Den globala uppvärmningsfraktionen väcker åtal för fred när utrensningen av den khazariska maffian intensifieras

2021-11-08
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = khazariska maffian


Det var stora rörelser i förra veckan på toppen av världens hemliga maktstruktur, säger källor från asiatiska och västerländska hemliga sällskap. Flytten utlöstes när drottning Elizabeth II bad White Dragon Society  ”snälla skicka våra lyckönskningar från de venetianska familjerna till våra vänner och grannar i öst.”

Asiaterna ombads att notera följande tal av drottningen:

COP26: Read the Queen’s climate speech to world leaders in full

Talet lyder delvis så här:

”I mer än sjuttio år har jag haft turen att träffa och lära känna många av världens stora ledare … det har ibland observerats att det ledare gör för sitt folk idag är regering och politik. Men vad de gör för morgondagens människor – det är statsmannaskap… världen har chansen att gå med i det gemensamma målet att skapa en säkrare, stabilare framtid för vårt folk och för planeten som vi är beroende av… vi gör detta inte för att oss själva utan för våra barn och våra barns barn, och de som kommer att följa i deras fotspår.”

De asiatiska hemliga sällskapen svarade (delvis) enligt följande:

”Vi utför våra handlingar med den stora bilden av världen i åtanke … planeten rör sig i en bra riktning. Snälla vila i lugn och ro.”

(我々は世の中の大局を見て、すべての事を進めています。。。世界は良き方向に向おうとしています。まずはご安心」)。

Detta betyder inte att asiaterna köper in sig på lögnen att kol orsakar global uppvärmning eller ens att det finns en global uppvärmning.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html

Istället föreslog asiaterna ”vi håller det enkelt och lanserar ett massivt projekt för att öka mängden och variationen av liv inklusive mänskligt liv.”

Det är intressant att notera i detta sammanhang att La Palma lugnar ner sig liksom problemen med The Three Gorges Dam. Det är nog bara en slump.

La Palma volcano enters new phase, expert says does not mean eruption ending

I alla fall, efter detta utbyte skickade Mi6 följande meddelande: ”Affären har gjorts, resten är hushållning.”

Denna hushållning börjar naturligtvis med en intensifierad utrensning av den khazariska maffian från deras sista hållplatser. Detta sker både i väst och i Asien. De som tas bort är ”Kulten som kontrollerar Antonio Guterres i FN”, säger västerländska hemliga sällskapskällor.

I Asien är de två stora oavslutade affärerna Korea och Taiwan. De asiatiska hemliga sällskapen lovar fredliga återföreningar av Taiwan med fastlandet och av Nordkorea med Sydkorea finns i pipelinen.

Väst gör dock följande citat från en europeisk kunglig att detta inte kommer att vara någon vanlig beräkning:

”Illdåden som utövades mot den ryska kejserliga familjen av KM och många andra runt om i världen har inte gått obemärkt förbi. En mycket omfattande strävan att avslöja detta avskyvärda hatbrott pågår för att utrota och döda – vi upprepar döda – alla berörda.”

Rockefellerna finansierade Trotskij och Lenin för att störta tsaren eftersom han vägrade att ge dem oljekoncessioner i Ryssland; det är en ganska bra gissning att familjen nu utrensas med rot och gren.

Borttagningen av David Rockefellers barnbarn Mark Zuckerberg från Facebook och bytet av företaget till ”Meta”, hebreiska för döden, är ett tydligt tecken. Den efterföljande borttagningen från Meta med ansiktsigenkänningsdata av en miljard människor visar förändringen i ledningen.

https://www.cnbc.com/2021/11/02/facebook-will-shut-down-program-that-automatically-recognizes-people-in-photos-and-videos-delete-data.html

Försvinnandet av Zuckerbergs ”Jen Psaki” Vita husets talesperson är ett tydligt tecken på att utrensningen är på god väg.

Jen Psaki Also Hasn’t Been Seen in Public for Eleven Days Since Revealing She Got Covid, Despite Being ‘Fully Vaccinated’

De Rockefeller-ägda läkemedelsföretagen bakom den falska pandemin och den riktiga massvaccinationskampanjen riktar man sig nu också mot. ”De knackar på dörren och vi säger att vi vet vem du är vi vet vad du gör och det är bäst att du slutar med det”, förklarar MI6. ”Senare kommer vi att suga upp dem alla med en gigantisk dammsugare”, tillägger de.

Pfizer head Albert Bourla writing book about COVID vaccine

Utrensningen av läkemedelsmaffian är nu obestridlig. Vi kan till exempel bekräfta att VD för Pfizer Albert Bourla greps i förra veckan. Företagens propagandamedia har hysteriskt försökt säga att detta inte är sant. Men nu tvingas de alla att berätta att ”nya mirakelpiller” botar 89 % av Covid-fallen och därmed innebär att vacciner inte längre är nödvändiga.

VD för Pfizer arresterad, anklagad för bedrägeri – media mörklägger #PfizerGate-trender

Som MI6 förklarar det ”De avslutar det med den här historien om hur ett piller skulle fixa det.”

I Japan finns det nu noll nya fall eftersom den verkliga orsaken till covid-, Rockefeller- och Rothschild-familjens agenter har samlats ihop. Alla sorters politiker och gangsters försvinner nu i Japan.

Följande nyheter visar hur den falska pandemin systematiskt avvecklas även på andra håll:

”Storbritannien först med att godkänna oralt antiviralt molnupiravir för att behandla Covid.”

https://www.theguardian.com/world/2021/nov/04/uk-is-first-to-approve-oral-antiviral-pill-molnupiravir-to-treat-covid?utm_term=Autofeed&CMP=twt_gu&utm_medium&utm_source=Twitter#Echobox=1636030166

”Epoken med anti-Covid-piller börjar.”

”Pfizer-aktieökning efter lanseringen av ‘Miracle’ COVID-piller som är 89 % effektiva för att förhindra sjukhusvistelse”

https://www.zerohedge.com/markets/pfizer-shares-surge-after-release-miracle-covid-pill-89-effective-preventing

https://www.dw.com/en/pfizer-claims-covid-pill-cuts-risk-of-severe-covid-by-89/a-59715599

https://www.forbes.com/sites/alexknapp/2021/11/05/pfizer-says-its-covid-pill-reduced-risk-of-hospitalization-and-death-by-89-in-clinical-study/?ss=health&sh=20a1a74456be

Den italienska tidningen Il Tempo rapporterar att institutet har reviderat ned antalet människor som har dött av covid i stället för med covid från 130 000 till under 4 000, en minskning med 97,1%.”

U.S.A. Appeals Court of the Fifth Circuit avbröt Biden-administrationens nya vaccinkrav för privata företag,”

https://www.msn.com/en-us/news/politics/gop-appointed-judges-freeze-biden-vaccine-requirement-after-federal-lawsuit/ar-AAQoR0p?ocid=uxbndlbing

Slutet på den falska pandemin påskyndas av ”dammsugningen” av många seniora kabbalagenter.

New Yorks tidigare guvernör Andrew Cuomo har avrättats på Guantanamo, enligt CIA-källor. Hans försvinnande tvingade företagens propagandamedia att säga att han greps för sexbrott.

Militären avrättade Andrew Cuomo

https://edition.cnn.com/2021/10/28/politics/andrew-cuomo-charges/index.html

Kaliforniens guvernör Gavin Newson har också nu försvunnit från offentligheten eftersom han också har arresterats, säger CIA. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10172023/Wheres-Gavin-California-Governor-Newsom-disappears-public-view-10-days.html

https://thetruedefender.com/after-the-booster-shot-appearance-gavin-newsome-is-nowhere-to-be-found/

Dessa borttagningar är en del av ett drag för att avsluta hela den falska Joe Biden-regimen, lovar CIA-källor.

Denna process har börjat med gripandet av den ryske analytikern Igor Danchenko som en del av John Durhams pågående utredning av den falska Trump Ryssland-ärendet. https://apnews.com/article/europe-russia-arrests-john-durham-9d2344081036235309346ad95b14a8bc

Kat Anon-uppdatering: Durham anklagelser, Steele Dossier, General Flynn

Danchenkos arrestering kommer efter anklagelsen mot Michael Sussman för hans påstådda roll i spridningen av den falska Rysslandskonspirationsteorin. Sussman var tidigare rådgivare för Hillary Clintons presidentkampanj 2016 och Demokratiska nationella kommittén.

Dessa agenter sjunger nu som kanariefåglar om sin chef Hillary Rockefeller Hanover Clinton och hennes följe, säger CIA-källor. Eftersom den falska ”Fuck Joe” Biden-regimen är en front för Clinton, är dess dagar räknade.

Deras lakejer i Australien, Nya Zeeland, Kanada och på andra håll är också dömda. Australiens premiärminister Scott Morrison bär till exempel nu fotboja med en GPS-monitor, enligt australiensiska underrättelsekällor. ”Morrison är under Alliansens kontroll. Han samarbetar”, säger källorna.

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern har också avslöjat sig själv som en lögnaktig psykopat när hon abrupt avslutade en presskonferens efter att ha blivit tillfrågad varför covid spred sig snabbast i länder som Israel som hade blivit grundligt vaccinerade. Hon kommer inte att finnas kvar så mycket längre, lovar de australiensiska källorna.

Gripandet av Kanadas Justin Castro är också nu en tidsfråga, säger kanadensiska underrättelsetjänstkällor. Videon nedan gör det klart att Trudeau/Castro är en storbrottsling.

https://rumble.com/vomyay-justintrudeau-needs-to-be-arrested.-proof-right-here.html

EU:s kollaps fortsätter också. Där följs Polexit-dramat av Czexit, eftersom den nya tjeckiska regeringen förkastar euron.

https://www.reuters.com/world/next-czech-government-will-not-adopt-euro-main-coalition-party-says-2021-11-02/?utm_source=reddit.com

Ryssarna har byggt upp sin militär längs gränsen till den oseriösa ukrainska regimen i en kraftuppvisning. FSB-källor säger dock att ryssarna kommer att vänta på att EU ska kollapsa ytterligare innan de gör några stora drag.

Israeli Officers, Kidnapped in Syria, Beg for Our Help

Naturligtvis är den ukrainska regimen belägen nära det ursprungliga khazariska maffiahemlandet så dess öde är nära kopplat till Israels. På denna front har syrierna presenterat för världen resultaten av deras förhör av den tillfångatagna israeliska översten Yossi Elon Shahak. Shahak har bekräftat att ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) var en israelisk operation. Han säger att ”Israel uppmanade ISIS att begå brott under islams paroller för att eliminera uppmaningar till fredlig dialog mellan religionerna.” ISIS teatraliska terrordåd var avsedda att få panik i EU när det stod inför en påhittad flyktingkris, sa han till syrierna. Sammantaget har Shahak bekräftat vad den här skribenten länge har hävdat och det är att KM -som styr Israel – försökte starta en massiv ”civilisationernas sammandrabbning” som skulle lämna Israel som ”sista man stående.”

Naturligtvis är Israel självt en slavkoloni som i slutändan drivs av den faraoniska Octagon-gruppen med huvudkontor i Schweiz. Det här är personerna som ersatte påven Franciskus med en gummimaskerad falsk och som också driver det falska Biden-presidentskapet. De driver nu också Thailand genom att hålla sin kung som gisslan i Tyskland.

Eftersom vår webbmaster förgiftades i Thailand i förra veckan, går ansvaret för attacken slutligen till den här kungen. Här är vad en europeisk kunglig hade att säga om honom: ”Den nya kungen av Thailand är en fruktansvärd drogmissbrukare och en skam för sin familj och alla kejserliga och kungliga i öst och väst. Som vi säger ett ”kryp” att göra sig av med.”

På tal om ”kryp” märker vi att PayPal -grundat av Elon Musk och Peter Thiel– återigen attackerade oss ekonomiskt genom att stänga av vår webbmaster. WDS har tidigare lagt ut och sedan i hemlighet upphävt en prispeng på dessa män när PayPal uppenbart stal $15 000 från denna författare. På den tiden erbjöd sig några högt placerade brottslingar att samla in belöningen genom att döda Musk och Thiel med elektromagnetiska vapen. WDS tackade nej eftersom dessa män, sett till den övergripande balansen, verkade göra mer gott än ont.

Elon Musk Exposes Massive UN Pedophile Ring – Media Blackout

”Men vi utmanar dem härmed till en öppen debatt om denna planets framtid. Tyvärr är det troligt att de kommer att vara för fega för att anta utmaningen. I så fall kan vi behöva ompröva belöningen”, säger WDS-källor.

Slutligen den här veckan vill vi påpeka en ny ökning av UFO-observationer. Till exempel visar den här videon vad som ser ut som en UFO-exodus från Boston.

Den här visar under tiden vad som har beskrivits som ett ”moderskepp”.

Kanske nu när den falska pandemin avvecklar den falska UFO-invasionen som den nästa? Eller kanske karantänen på planeten jorden är på väg att slutligen upphöra? Vi får se.

Än så länge får vi dock inte räkna med ET eller, för den delen, gudomlig hjälp. Det kommer att vara upp till oss människor att rädda planeten. Kom ihåg att det är den enda platsen i universum vi måste leva i just nu. Låt oss städa upp den.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

  1. Officiella medier fortfarande propagerar för kriminella mördare Clinton och Obama (voodoo trollkarl som inte född i USA) och dumheter vad dessa parasiter säger för att krossa våra länder och samhällen…
    https://www.expressen.se/tv/klimat/obamas-brandtal-pa-klimatmotet-var-arga-och-frustrerade-krav-mer-/
    Vet ej vem tittar på TV eller läser etablerade tidningar längre- troligt bara insnöade….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: