Frihetsmarsch 27.11 i Göteborg kl. 13 vid Gustav Adolfs torg (uppdaterad!)

Kan vara en bild av 1 person och text

Kan vara en bild av en eller flera personer och text

De tidigare manifestationerna som hållits av Frihetsrörelsen i Stockholm är en del av ett globalt uppvaknande för hela mänskligheten. Över hela världen går frihetskämpar, från både vänster och högerkanten, ihop och värnar om sin medicinska frihet samt hälsa. I Sverige fortsätter kampen. Nu kommer Frihetsrörelsen till Göteborg för att visa sitt stöd till de arrangörer som är kritiska mot medicinsk apartheid. Det planeras flera manifestationer runt om i landet, med syftet att ena nationen.

Den 27 november klockan 13 vid Gustav Adolfs torg i Göteborg samlas tusentals människor från hela Sverige för att deltaga i en manifestation som stöds av Frihetsrörelsen. Flera frihetsgrupper har anslutit sig och fler väntas komma. Tidigare har frihetskämparna behövt åka till Stockholm för att delta. Nu vill man inte behöva åka lika långt. Det finns ett stort behov av en större manifestation för frihet i andra städer, där Göteborg är en av dem. Men exakt vilka är det som deltar på dessa manifestationer?

Ska man lyssna på massmedias och SVTs propaganda så vimlar tydligen dessa manifestationer av “anti-vaxxers”, “högerextremister”, “yoga-morsor” och “foliehattar.” Dessa osanna och demagogiska epitet tillskrivs frihetskämparna med syfte att svartmåla och skrämma människor från att deltaga. Ingenting kunde vara längre ifrån sanningen.

Alla som på något sätt berörs av principen frihet och hälsa, som är emot medicinsk apartheid och diskriminering av människors fria val, deltar på Frihetsrörelsens manifestationer. Det är konservativa, vänsterliberaler, libertarianer, liberaler, hippies, nationalister, musiker, konstnärer, författare, föreläsare, skådespelare, frihetsaktivister och andra. Det är vanliga människor inom arbetar- och medelklassen som närvarar för att visa sitt missnöje med den pågående diskriminering som sker av dem som inte slaviskt lyder vaccinationshysterin.

Frihetskämparna menar att dessa fenomen bäddar för medicinsk diktatur, diskriminering, och censur. Dem alarmerande siffrorna om vaccinerade som kort efter har avlidit, att nya “vågor” smittar vaccinerade, att man försöker tvinga igenom tvångsvaccinering, att införa vaccinpass, är alla rekvisit för fascistoida oligarkiska diktaturer. Dessa fenomen hör inte hemma i en demokrati.

Frihetskämparna värnar om sin rätt till sin kropp och hälsa. Dem värnar om friheter som är grundlagsskyddade. Dem ser hur normaliseringen av de nästintill Kina-liknande medlen banar väg för totalitärt samhälle. Att man inte ska kunna få gå på restaurang, bio, eller ens kunna röra sig ute på gator skrämmer många, och med all rätta. Att planera tvångsvaccination av barn är medicinska övergrepp och borde få varje förälder att vara mycket kritisk.

Delta du med på Frihetsrörelsens manifestation den 27 November, klockan 13 på Gustaf Adolfs torg i Göteborg och värna om din frihet, och dina barns framtida frihet. Värna om ett samhälle fritt från medicinsk apartheid.

Petrit Latifi

Facebook-eventKategorier:Hälsa, Media, Svensk politik

Etiketter:,

2 svar

  1. Den trojanska hästen i Schweiz – Att gå för ett ”nej” för att rädda demokratin
    https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/the-trojan-horse-of-switzerland-going-for-a-no-in-order-to-save-democracy/

    Gilla

  2. Robert F. Kennedy, Jr. Flies to Europe to Support the Alliance Against the Global War on Democracy
    https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/rfk-jr-flies-to-europe-to-support-resistance-against-the-global-war-on-democracy/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: