MedBeds kommer 1:a eller 2:a veckan i december 2021

Nov 1, 2021
https://www.youtube.com/watch?v=oKbtAsMKvM4

Hej allihop, när man tittar på vår nuvarande tidslinje, har avslöjandet om MedBeds rekommenderats att det bör ske runt den 2:a eller 3:e veckan i december. Den första vågen av patienter som använder MedBeds bör ske i januari och med full utrullning senast nästa december, 2022. Denna timing är baserad på vår nuvarande tidslinje enligt insiders inom alliansen. Jag hoppas detta klaras upp.

Här är en länk till min Telegram-kanal
https://t.me/joinchat/I_rDpAUxUVMxMGM9

Länk till min Facebook-sida https://www.facebook.com/athea.ra.509

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sverige: Sweden_MedBeds Operators/Technicians

MedBeds på gång i hela världen


Hej allihopa!

Jag gjorde tidigare en live-sändning här på Facebook, men togs bort så nu ska jag göra en ny här i den vackra Botaniska trädgården här i sydvästra Sidney.

Igår träffade jag en av mina kontakter i Alliansen som avslöjade att dessa MedBeds kommer den andra eller tredje veckan i december det här året. Nu stöter det på såsom det var tänkt, att militären har teknologin och den har fungerat perfekt. Den kommer från underjorden förstår du, (DUMBS?? red.anm.) med alla dessa mörka projekt. Vi vet att det inte är någon ny teknologi. Vi känner till att den har använts under tusentals år av dem som gav den till oss och vi känner till att Secret Space Program har använt dem under tiotals år. Teknologin är perfekt och den ger inga biverkningar, förutom att du kan bli mycket beroende av det fantastiska helandet och känslan som den ger dig.

Teknologin kommer att kontrolleras av militären. De har redan börjat köpa in fastigheter och landområden var de ska bygga dessa kliniker, vilket är fantastiskt, och de kommer att skynda på det fram till december.

Vad jag har fått lära mig är att varje större stad i hela världen, vi talar nu här om större stad, så här i Australien kommer det att vara Sidney, Brisbane, Melbourne, Adelaide och Perth. Dessa kommer att bli dessa MedBed centran med ett center i varje uppräknad stad.

Många säger att det här inte är tillräckligt. Men man måste komma ihåg att 90 % av befolkningen tror att den här teknologin inte existerar, eller så känner de inte ens till den. Så det kommer inte att ta så lång tid innan den första skaran människor kommer, innan dessa börjar inse ”hej, den här teknologin fungerar ju”. Så det kommer inte att ta lång tid innan det blir din tur.

När de börjar rulla ut den här teknologin för allmänheten, kommer de att inbjuda människor till att använda sig av den här teknologin för att bli helade eller till att gå tillbaka i åldringsprocessen, få en ny lem, få håret utväxt, fixa tänderna eller vad det nu kan vara. Vad än du vill eller behöver göra, kommer de att uppmana dig att göra det.

Inbjudan till helande

En del av den här inbjudan kommer inte att gälla bara din hälsa och helandet, utan du kommer att vara en del av det utrullade programmet. Så du kommer att utgöra en del av försöket, eller att hjälpa mänskligheten till att få kunskap om den här teknologin och att de kan lita på teknologin.

En del av den här överenskommelsen som du gör genom detta tillfälle med MedBeds, är att du dokumenterar allt från det första mötet, varje rådgivning och det du behöver före din procedur. Du dokumenterar hela förbehandlingsprocessen, du kommer att ligga i en säng innan du ska läggas in i din MedBed för åtgärd. Du berättar hur du känner dig, varje nerv, din spänning, eller vad det nu kan vara. Sedan dokumenterar du din återhämtning direkt efter åtgärden. Du fortsätter med att dokumentera ditt liv, vad som förändrades, hur din hälsa är, ja, allt och ingenting ända till två månader efter din behandling. Det här laddar du upp på youtube, sociala medier, Rumble, eller var du vill. Och här kommer människorna att hitta dig och, ”se den här människan kom in vägandes 170 kg  och kom ut som 80 kg, fullt frisk och utan extra hud och deras knäbesvär är helt borta, och nu är de tillbaka ute och sportar. De kan ha fått en ny lunga eller ett nytt hjärta, de kan också ha fått nya tänder. Ja, du förstår, den här teknologin är helt fantastisk! Och efter 1-2 månader har de inga biverkningar. Bara god hälsa, glädje och välgång.

Den här delen är alltså överenskommelsen om att acceptera användningen av dessa MedBeds.

Det gamla sjukhussystemet – MedBeds

Du måste också förstå, att när dessa MedBeds blir allmänt kända, så kommer det inte att gå om det ordinära sjukhussystemet och det medicinska systemet som är fullständigt. Men de gör det här med utgångspunkten av deras egna utrullande sprutor, dessa MRna-sprutor. De kommer att förgöra sig själva, utan problem. De behöver inte MedBeds för att åstadkomma detta.

Men vad kommer att hända om sjukhusen förblir öppna? De kommer att fungera som vanligt för människorna som förlitar sig på chemo-terapi, de som står på medicinering, de som står i operationskö och som tror att de behöver dem. Men i själva verket hjälper det här dem i behandlingen, det håller dem vid liv, medan vi vet att detta behåller dem som sjuka. Man kan inte kasta livlinan fullständigt, samhället skulle kollapsa. Människor skulle falla i djup depression och begår självmord. Jag kommer att dö en bråd död med smärtor, då kan man inte stänga fullständigt ned hela sjukhussystemet, och införa något som för dem är ett fullständigt experiment.

Men du förstår, Deep state, har redan ägnat sig åt detta vad gäller corona-sprutorna. Så de har redan använt sig av detta.

Vi behöver sjukhussystemet för människors förnuft, och för att de ska kunna göra ett val genom sitt eget omdöme för att gå över till dessa MedBeds och förlita sig på teknologin, och de kommer att göra det när de ser mer och mer fall med människor som faktiskt har gått igenom dessa behandlingar och har fått beviset för att de faktiskt är vid god hälsa. Här finns ingen risk, förutom att man kan bli beroende av en underbar uppfattning. Så det här ingår i överenskommelsen, att man måste dokumentera varje steg på vägen.

Det här kommer att utföras fr om mitten av januari, av vad jag har fått lära mig. De kommer att börja bjuda in människor. De känner redan till vilka människor som kommer att kontaktas, vilka som kan vara villiga att gå igenom dem. De behöver äkta känslor, sådana som du kan se på reality shower där människor har genomgått operationer. Vi behöver dessa äkta verklighetsshower, vi behöver inte perfektion och skrivet manus. Det måste vara dina egna känslor. Dina egna sanna känslor i det hela. För om du är jätterädd och du ämnar gå igenom den och tänker, ja, ja det är bra, då kommer du att fungera som en skådespelare och det blir inte autentiskt. Detta skulle verkligen inspirera riktigt jätterädda människor till att vända sig till MedBeds. Så endast verkliga erfarenheter, även om du inte gillar de erfarenheter du har, så måste de vara äkta och autentiska. Man måste vara ärlig. Sätt inte på dig nån mask, utan du måste vara ärlig.

Erfarenheter

Vi känner till från tidigare diskussioner, undersökningar, visselblåsare och insiders, sådana som jag själv, vi känner till att dessa MedBeds avlägsnar cancer, hjärntumörer, reparerar hjärnskador, vaccinationsskador. Om det gäller den senaste globala sprutan eller vaccinationer under barndomen, så vet vi att allt kan behandlas. Inte hela men behandla och avlägsna från din kropp, så att alla cancerceller försvinner. Varje vaccinskada från varenda spruta kan botas fullständigt. Någon som föddes frisk, och som sedan fick en spruta och utvecklade autism eller något annat, kommer att bli fullständigt frisk.

Någon som förlorade sina ben inom det militära eller vid en bilolycka, kommer att få dessa båda ben att växa ut igen och de blir fullständigt friska och utan skador, utan några som helst problem. Helt frisk. Någon som har en dålig lever, dåliga lungor eller vad än det kan vara, kommer att bli fullständigt frisk. Dessa organskador eller förstörda vävnader, kommer att bli återväxta från första början. Alltså fullständigt helad och till 100 % frisk.

En frisk människa som inte har några skador men som vill få sitt hår utväxt, sådana som jag som klippte av det, men jag vill att det ska växa ut och växa ut, men nej. Jag kan inte med ett halvt utväxt hårskräp, det kommer inte att hända. Så någon som är fullständigt frisk kan gå in där och få sitt hår att börja växa ut igen. Och när det växer ut, eftersom MedBed verkligen har renat kroppen från alla kemikalier eller skräp som också vår så kallade regering har gött oss med under årens lopp, gifter, måste vår kropp bli befriad från dem. Det kommer att blir en normal process, den kommer att vara vars och ens process oberoende av om du går in för att få en tand åtgärdad, få håret att växa igen, eller en full lungtransplantation med en fullständigt ny utväxt lunga. Det kommer att bli en normal process där varje människa kan få, och blir renad från alla de gifter som vi har fått. Det kommer allt bli standard.

Sjuka familjemedlemmar o vänner

Jag förstår att det kan vara svårt med sjuka familjemedlemmar och du kommer att vilja trycka på dem så att de kan få en MedBed. Men de kan vara tveksamma eftersom de inte känner tillräckligt till dem och de litar inte på teknologin, de litar inte på vetenskapen, eller vilken orsaken nu kan tänkas vara. Du måste visa respekt för deras eget beslut. Vi måste vara respektfulla, för vi går nu in i en tid där det är ditt val. Vad helst du vill för dina nära och kära, så är det deras val, om de så vill gå längs den mer kända medicinska vägen eller om de vill följa den mer okända teknologiska vägen. Så är det mycket viktigt att du respekterar deras val.

Det är därför som vi behöver så många människor som möjligt som gör dessa videobloggar. Ju fler människor vi har som visar deras erfarenheter och resultat, desto bättre tillförsikt kommer dessa människor att få för denna teknologi, och de kommer att själva vilja ta del av den. Vi kan inte tvinga någon, att göra en behandling med MedBed som de inte vill ha. Det är deras val.

Det är så många människor som frågar mig om dessa speciella sprutor, om deras DNA kommer att återskapas. Ja. DNA:et kommer att återskapas och alla skador kommer att repareras och helas, som ett resultat av dessa speciella globala sprutor. Inga problem. De kommer att bli läkta.

Vi har ett annat problem där människor gör dåliga val. Levnadsförhållanden, fattigdom, när det gäller deras hälsa. Droger, alkohol, fet mat, skräpmat… om dessa förorsakar hälsoproblem och inverkar på din hälsa, och orsakerna till varför du t ex dricker eller tar droger, äter skräpmat, det måste åtgärdas först. För om du går in i en MedBed med samma sinnesstämning, att du bara vill dricka alkohol eller ta droger, eller röka cigaretter, är sockerberoende, vilka är de vanligaste beroendeframkallande ämnena och sedan går in i en MedBed, då kommer fortfarande din kropp att ha samma sinnesstämning, och då kommer det bli så att din kropp är frisk men ditt sinne kommer fortfarande att befinna sig i denna sinnesstämning. Och det är inte hälsosamt.

Healing centers

Dessa människor kommer att få en chans till en MedBed, men inte innan de har arbetat med sitt medvetande. Inte innan de har gjort upp med sitt helande och tagit reda på orsaken till varför de är beroende av dessa ämnen. Detsamma gäller trauman, övergrepp. Dessa MedBeds kan blockera alla traumatiska minnen, det är inget problem, den problemet är att du inte tar hand om dem. Du kommer att uppmuntras till att ta hand om dessa förhållanden. Oberoende av om du vill det eller inte. Så de kan förtränga dessa minnen från dessa trauman, våldtagning, våld, mord eller vad det nu är. De kan förtränga dem för en tid, men efter en tid måste du ändå hantera dem. Så dessa minnen måste tas fram och föras till ett säkert ställe för att det ska kunna hjälpa dig. Allt är inte fixat, men MedBeds kan fixa allt. ALLT! Men genom att springa iväg och ignorera de läxor som du kom hit för att lära dig, utgör inte vägen. De kommer inte att förändra din personlighet. Ja, MedBeds kan förändra din personlighet, absolut, men de vill inte. Varför? För den är inte den du är. De kommer inte att förändra vad du tror på, religion, de kommer inte att ladda ner information i ditt sinne. Om du vill lära dig ett språk, ja, MedBeds kan ladda ner ett språk i ditt DNA, inga problem. Men varför? Är du för lat för att lära dig det eller för att det går snabbare? OK, det finns inga genvägar i medvetandet. Och vi rör oss framåt i medvetandet. Vi rör oss inte framåt med en hälsosam kropp utan med ett hälsosamt sinne. Hälsosamt sinne är en hälsosam kropp. Du måste lära dig att hantera materialet i dina erfarenheter. Inte genom att trycka undan dem och springa iväg från dem, för att de är för traumatiska eller inte kan hjälpa dig.

Jag är mer intresserad av att hela sinnet än att hela kroppen, för när sinnet är helat är också kroppen helad. Helandet börjar med sinnet. Det är det stora hela med MedBed processen.

Om du känner nån veteran som lider av posttraumatisk stress (PTSD) så kan deras kroppar helas, men de behöver också rehabilitering för sinnet. Och det är där denna självutveckling, spirituella medvetenhetscenters kommer in. Du behöver komma till dessa MedBed centers som koncentrerar sig på det fysiska, men sedan förs du över till dessa healing centers som är relaterade till dessa MedBed centers, men i olika anläggningar. Dessa MedBeds kommer att finnas inne i städer, så att alla kan ha tillgång till dem. Om du befinner dig på landet blir du hänvisad till det närmaste MedBed centret. Men dessa healing centers inför rehabiliteringen innan / före / efter / den kommer att ske på landsbygden, uppe i bergen eller på landet borta från de stora städerna och dessa kommer att vara stora centers. De ska kunna ta hand om 5-600 människor åtminstone samtidigt. Några behöver vara där bara en eller två nätter, andra behöver vara där under en månad. Andra behöver mer, allt beror på processen, eller hur djupt traumat är, eller hur djupt dessa går ner i medvetandet.

Vi kan ta ett exempel med en kvinna som precis har genomgått ett missfall. Hon kan också skickas till dessa healing centers för att få hjälp. Jag brukar hänvisa till en veteran som jag brukar stöta på, för mitt sinne brukar gå miljoner mil när den brukar tänkta på allt som han har gått igenom. De kan lida av PTSD och kommer sedan till mitt healing center och vi jobber med sinnet med dem under en veckas tid eller så. När de sedan är förberedda tillräckligt i medvetandet, vi har gått igenom baslinjen, sedan flyttar vi över dem till MedBed centret för deras behandling.

Här stannar de natten innan och följande dag får de sin behandling. Förmodligen stannar de sedan över natten och följande dag flyttar vi dem sedan över till detta healing center där de påbörjar sin verkliga rehabilitering. Det gäller inte bara deras kropp utan det viktigaste är deras sinne. Allt beror på hur djupa dessa minnen eller trauman är, som avgör hur lång tid de behöver stanna här. Denna rådgivning är verkligen viktig. Viss rådgivning kan innefatta omskolning, men inte för alla. Det beror på så många saker, ditt hjärta, var du befinner dig, icke-dömande av människor i deras situationer. Allt beror till hela räckvidden av vem du är, varifrån du kommer, om det kommer från ditt hjärta eller ditt ego eller från en textbok. Det mesta beror på vem du är som människa djupast inne.

Personal

Det viktigaste är, att all personal, allt ifrån trädgårdsmästare till tvättbiträden och kökspersonal kommer att anställas baserat på vem de är. Inte på grund av kvalifikationer. På grund av vem de är som människor. Det är dessa som kommer att anställas. Vi kan ta rådgivarna som har endast halva berättelsen. De har blivit lärda att bekämpa kabbalen som är endast halva berättelsen. Så var och en som anställs som rådgivare kommer att utbildas i spirituell utveckling och högre medvetande, för det är härifrån allt kommer, från ett högre medvetande. Så vi måste förstå det. Det finns många rådgivare såsom dietister, kiropraktikers, alla naturlig hälsa-människor som kommer att behövas. Vi kommer också att behöva sjuksköterskor, inte så många till dessa healing centers, de kommer att vara några få, för de flesta människor kommer ju dit efter sina behandlingar. De flesta behöver sjuksköterskor innan, när de kommer till sina behandlingar. De kan ju komma in i rullstolar och kan behöva en hel del.

Alla kommer att anställas beroende på vem de är och inte på grund av kvalifikationer. Några läkare kommer att bli utbildade på nytt till MedBed tekniker, och det är dessa som du kommer att träffa vid det första mötet och de kommer att gå igenom och göra en övergripande undersökning inför denna MedBed-behandling och allt som tillhör den. Alla kommer inte att bli omskolade. En del kommer att avvisas för de är fulla av rädsla och fördömanden och indoktrinerade. När detta avslöjande sker kommer de att befinna sig i varje enskild stat och också i varje enskilt land.

Undersökning och planering

Varje land kommer också att annonsera, jag vet inte på vilket sätt, eller så annonserar de med ett telefonnummer, ett nationellt telefonnummer, och blir därigenom hänvisade till din lokala stad och sedan bokar du in ett möte med dem och därefter går du till ditt möte och man utför en scanning. Din ansökan blir scannad och därefter kommer den upp på en dataskärm. Det är som om du står mellan två brödskivor i glas eller så sitter du. Datorn kommer att göra sig av med allt som du inte är, dina kläder, så på dataskärmen kommer du att vara naken. Det är så man har berättat det för mig att processen kommer att ske. De kommer att göra bröstkorgen och dina könsorgan suddiga. Sedan kommer det upp på dataskärmen vad man har hittat, såsom cancerceller, abnormatliteter och allt sådant.  Så läkaren eller teknikern, kommer att diskutera med dig och ni kommer överens om vad du vill ha utfört, få avlägsnat och låta det vara kvar, eller vad som helst. Du kan också låta ditt hår växa och de kan visa det på dataskärmen så att du kan se hur det kommer att se ut. Du kan också ta bort några extra kilon, du kan i praktiken designa din egen kropp. Du kan se från ditt första möte hur din kropp ser ut, och allt, och sedan hur den kan se ut efter fullgjord behandling så snart du har vaknat upp. Du kommer att se exakt ut så som på dataskärmen. Så du kan ändra och designa som du vill.

Sedan åker du hem. Quantum-datorn lägger dig sedan på en lista och beroende på dina behov får du en plats där inne i stan. Så om du bara vill låta ditt hår växa ut, kommer du att placeras lägre ner på listan än den som behöver ett hjärta eller en lunga, och den placeras då högre upp på den här listan. Allt beror på vem som kommer in och hur många andra brådskande fall som placeras innan dig. Allt beror på skadan. Det utförs inte av det medicinska teamet.

Det är dina detaljer som finns i quantumdatorn och det är den här datorn som placerar dig på listan. Du kan inte ändra på den. Du kan inte gå in och säga, jag är hemlös och jag behöver verkligen detta så jag kan jobba. Nej, det fungera inte på det sättet. Du placeras på listan i relation till dina behov. Datorn gör det, och ingen kan blanda sig i för den kan icke bli hackad.

Eftersom den inte kan bli hackad, så kan ingen komma in med ett vapen på MedBed centret och hota med det mot personalen och säga att de vill använda den nu. Då stängs MedBed av och kommer inte att fungera. Så det finns ingen möjlighet att någon kan tränga sig förbi dig, ifall att det inte finns några mer brådskande fall.

De är inte rädda, och från vad jag kommer ihåg från detta Secret Space Program så kommer du att ha en plan säng. Allt är vitt, de älskar vitt. Jag tror att den säng som du ligger i har grått material av vad jag minns. Du förs in i en MRI-maskin men allt är genomskinligt. Du glider in och det ser ut som en genomskinlig glaskub, en genomskinlig låda. Mycket likt en kista, det är det bästa sättet jag kan beskriva det. Det är som att du rullas in i denna genomskinliga glaskista. De kan se allt och det är vad jag kan minnas. Det var rätt länge sedan jag fick dessa anteckningar. Det kan hända att de nya som de nu bygger är förändrade, men det här är vad jag kommer ihåg.

Du kommer in i denna genomskinliga kista som låter så illa. Du har på dig sjukhuskläder, du är inte naken utan du bär sjukhuskläder eller nån klänning om centret fördrar det. och du befinner dig där under 45 sekunder för att återväxa en ny tand eller 11-12 timmar, ibland 15 timmar, allt beroende på dina behov. Hela tiden sover du, du vet ingenting om vad som pågår och när du vaknar upp i uppvaket kan du knappt föreställa dig hurudan du är. Det är inte en svår process.

Utbildning

Vad jag förstod, kan du också läras upp i den här teknologin. Det kommer att finnas telefonnummer vart du kan ringa för att få utbildning i den här teknologin, kurser i vad de behöver. De kommer att annonsera när de behöver personal. Men övervägande kommer dessa medicinska centers att skötas av militären. Dessa healing centers har redan körts av personal som redan har valts ut för att sköta dem. Och dessa människor är födda för den här uppgiften att upprätthålla dessa healing centers. Det har varit deras uppgift i livet och de har redan blivit utvalda för den uppgiften för det är deras jobb. Dessa människor kommer att anställa personal.

Dessa healing centers kommer att ha trädgårdar, de har yoga meditationer, gym, simbassänger, terapibassängar, och allt kommer att vara 5-stjärnigt. Ingenting kommer att vara halvdant, utan 5-stjärnigt och det är bra. Dessa healers och personalen på dessa center, de kommer också att åka till andra centers som i ett utbytesprogram och utbyter erfarenheter osv.

Det är mycket att se fram emot. På mötet jag hade igår sades det att under den andra eller tredje veckan i december har de planer på att avslöja det här. Det är den tidslinje som de arbetar efter. Och sedan från början/mitten av januari kommer de första människorna att erbjudas en plats i en MedBed och sedan gör du en videoblogg eller vad du vill kalla den, som kommer att förklara hela processen. Detta är bara för att främja andra människors förtroende för teknologin, så att vi kan flytta oss bort från det här sjukhussystemet.

Jag tror att det här förklarade mycket av det som är på gång.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. … man skall inte ta någonting från dessa fuskare och bedragare
    https://www.expressen.se/nyheter/lakemedlen-som-kan-hjalpa-mot-covid-19/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: