DN Debatt. ”Återinför värnskatten för att knäcka de kriminella gängen”

Mordplatsen i Hammarby sjöstad undersöks av polis den 22 oktober.

2021-10-31

DN DEBATT 31/10.Daniel Suhonen och Kalle Sundin, fackliga idéinstitutet Katalys: Ökade resurser krävs till brottsförebyggande arbete.Socialdemokraterna borde gå till val på att återinföra värnskatten på 5 procent extra inkomstskatt för höginkomsttagare för att kunna förhindra nyrekrytering till kriminella gäng i socialt utsatta områden.

Läs hela artikeln här: https://www.dn.se/debatt/aterinfor-varnskatten-for-att-knacka-de-kriminella-gangen/


Malmö 2021-10-30

Till Daniel Suhonen,

Ditt förslag är egentligen så urbota korkat så man borde inte lägga ner någon tid för en kommentar.

Oavsett om jag är höginkomsttagare eller inte, så varför skulle jag behöva betala högre skatt för att primitiva vildar komma från något MENA-land och håller på att skjuta ihjäl varandra på löpande band?

Eftersom så gott som all grov kriminalitet, oavsett vad det rör sig om, i dagens mångkulturella Sverige utförs av importerade lågintelligenta varelser kommande från våldskulturer där man löser alla konflikter med grovt våld, så har jag en mycket bättre idé för att lösa detta än att höja skatten för höginkomsttagare.

Nämligen att skicka tillbaka vildarna och inte bara dom som utförde skjutningarna, utan även deras familjer och släktingar tillbaka dit därifrån dom har kommit, och det gäller om dom har blivit svenska medborgare eller inte. Vad säger du om detta, Daniel?

Jag är själv invandrare som kom hit för 65 år sedan och inte fan höll den invandrargenerationen jag tillhör på med allahanda grova kriminella handlingar som dessa MENA-vildar idag håller på med.

Troligtvis är anledningen till detta den, att 50 och 60-talets invandrare i huvudsak  kom då från europeiska länder som i stort sett var lika civiliserade som Sverige och inte som nu när vildar från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna väller in i landet i så gott som i obegränsat antal.

Ska nu vi som uppfostrat våra barn till att bli hederliga och skötsamma medborgare, som inte ligger samhället till last, till sist bestraffas med högre skatt för att infalla som dem som i princip har all tid i världen att uppfostra och hålla reda på sina avkommor eftersom dom i stor utsträckning inte behöver bekymra sig om att spilla tid på att vara på en arbetsplats eller ens inte bryr sig om detta? Är detta tacken, att vi nu skall betala ännu mer skatt för att importera slödder som lever på allahanda bidrag och inte ens ids ta hand om sina ungar och uppfostra dom till att bli normala medborgare i det land som, tyvärr tagit emot dom, när dom enligt egen uppgift ”flytt” undan våld och förföljelse.

Dessa sk ”flyktingar” som uppför sig på detta sätt och som uppfostrar sina ungar till att bli grovt kriminella individer, som inte ens drar sig för mord har med all önskvärd tydlighet bevisat att dom inte tagit sig hit för att integrera sig i det svenska samhället, utan syftet är något helt annat som jag ser det. Nämligen att utnyttja det svenska samhället så mycket som det går, och tillföra det så lite som samhället möjligt.

Sverige behöver inte dessa varelser och svenskar ska inte behöva betala ännu mer i skatt på grund av dessa varelsers livsstil och deras kriminalitet.

När du läst ovanstående rader så är jag helt säker på att du avfärdar mig som varande rasist och främlingsfientlig och om man bedöms som en sådan pga att man enbart är fantastiskt mindre och förbannad på vad det har blivit av Sverige som jag och mina föräldrar kom till 1956, så håller jag med dig.

Jag är i så fall en stor rasist och en främlingsfientlig person! Det är sådana som du och andra PK-politiker som gjort att jag blivit det!

Och Daniel, en sak skall du veta, vi blir hela tiden fler och fler!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Man löser inga problem genom att angripa symptom. Man gör det genom att angripa orsaker!

    Inte svårt alls, men vad kan man förvänta sig ifrån politiker, när inte ens läkemedelsindustrin klarar av det …

    Gilla

%d bloggare gillar detta: