Straff eller vård

Malmö 5-11-2021

Till Morgan Johansson

I dagens Sydsvenska den 5 november så uttalar du dig så här angående barn som mördar.

”Du kanske har gått fram till ett offer och skjutit honom i huvudet på beställning av någon annan. Har du begått en sådan handling behöver du lång vårdtid. Därför vill vi ge förutsättningar för domstolar att döma ut längre vårdtid”.

En femtonåring som utför ett beställningsmord skall inte ha vård, Morgan Johansson! Han skall ha ett kännbart straff i ett lämpligt fängelse och sedan kan han åberopa att han är barn hur mycket han vill.

Föräldrarna till vederbörande skall också ha ett kännbart straff och det lämpliga straffet i detta fallet eftersom dom antagligen kommer från ett primitivt MENA – land vore att sändas tillbaka till den medeltidstillvaro därifrån dom kommit.

Om det är någon som behöver en lång vårdtid och det på ett lämpligt mentalsjukhus så är det du Morgan Johansson. Och det tillsammans med ett antal andra företrädare för ditt parti samt Mp.

Har man efter årtionden med grov invandrarkriminalitet ännu inte fattat vad som behöver göras för att få stopp på detta så har man med all önskvärdhet bevisat att en plats på ett mentalsjukhus är en lämpligare plats att vistas på än i riksdagshuset.

M V H
Sandor Herold , MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Mycket bra och mycket riktigt!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: