Svensk studie: Covid sprutor ger inget varaktigt skydd – immuniteten sjunker till NOLL på bara månader

Konstigt att man alltid får veta vad som händer i Sverige från källor utomlands. Denna hittade jag på Humansarefree idag. Varför har Tegnell, Carlsson o Hallengren inte lagt fram detta inför svenska folket? De vågar väl inte?


November 1, 2021
https://humansarefree.com/2021/11/study-covid-jabs-provide-no-lasting-protection.html

Ny forskning från Sverige har funnit att ”immunitet” efter vaccination – om man ens kan kalla den så – från injektioner av Wuhan coronavirus (Covid-19) är i bästa fall tillfällig, och helt borta inom några månader.

swedish study covid jabs provide no lasting protection – immunity plunges to zero in mere months

Liksom de flesta andra plandemiska tillbehören är injektionerna inte så populära i Sverige, och det av goda skäl. Forskare där fastställde att sprutorna är helt värdelösa efter sju månader.

Inte bara det, utan den falska ”immuniteten” som sprutorna utvecklar blir faktiskt negativ efter sju månader, vilket betyder att mottagarens immunförsvar mår sämre än innan de injicerades.

En annan studie från England som vi täckte under sommaren kom fram till en liknande slutsats, även om den fann att Fauci Flu-injektioner bara ger ungefär sex veckors falsk ”immunitet”.

Fynd: Skydd mot infektion under 50 % efter 4 månader”, rapporterade Citizen Free Press om resultaten av den nya svenska studien. ”Inget skydd mätbart efter 7 månader (Pfizer). AstraZeneca avtar snabbare, blir till och med NEGATIV.”

Sverige var ett av de enda länderna i världen som avvisade i stort sett all den plandemiska hysterin och tyrannin som rullades ut i början av 2020. Under den tiden klarade sig landet otroligt bra – faktiskt bättre än de flesta andra länder i termer av ”fall”, sjukhusinläggningar och dödsfall.

Litauen, även känd som Branch Covidian Land, har en Covid-infektionsfrekvens som är 16 gånger så stor som Sverige
Litauen, å andra sidan, som för närvarande har världens strängaste ”vaccinpass”-system, ser en all-time high av nya ”fall” per capita inom sin befolkning.


Covid-pass i Litauen och i hela Europa


Bara sex veckor efter att det obligatoriska jab-protokollet infördes i Litauen, skjuter infektionsfrekvensen i höjden som aldrig förr – långt över Sveriges, som är rätt så covid-fritt vid det här laget (se bilden nedan för en jämförelse):

Det är verkligen synd att rapportera om dessa fakta med vetskapen om att de inte kommer att göra någon skillnad när det kommer till den Litauen-liknande plandemiska fascismen som fortsätter att svepa över vårt eget land.

Om bara tillräckligt många amerikaner skulle vakna upp till det faktum att Sverige gjorde rätt och Litauen gjorde fel, skulle vi kanske bara återgå till det gamla normala istället för det ”nya”.

Med tiden kanske en kritisk massa av befolkningen äntligen kommer att vakna upp – det vill säga om det inte redan är för sent vid den tidpunkten. Under tiden kan vi fortsätta att försöka få ut ordet till den som vill lyssna och vara mottaglig för sanningen.

”Det är dags att göra en massutdelning av hemtester, Ivermektin och vitaminer som de gjorde i Indien och låta de flesta få naturlig immunitet genom infektion”, skrev en Citizen Free Press-kommentatorn. ”Skydda de mest utsatta och få det här bakom oss!”

”Det enda sättet att få ett slut på det här, är att människor får det och får naturlig immunitet”, skrev en annan.

”Förutsatt att våra nyligen avslöjade tyranner accepterar (inte troligt utan stark ”övertalning”). Vaccinerna i sig är sannolikt mer skadliga än nyttiga. Bara tiden får utvisa om det finns något bra med dem överhuvudtaget. Jag är livrädd för mina vaxxade familjemedlemmar.”

En annan upprepade det faktum att den svenska studien verifierade att att få sprutan skapar faktiskt negativ immunitet, precis som många i ”periferin” har varnat för.

”Så de erkänner att ditt immunförsvar kan bli sämre för att du har fått sprutan, och att du kommer att bli sjukare än den som inte är vaccinerad om du inte fortsätter att få boosters?” frågade den här personen.

The Lancet förtryckte den nya svenska tidningen som en del av SSRN First Look, ”en plats där tidskrifter identifierar innehåll av intresse före publicering”.

Här kan du läsa studien som gjorts: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: