel har pågått sedan Trump tillträdde: https://beforeitsnews.com/politics/2021/02/congress-biden-arrested-as-military-rescues-tortured-children-from-tunnels-beneath-capitol-hill-3225431.html

Sådan handel med barn i en internationell barnsexring var känd för att finansieras med amerikanska skattebetalares dollar som kanaliseras genom CIA:s Black Budget till drottning Elizabeths City of London och sedan vidare till ett kontor i Vatikanen.

The former Kamloops Indian Residential School is seen on Tk'emlups te Secwépemc First Nation in Kamloops, British Columbia, Canada on Thursday, May 27, 2021. The remains of 215 children have been found buried on the site of the former residential school in Kamloops.
Internatskola varifrån 50 000 barn försvunnit i Kanada

Både drottningen och påvarna har ställts inför rättstvister genom Internationella domstolen i Bryssel och befunnits skyldiga till att regelbundet ha organiserat satanistiska barnofferriter – särskilt med hjälp av infödda barn i Kanada som offer – där över 50 000 har försvunnit från främst katolska internatskolor.

https://beforeitsnews.com/celebrities/2019/02/probe-of-queen-elizabeth-child-abduction-to-catholic-killing-ground-hospital-2475585.html

https://beforeitsnews.com/canada/2021/10/catholics-government-elites-kidnapped-tortured-killed-native-women-children-well-over-60000-4470.html

https://beforeitsnews.com/celebrities/2018/08/vatican-guilty-of-pedophilia-child-sacrifice-2475463.html

Barnetts domstolsdokument avslöjade kopplingar till barnhandel med Vita huset och till och med Watergate. ”Den pensionerade NYPD-detektiven James Rothstein utsågs till den första amerikanska arbetsstyrkan för att undersöka denna barnhandelsoperation som han fann gick hela vägen ända upp till Vita huset”, stod det i domstolsdokumentet. ”Rothstein, som arresterade den viktigaste Watergate-gärningsmannen, sa att Watergate enbart gällde denna mänskliga kompromiss, och  var specifikt ett försök att skaffa en lista över komprometterade pedofil-VIPs och deras vanor som hölls vid det demokratiska nationella högkvarteret”.

Uppenbarligen upptäckte detektiv Rothstein att CIA låg bakom en utpressningsoperation där barnprostituerade användes för att fånga och kompromissa med politiker, militärer, affärsmän och viktiga regeringstjänstemän – som både Carter och Barnett utsattes för från födseln, under hela barndomen och vidare genom tonåren.

Ally hävdade att hon som barn och senare i fosterhem blev våldtagen och människohandlades av kändisar och politiker. Hon diskuterade hur California Child Protective Services trafikerade henne i underjordiska tunnlar till Buckingham Palace och under Getty Museum. Socialtjänst, FBI, skolor och brottsbekämpande myndigheter var inblandade i mörkläggningen av övergreppen mot henne och andra barn.

Mest oroande, hävdade både Ally och Fiona, att de satanistiska rituella övergreppen och sexhandeln med barn inte bara fortfarande pågick över hela nationen och världen, utan involverade miljontals torterade och misshandlade barn som ofta våldtogs och dödades i den globala eliten Satanic Child Sacrifice riter till Satans ära.

https://beforeitsnews.com/politics/2020/09/military-continues-child-rescue-out-of-underground-tunnels-across-the-globe-3211555.html

”Barnhandel drivs som en enda integrerad världsoperation koordinerad av CIA i samarbete med brittiska och australiensiska underrättelsetjänster”, hävdade Barnett. ”Jag pratade med Rothstein som sa att han kände till en identisk VIP-pedofilring som fanns här i Australien, och att en australiensisk underrättelseofficer vid namn Peter Osborne kände till detaljerna i detta”.

Den australiensiska satanistiska barnofferritens koppling till drottning Elizabeth har länge varit dold och väl täckt, även om information nu läckte ut genom vittnesmål av överlevande satanistiskt rituellt misshandlade barn.

Till exempel pratade jag en gång med en överlevande från rituella övergrepp som, precis innan drottning Elizabeths kröning, såg henne döda en bebis i en satanistisk rit som hölls på en australiensisk militärbas.

https://beforeitsnews.com/politics/2021/06/queen-elizabeth-canada-native-chiefs-vatican-cia-cover-up-of-child-death-camps-mass-grave-sites-3235872.html

https://www.brighteon.com/bf56027e-c514-421e-8ad4-82c9222e48b3Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , ,

1 svar

 1. på en av länkarna du delade där kan man läsa:

  “…a young boy the age of 5…will make the perfect catamite for the president” read a Wikileaks email to Obama according to Assange. “He will arrive from Romania on Tuesday. I’m sure the president will be pleased.”

  från https://beforeitsnews.com/politics/2021/04/obama-biden-clinton-pelosi-white-house-pedophile-ring-uncovered-by-wikileaks-3232354.html

  men en enklare googling gör en fundersam Fake News: Wikileaks Did NOT Report Obama Ran Pedophile Ring out of White House
  https://leadstories.com/hoax-alert/2017/02/fake-news-wikileaks-obama-pedophile-ring-white-house.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: