Nära fullt inbördeskrig i Etiopien. UD uppmanar svenskar att åka hem

2021-11-06

Jaha då var det dags igen! Denna gång är det dom färgade i Etiopien som tydligen har haft det tråkigt en tid och tycker att det är dags att kriga lite. När man sedan har raserat landet ytterligare till ruiner så sätter FN igång med en  givarkonferens där naturligtvis Sverige blir den största givaren eftersom vi ju är en humanitär stormakt och måste föregå med gott exempel. Att få ihop pengar till dom stackars drabbade i Etiopien är inget problem för i vanlig ordning så höjer man bensinskatten och återinför fastighetsskatten, arvsskatten och troligtvis så inför man skatt på innehav av katt. Alltså inte kat utan katt med två t.

UD uppmanar svenskar att lämna landet!! Precis som i Afghanistan för några veckor sedan så är det återigen dessa förbannade etniska ansvarslösa   svenska charterturister som nu när talibanerna härjar i Afghanistan nu upptäckt Etiopien som ett lockande resmål. Det är hög tid att förbjuda etniska svenskar att resa utomlands på detta ansvarslösa sätt. Den etniska svensken skall hålla sig i landet och på miljöpartistiskt sätt ägna sig åt semester på cykel. Resor till länder som Afghanistan och Etiopien och liknande skall vara förbehållna dom stackars flyktingar som flytt därifrån med fara för sina liv och som nu måste resa tillbaka för att hämta hit anhöriga eller för att gifta bort sina döttrar eller låta omskära dessa vilket ju tyvärr är förbjudet i deras nya hemland Sverige.

Och om det nu inte redan är så att våra stackars flyktingar får statligt finansierad hjälp för att besöka sina forna hemländer för ovanstående nödvändiga besök så måste sådan hjälp införas. Detta kan lätt finansieras utan att det drabbar våra nysvenskar på så vis att man tar bort eller kraftigt minskar på rätten att dra av kostnader för resor till och från jobbet. Detta kommer ju till största delen bara drabba etniska svenskar och   på så vis så kommer eventuella protester att utebli eftersom ju den etniska svensken känner sitt ansvar och sin solidariska plikt gentemot dom sämre lottade nysvenskarna.

F ö så kan vi glädja oss åt att det nya kriget i Etiopien kommer att medföra att vi får hit fler högutbildade personer som kommer att hjälpa till att bygga ut välfärden till gagn för oss alla. Att dessa kommer att leva på bidrag i många år så som många flyktingar gör idag kommer inte att ske eftersom ju socialdemokraterna på sin kongress aviserar för införandet av arbetsplikt för invandrare och flyktingar.

Sandor Herold, etnisk invandrareKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: