Chelsea Clinton hängdes på GITMO


Michael Baxter

2021-11-08
https://realrawnews.com/2021/11/chelsea-clinton-hanged-at-gitmo/

De falska bravader som Chelsea Clinton visade i slutet av sin militärdomstol förångades snabbt när hon fick reda på att Office of Military Commissions hade för avsikt att hänga henne, liksom hennes mor, för brott som begåtts mot världens nation och barn.

Beslutet att hänga Clinton, berättade en JAG-källa för Real Raw News, nåddes inte snabbt eftersom vice amiral Crandall till en början var osäker på om rättslig företräde stödde avrättningen av en brottsling som inte dömts för mord eller förräderi. Även om panelen med tre tjänstemän rekommenderade ett huvudstraff, sökte vice amiral Crandall råd hos rådet istället för att göra en ensidig bedömning.

Den 28 oktober, två dagar efter Clintons fällande dom, gav vice amiral Crandall sex senior JAG-officerare i uppdrag att bestämma om Clinton skulle hängas eller tillbringa livet i Guantanamo Bay. Fram till den tidpunkten ägde alla avrättningar rum efter att en militärdomstol fann den anklagade skyldig till mord och/eller förräderi, tydligt definierade huvudbrott värda en hängning eller exekutionspluton. Handel med utländska barn, i motsats till amerikanska, ”smutsade ner vattnet”, sa vice amiral Crandall, men medgav också att allvaret i Clintons brott var parallellt med hennes mors.

I nio dagar begrundade JAG:s smartaste juridiska hjärnor Clintons öde och drog slutligen slutsatsen att Chelsea Clinton verkligen skulle hängas. ”Chelsea Clintons brott, som hon har dömts för, och den hänsynslösa ignorering av barns säkerhet och välfärd lämnar oss inget annat val än att stödja ett dödsstraff. Hennes brist på ånger vid hennes tribunal får oss att tro att livslångt fängelse inte kommer att gynna henne”, skrev de i en promemoria.

När Clinton fick reda på sitt öde kollapsade hon i ett tårfyllt anfall.

”Du kan inte hänga mig, jag är en mamma, hur blir det med mina barn. De kommer att lämnas moderlösa”, sa Clinton till vice amiral Crandall.

”Jag antar att du borde ha tänkt på det innan du förstörde livet för tusentals mödrar och barn,” snäste vice amiral Crandall av.

”Varför hänger du inte Marc istället? Varför hänger du inte honom?” frågade Clinton.

”Han samarbetade med oss”, svarade vice amiral Crandall.

”Jag är verkligen ledsen. Det var min mamma och Bill. De tvingade mig…” började Clinton, men vice amiral Crandall avbröt henne.

”–Du är inte särskilt skicklig på att fejka känslor. Du hängs imorgon.”

Och på morgonen den 6 november knäcktes Chelsea Clintons nacke, vilket avslutade över 30 år med Clintons blodbad.

RRN ansåg inte att det var nödvändigt att precisera detaljerna i själva hängningen eftersom de var anmärkningsvärt lika dem hos andra Deep State-agenter vars liv slutade vid galgen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

4 svar

 1. https://twitter.com/ChelseaClinton?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
  Chelsea Clinton firar med sina föräldrar Bill och Hillary efter att ha genomfört NYC Marathon
  Chelsea Clinton gratulerades av sina föräldrar, före detta president Bill Clinton och tidigare utrikesminister Hillary Clinton, vid mållinjen 9 november 2021 13:42
  https://people.com/sports/chelsea-clinton-celebrates-with-parents-after-completing-new-york-city-marathon/

  Gilla

 2. Clinton Body Bags
  Decennier gamla politiska rykten hävdar att Bill Clinton tyst gjorde bort flera dussin personer som hade belastande bevis om honom.
  https://www.snopes.com/fact-check/clinton-body-bags/

  Let’s Go, Brandon!!!

  Gilla

  • Försök att hålla dig till ämnet när du kommenterar och inte sprida något helt annat som inte hör till ämnet! Då raderar jag.

   Gilla

   • Clinton var det huvud kuggen i Stiller rapport mot D. Trump där de använde en rysk infiltratör för att sprida rykten att Trump hade samröre med ryska tjänster för att vinna 2016 som var lögn av vilken demokrater och Obama/Clinton maffia försökte smutskasta Trump och ledande republikaner- nu den agent är under förhör och huvud tråden leder till Clintons – därför =Let’s Go, Brandon!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: