Världen håller andan över valfiffel

November 10, 2020
James Fitzgerald
https://www.coreysdigs.com/u-s/world-holds-its-breath-over-election-shenanigans/

Redan år 2000, när liberaler festade på gatorna för att fira president valda Al Gores seger, kallades tre advokater in för att undersöka resultatet – de var Brett Kavanaugh, Niel Gorsuch och Amy Coney Barrett. Resten är historia. Alla tre är nu associerade domare i högsta domstolen, utsedda av president Trump. Med det i åtanke, låt oss fördjupa oss i några av de spännande händelserna kring det omtvistade amerikanska presidentvalet 2020.

Vi börjar ytterligare en vecka, rullar MSM-media ut redaktioner och prognoser om deras val av ”tillvald president”, trots framväxande bevis på utbredda bedrägerier i valprocessen. Det finns en förutsägelse som är märkbart frånvarande: att valresultatet tillkännagavs av mainstream nyhetskanaler kommer att stjälpas omkull. Överlägsenheten för någon av kandidaterna har ännu inte certifierats i någon stat, och domstolar hör utmaningar och olika påståenden om bedrägerier dyker upp. Många stater har inte avslutat sina räkningar, de bestrids och en stämningsansökan har redan lämnats in i Pennsylvania. Så här står den just nu:

Medias krypande grova smicker av demokraternas kandidat och dess manipulerande av allmänheten över president Trumps uppenbara nederlag växer för varje dag. Även på valnatten sändes några bisarra anblickar live av sådana som CNN. Två av dess kommentatorer, som stod framför en skärm med en valkarta, blev omtöcknade när siffrorna plötsligt hoppade i tusental till Bidens fördel, när mjukvaran startade. Efter en paus gjorde en av presentatörerna ett föga övertygande skämt om demokraternas ledares popularitet. De verkade omtumlade av sina egna bedrägerier.

Det har aldrig skrivits i konstitutionen att media – och en hatisk partipolitisk sådan där – skulle avgöra val. Och ändå, med utgångspunkt från Associated Press och New York Times, levererade flera världsledare snabbt sina lyckönskningar till Biden-lägret, bland dem Storbritanniens Boris Johnson, Justin Trudeau från Kanada, Emmanuel Macron från Frankrike och nu Benjamin Netanyahu från Israel. Big Tech, naturligtvis, har återigen kastat sin hatt i ringen, med algoritmer utplacerade med full kraft och patrullerande den sociala cyberrymden som en elektronisk Stasi.

Det har cirkulerat videor på sociala medier där postarbetare eller valtjänstemän skadar och kasserar Trump-valsedlar, vilket i sig skulle utgöra ett allvarligt brott.

Report: Fox News Criticized Its Own Guests For Spewing Lies About Ukraine |  Vanity Fair

I helgen sa Rudy Giuliani, advokat för POTUS, till Maria BartiromoFox News: ”Detta är dokumenterat på videoband. Det finns över 50 vittnen. Och detta kommer att bli föremål för en stämningsansökan som vi lämnar in i morgon för att man har kränkt medborgerliga rättigheter, för att man har genomfört ett orättvist val, för att man har brutit mot statens lag, för att behandla Pittsburgh och Philadelphia annorlunda än resten av staten, vilket är en lika skyddad kränkning, som skedde under Bush kontra Gore”.

En övervakare i Philadelphia, intervjuad på OAN, talade om begränsningar för tillträde till kongresscentret på röstningsdagen. ”Du måste ha haft röntgensyn för att se valsedlar räknas i Philly,” sa han till Chanel Rion.

Dator ”fel” har rapporterats i AZ, NV, CA, MI, WI, GA, NC, PA men inte i OH eller FL. För denna beräkning hade programvaran en preferens för färgen blå.

Slutligen, på tisdagen, auktoriserade justitieminister William Barr federala åklagare över hela USA att driva ”väsentliga anklagelser” om väljarfusk. I kölvattnet av detta tillkännagivande avgick Richard Pilger, chef för Election Crimes Branch vid justitiedepartementet. Donald Trump Jr har anklagat Pilger för att vara medlem i ”Deep State” i en tweet på måndagen. Samma dag sparkades USA:s försvarsminister Mark Esper av president Trump, som twittrade: ”Jag är glad att kunna meddela att Christopher C. Miller, den högt respekterade direktören för National Counterterrorism Center (enhälligt bekräftad av senaten), kommer att bli tillförordnad försvarsminister, med omedelbar verkan… …Chris kommer att göra ett BRA jobb! Mark Esper har blivit uppsagd. Jag skulle vilja tacka honom för hans tjänst.”

Sedan NAVA-lagen 2002 delegerar de flesta länen valmekanismen till privata företag, som praktiskt taget inte har någon övervakning eller insyn. Valsystemets infrastruktur är ett lapptäcke av företag med olika insatser, och med allt kopplat till internet. Vissa av dessa företag verkar internationellt och påverkar potentiellt resultat i andra länders politiska processer.

Leslie Nielsen: Don't Call Me Shirley! - Imgflip

Oberoende nyhetsbyråer som Gateway Pundit rapporterade att Dominion Voting Systems, som kontrollerar mer än en tredjedel av röstmaskinsmarknaden, bevarar en lobbyfirma som inkluderar en medhjälpare till parlamentets talman Nancy Pelosi. Företaget har band till Clinton Foundation och en stor andel ägs av demokraternas senator Dianne Feinsteins make.

”Det pågår verkligen massiva väljarbedrägerier. Jag var en valobservatör och jag såg det själv. Jag såg en person skriva under ett intyg om att han inte skickade en post-in-valsedel utan att någon skickade en i hans namn, säger Christopher North, en valobservatör i Pittsburg. North hävdade att i hans område ”får Biden 50 procent fler svarta röster än vad Barack Obama fick 2008 och i många distrikt är valdeltagandet över 100 procent.”

Fler visselblåsare kommer fram. En valobservatör i Michigan sa: ”När valsedlarna skannades och det inte stämde överens med en väljare i den elektroniska valboken … lät de fortfarande röstsedlarna gå igenom för att räknas. Och det var då GOP:s valobservatörer utfärdade dessa jäv … och blev utslängda.”

ZeroHedge rapporterade att i Nevada hävdade en valarbetare i Clark County i ett edsvuret vittnesmål att hemvistsbevis hade tillverkats för bland annat illegala väljare. Denna visselblåsare hävdade att han hade arbetat 13 av 14 dagar under förtidsröstningen ”från den 17:e till den 30:e oktober”, och att han ”var orolig över valställen och väljarfusk”.

Visselblåsaren citerades i ZeroHedge-artikeln och sa att:

”Vi blev tillsagda av [redigerat] (min teamledare) och två andra assistenter att råda folk som ville registrera sig för att rösta och inte hade rätt Nevada ID/körkort att de kunde gå ut på parkeringen och boka tid med DMV för att få ett Nevada-ID/körkort, och sedan ta med beviset på sin ansökningsbekräftelse (antingen en papperskopia eller visa den på sin telefon för oss) och sedan skulle de bli registrerade. Vi blev tillsagda att lägga till två nollor till DMV-bekräftelsenumret och sätta det där körkortet/ID-numret skulle hamna när vi fyllde i registreringsformuläret online.”

Mannen fortsatte:

”Jag såg personligen två personer som lämnade flera oöppnade poströster i valkuvert till två andra personer som sedan öppnade och fyllde i valsedlarna mot sidan av en Biden/Harris skåpbil. Samma två personer markerade valsedlarna och lade sedan de markerade valsedlarna i officiella rosa och vita kuvert. Dessa individer var inte valarbetare.”

Joe Gloria, Clark County Registrar of Voters, bekräftade att hans kontor hade tagit emot rapporter om potentiella väljarbedrägerier, men sa att de inte skulle utreda dem förrän efter att valet var avslutat.

Dator ”fel” i ett av Michigans län ledde till att 6 000 röster bytte från president Trump till Joe Biden. I Georgia orsakades ett annat ”fel” av att leverantören, snarare än hackare, att en mjukvara laddade upp i sista minuten. Samma Dominion-programvara påstås ha använts i 47 delstater, inklusive i alla de 30 swing-staterna.

Företaget Dominion har kopplingar till Clinton Global Initiative genom DELIAN-projektet. En passage från Clinton Foundations webbplats lyder:

”Under 2014 åtog sig Dominion Voting att ge framväxande demokratier efter en konflikt tillgång till röstningsteknik genom sitt filantropiska stöd till DELIAN-projektet, eftersom många framväxande demokratier lider av våld efter valet på grund av försening i publiceringen av valresultat. Under de kommande tre åren kommer Dominion Voting att stödja valteknikspiloter med donerade Automated Voting Machines (AVM), vilket ger en förbättrad valprocess och därmed säkrare val.”

Washington Post rapporterade 2015 att Dominion donerade mellan $25 000 och
$50 000 till Clinton Foundation.

Nadeam Elshami Discusses the Wide Field of Candidates in the Democratic  PrimaryEfter förnyad granskning av röstsystemen i kölvattnet av valet 2016 anlitade Dominion lobbyister för att underlätta och förbättra dess interaktion med kongressen. Nadeam Elshami, (bilden) Nancy Pelosis tidigare stabschef, var den person som fick jobbet, vilket rapporterades av Bloomberg då.

”Dominion Voting Systems – som behärskar mer än en tredjedel av valmaskinsmarknaden utan att ha lobbyister från Washington – har anställt sin första, ett kraftfullt företag som inkluderar en långvarig medhjälpare till talman Nancy Pelosi.”

Ett av valföretagens lapptäcke som är verksamma i USA är Smartmatic, som har varit föremål för rättstvister på Filippinerna angående påståenden om att dess mjukvaru ”fel” påverkade landets mellanårsval 2010 och 2013, vilket väckte misstankar om bedrägeri och fusk. En oberoende granskning av källkoderna som används i maskinerna identifierade otaliga problem. ”Mjukvaruinventeringen som tillhandahålls av Smartmatic är otillräcklig … vilket ifrågasätter programvarans trovärdighet”, rapporterade TV-nätverket ABS-CBN.

Lord Malloch Brown avslöjade: Den brittiska handen bakom kuppen visar sin  måttstock igen – Bakom kulisserna

Smartmatics ordförande är Lord Mark Malloch Brown (bilden), en tidigare vice ordförande i George Soros investeringsfonder, tidigare vicepresident för Världsbanken, ledande internationell partner på Sawyer Miller, ett politiskt konsultföretag, och tidigare vice ordförande i World Economic Forum som ”förblir djupt engagerad i internationella angelägenheter”. Den brittiska kamratens globalistiska band är djupa.

phulangsa: BOOM: Election Fraud Expert Russ Ramsland Files Affidavit  Showing 'PHYSICAL IMPOSSIBILITY' of Election Results in Michigan

Russell Ramsland, CFO för Allied Special Operations Group, gör en skillnad mellan väljarfusk och valfusk.

”Vi såg några datorloggar från allmänna valet i Dallas [2018] och vi pratar inte om falska väljarlistor eller väljare; vi pratar inte ens om att vallokalutrustning har hackats – det är allt ett väljarbedrägeri. Idag pratar vi om vad som händer när det kommer till den centrala tabuleringsservern. Vi ser nu att det laddas ner någon annanstans, med fjärrdatorkapacitet, säger Ramsland. ”Det du ser under 2018, vid centralräkningen, är killen för valbolaget som kör det med en bärbar dator vid centralräkningen dagar i sträck ansluten till internet; tar ut den bärbara datorn; tar tillbaka den nästa dag.” Ramsland säger att de har intyg från personer som sett valledaren ta ett minneskort och kopplat in den i den centrala datorn. ”Det är vad vi kallar valfusk, i motsats till väljarfusk”.

Ramsland säger att en granskning av loggarna visade att frånvarande röster fördes in och tabullerades och skrevs ut. Sedan hävdar han att rösterna ”sattes till noll och laddades om från en ny plats”. Varför skulle någon behöva göra det? ”För att ändra rösterna”, säger han.

”Vi såg förtidsröstning, som de spelade ut i fyra dagar… Förhandsröstningen var över på en fredag och valet var på tisdagen. Under hela helgen laddade de ner, skrev ut dessa resultat, ändrade dem och laddade om dem. Vi kan se det från loggarna.”

Ramsland berättar att de på själva valdagen såg hela polisdistrikt förändrade, och att detta gjordes i realtid. En grupp cyberexperter, många tidigare från alfabetbyråer, kartlade hela valsystemet i Dallas. Vad de upptäckte var en myriad av kopplingar till IP-adresser ”från hela platsen”.

”Hur kan någon säga att det här är luftigt och inte anslutet till internet, det är löjligt”, säger Ramsland. Teamet ägnade tio månader till att undersöka flera valmaskinsföretag, inklusive Dominion, Tenex, Smartmatic, Hart och ES&S. ”Det förekom ingen hacking inblandad; det hela var vidöppet. Vad vi fann var att de offentliga webbplatserna var så sårbara att vi kunde se administratörsnamnen och lösenorden för alla viktiga informationsfiler. Vi kunde se valregistreringslistor över hela världen. Vi såg 27 miljoner väljare [detaljer] i bara Florida”.

Teamet såg tidigare uppladdningar av röster och all källkod, ”så om vi ville hade vi kunnat gå in och injicera vår egen källkod och omdirigera saker som vi ville till deras källkod.”

Ramslands fynd tyder på att dessa tekniska svagheter är utformade på det sättet, och det är inte en fråga om inkompetens. ”Våra killar, som har tillgång till källkoden, har tillgång till funktionerna för att kontrollräkna och kunde ha gått in och röstat på vem de vill.”

Det är talande att den republikanska väljarbasen har varit lugn och fridfull mitt i den allmänna mediebevakningen som lägger fram Biden för fullbordat faktum som ny president. Om Högsta domstolen slår sönder detta mediekonsensus, och därigenom avslöjar eventuella bedrägerimekanismer, blir det inga kravaller, eftersom Nationalgardet denna gång kommer att se till att agitatorer och extremistiska politiska grupper engageras, som bara militären känner till.

Oppositionsrörelsen har tagit formen av flera åtal som utgör allvarliga utmaningar för försökets status, inklusive utredningar på federal och lokal nivå, med omräkningar och revisioner som hör till dagordningen. Medborgare gör sina egna kopplingar och upptäckter bedrägerier, där ”bytta namn” och flicknamn, och personer som har flyttat från staten eller har dött, har framställts som att de har röstat. Två viktiga länkar att kontrollera just nu är statuskontrollen av valsedlar och Trump-teamets bedrägerirapporteringsformulär.

Corey’s Digs grundare, Corey Lynn, har arbetat flitigt den senaste veckan med att granska data, köra statistik, hitta inkonsekvenser och anomalier som pekar på bedrägeri, och samlat in denna information med ett team av andra för att vidarebefordra till lämpliga personer som kan använda denna information för juridiska utmaningar. Hon arbetar på en artikel för att täcka några av resultaten och kommer att publicera den när den är klar.

Spöket av utbredd korruption i valen hotar själva strukturen i republiken. Dessa förfaranden – om de styrker bedrägeri och handlar om brottslighet – kommer dessa att avgöra detta lands oberoende. Och hela världen tittar på, för hela planetens oberoende står också på spel. Korruption är frätande och sprider sig som rost; hela nationer ruttnar när det får bestå. De ursprungliga principerna från republikens grundare har utmanats och besudlats under de senaste åren, och detta har varit ett rop för miljontals amerikaner att gå samman och söka bot. Under deras ledning och vilja kommer republiken att återupprättas och förnyas, som en fenix som reser sig ur askan, för att återfödas.

Innan vi kan uppnå det, behöver vi en ordentlig valreform.

De sista orden går till utrikesminister Mike Pompeo, som försäkrade reportrar på tisdagen att ”det kommer att bli en smidig övergång till en andra Trump-administration.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: