Påvar, presidenter och marionettindianer i rättegång: Kevin Annetts veckokommentar för den 3 november

2021-11-03
Kevin Annett

Hej allesammans!
Det här är Kevin Annett på Eagles Strong Voice. Nu är jag tillbaka på min veckovisa kommentar vid namn Anus Weekly naturligtvis. Kommentarer om aktuella händelser och det här är utgåvan för den 3 november 2021.

Ja, den stora nyheten för den här veckan är naturligtvis att man har precis utfärdat en arresterings- och häktningsorder för Jorge Bergoglio den såkallade påven Francis för att infinna sig inför rätten för krigsbrott. Den kan sammankallas innan årsslutet och det är utfärdat av samma Internationella Brottmålsdomstol som tvingade påve Benedict från ämbetet när man fann att han och 29 andra människor var skyldiga till folkmord i februari 2013.

Så det var lämpligt idag att ge lite bakgrunder och kommentarer till det. Varför skulle USA:s president skynda sig till Rom för att grovt smickra den anklagade krigsbrottslingen? Och varför skulle en aboriginsk politiker vars händer är blodbesudlade på Kanadas västkust själv hamna inför domstol?

Ray Russo's Home PageTja, jag tänkte passande nog på citatet för en vecka skulle vara från ärkebiskopen Raymond Russon (bilden) i Vancouver som sade år 2007: ”Tro behöver inte innefatta mycket intelligens”.

Del 1 har titeln Lägg upp det här i din Vatikanbank. För att vara en en typisk bergie har skottpengar lagts på dem.

Tja, Terry Glavin som själv kallar sig för en trovärdig kanadensisk journalist, var vän och tidigare high school kompis till mig fram till den 17 mars 2007, och det här är dagen då han argt skiljdes åt från sin sanningsenlighet när en hel del vilda indianer och jag började ockupera katolska kyrkor i Vancouver. Glavin hoppade över sopkärlet snabbare än en kåt präst kan hoppa på ett intet ont anande barn. När allt kommer omkring frågar man sig vad en platta dasspapper som terror har att göra med tron som befinner sig under attack, Gud bevare oss! Jag nämnde att Terry just nu är dubbelt upprörd på mig, nu där Bryssels civilrättsdomstol hade att jag hjälpt till att lansera skottpengar på den leende Jorge Bergoglio från Buenos Aires, även kallad påve Francis. Ja det stämmer gott folk, 10 000 spänn, som går till var och en som hjälper till med att spåra och arrestera Mr. B.

Tja, tillsammans med att utfärda en global arresteringsorder mot honom erbjuder domstolen honom också ganska klokt amnesti till var och en speciellt inom hans krets som hjälper till med att sätta fast Bergoglios feta argentinska arsle. Tja, ärligt talat vet du att det här nya erbjudandet verkligen är för bra för att någon katolik ska missa den, för när allt kommer omkring är pengar det centrala i deras tro. 1500 euro (ca.15 000 Skr) kan ge dig en speciell guldkant, för en person som tydligen botar allt från huvudvärk till infertilitet och för tidig skallighet. För tusen euro kan man säkert köpa din döda själ en relativt enkelriktad biljett ut ur skärselden som förmodligen finns någonstans i South Philadelphia.

Tja, tillsammans med att erbjuda en 10-faldig skottpeng har The International Common Law of Justice utfärdat en arresteringsorder mot Bergoglio. I måndags åtalade de offentligt honom enligt följande:

Citat ”medbrottslighet i våldtagning av barn, tortyr och barnhandel, ritualmord, medicinskt folkmord, förhindrande av rättvisa och allmänt befälsansvar för massmord och andra brott begångna av kyrkan i Rom”. Allt detta har verifierats av ögonvittnesskildringar och dokument som har insamlats under de senaste sex åren. Och jag vet, för jag har varit en del av den insamlande processen. Hur som helt, så från och med förra måndagen är det öppet nu för romerska barnamördare och var och en av oss som är juridiskt auktoriserade att hjälpa till med att trakassera Bergoglio.

Nu förresten, han har modet att meddela att han planerar att besöka massgraven med aboriginska barn som han skapade i Kamploops, British Columbia. Jag hoppas att vi fullt ut kan dra nytta av det faktumet och att vi alla kommer att finnas till hands för att lägga handfängsel på Jorge.

Ja, det här är inte en tid för någon att vara rädd, för tiden och historiens tidvatten befinner sig på vår sida.  Förra gången domstolen åtalade påven för dessa brott avgick killen snabbt. Och ni med ett tre-sekunders minne så syftar jag på råttan Joe, eller Joseph Ratzinger, påve Benedictus år 2013. Och just den där råttan lurar fortfarande där i Vatikanen där han gömmer sig bakom någon jungfrustaty så att han inte blir arresterad för samma sorts nöje efter timmar med barn och deras kroppsdelar som Bergoglio nu inte åtalas för.

Ni förstår, jag har tillbringat mycket tid med att samla ihop bevis men jag har också sett över de övriga sakerna så att domarna har samlats på hög, men jag ska berätta för er, till och med jag är stum och förfärad över vad jag har sett, och för mig verkar det som råttan Joe ser ut att vara ytterligare en liten påvlig hustru.

Den välvilligt leende Francis åtalas bland annat för saker som att han personligen har godkänt mordiska Pfizer drogtester på barn på katolska kyrkans hem för föräldralösa barn, sjukhus och skolor. Genom att delta i hemska barnamordsritualer för den ökända 9th Circle-kulten och genom att beordra dödandet av obekväma ögonvittnen till hans handel med barn på sina kompisar inom den mordiska argentinska militärjuntan på 1980-talet. Och det är bara till att börja med, men det finns några saker vi inte kan nämna för det har en betydelse för fallet, men det är ännu värre.

Men du vet vad som kittlar mig speciellt med hans spetsmiljonexponering i  Vatikanens brott?  Det är hur skickligt domstolen vänder kyrkans vanliga klyfta och erövringsmetoder tillbaka mot dem själva. Genom att erbjuda inte bara pengar, utan också fri passage ut ur fängelset till var och en ytterligare skyldig kyrklig kille som jagar ut råttor åt Bergoglio. Eftersom pengar är deras gud, även de mest lojala tidningarna kommer nu att frestas att informera om Francis och han vet det mycket väl. Av erfarenhet vet jag hur lätt det är för killarna på stopptoppen att börja göra självmordsmisstag och dumma kommentarer så snart de vet att deras egna häckar är hotade och är i linje. Varför tror du att hans föregångare råttpojken sprang så snabbt ner i ett hål inne på Vatikanen för att undvika TV-kamerorna vid domstolsstämningarna för åtta år sedan nu?

Tja, hur sanna var inte orden från en annan präst som vi tvingade till en orolig förtidspension, ärkebiskop Raymond Russon från Vancouver. Efter att vi hade occuperat hans katedral utbröt han till pressen: Tro behöver inte stor intelligens. Ja, du förstår, det är mycket sant, särskilt på toppen av deras kyrka. Så avslutningsvis låt mig säga att jag inte bär något agg mot Terry Glavin och för att bevisa det har jag ett sista råd till honom som erbjuds helt kostnadsfritt:

Terry min herre, istället för att begränsa dig till att kalla mig vid elaka namn i tryck, kan du överväga att uppmana din mästare i Rom att ta bort sin hybris för ett ögonblick. Gör det intelligenta i att inte besöka Kamloops eller andra platser där han eller hans gelikar rev sönder barn i stycken och därefter gömde bevisen. Det är aldrig en bra idé för chefsförbrytaren att umgås och frekventera brottsplatsen sådär, såvida han inte hyser en dödslängtan. Och som vilken god katolik som helst vet Jorge Bergoglio att korsfästelse är den mest sympatiska vägen att gå.

Historia de Junipero Serra: Un misionero espanol - Libro en espanol para ninos (Edicion espanol / Spanish Edition) (Primary Source Readers): Ben Nussbaum: 9780743912648: Amazon.com: BooksOch som en fortsättning i den andan i del två när Joe träffade Jorge, en match gjord någon annanstans än i himlen. Nåväl, samma dag drabbades påve Francis av en arresteringsorder och en kallelse att inställa sig inför en krigsförbrytardomstol förra måndagen när USA:s president Joe Biden precis råkade befinna sig i Rom och gav honom ett estetiskt offentligt godkännande. Så låt det aldrig sägas att de skyldiga inte är förutsägbara i sina handlingar. När allt kommer omkring, vilken bättre försvarsstrategi finns det för en inför rätta kallad skurk som Bergoglio, än att ha USA:s president som infinner sig som en cheerleader för honom. Han må vara en god katolik, Gud välsigne honom blodige Joe, genom att referera till samma Jorge Bergoglio som när han senast var i Amerika och offentligt prisade och saligförklarade massmördarmissionären Junipero Serra och Bergoglio frikände också över 10 000 våldtagande präster till amerikanska barn, en maskerad absolution. Jösses, det var bekvämt och praktiskt.

Men man undrar och fasar sig över vilken typ av andra kriminella medskyldiga goda katoliker som imponerar på president Joe Biden. Nåväl, Bidens känslomässiga hyllning av folkmordsapologeten som själv kallar sig för en påve, rankas uppriktigt sagt förmodligen som den mest motbjudande föreställningen inför de senaste minnena.

Varje rättstänkande människa och amerikansk väljare, oberoende av partitillhörighet, skulle fördöma Bidens förrädiska beteende som ett svek mot inte bara något begrepp som en åtskillnad av kyrka och stat, utan också ett förnekande av grundläggande mänskliga rättigheter och lagar, samt barns liv. Stöder han verkligen en kyrka vars stående policy är att polisen inte ska få veta när barn våldtas? Det är en direkt attack mot de inhemska lagarna och USA:s konstitution och finns det en president som stödjer denna form av förräderi av en främmande makt?

Joe Biden glömmer kanske att det är ett grovt brott mot den amerikanska konstitutionen för en president att offentligt stödja en viss religion, än mindre gå i hänryckning över dess ledare som leder ett dömt kriminellt syndikat. Så vi kan fråga oss vad som förklarar Bidens avskyvärda orgasmiska glöd hos en mördare i en vit dräkt.

Låt oss inte vara naiva. Rom såväl som Washington känner väl till den nära förestående arresteringsordern som vi utfärdade senaste måndag mot Bergoglio. En stor reklamboost behövdes för den killen, speciellt då Bergoglio var en stor förespråkare av Big Pharmas agenda om global massinjicering. Nyligen tillkännagav påven att varje människa har en moralisk skyldighet att bli injicerad med det åtråvärda vaccinet och att en enda politisk auktoritet måste påtvingas sprutan på varenda en och att någon säger, Världsregering.

Som en stor investerare i FISA och andra eftertraktade företag är Vatikanen liksom USA:s regering hungriga efter dessa kvartalsvinster. Joe och Jorge är båda starka förespråkare för företaget, en världsregering och en religion, som förespråkas av Agenda 2030. Men lika viktigt, så får vi inte glömma den geopolitiska situationen. Vatikanen rör sig alltmer in i den kinesiska inflytandesfären som indikeras av att man i september tecknade ett aldrig tidigare skådat avtal som tillåter Pekings regering att arbeta med Rom för att bestämma vilka de kinesiska katolska biskoparna ska vara. Detta har aldrig hänt tidigare i världen.

Vatikanbanken är också garanterad i allt högre grad kinesisk industri och militär hårdvara och den fick i gengäld precis 2 miljarder dollar i en fin donation, gissa från vem, den kinesiska regeringen. Enligt en tidigare regerings-insider vid namn Guo Wenge. Uppenbarligen har Roms mysande med Kina fått Joe Biden ord nog för att han ska agera så slavlikt mot Bergoglio.

Tja, tyvärr skummar dessa fakta bara ytan av vad som händer på dessa sju kullar i Rom och de förklarar inte helt presidentens nära dyrkan av Bergoglio. Något mycket mer skändligt pågår. Uppriktigt sagt liknar Bidens psykopatiska beteende hemskt mycket det för det kontrollerade presidenthoppet i filmen, Den manchuriska kandidaten, vars beteende slås på och av som en ljusströmbrytare av hans företagshanterare, men i Bidens fall bär strängdragaren en mer tydlig titel.

Kanske kommer slipprigheten hos den amerikanska statschefen som smyger i hövlighet inför lögnens fader i Rom att chocka fler av oss till medvetenhet och upprördhet mot dem som mördar de oskyldiga bakom pseudo-kristendomens mask.

I slutet av dagen handlar det mycket mer än om en värdslig domstol där Jorge Bergoglio och hans medbrottslingar kommer att stå inför och bli dömda. Eftersom de redan i verkligheten har blivit dömda och befunnits skyldiga av den eviga källan  inför vilken världens härskare bara är stoft, oberoende av om de så är påve eller president. Men ingen av oss vågar, vi kan inte våga vila på en sådan kosmisk försäkran för just i kväll, i just detta ögonblick, kommer barn att dö fruktansvärt, och dör fruktansvärt i händerna på kyrka och stat och dess 9th Circle-kult. Och det som styr dem alla är att inget för dig.

Del tre. Ett ruttet äpple faller slutligen och Ed the Enforcer John står inför rätta i Kanadas mördarzon. När jag läste nyheterna senaste vecka om att hövding Ed John hade åtalats bara för ett fåtal våldtäkter vid en domstol i British Columbia, kände jag det som att människorna i Chicago måste ha vunnit över den megastora gangstern El Capone som äntligen blev arresterad, men åtalades sedan bara för skatteflykt eller kanske en bättre liknelse är den när Kanadas barn som slaktas av kyrkor anklagades för att helt enkelt misshandla dem och då blir vi frikända.

Ed John har en hel del gemensamt med El Capone och folkmord. Jag hörde hans namn först för många år sedan när en av hans gunstlingar tog stryptag på mig och hotade att döda mig. Det skedde mitt på dagen i den första och enda fristående rättegången gällande den kanadensiska internatskolan för indianer i juni 1998. Jag hade hjälpt till med att organisera denna rättegång i Vancouver och jag står liksom oskyldigt längst bak i hallen när en väldigt storvuxen indianman vid namn Dean Wilson anslöt sig och informerade mig att om jag fortsatte att ägna mig åt försvunna och mördade aboriginbarn skulle John se till att ge mig en smäll, och gjorde så med sin öppna hand och med hela den andra handen tog han stryptag på mig. Naturligtvis var jag nyfiken på att lära mig mer om skumma hövdingar även om jag kämpade med andan och de behövde inte vänta länge innan jag lärde mig mer om dem. Eddie såg till att en hel del människor försvann såsom Frank Martin en medlem av hövding Johns budbärare inom den andra folkstammen i norra BC. Frank hade precis avgett ett vittnesmål inför vår domstol samma dag om barnhandel och försvinnanden i hans hemstad Burns Lake längs med den ökända Highway of Tears där så många ursprungsfamiljer har försvunnit under tiotals år.

Alla var rädda för Eddie för han innehar makten där i norr. Han fångar och säljer barn på vårt reservat och gör det smutsiga jobbet för de federala och företag som Elkhan för att ta vårt land. Min frus farbror dödades av Ed Johns män när han inte lyckades överlämna en fällina till honom. Liksom Balzac ansåg han att ju större förmögenhet desto tyngre brott. Ed John var under många år den rikaste och mest inflytelserika regeringsstödda indianhövdingen i Kanada och tjänstgjorde i landskapsregeringen och blev eventuellt Kanadas inofficiella aborigin ambassadör i FN, samtidigt som han satt som styrelsemedlem vid några storföretag med starka band till Kina. Men Eds kriminella ömma punkt fortsatte att svälla ju högre han klättrade och den fortsatte att stöta in i mig ju djupare jag grävde ner i döda infödda barn. Min nästa sammandrabbning med dumbommen Ed John var året efter en rättegång vid en sammankomst av indianska överlevande från skolan i Port Alberni. En lokal bandrådsindian vid namn Ron Hamilton som fick andra överlevande att söka skydd när han gick in i rummet, informerade en av dem Harry Wilson, att han skulle hittas flytande med ansiktet nedåt i vattnet om han gav vittnesmål om den döda flickan de hittade en morgonen 1967 utanför Förenade kyrkans internatskola i Alberni. Hamilton talade för Eddie, han informerade Harry och det räckte för att tysta Harry Wilson.

Senare när Harry berättade för mig om Hamiltons hot konfronterade jag honom och han sade till mig med knappt återhållen giftighet att jag skulle passa mig eftersom mitt namn fanns på en lista. Eftersom jag inte förstod min surrealistiska känsla av att vara instängd i manuset till en gangterfilm av klass B sökte jag djupare in i Ed John efter det och upptäckte att han hade börjat på sin våldsamma väg i ung ålder och alltid på uppdrag av endera stat eller kyrka. Han var en av verkställarna på skolan för att sprida en av Eds medfångar vid den katolska internatskolan Lejack.

Ed tjatade bort oss alla som talade vårt språk och prästen lät honom misshandla och våldta vem som helst som en belöning. Senare när han blev hövding hade han berget på sin vakt eftersom han fick folk att försvinna för dem. Ja, naturligtvis var en sådan lojal aboriginsk tjänare till kanadensisk kyrka och stat öronmärkt för en lysande politisk karriär. Olyckligtvis för Ed, förblev han för mycket av den övermodiga ligisten för att undvika kontroverser, för på våren 2002 dök benen på vad som visade sig vara en saknad aboriginsk kvinna upp, gissa var – i Eds egen bakgård på Mosquito indianreservatet i södra Vancouver där Ed John bodde och tjänstgjorde som hövding.

Vaktmästaren som hade beordrats att bortskaffa benen i hemlighet, en kille som heter Les Guerin, fick istället analysera benen vid Simon Fraser University och de visade sig vara den klassiska seriemördaren med en blandning av grisar och benrester. I själva verket hade han benen.

Tja, tyvärr för Les Guerin gjorde han misstaget att gå till RCMP och media med vad han hade upptäckt. Han ignorerades inte bara utan kort därefter besökte han ett antal aboriginer som sa till honom att han inte skulle leva en vecka till om han stannade på Musculeen reservatet eller om han någonsin pratade om benen. Les Guerin gömde sig och han har varit på flykt sedan dess. Efter vår kampanj för att avslöja folkmordet i skolan uppnåddes en viss mängd stor publicitet för ett tag. Andra vittnen som Les Guerin kom fram och många av dessa berättelser om dagens våld och kriminalitet i västkustens infödda värld ledde direkt till Ed John. John har lämnat ett spår av våldtäktsbrottsliga trakasserier och mord bland många fattiga och obemärkta infödda människor som gillar skolans överlevnad och som inte är bundna till att regeringschefer ignoreras av det officiella Kanada, särskilt när de åtalade lojala statliga agenterna är sådana som Ed John.

Nåväl, inget av det grizzlyrekordet kommer naturligtvis att nämnas i Ed Johns nuvarande rättsfall. Han har bara åtalats för ett fall av våldtäkt på en kvinna för 45 år sedan och en typisk förövare som skyddar medias blackout har varit bekvämt synligt. Den vanliga kosmetiska gesten kommer att göras och Ed John kommer att ges ett lätt förmanande som sker med varje beskyddad tjänare till kronan. Ed John är en oåtkomlig kriminell, precis som han var en uppåtgående mördare inom Ledgek internatskola och han är speciellt skyddad idag när hans traditionella tjuv i norra BC håller på att uppslukas snabbt genom kinesiska pengar och dödspatruller för att säkra landområdet och flytande naturgas för Peking. Ed var en mäklare av den senaste LNG-gasaffären på 22 miljarder dollar och andra olje- och andra resurser som exporteras till Kina. Överenskommelsen gjordes mellan Kina och västkusthövdingar och  större delen av British Columbia överlämnas till kineserna. Så vill också premiärminister Justin Trudeau och alla Kina hyrda agenter. Ed Johns sinekur är säkrad och under tiden kan det som sker vid Highway Tears fortsätta och kräva sina offer. Om inte Les Guerin bor någonstans i hemlighet i kväll och väntar på skottet eller knivdådet i mörkret.

Det här är Kevin Annett från Eagle Strong Voice. murderbydecree.com Republic of Canada. Fortsättning följer.


Relaterat:

Kevin Annett: Arresteringsorder mot påve Francis och drottning Elizabeth; amerikansk biskop bryter med Vatikanen

Märkliga kopplingar mellan Vatikanen, påven Francis och Hollands drottning Màxima. Varning till känsliga läsare!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

 1. Samling på överbetalda undermåttor som besitter fel positioner fel platser… degraderade ledare… degraderade företag, massmord, massdestruktion!!!!
  https://carlnorberg.se/2021/11/05/volvo-vattenfall-underlivsporslinet/

  Gilla

 2. ROYAL PLAN TO RESURRECT THE OLD HOLY ROMAN & OTTOMAN EMPIRES BY KILLING 90% OF WESTERN WORLD
  https://www.bitchute.com/video/O3Nssype9WLU/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: