Gavin Newsom vaknar ur vaccinkoman – på GITMO


Michael Baxter
November 9, 2021
https://realrawnews.com/2021/11/gavin-newsom-awakens-from-vaccine-coma-at-gitmo/<!–

Kaliforniens misslyckade guvernör Gavin Newsom fick ett oförskämt uppvaknande, bokstavligen, när han först öppnade ögonen på måndagsmorgonen efter en 11 dagar lång vaccininducerad koma som han hamnade i kort efter att ha fått en Covid-19-boostershot. Det första Newsom såg genom ögonspringorna var en marinläkare som tog bort en intubationsslang från hans mun och vice amiral Crandall som skymtade över sjukhussängen som han låg i.

Newsom försökte hosta, men han orkade inte. Skröplig och mager, hade den ständigt smala Newsom gått ner så mycket i vikt att han såg mer omänsklig ut än mänsklig. Han ryckte till som av smärta när läkaren viftade med en penna framför hans ögon.

”Vi är glada över att du fortfarande är med oss”, sa vice amiral Crandall till honom, enligt en GITMO-källa som är bekant med händelsen.

”Vad i?” gurglade Newsom. ”Jag är i helvetet. Min fru, mina barn.

”De är OK, vilket är mer än man kan säga om dig. Det verkar som att vaccinet du trycker på så hårt på inte fungerade så bra för dig”, sade vice amiral Crandall enligt uppgift.

Newsoms andetag kom långsamt och ytligt. Han kvävdes av sina ord och kämpade för att tala. ”Placebo. Jag skulle få placebo”.

”Ni Deep Staters dubbelkorsar alltid varandra,” sa vice amiral Crandall. ”När du är medicinskt återställd, kommer du att ställas inför rätta och ställas till svars för tusentals dödsfall. Njut av detta uppskov medan du kan”.

JAG och Office of Military Commissions kommer att begära dödsstraff, sa vår källa. Även om han inte kunde tillhandahålla RRN en fullständig lista över anklagelser, sa han att JAG kommer att hålla Newsom ansvarig för döden på ”tusentals” pensionärer och 600 barn i Kalifornien som hade utvecklat dödliga stafylokocker från långvarig användning av masken. Samt 4 000 vaccinrelaterade dödsfall när han hade förlängt, genom att beordra California Department of Public Health att skylla dödsfallen på andra orsaker, såsom hjärtinfarkt, diabeteschock, aneurismer, etc.

JAG, tillade vår källa, har redan kallat vittnen att vittna mot Newsom, inklusive medlemmar av hans personal, anställda på CDPH och vänner och familj som är insatta i hans hänsynslösa korruption. Flera potentiella vittnen uttryckte glädje över tanken på att få se Newsom hängd, medan andra var tvungna att ansluta sig till – följa eller åtalas som medbrottsling.

Mindre åtal som JAG kanske inte kommer att driva under rättegången, inkluderar Newsoms ”betala-för-pandemi”-systemet, där han accepterade 30 miljoner dollar i ”kampanjbidrag” från VD:arna för Netflix, Hulu och andra streamingtjänster i utbyte mot att behålla filmindustrin, teatrar och nöjescentran stängda under plandemin. Slutspelet var att öka försäljningen för de kämpande streamingtjänsterna, och i sin tur att försätta teaterbranschen i konkurs.

”Det finns tillräckligt med bevis på Newsom, vilket det också fanns på Cuomo, om inte mer. Hans öde är i stort sett beseglat. Jag föreställer mig just nu att han önskar att vaccinet faktiskt dödat honom, säger vår källa.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: