Den verkliga klimatkrisen – som ingen pratar om

2021-11-05
Kalle Hellberg

Tag dig tid att läsa bilagan, den beskriver vår verklighet så som du aldrig kan få den förmedlad via massmedia och definitivt inte från politiker eller s k ”experter”. Är detta den verkliga orsaken till att det snabbt går mot avgrunden med allt levande, allt medan maktens folk sprider lögner om klimatkatastrofer, CO2, temperaturhöjningar, covid-19-trams, vaccinationer……?

Om detta är den verkliga orsaken, kan du då tänka dig att leva helt utan den trådlösa tekniken, för att rädda Jorden och livet?Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

5 svar

 1. https://carlnorberg.se/2021/11/09/ofinansierbar-matproduktion/
  Bättre för klimatet att mänskligheten dör ut alltså
  – Galet höga Bensinpris/Elpris gynnar bara globalister och skattepengar utsugare som Wallenberg Investor
  där landets finanser går bara till deras degraderade företag och de gått vidare till öppen sadistisk mord av befolkningen och redan mördade gamla och sjuka på alla äldreboende i hopp att deras små pensioner skall rinna nu till staten som i sin tyr av W själva tillsatt av hög betalda marionetter som finansierar de egna Wallenberg organisationer och företag där W har minsta eller näst ingen skatt då de är värsta snyltarna på landets finanser till sitt eget vinning…..
  Nationalisera naturresurs företag, banksystem, elkraftförsörjning och bytt ledarskap – tillåt inte korrupta Wallenbergs skapade ”ledare” kläcks selektering tankesmedjor och s.k. skolor av maffia betjänter…. och tjuvar

  Gilla

%d bloggare gillar detta: