Militären avrättade Andrew Cuomo

Den vanärade politikern, mördaren och det sexuella rovdjuret Andrew Cuomo hängdes på Guantanamo Bay tidigt på tisdagsmorgonen för sin roll i att begå den globala plandemin och döda tusentals äldre medborgare, som om det inte vore för hans handlingar, kanske fortfarande hade levt idag.

Klockan 06.00 åt den förödmjukade före detta guvernören sin sista måltid, biff och ägg, varefter GITMO-säkerheten körde honom till den södra delen av anläggningen där officerare från JAG och Office of Military Commission ivrigt väntade på hans ankomst. Förutsägbart gick Cuomo inte graciöst in i natten; den icke vältaliga, fulmyntade, oxlika Cuomo tycktes trivas med att slänga förolämpningar mot alla han mötte den morgonen, allt från GITMO-säkerhet till marinsoldaterna som körde honom till avrättningsplatsen, från vice amiral Crandall till den anonyma bödeln som trädde en flätad snara runt hans hals.

Men hans slängda vidrigheter påskyndade bara hans avrättning.

”Jag spottar på varenda en av er jävlar”, sa en grinig Cuomo när hans marinvakt knuffade honom till galgen.

Runt den dödliga apparaten stod en församling av militärer som var lojala med ”White Hat”-rörelsen och en republikansk guvernör vars namn RRN har blivit ombedd att dölja. Vice amiral Crandall stod framför och i mitten och stirrade uppåt på Cuomo när bödeln spände snaran runt hans skrymmande hals.

”Efter att ha befunnits skyldig har du dömts till hängning i nacken tills du är död. Önskar du den sista smörjelsen? Jag föreställer mig att det är meningslöst att fråga om du vill ge ett uttalande om ånger, sade vice amiral Crandall till den dömda.

Ovanpå plattformen bönföll och gnällde Cuomo till sina bödlar. ”Här är mitt uttalande: Fuck you, Crandall.” Han slängde ”F”-ord frikostigt och vanhelgade vice amiral Crandalls fru, barn och mor, och vände sedan sin uppmärksamhet mot de andra närvarande. ”Fy på er allihopa”.

”Jag antar att det var vad vi förväntat oss,” sa vice amiral Crandall.

”Det finns mer av mig än det finns av dig, Crandall. Att döda mig kommer inte att stoppa någonting”, skällde Cuomo.

”Vi får se det,” sa vice amiral Crandall.

Den anonyma soldaten som stod bredvid Cuomo vred på en spak och den dolda dörren under Cuomos fötter svängdes upp och fällde honom tills repet ströp åt och knäckte hans nacke.

En marinläkare på plats dödförklarade honom och lade sedan hans kropp i en polyuretansäck med dragkedja.


Ex-mob-mördaren Sammy ‘the Bull’: Andrew Cuomo ‘dödade fler människor än maffian’

I sin podcast i fredags tog den före detta Gambino Family-underbossen Sammy ”The Bull” Gravano en paus från att berätta historier om sitt liv i maffian och kommenterade skandalerna kring New Yorks guvernör Andrew Cuomo.

Gravano började med att nämna New York Attorney Generals rapport som fann att Cuomo engagerade sig i ”ovälkommen och utan samtyckesberöring” och gjorde kommentarer om en ”suggestiv” sexuell natur som skapade en ”fientlig arbetsmiljö för kvinnor.” Han nämnde sedan skandalen kring det statliga kravet som tvingade äldreboenden att ta tillbaka invånare som hade lagts in på sjukhus med Covid-19 när de tillfrisknat – en policy som kritiker säger ökade antalet virusrelaterade dödsfall bland invånare på vårdhem.

”Den här killen är den värsta av de värsta,” sa Gravano. ”Han gjorde så många saker. Han använde offentliga medel till att skriva en bok så att han kunde tjäna 5 miljoner dollar. Han placerade människor som har coronavirus på ålderdomshem – 13 eller 15 tusen pensionärer dog. Detta är mer än maffian dödat under hela tiden den varit i det här landet.”

Gravano fortsatte med att säga att det ”verkligen stör mig” att Cuomo råkar vara italienare.

”Alla i New York, alla mina medborgare i New York, alla italienare, tittar på den här killen med totalt förakt, avsky. Bli av med honom! … För jag stänger verkligen av mig, avskräckt av att titta på den här killens ansikte på TV, att se de unga kvinnorna, hur många av dem har han använt sin makt mot för att förtrycka dem. Han kan komma undan med det, han är ju en guvernör”.

Se hela videon nedan:Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

5 svar

 1. Joe Bidens dotter Ashley anklagar fadern för pedofila övergrepp i sin dagbok som bekräftas av FBI
  http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2753.html

  Gilla

 2. Det spekuleras att Biden skall bli bortförd snart och kamala Harris ta hans plats….. ?????

  Gilla

 3. Den icke heliga familjen: publicerade dagböcker av dotter till Biden – där publicerades att Biden utförde våldtäkter regelbundet på sin egen dotter – SKANDAL !!!!
  FBI gör räder mot platser kopplade till påstådd stöld av Ashley Bidens dagbok
  https://gazette.com/news/fbi-raids-locations-tied-to-alleged-theft-of-ashley-biden-s-diary/article_f6e06c07-6739-5987-8996-bbd86f36461e.html
  Människor knutna till Project Veritas granskas i stöld av dagbok från Bidens dotter

  POLITIK UPPDATERAD 15:35
  FBI slår till mot James O’Keefes lägenhet mitt i en undersökning av Ashley Bidens stulna dagbok
  https://nymag.com/intelligencer/2021/11/fbi-probes-project-veritas-over-ashley-bidens-stolen-diary.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: