”Fullvaccinerade” var majoriteten av covid-dödsfallen i Sverige, Storbritannien i september

Som alltid, får man värdefull info utomlandsifrån.


Featured Image

Över 2 000 ”helt vaccinerade” britter dog av covid-19 förra månaden, visade folkhälsodata nyligen.

Raymond Wolfe
Oct 20, 2021
https://www.lifesitenews.com/news/fully-vaccinated-people-now-the-majority-of-covid-deaths-in-uk-sweden/

LifeSiteNews har tagit fram en omfattande sida med resurser för COVID-19-vacciner. Se den här. 

LifeSiteNews ) – ”Fullvaccinerade” personer stod för den stora majoriteten av dödsfallen i samband med covid-19 i Sverige och Storbritannien i förra månaden, har statliga uppgifter avslöjat, mitt i en ökning av genombrottsfall och dödsfall i andra västländer.

Folkhälsomyndigheten rapporterade tidigare denna månad att 70 procent av covid-19-dödsfallen mellan 1-24 september inträffade hos ”fullvaccinerade”, enligt Svenska Dagbladet. Sverige registrerade cirka 130 dödliga fall av covid under den tidsramen.

– Det handlar fortfarande främst om äldre, men vaccinexperter ser fortfarande en tendens till sjunkande vaccinskydd i Sverige, säger Svenska Dagbladet .

Möjliga orsaker till ökningen av vaccinerade dödsfall är ”att det nu har gått ett bra tag sedan de äldsta vaccinerades, att vaccintäckningen har ökat, att restriktionerna har lättat och att Delta-stammen har tagit över,” mikrobiologin sa forskaren Farshid Jalalvand till tidningen.

Sveriges dödstal kraschade efter att hälsomyndigheter minskade restriktionerna i början av juni, dock med praktiskt taget inga dödsfall i samband med covid rapporterade i det skandinaviska landet under hela juli och augusti. Dödsfallen började stiga igen i mitten av september, då nästan 75 procent av svenskar, äldre än 16 var ”fullständigt vaccinerade”.

Trots Sveriges massvaccinationskampanj har den senaste tidens ökning av infektioner lett till det högsta antalet covid-19-fall bland svenska boende inom äldreomsorgen sedan februari.

Nytt testprotokoll som tillkännagavs av svenska myndigheter i förra veckan kan i alla fall göra genombrottsfall av mindre betydelse för framtida datarapportering. På torsdagen tillkännagav Folkhälsomyndigheten att ”fullständigt vaccinerade” personer med coronavirussymtom kommer att undantas från testkrav, dagar efter att myndigheten avslöjade ökningen av dödsfall i COVID efter vaccination.

Storbritannien: 70 % av covid-dödsfallen var ”fullständigt vaccinerade”

Nya uppgifter publicerade av brittiska hälsomyndigheter indikerade en liknande genombrottsökning i Storbritannien

En rapport från UK Health Security Agency (UKHSA) publicerad den 7 oktober noterade att de flesta brittiska COVID-19-dödsfallen i september var bland de ”fullständigt vaccinerade”, liksom de flesta sjukhusinläggningar. Storbritannien har en nästan identisk vaccinationsfrekvens som Sveriges.

Mellan den 6 september och den 3 oktober inträffade 70 procent av de dödliga fallen av covid i de fullvaccinerade, enligt UKHSA-data, med 2 281 dödsfall hos ”fullständigt vaccinerade” personer och bara 611 hos de ovaccinerade inom 28 dagar efter ett positivt test. Delvis vaccinerade personer stod för 98 dödsfall.Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

3 svar

 1. Bombshell: Jämförelse av officiella regeringsdokument tyder på att ”fullständigt vaccinerade” utvecklar AIDS
  https://www.dcclothesline.com/2021/10/19/bombshell-official-government-docs-comparison-suggests-fully-vaccinated-are-developing-aids/

  Gilla

 2. Lars Bern om läkemedelsindustrin: Sätt styrelserna i fängelse!
  https://anthropocene.live/2021/11/07/satt-styrelserna-i-fangelse/

  Gilla

 3. Hur idiotisk det låter ”vi måste fortsätta att vaccinera (med icke vaccin)” hur hjärntvättade under falska ledare människor är eller arbetspliktigt lojala till sina mördare !!!!! Vaxzevria (Astra Zenecas )-de även bytt namn för att dölja biverkningar av gift spruta – när man ställer Wallenberg och investor till svars och rättsprocess!!!!!
  https://www.expressen.se/gt/kvinna-dog-sokte-vard-efter-covid-19-vaccinering/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: