Chelsea Clintons militärtribunal

By
Michael Baxter
October 28, 2021
https://realrawnews.com/2021/10/chelsea-clinton-military-tribunal-day-i/

Dag 1

Chelsea Clintons militärdomstol började trögt på tisdagen när hennes advokat, Robert S. Harrison från Clinton Foundation, höll en entimmes öppningspredikan som porträtterade hans klient som ett offer för överlägsna, missbrukande föräldrar som systematiskt och psykologiskt hade manipulerat en lättpåverkad ung flicka, vilket började på hennes 12-årsdag, inte långt efter att Bill valdes till USA:s president.

I en passionerad ensamrätt hävdade Harrison att Bill och Hillary hade tvångsryktat sin dotter till att en dag driva Clinton Foundation och till att bli USA:s president.

”Chelsea fick lära sig att respektera de rika, de förmögna, de mäktiga och att undvika de fattiga och de underprivilegierade. Hennes föräldrar berättade för henne att bara de rika förtjänade att leva ett normalt liv, och de fattiga kunde slängas, kastas bort som en smutsig trasa. Men en ung Chelsea var viljestark, och även om hon var lättpåverkad, accepterade hon inte bara blint sina föräldrars syn på världen. Som de flesta unga tonåringar, lydde hon ibland sina föräldrar, men till skillnad från de flesta tonåringar utstod hon hårda, outsägliga straff”, sa Harrison.

Trettonåriga Chelsea Clinton, sa han, hade blivit vän med en ung afroamerikansk pojke, son till en lågnivå-medarbetare i Vita huset. När hennes föräldrar fick reda på hennes nyfunna vän, läxade de upp sin dotter för att ha umgåtts med minoriteter och krävde att hon omedelbart skulle upplösa vänskapen. Men Chelsea gjorde uppror och berättade för Bill och Hillary att pojken var hennes bästa vän och att hon hoppades att en dag gifta sig med honom.

”Så, vad gjorde Bill och Hillary? De straffade henne hårt. De körde sin 13-åriga dotter till den mest sjaskiga delen av DC och sa till henne ”Om du vill vara med dem, se hur de lever, det är så ditt liv kommer att se ut”, innan de släppte av henne och tvingade henne att gå hela vägen hem. En liknande incident inträffade ett år senare, när Chelsea låstes in i en garderob i två dagar och fick bara vatten. Hon utvecklade Stockholmssyndromet *), kom att sympatisera och känna empati för sina föräldrars åsikter om världen. Om någon här är ett offer så är Chelsea Clinton det. Jag har 600 sidor med incidenter jag kan läsa upp…”


*) Stockholmssyndromet eller Norrmalmstorgssyndromet, är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna som fångar mot sin vilja utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna och tar parti för förövaren mot polisen. Detta kan vara ett uttryck för identifikation med förövaren. Wikipedia


”Snälla, gör inte det ,” sa vice amiral Darse E. Crandall, som åtalade i fallet på uppdrag av Judge Advocate General’s Corps, sittande bakom åklagarbordet. ”Jag fattar; du strävar efter att locka fram sympati från våra högaktade officerare.

Men här är fakta: Vi åtalar inte en 13-, 14-, 15- eller 16-årig Chelsea Clinton. Vi åtalar en 41-årig kvinna som drev både ensam och tillsammans med sin mamma en barnhandelsring, som såg hundratals, om inte tusentals, barn passerade runt bland sina ”vänner” eller som såldes direkt till högstbjudande”.

Vice amiral Crandall kallade sitt första vittne, Chelseas ekorrmake Marc Mezvinsky, till båset. Genom att framträda personligen i motsats till på ZOOM, lade Mezvinsky grunden för sin relation och affärsförbindelser med Clintons. Under ed vittnade han om att han inte hade någon kännedom om Clintons kriminella satsningar när han första gången uppvaktade Clinton 2005.

”Jag har känt familjen sedan 1993, men Chelsea och jag formaliserade inte ett förhållande förrän 2005 och gifte oss 2010. Jag hade ingen kännedom om deras kriminella beteende förrän efter det”, sa Mezvinsky.

”Kan du förklara, herr Mezvinsky, hur det kommer sig att du kände familjen Clinton i 12 år innan du gifte dig med Chelsea och ändå var du omedveten om deras kriminella handlingar? Det verkar osannolikt”, sa vice amiral Crandall.

Mezvinsky förklarade hur Clintons listigt hade isolerat sig till en sådan grad att ingen utanför deras inre krets hade kunskap om deras brott. Han erkände sin egen naivitet och sa att han var så förtjust i Chelsea att allt utanför räckvidden för deras förhållande ”blev suddigt”. Clintons, tillade han, var mästare på kamouflage och döljande.

”Var de verkligen så bra på kamouflage, herr Mezvinsky, eller valde du helt enkelt att inte erkänna verkligheten?” frågade vice amiral Crandall.

”Lite av båda,” erkände Mezvinsky.

I det ögonblicket bad Clintons advokat tribunalens tillåtelse om att ta ett telefonsamtal. Han ursäktade sig själv, lämnade kammaren i fem minuter, och när han kom tillbaka bad han vice amiral Crandall att ajournera tribunalen tills på onsdag morgon. Han hävdade att ”nya bevis har kommit fram” som otvetydigt skulle befria hans klient.

”Bara för att vi har andra frågor att ta itu med i dag också. Men den här tribunalen kommer inte att tolerera några förseningar efter det här, säger vice amiral Crandall.

Han ajournerade rättegången till onsdag morgon.


Chelsea Clinton Militärtribunal: Dag 2

https://realrawnews.com/2021/10/chelsea-clinton-military-tribunal-day-2/

Dag 1 av Chelsea Clintons militärdomstol hade plötsligt avslutats när hennes advokat, Clinton Foundation-advokaten Robert S. Harrison, ursäktade sig från förfarandet för att ta, vad han sa, ett brådskande telefonsamtal som kunde omforma utgången av rättegången, till Chelseas fördel. När tribunalen återupptogs på onsdagsmorgonen gick dock Harrison in i rättssalen med en bistert rynkad panna i sitt sömnlösa ansikte. Han satt bredvid en handfängslad Chelsea Clinton, som log när han närmade sig, och viskade något i hennes öra. Hennes leende blev plötsligt mörkt och hon hängde med huvudet när Harrison bad rikligt om ursäkt till kommissionen för att ha avbrutit vittnesmålet dagen innan.

”Jag antar att era ”nya bevis” inte lyckades, sa vice amiral Darse E. Crandall om Harrisons påstådda mystiska telefonsamtal.

”Varken min klient eller jag accepterar lagligheten för den här domstolen, för vad den är värd, jag är ledsen för förseningen”, sa Harrison.

”Jag antar att det inte kommer att bli några ytterligare förseningar”, svarade vice amiral Crandall.

”Bara om jag måste,” sa Harrison. Hans bryska ton illustrerade tydligt förakt och en påtaglig, personlig fiendskap mot vice amiral Crandall.

Marc Mezvinsky återvände till vittnesbåset och vice amiral Crandall bad honom att berätta om sina tidiga dagar som Chelsea Clintons make.

”Först var det underbart, lycksaligt, lugnt. Vi var förälskade. Vi bråkade aldrig. Vi gjorde allt tillsammans. Jag kom överens med hennes föräldrar och hon med mina. Det verkade verkligen som ett äktenskap gjort i himlen och jag såg fram emot att tillbringa hela mitt liv med henne, säger Mezvinsky.

Vice amiral Crandall bad Mezvinsky att klargöra vad ”först” betydde.

”Omkring 9 månader in i vårt äktenskap förändrades allt. Den här söta kvinnan blev en dominerande tik. Det var som en elströmbrytare hade vridits…”

Harrison reste sig upp och invände utan ceremonier att hans klients uppträdande inte stod inför rätta.

”Vad är detta? Anklagar du Chelsea Clinton för att vara otäck och dominerande? Det här är upprörande, säger Harrison.

”Det här är en militärdomstol, herr Harrison, du har ingen befogenhet att invända,” förmanade vice amiral Crandall honom.

”Då förnyar jag min invändning, med motiveringen att min klient inte är och har aldrig varit medlem av USA:s militär, och därför inte kan åtalas för något brott i denna lokal,” skällde Harrison.

Vice amiral Crandalls ögon smalnade av och han instruerade två marinsoldater som vaktade kammardörrarna att kasta ut Harrison från rättssalen. Harrison protesterade och fördömde att tribunalen var en ”opassande håla av fördärv”, när marinsoldaterna utvisade honom och låste rättssalens dörrar.

Vice amiral Crandall talade till Chelsea: ”Din advokat har dålig juridisk anständighet. Jag hoppas att du åtminstone förstår allvaret i anklagelserna mot dig.”

För första gången talade Chelsea Clinton. ”Jag vägrar att prata.”

”Desto bättre”, skämtade vice amiral Crandall. ”Snälla fortsätt, herr Mezvinsky.”

Mezvinsky utvecklade hur Chelsea snabbt hade förvandlats från en kärleksfull hustru till en spottande bild av sin mamma, en ful i munnen tönt vars gnatiga och oupphörliga krav urholkade hans värdighet och moraliska kompass.

”Jag fick höra av Chelsea och Hillary att om jag ville vara med Chelsea, så måste jag delta i familjeföretaget,” sa Mezvinsky.

”På ytan, att hjälpa Clinton Foundation i dess juridiska verksamhet,” sa Mezvinsky.

”Och under ytan?” frågade vice amiral Crandall.

”Jag förstörde metodiskt alla bevis som kopplade Clintons till en barnhandelsring som Hillary var ansvarig för och Chelsea deltog i. Jag vet att det var fel, men jag älskade henne och gjorde blint vad som krävdes för att behålla henne”, sa Mezvinsky .

Han hävdade att Chelsea, under sin mors förmyndarskap, hade övervakat bortförandet av hundratals barn i USA och Haiti.

”Jag ville samarbeta, herr Crandall, men jag har en sprängande huvudvärk. Jag vet att du inte vill ha förseningar, men är det möjligt att fortsätta imorgon?” frågade Mezvinsky.

Vice amiral Crandall verkade överväga frågan. ”I samarbetets intresse kommer jag att godkänna begäran och vi återupptar på torsdag klockan 8:00.”


Militären dömer Chelsea Clinton

Marc Mezvinskys vittnesmål återupptogs på torsdagsmorgonen, och hans kommentarer hjälpte till att slå igen Chelsea Clintons legendariska kista.

Vice amiral Crandall inledde dagen med att fråga Mezvinsky om de tre haitiska barnen som var passagerare i Chelseas hyrda Mercedes vid tiden för hennes arrestering.

”De importerades till landet för en tid sedan; jag minns inte exakt när. De var tänkta att vara gåvor till en vän till Clinton-stiftelsen”, sa Mezvinsky.

”Intressant jargong du har där. Du använder ordet ”importerade” som om de vore en låda med mikrochips eller sallad. Jag tycker att orden ”bortförd” och ”smugglad” är mer passande, eller hur? Vem var denna vän?” frågade vice amiral Crandall.

Mezvinsky sa att han inte visste. Han hävdade att han skulle vänta i fordonet medan Chelsea eskorterade barnen till ett hotellrum i Rockport, Massachusetts. Han förnekade också kännedom om barnens namn, för Chelsea, precis som sin mor, förvrängdes barnens riktiga namn till anagram för att omintetgöra försök att spåra upp smugglade barn.

”Var det vanligt att du och den tilltalade personligen levererade smugglade barn i händerna på pedofiler? Ni är ju båda högprofilerade människor. Är inte det lite riskabelt och dumt?”

”Det var sällsynt, och hon sa till mig att det var en speciell leverans. Dessutom hade vi ett friskrivningskort för att komma ur fängelset, som i Monopol-spelet, sa Mezvinsky.

”Komma ut ur fängelset med friskrivningskort? Kan du utveckla det?” frågade vice amiral Crandall.

”Låt oss till exempel säga att vi blev överkörda av en statlig trupp, eller till och med FBI, av någon anledning. De skulle ringa ett telefonsamtal och få veta att de måste släppa oss, inga frågor ställdes, sa Mezvinsky.

”Påstår du, herr Mezvinsky, att lokala brottsbekämpande myndigheter och underrättelsetjänster är underordnade Clintons?” frågade vice amiral Crandall.

”Absolut,” svarade Mezvinsky.

”Det verkar som om Delta Force-operatörerna som arresterade dig inte hedrade det frikort du hade för att komma ut ur fängelset,” sa vice amiral Crandall.

”Det var – oväntat,” erkände Mezvinsky.

Vice amiral Crandall ville veta om Hillary Chelsea Clinton kände till namnen på de tusentals barn som hon och hennes familj hade sålt till pedofiler, och mottagarnas identitet.

”Det gör hon,” sa Mezvinsky.

Hans erkännande fick Chelsea att inleda ett obönhörligt tjafs mot Mezvinsky och kallade honom en ”ryggradslös, ynklig ursäkt till människa, ingen ryggrad, ingen stake, pissfattig ursäkt från en man. Du håller din jävla käft stängd, det är vad du gör, Marc.” Hennes utbrott, sa vice amiral Crandall, betecknade ett flagrant förakt för rättssalens hövlighet, och han varnade henne att respektera domstolen under hot om att bli försedd med munkavle under resten av rättegången.

”Under ditt vittnesmål på tisdagen, Mr. Mezvinsky, sa du att du var ansvarig för att förstöra bevis på Clintons brott. Men det är inte helt sant, eller hur? I ditt vittnesmål berättade du för JAG att du hade tagit skärmdumpar av kalkylblad som innehöll tusentals, hur ska jag uttrycka detta, anagrammerade namn på både smugglade barn och deras avsedda mottagare, inklusive dollarbelopp som de skulle säljas för. Är det rätt?” frågade vice amiral Crandall.

Mezvinsky nickade och sa att han behöver ”en försäkring” mot Clintons vedergällning, ifall de vände sig mot honom.

Vice amiral Crandall närmade sig de tre officerarna som hade till uppgift att bedöma militärens bevis på Clinton. Han lade en massa papper på bordet och sa att dokumenten, oavsett ett virrvarr av namn, bevisade det definitivt att Chelsea Clinton hade godkänt försäljningen av barn som hade smugglats till USA från länder som Haiti, Columbia och Ukraina.

XPRIZE Foundation Bio - Dustin MoskovitzEn mottagares anagram – Tindus Komsovitz – dök upp 11 gånger. Vice amiral Crandall berättade för tribunalen att U.S. Army Intelligence and Security Command vid Ft. Meade hade noggrant granskat databasen och drog slutsatsen att ”Tindus Komsovitz” var i verkligheten Facebooks grundare Dustin Moskovitz, (bilden) en mångårig vän till familjen Clinton som hade donerat miljontals dollar till Hillary Clintons valkampanjer.

”Jag frågar dig direkt, herr Mezvinsky – sålde du och Chelsea Clinton barn till Dustin Moskovitz?”

Tårar rann nerför Mezvinskys ansikte. ”Jag är ledsen, ja, han och så många andra.”

”Och du kommer att ge oss namnen som du…” började vice amiral Crandall, men Chelsea reste sig och tjatade på sin man igen.

”Du kommer att hålla din jävla käft”, utbröt Clinton med en häxkacklande röst.

Enligt vice amiral Crandalls instruktioner, satte ett par marinsoldater munkavle på Clinton och släpade ut henne från kammaren.

Vice amiral Crandall frågade panelen om den hade hört tillräckligt, och officerarna fann Chelsea Clinton enhälligt skyldig till alla anklagelser och rekommenderade att hon skulle avrättas för brott mot mänskligheten och för att ha förstört livet för otaliga familjer. Vice amiral Crandall erkände dock att han hade ett problem – kunde den amerikanska militären avrätta Clinton med tanke på avsaknaden av bevis för att hon var skyldig till att mörda en amerikansk medborgare eller begått förräderi enligt bestämmelserna i upprorslagen från 1812, den amerikanska konstitutionen eller Patriot Act.

Domen, sa vice amiral Crandall, skulle falla ”om några dagar.”

”Hon kommer antingen att hängas eller tillbringa livet på GITMO,” sa vice amiral Crandall.



Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: