Jag är stolt över att – som arbetargrabb – ha fått leda det här landet i ca 7 år!

Statsminister Stefan Löfvens tal till nationen, november 2020 | Socialdemokraterna

2021-11-11

Olle Ljungbeck

Vilken verklighetsuppfattning och självkritik har en individ som Stefan Löfven när han kan uttala sig på detta sätt.
Hans ”regeringsperiod” har fört Sverige tillbaka till förhållanden som ingen kunde tro vara möjligt. Förhållanden som inneburit att Sverige inte längre är ett samhälle av trygghet och framtidsutveckling.
Hur kan man som Stefan Löfvén  – påstå – att han är stolt över vad han ”åstadkommit” under sina år som statsminister.
Hur kan han uttrycka sig på detta sätt med efter sin avgång sammantaget tusentals mördade, våldtagna, rånade och därför en daglig otrygghet för Sveriges alla medborgare.
Till detta skall läggas tusentals bil- och husbränder samt så gott som dagliga skjutningar.
Hans förklaring om sina år vid makten är ett hån mot Sveriges folk inte minst de som drabbats av hans helt oansvariga migrationspolitik som är på väg att föra Sverige tillbaka till förhållanden som vi aldrig kan resa oss ifrån. Ingen person har under den tid Sverige varit en nation orsakat så mycket elände och olycka för Sveriges folk som den politik Löfvén säger sig vara stolt över. För en sådan person finns endast ett straff. Livstids fängelse.
Slutligen:
Är det någon som på allvar tror att de medier (och de är flertalet) som lever på statliga medel, kommer att säga sanningen om Stefan Löfvéns vanstyre och förstörelse av vårt land? Självklart inte, så länge de driver sin verksamhet med skattemedel. Så länge är de hans språkrör och i rädslan att förlora bidragen
kommer aldrig sanningen fram.


Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

4 svar

 1. Detta måste nu fler begripa !!!
  Ring a bell, vad är pengar…Hur kan en ökad mängd betalningsmedel i den finansiella ekonomin leda till ökade kostnader för lantbrukare?…
  ” Mjölk- och ostälskare får vara redo att öppna lädret rejält framöver.
  Priserna på mejeriprodukter lär höjas inom kort.
  – Det kommer att märkas av ganska våldsamt de kommande månaderna, säger Peder Tuborgh, vd för Arla Foods, till ATL.” Arla-chefen varnar för ’våldsamt’ dyrare mjölk
  Vd:n varnar: ”Kommer märkas”
  https://carlnorberg.se/2021/11/13/valdsamt-dyrare-mjolk/
  … Det är resultat av Klimat-Möte i Glasgow nyligen ( COP26)- de bestämde att kor skall slaktas värden över … på Irland skall de slakta 1,3 MILLIONER KOR och det är i hela Europa. De fortsätter slakt av människor också… Det på går kRIG mot människor och dags att göra motstånd till psykopater. Överallt bönder upplever att fenomen att de hittar sina grisar döda på sina storgårdar… det på går verksamhet organiserad av globala psykopater att slakta djur och skapa svält.

  Gilla

 2. Tipps från medier…. – dags att bygga med sina ägna tankar positiv verklighet, om det blir tillräckligt många människor så man kan ändra var verklighet….. och störa psykopater som ledes av infernal värd vid svarta mässor….Man skall inte lyda globalist psykopater….

  Gilla

 3. Jag håller med om vad som här skrivs ang Löven. Det blir så då man rättar sig efter vad ”eliten” i världen säger och gör som dom bestämmer. Vad har Sveriges Regering i Bilderberger Group att göra? De säljer fullständigt sina själar till ett mycket högt pris. Han har visserligen inte varit ensam om att bestämma. Jag vet inte om det överhuvudtaget finns någon politiker som verkligen ser till svenska folkets väl och ve utan att sko sig rejält.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: